bi kadın her halükarda bakımlı olmalı..bravo o kadına gerçekten..günaydinnnnnn izlem amannnn kendileri kadar dilleride sogukögretieym kiz sen sor ben tercüme edeyim
dün markette bir aile gördüm,kari koca 30 yaslarda adam kadindan bakimli kadin adamdan .adam yakisikli 20 lik gibi ,kadinda öyle sapsari saclar fizik giyim muhtesemdi,bosnaliydi sanirim dillerinden anladim.ama bide ne göreyim .....bir 6 yaslarinda kiz cocugu bir 4 yasladinda erkek cocugu birde 3 yas civari yine kiz ve kadin 4.cüye hamilesanirim 6-7 aylik ama kadin o haliyle bile en fazla 70 kg dir toplu cizmeler deri ceketler....beni sasirtan 4 cü cocuga hamile olup hale kendine öyle bakmasina imrandim valla ben iki cocukla bas edemiyorum bazen aksamlari üzerimden otobüs gecmis gibi yigiliyorum buldugum yere....yani herkes istese kendine bakar zayiflar 1 veya 4 cocukla alakasi ypok yani.cevremde okadar varki cocuksuz süper bakan kendine 1 cocukdan sonra 10 yas birden yaslanip kilosunu salan giyimini salan....birde memnun halleri sergileyen
tebrik ederim canım...biraz rahatlamışsındır..selam kızlar nasılsınız okuyamıyorum geçmişi kusura bakmayın oldum çıktım sınavı şükürler olsun güzel geçti herkes zordu dedi bende öyle dedim ama cevaplara bakınca 80 sorudan 50 netim var eh işte diyebiliriz bu sınav değil zaten önemli olan lys herkesin gönlüne göre versin allah
selam kızlar nasılsınız okuyamıyorum geçmişi kusura bakmayın oldum çıktım sınavı şükürler olsun güzel geçti herkes zordu dedi bende öyle dedim ama cevaplara bakınca 80 sorudan 50 netim var eh işte diyebiliriz bu sınav değil zaten önemli olan lys herkesin gönlüne göre versin allah
[/URL][/IMG]
İşte benalıntı yapmayın arkadaşlar resim kendini gece 12 ye doğru imha edicek
ben 85 kiloydum bir haftadır reji,mdeyim 83 e indim
tebrik ederim canım...biraz rahatlamışsındır..
inşallah diğer sınavda da en az bu kadar iyi yaparsın..
hadi geçmiş olsun feryalcim inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin cnm..
Kızlaar bende artık buradayım,burdaki desteğe bayılıyorum,yaza kurtulucaz hepimiz bu kilolardan inşallah :)
kızlarr ben zeytin hayatımda hiç yemezdim ama 1 haftadır
sabah kahvaltısında zeytin yiyorum tadı artık hoşuma gitmeye başladııı
peynir yogurt falan yemezdim onlarıda severek yiyorum ama süt içemiyorum hala :18:
Merhabalar,ben yeni kayıt oldum ve sizlerle birlikte zayıflayacağımı ümit ediyorum.Şu an tam 86.3 kg ım.Boyum 1.65. 60 kilo olmak istiyorum ama nasıl olacak ben de bilmiyorum.Diyetteyim,inşallah her zaman olduğu gibi bozmam.Haftaya kilomu yine yazarım.İyi günler...
selam kızlar nasılsınız okuyamıyorum geçmişi kusura bakmayın oldum çıktım sınavı şükürler olsun güzel geçti herkes zordu dedi bende öyle dedim ama cevaplara bakınca 80 sorudan 50 netim var eh işte diyebiliriz bu sınav değil zaten önemli olan lys herkesin gönlüne göre versin allah
bi kadın her halükarda bakımlı olmalı..bravo o kadına gerçekten..
ama büyük ihtimal yardımcısı falan vardır..çocuk bakmak çok zor iş gerçekten...
çocuklarla çok iyi ilgileniyorsan kendinle çok fazla ilgilenemiyorsun..
ben de kendimi tam salıverecekken buraya geldim çok şükür..yoksa 100lere doğru gidiyordum..hiç süslenip giyinmek de gelmiyordu içimden..
ama şimdi kilo verdikçe kendime güvenim artıyor...
daha güzel giyinmeye başladım..bakmaya başladım kendime...
kendini fazla kaptırmamak gerek...kendimize her zaman özen göstermeliyiz..
eşimizin de beklentileri var sonuçta..adam hergün eve gelip saçbaş dağınık eşofmanlı iş yapan şişko bi kadın görmek istemez sonuçta..neyse bu konu uzun fazla girmeyeyim..
[/COLOR][/B]
ben 85 kiloydum bir haftadır reji,mdeyim 83 e indim
bende iki gündür kayınvalide kurbanıyım.evde yanlızken hiç sorun yok ama bi yere gidince yemeği fazla kaçırıyorum.ama ekmek hiç yemiyorum ben.dün orda kaldığğımız için bildirim yapmadım bugünde az önce geldik ben iki gündür yediklerimi hiiiçç yazmıcam..yarın dedemin yedisi var sanırım yine evde olmayabilirm.bakalım 3 günün acısı cuma fena çıkıcak gibi ama hayırlısı...
iyi akşamlar ancaaa gelebildim geçmişe sonra bakacağım inş hafta sonu olunca araya eş giriyor
kızlar menümü yazıym ki ne yemişim toparlıym dün çok acıktım nedense ama sebzelerle geçiştirdim şükürrr
sabah
yumurta
tamtahıllı
peynir
öğle
pişmaniye yedim pişmanım
1 gofret
akşam
çorba
salata
çiğer sote
2 kaşık pilav çok canım çekti 2 ay oldu ağzıma sokmamıştım
tam tahıllı
2lt su
çok yürüdüm ama 2 mil leslimi yaptım
hoşgeldinn canımben 85 kiloydum bir haftadır reji,mdeyim 83 e indim
maaşallahGünaydin fistiklar,
Dün o kadar cok yorucu, kosusturmali, KALORISIZ,bol bolll yürüyüslü bir gündü ki, aman Allah'im.
Kayinvalidem cagirdi dün, bir sürü de misafirleri geliyormus.
Bende ilk oraya gitmeden esime kahve ismarladim,bende bir kahve iciyim de orada acligimi hissetmiyim dedim.
Hatun neler hazirlamis neler...:84::84:
O kadar güzel kisir yaparki... Offffffff
Börekler, mezeler vs..kadayif tatlilari, bir sürü yani..
Ama ben ne yaptim, sadece herkese hizmet etmeyi tercih edip hiiiiiiiiiiiiiiiiiiic birine dokunmamayi tercih ettim, nefsim ve annem " -Olsun kizim ya amaaaan zaten o kadar zayiflamissin, hic degilse bari bugün boz " desede - Annem, bugün sen ve nefsim bir olmus beynimi en sevdgim yemeklerle kemirirken, sizin güzellginize kapilarak diyetimi bozar miyim ? Bugün senin icin, yarin baskasi icin bozarsam nerde benim azimim ASLAAAAAAA yemem afiyet olsun sizlere diyip kapadim kulaklarimi.
Allah biliyor ya, hala aklim o kisirda
Kendimi de biliyorum, bir kasecik kadar yesem doyarmiydim , yine -ASLA..
O yüzden ne azi yarar nede cogu zarar atasözünü hatirlamak istemedim
Ama mutluyum, coooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum
muhabbetiniz çok iyi ama az inceleyin bakalım
bu hafta genel olarak iyi
ilkay sende üzülme şekerim, spora azıcık ucundan başlasan
tıkır tıkır gider kimse tutamaz senii
tülay bildirim yapmamışsın tatlım
haftaya bomba gibi düşersin listemize
meloşum sende belli bir süre yapmıycam dediğin için, sildim ismini, kendini hazır hissettiğinde tekrar girersin canım, listemiz senin gibi azim abidesini ağırlamaktan gurur duyar
ilkay listeyi bu hafta güncelleme görevi senin dostum
zemindeki hatunlarda benden size gelsin
kızlar bugün beni görenler şokkk oldu
ne iltifatlar ne iltifatlarrrrr
nasıl yaptın ne güsel olmuşsun
eskiden daha kötüydünn
hiç çocuk dogurmamış gibisinn
sevindimmm accıkk
İyi akşamlar kızlar,
Bu sabah bir baktım makinem gelmiş karacabeye kadarAradım hemen yurtiçini bugün teslim eder misiniz dedim belli olmaz edemeyebiliriz dedi.Dedim tamam biz gelir alırız sakın dağıtıma çıkarmayın
Gittik aldık mesutla makineme kavuştum sonunda
Ardından arkdaşla çıktık hem 2 saat yürüdükhem de deneme çekimleri yaptım.Tabi ilk fotolarım pek başarılı değildi makineyi çözmediğim için ama zamanla daha iyi olacak biliyorum
Ama bir tanecik topkek yedim ona çok canım sıkıldı sadece..Dün zaten karbonun ağa babasını almışken bugün de kek olmadı ama ne yapayım midem bulandı yolda 2 saat yürüyüşten sonra dükkana geldim hiç bana göre bir şey yok eşimin kekleri vardı bir tane yiyiverdim
Neyse işte böyle kızlar bugün çoooook mutlu bir gündü.Yarın da çıkacağız yaşasın yürüyüş
günaydınnnnn
sankiiiiii bir izlem gördüm aşagıdaa
hemide bu saat teee
kızlar saatlr alınımııı yaa bizim d-smartın saati alınmış ama nette bu gece alıncagı söyleniyor kafam karıştı?
muhabbetiniz çok iyi ama az inceleyin bakalım
bu hafta genel olarak iyi
ilkay sende üzülme şekerim, spora azıcık ucundan başlasan
tıkır tıkır gider kimse tutamaz senii
tülay bildirim yapmamışsın tatlım
haftaya bomba gibi düşersin listemize
meloşum sende belli bir süre yapmıycam dediğin için, sildim ismini, kendini hazır hissettiğinde tekrar girersin canım, listemiz senin gibi azim abidesini ağırlamaktan gurur duyar
ilkay listeyi bu hafta güncelleme görevi senin dostum
zemindeki hatunlarda benden size gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?