Gülçinim gelmişşş
Günaydin fistiklar,
Dün o kadar cok yorucu, kosusturmali, KALORISIZ,bol bolll yürüyüslü bir gündü ki, aman Allah'im.
Kayinvalidem cagirdi dün, bir sürü de misafirleri geliyormus.
Bende ilk oraya gitmeden esime kahve ismarladim,bende bir kahve iciyim de orada acligimi hissetmiyim dedim.
Hatun neler hazirlamis neler...:84::84:
O kadar güzel kisir yaparki... Offffffff
Börekler, mezeler vs..kadayif tatlilari, bir sürü yani..
Ama ben ne yaptim, sadece herkese hizmet etmeyi tercih edip hiiiiiiiiiiiiiiiiiiic birine dokunmamayi tercih ettim, nefsim ve annem " -Olsun kizim ya amaaaan zaten o kadar zayiflamissin, hic degilse bari bugün boz " desede - Annem, bugün sen ve nefsim bir olmus beynimi en sevdgim yemeklerle kemirirken, sizin güzellginize kapilarak diyetimi bozar miyim ? Bugün senin icin, yarin baskasi icin bozarsam nerde benim azimim ASLAAAAAAA yemem afiyet olsun sizlere diyip kapadim kulaklarimi.
Allah biliyor ya, hala aklim o kisirda
Kendimi de biliyorum, bir kasecik kadar yesem doyarmiydim , yine -ASLA..
O yüzden ne azi yarar nede cogu zarar atasözünü hatirlamak istemedim
Ama mutluyum, coooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum
Gülcin'in seni Karacabey'e gelip yer yerrrrrrrr
Günaydin fistiklar,
Dün o kadar cok yorucu, kosusturmali, KALORISIZ,bol bolll yürüyüslü bir gündü ki, aman Allah'im.
Bende ilk oraya gitmeden esime kahve ismarladim,bende bir kahve iciyim de orada acligimi hissetmiyim dedim.
Ama ben ne yaptim, sadece herkese hizmet etmeyi tercih edip hiiiiiiiiiiiiiiiiiiic birine dokunmamayi tercih ettim, nefsim ve annem " -Olsun kizim ya amaaaan zaten o kadar zayiflamissin, hic degilse bari bugün boz " desede - Annem, bugün sen ve nefsim bir olmus beynimi en sevdgim yemeklerle kemirirken, sizin güzellginize kapilarak diyetimi bozar miyim ? Bugün senin icin, yarin baskasi icin bozarsam nerde benim azimim ASLAAAAAAA yemem afiyet olsun sizlere diyip kapadim kulaklarimi.
Allahım nasıl bir azim bu gülçin ya yemin ederim kendimden utanıyorum okudukça
Öyle güzel bir örnek oldun ki bana ne desem ne söylesem az...Şuradaki hatunlardan kaçı karşı koyabilirdi ki bunlara..Ya zaten 10 kilo verdim diyerek ödüllendirirdik kendimizi aynı benim pizza yemem gibi
Gerçekten senden öğrenmem gereken çok şey var
Can-ı gönülden alkışlıyorum seni
Ben de onu yerim
brawo gülçincimm azminden ve iradenden dolayı seni kutlarımbugün bnmde içimden şöylee güzel bir profiterol yapmak geçti ama hmn kendimi toplayıp bu fikrimden vazgeçtim haftaya cuma yapıcamm 1 hafta kaçamak yok inş.
Suan K.h diyetindeyim ve Persembe gününden beri tatli, sekerli, meyveli olan hiiic birseye dokunmuyorum. E bu kadar emegi cöpe atarak kendime resmen eziyet edemezdim.
Sana ve yiyen arkadaslarima afiyet bal ama kalorisiz olsun balim.Sizin sayenizde ben o kilolari verdim,derdimde de mutlulugumdada sizin o mis gibi yüreginizle, desteginizle adim atiyorum.
O yuzden Rabbim kalbinizde ne varsa nasip eylesin hepinize.
Iyiki varsin, iyiki VARSINIZ!
Sayenizde egriyi dogruyu ögrendim balim..
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Profiterol muuuuuuuuuuuuu
Agzimin suyu akiyor anneeeeeemmmm
Bencede haftaya yap kuzum tartiden sonra, ama MaasAllah'in var senin..
tebrikler arkadaşlar kaptanım ellerine sağlıkmuhabbetiniz çok iyi ama az inceleyin bakalım
bu hafta genel olarak iyi
ilkay sende üzülme şekerim, spora azıcık ucundan başlasan
tıkır tıkır gider kimse tutamaz senii
tülay bildirim yapmamışsın tatlım
haftaya bomba gibi düşersin listemize
meloşum sende belli bir süre yapmıycam dediğin için, sildim ismini, kendini hazır hissettiğinde tekrar girersin canım, listemiz senin gibi azim abidesini ağırlamaktan gurur duyar
ilkay listeyi bu hafta güncelleme görevi senin dostum
zemindeki hatunlarda benden size gelsin
Kızlaar bende artık buradayım,burdaki desteğe bayılıyorum,yaza kurtulucaz hepimiz bu kilolardan inşallah :)
Günaydin fistiklar,
Kızlaar bende artık buradayım,burdaki desteğe bayılıyorum,yaza kurtulucaz hepimiz bu kilolardan inşallah :)
Merhabalar,ben yeni kayıt oldum ve sizlerle birlikte zayıflayacağımı ümit ediyorum.Şu an tam 86.3 kg ım.Boyum 1.65. 60 kilo olmak istiyorum ama nasıl olacak ben de bilmiyorum.Diyetteyim,inşallah her zaman olduğu gibi bozmam.Haftaya kilomu yine yazarım.İyi günler...
Merhabalar kuzucuklarım
Saat ileri geri mevzusuna kurban gittim bugün babam saatler alındı diye bütün saatleri değiştirmişti sınav yüzünden alınmamış
Sabah kalktığımda cep telefonu saatim 7.15 ti normalde telefonum güncellemesini kendi yapıyo ben kursa gittim saat 8.30 kursta kapılar kapalı
Biraz bekledim güvenlik geldi neden kapalı dedim bu saatte burda ne işiniz var dedi ne alaka saat 8.30 işte dedim saat 7.30 demezmi
İnekler gibi 1 saat öncesinden gittim kursa tek sazanda benmişim herkes normal saatinde geldi ben kös kös oturdum babam gelsin görcek gününü
Nilgüncüm şimdi aradım hiç boydan foto yok benim birazdan komşuya gitcem orda şipşak arkadaşa çektiririm akşama koyarım
Akşama misafir var şimdi mutfağa girip birşeyler döktüreyim
Mozaik pasta yaptım bide yanına börek yapim kurabiyemde var çay misafirine yeter heralde umduklarını değil bulduklarını yesinler gayri
selam kizlar nasilsiniz melocum bebegin uzun omurlu hayirli evlat olsun insaallah kotulukler ondan uzak olsun izlem surekli seni takipteyim bravo sana ve diger tum arkadaslara bana gelince cok sukur sabrimin meyvesini topluyorum 75 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?