80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahım nasıl bir azim bu gülçin ya yemin ederim kendimden utanıyorum okudukça
Öyle güzel bir örnek oldun ki bana ne desem ne söylesem az...Şuradaki hatunlardan kaçı karşı koyabilirdi ki bunlara..Ya zaten 10 kilo verdim diyerek ödüllendirirdik kendimizi aynı benim pizza yemem gibi
Gerçekten senden öğrenmem gereken çok şey var
Can-ı gönülden alkışlıyorum seni

Gülcin'in seni Karacabey'e gelip yer yerrrrrrrr

Ben de onu yerim

brawo gülçincimm azminden ve iradenden dolayı seni kutlarım bugün bnmde içimden şöylee güzel bir profiterol yapmak geçti ama hmn kendimi toplayıp bu fikrimden vazgeçtim haftaya cuma yapıcamm 1 hafta kaçamak yok inş.

Suan K.h diyetindeyim ve Persembe gününden beri tatli, sekerli, meyveli olan hiiic birseye dokunmuyorum. E bu kadar emegi cöpe atarak kendime resmen eziyet edemezdim.
Sana ve yiyen arkadaslarima afiyet bal ama kalorisiz olsun balim.Sizin sayenizde ben o kilolari verdim,derdimde de mutlulugumdada sizin o mis gibi yüreginizle, desteginizle adim atiyorum.
O yuzden Rabbim kalbinizde ne varsa nasip eylesin hepinize.
Iyiki varsin, iyiki VARSINIZ!

Sayenizde egriyi dogruyu ögrendim balim..
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Profiterol muuuuuuuuuuuuu
Agzimin suyu akiyor anneeeeeemmmm
Bencede haftaya yap kuzum tartiden sonra, ama MaasAllah'in var senin..

Sen de iyi ki varsın gülçinim,iyi ki örnek oluyorsun bana
Ben de 75 olunca geçeceğim kh diyetine.Menülerini paylaş da örnek olsun bana.

Sayenizde egriyi dogruyu ögrendim balim..
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Profiterol muuuuuuuuuuuuu
Agzimin suyu akiyor anneeeeeemmmm
Bencede haftaya yap kuzum tartiden sonra, ama MaasAllah'in var senin..

kıss nazar deqdirdiler inanki cuma günü mevlide gittim 1-2 yıldır görmediqim birsürü kişiyi gördüm amann nelerr söylediler çöp gibi kalmışım kız gibi olmuşum 20 yaşında gösteriyormuşum hatta birkaç kilo almamı bile söyleyenler oldu maşallahın var diyosunda bu sbah 69.4 çıktım tartıda cumaya kadar silip atıcam inşallahh

Kızlaar bende artık buradayım,burdaki desteğe bayılıyorum,yaza kurtulucaz hepimiz bu kilolardan inşallah :)

Son düzenleme:
tebrikler arkadaşlar kaptanım ellerine sağlık

kızlarr ben zeytin hayatımda hiç yemezdim ama 1 haftadır
sabah kahvaltısında zeytin yiyorum tadı artık hoşuma gitmeye başladııı
peynir yogurt falan yemezdim onlarıda severek yiyorum ama süt içemiyorum hala :18:

Son düzenleyen: Moderatör:

çok güzel canım, iraden süper. ben de kayınvalideme gidicem birazdan.yemek olarak çok fazla çeşit yapıyor. ardından çayın yanında bişeyler, sonra meyve falan rejimde olduğumu söyleyince de bir günden birşey olmaz der. Allahım senin azminden versin bana da. bu yazdıklarını hatırlayıp tutucam kendimi

Son düzenleme:
Merhabalar,ben yeni kayıt oldum ve sizlerle birlikte zayıflayacağımı ümit ediyorum.Şu an tam 86.3 kg ım.Boyum 1.65. 60 kilo olmak istiyorum ama nasıl olacak ben de bilmiyorum.Diyetteyim,inşallah her zaman olduğu gibi bozmam.Haftaya kilomu yine yazarım.İyi günler...

Merhabalar kuzucuklarım
Saat ileri geri mevzusuna kurban gittim bugün babam saatler alındı diye bütün saatleri değiştirmişti sınav yüzünden alınmamış
Sabah kalktığımda cep telefonu saatim 7.15 ti normalde telefonum güncellemesini kendi yapıyo ben kursa gittim saat 8.30 kursta kapılar kapalı
Biraz bekledim güvenlik geldi neden kapalı dedim bu saatte burda ne işiniz var dedi ne alaka saat 8.30 işte dedim saat 7.30 demezmi
İnekler gibi 1 saat öncesinden gittim kursa tek sazanda benmişim herkes normal saatinde geldi ben kös kös oturdum babam gelsin görcek gününü
Nilgüncüm şimdi aradım hiç boydan foto yok benim birazdan komşuya gitcem orda şipşak arkadaşa çektiririm akşama koyarım
Akşama misafir var şimdi mutfağa girip birşeyler döktüreyim
Mozaik pasta yaptım bide yanına börek yapim kurabiyemde var çay misafirine yeter heralde umduklarını değil bulduklarını yesinler gayri

merhabaa çıtırlarr ..

pazar pazar millet gezer bende iş yapıyorum malum pazar kahvaltısı geç vakte kaldı . ben oraları toplarken babası oğlunu alıp gitti erkek erkeğe geziceklermiş parkta bi gittiler pir gittiler 3 saat oldu hala yoklar. onların yokluğundan istifade bende hemen açtım camı kapıyı orayı sil burayı sil derken bi ton iş gördüm . şimdi aradım ben işimi bitirdim gelin diye canları isterse gelirlermiş
çorbasını hazırladım bekliyorum bu aradada size bakıyım dedim .

oğlumu dorurduktan sonra kendime beyaz yırtık kot bakmaya gidicem bakarsınız alırım bu totoyla zor ama beğenmem :84:

bu arada feryalim sınav sonuçlarına bakıyordur eminim . benm kardeşimde aynı dertte . hayırlısı olsun inş ta kuzumda ist a biyere yerleşebilsin

Kızlaar bende artık buradayım,burdaki desteğe bayılıyorum,yaza kurtulucaz hepimiz bu kilolardan inşallah :)

hoş geldin kolay gelsin.

hoş geldin sen de kolay gelsin.

hadi ya kötü olmuş.resmini bekliyorum canım..

kuaföre gittim fön çektirdim kendimi güzel gördüm azcık o yüzden yemek yemek istemedim ama yemezsem sonradan acısını çok çıkartıyorum.

feryal nasıl geçti sınavın canım?

selam kizlar nasilsiniz melocum bebegin uzun omurlu hayirli evlat olsun insaallah kotulukler ondan uzak olsun izlem surekli seni takipteyim bravo sana ve diger tum arkadaslara bana gelince cok sukur sabrimin meyvesini topluyorum 75 oldum

selam kizlar nasilsiniz melocum bebegin uzun omurlu hayirli evlat olsun insaallah kotulukler ondan uzak olsun izlem surekli seni takipteyim bravo sana ve diger tum arkadaslara bana gelince cok sukur sabrimin meyvesini topluyorum 75 oldum

güldal merhaba
sen benim geçen seneki rakibemmisin kuu :44:

selam kızlar nasılsınız okuyamıyorum geçmişi kusura bakmayın oldum çıktım sınavı şükürler olsun güzel geçti herkes zordu dedi bende öyle dedim ama cevaplara bakınca 80 sorudan 50 netim var eh işte diyebiliriz bu sınav değil zaten önemli olan lys herkesin gönlüne göre versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…