80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi kadın her halükarda bakımlı olmalı..bravo o kadına gerçekten..
ama büyük ihtimal yardımcısı falan vardır..çocuk bakmak çok zor iş gerçekten...
çocuklarla çok iyi ilgileniyorsan kendinle çok fazla ilgilenemiyorsun..
ben de kendimi tam salıverecekken buraya geldim çok şükür..yoksa 100lere doğru gidiyordum..hiç süslenip giyinmek de gelmiyordu içimden..
ama şimdi kilo verdikçe kendime güvenim artıyor...
daha güzel giyinmeye başladım..bakmaya başladım kendime...
kendini fazla kaptırmamak gerek...kendimize her zaman özen göstermeliyiz..
eşimizin de beklentileri var sonuçta..adam hergün eve gelip saçbaş dağınık eşofmanlı iş yapan şişko bi kadın görmek istemez sonuçta..neyse bu konu uzun fazla girmeyeyim..

tebrik ederim canım...biraz rahatlamışsındır..
inşallah diğer sınavda da en az bu kadar iyi yaparsın..

kız gülçiinn..insan bi tadına bakar kuuu...
maşallah azmine..
ben de 2 sene önce diyet yaptığımda öyleydim asla tatmıyordum ama şimdi en azından bi çatal alıyorum..o kadarcık da öldürmez ya..

bugünkü menümü yazayım biraz kaçamaklarım oldu parka gitmiştik de
sabah
1 h yumurta beyazı
5 zeytin
1 dilim peynir
1 ç kaşığı reçel
2 dilim çok tahıllı
domates yeşillik
ara
greyfurt suyu
1 avuç çekirdek
3 tanecik ikram bisküvi
akşam
5 kaşık yağsız bulgur pilavı
1 tabak türlü
ayran
bol yeşillik
ara
meyve veya süt
bugün parkta komşularla karşılaştık...ay kilo vermişsin nasıl verdin ne yaptın dediler..bi tanesi de yazık geçen sene 13 kg vermişti hepsini almış..morali çok bozuktu..dışarı bile çıkmak istemiyorum az önce alışverişe gittim hiç bişey alamadım dedi..2 haftadır yürüyüş yapıyormuş ama diyet yapamadığı için vermemiş..öğretmen..çalıştığı için düzenli beslenemiyor..elimden geldiği kadar anlattım ama..yazık yaaa üzüldüm gerçekten..

hadi geçmiş olsun feryalcim inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin cnm..

[/URL][/IMG]
İşte ben alıntı yapmayın arkadaşlar resim kendini gece 12 ye doğru imha edicek

çok iyisin cnm biraz daha verdinmi fıstık olucaksın imhamı olucak :26: nasıl becerdin kıss

ben 85 kiloydum bir haftadır reji,mdeyim 83 e indim

hoşgeldin cnm..

bende iki gündür kayınvalide kurbanıyım.evde yanlızken hiç sorun yok ama bi yere gidince yemeği fazla kaçırıyorum.ama ekmek hiç yemiyorum ben.dün orda kaldığğımız için bildirim yapmadım bugünde az önce geldik ben iki gündür yediklerimi hiiiçç yazmıcam..yarın dedemin yedisi var sanırım yine evde olmayabilirm.bakalım 3 günün acısı cuma fena çıkıcak gibi ama hayırlısı...

iyi akşamlar ancaaa gelebildim geçmişe sonra bakacağım inş hafta sonu olunca araya eş giriyor
kızlar menümü yazıym ki ne yemişim toparlıym dün çok acıktım nedense ama sebzelerle geçiştirdim şükürrr
sabah
yumurta
tamtahıllı
peynir

öğle
pişmaniye yedim pişmanım
1 gofret

akşam
çorba
salata
çiğer sote
2 kaşık pilav çok canım çekti 2 ay oldu ağzıma sokmamıştım
tam tahıllı

2lt su
çok yürüdüm ama 2 mil leslimi yaptım

Son düzenleme:
Kızlaar bende artık buradayım,burdaki desteğe bayılıyorum,yaza kurtulucaz hepimiz bu kilolardan inşallah :)

Aramıza hoşgeldin
İnşallah..Boyunu kilonu yaşını filan yazarsan seni daha yakından tanımış oluruz,azmin daim olsun

Canım insanın damak zevki değişebiliyor.Ben de hiç pırasa yemezdim mesela şimdi bayılıyorum
Süt içilmez mi yahu en en sevdiğim şey :)

Aramıza hoşgeldin
Sen azmedersen hepsi olur,hiçbir şey yoluna çıkamaz emin ol.Buradaki öyküleri okudukça bunu daha iyi anlayacaksın,azmin daim olsun..

Feryalim hadi geçmiş olsun diyelim. Umarım lys'de de başarılı olursun.

Bir kadının her halükarda bakımlı olması için robot olması gerekir sanırım.:82:
Bunun çocuğu geçtim moral bozuk günü var,yoğun günü var,stresli günü var...Hele ki bir de bir çocuk yaptılarsa böyle bir şeyi beklemeye hakkı bile yok bence bir erkeğin.
Feminist damarım tuttu gene..Kızıyorum erkeklerin kadınları oyuncak bebek sıfatına sokmalarına..

Tebrikler..

Deryacım işte önemli olan da her ortamda diyete devam edebilmek
Az az al her şeyden kusura bakmayın diyetteyim de. Siyah ekmeğini yanında taşı gerekirse.
Eve döndüğünde duyduğun gurur her şeye değecek emin ol..

afiyet olsun ortim olur o kadarcık

makinen gelmiş deryaaaaa bekliyorum fotolar hayırlı olsunnn
hoşgeldinn canım
maaşallah tebrik ediyorumcanım azminden ötürü ben hayatta dayanamaz azıcık ucundan da olsa tadardım

haklısın lilium sonra telafi edebilmek iki günümü alıyo ama yaklaşık iki aydır böyle yemedim ben:))
7 haftada 7 killo verdim ödülüm olsun dedim birazda tatlımdan böreğime kadar yedim ama gerçekten hasrettim yani

İyi akşamlar topiğimizin her biri içinde bir çıtır saklayan "şimdilik" tombik hatunları

Ay yine çok mutluyum ben
Bugün yürüyeyim diye en uzaktaki bime gittim.Orada uzun zamandır arkadaş olduğu bir kız vardı,bayadır da görmüyorduk birbirimizi.Girdim içeri beni gördü hoşgeldin der demez deryaaa çok zayıflaşmışsııınnn dedi böyle uzata uzata
Hadi ya o kadar belli oluyor mu dedim.Ya belli olmaz mı baya baya vermişsin dön bir bakayım şöyle dedi
Anlattım işte neredeyse 2 aydır diyetteyim diye.Hemen sordu tabi nasıl veriyorsun filan dedi.
Hatta o kadar abarttı ki bence daha verme kal böyle korumaya geç dedi.Yok canım o kadar değil daha 10 kilo var dedim.Üstün incecik kalmış zaten o kadar da abartma dedi.Ben de önemli olan alt taraf zaten o erimiyor bir türlü dedim

Neyse gidene kadar inceledi beni cidden çok vermişsin dedi sen beni çok şımarttın bugün dedim.Yok cidden abartmıyorum gördüğümü söylüyorum dedi.

Benim toto göklerde çıktım marketten

Bir de bugün ölçülerimi aldım bakın bakalım farka.

2 hafta önce ;

göğüs 102
bel 86
basen 109
kalça 113
bacak 66

Bugün;

göğüs 100
bel 86
basen 106
kalça 112
bacak 64

Son düzenleme:

izlem ellerine emeğine sağlık canım teşekkürler liste için

kızlar bugün beni görenler şokkk oldu
ne iltifatlar ne iltifatlarrrrr
nasıl yaptın ne güsel olmuşsun
eskiden daha kötüydünn
hiç çocuk dogurmamış gibisinn

sevindimmm accıkk

sen bu sözlerifazlasıyla hakettin canım

derya gözün aydın canım eeee artık bolbol foto isteriz

Bugünkü Menüm

Sabah : yok

Ara : 1portakal+1 greyfurt suyu

Öğle : 1 dilim uno çok tahıllı, 3 dilim salam , 25 gr labne

Ara : 2 tane haşlanmış yumurta , 1 domates, 15 gram beyaz peynir , yarım bardak kefir , 25 gr. kuru üzüm.

Akşam : 1 porsiyon haşlama tavuk , Yarım porsiyon domates salatası , 20 gr yoğurt

2 litre su (bu su işini düzene koyacağım artık kaç gündür az içiyorum)

Toplam : 982 kalori

Spor : 60 dakika yürüyüş

güncellllllllll

slm misafirlerimiz vardı evde 11 kişi oluyorduk çok eğlendim hemde hiç olmadığı kadar tabi giremedimde nete zaten bağlantıda yoktu diyete de katkısı oluyor 82 ile 81.2 arasında gidip geliyorumbu beni çok mutlu etticuma 82.8dim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…