- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
iyi geceler herkesee
gün içindekileri yazmıştım akşam üstü avmye gittim sırf beyaz yırtık kot için
tüm mağazaları gezdikten sonra kotonda bulabildim istediğim tarz.. Aldım 30 beden kotu doğruu kabine . sanki sahneye çıkmışım nasıl bi heyecan bastı beni
giydim biraz sıkı sıkı ama oldu .eşimi çağırdım manken edasıyla bi tur attım etrafında . hemen kabine git katilmi edicen beni dedibuda eşimin beğendiği anlamına geliyo bizim dilde .
neyse kendime alıcı gözle baktım cidden çokta benim abarttığım kadar değilmiş ama maşallahıda yok değil popomun
neyse çıkardım kasaya doğru harekete geçtim tabi benim gibi bi alıcı her satıcının başına .o kadar denedim fiyata bakmamışım hiç . bi baktım 79 .90 tldedim yahu ben bunu evde giymek için alıyorum podyuma çıkmcam ya kıyamadım parama almadan çıktım
ama cömetliğimin tuttuğu bi zamanda mutlak alıcam böyle bi kot aklımda kaldı .
izloşum zevkli kadın vesselam
şimdide saçıma bakım maskesi yaptım zeytin yağı ve yumurtadan .saç dökülmesi ve kırık sorunu olanlara öneririm süper oluyor .haftada kere yapıyorum 1 aydır .
yarın karbonhidrat diyetine başlıcam 3-4 günlüğüne . spor bugünde kaldı ama yarından itibaren tam gaz devam
güle güle kullan aldıklarını canım
kendine güzel bir doğum günü hediyesi yapmışsın :92::92:
max factorun ürünleri güzeldir, tenine cildine deneyerek almışsındır zaten
içine sinsin, iyi güzel günlerde kullan...
göz altı kapatıcı stik bende çok kullanırım
bu adamların sağcısı ,solcusu,dindarı olmayanı hep aynı yaw .. kıskançlık ve kadınını koruma içgüdüsü mayalarında varolsunda zaten ne kadar sitem etsekte hoşumuzada gidio yani
bende varımmmmmmmmmm
günaydııınn
deryacım yanlış anladın beni...tabi ki 24 saat bakımlı olmamız imkansız...ama bazıları da çocuğu bahane edip kendini öyle salıveriyor ki boşanmalara kadar gidiyor bu durum...
ben de diyete başlamadan önce nerdeyse o hale gelmiştim...aynaya bile bakmıyordum inan..kilo aldıkça daha bi moralim bozuluyordu...hiiç bakasım gelmiyordu haliyle..
sadece eşi için de değil bi kadın kendi için de yapmalı bunu...kadın olduğunu hissetmeli,hissettirmeli..
günaydınnn herkese
İzlemcim stik bende aldım gözaltlarım maalesef morarıyor bazen bağımlı gibi oluyor (yorgun uykusuz olduğumda) sürme kızşıklık olur dediler.öyle evde duruyor...ben avon'un ürününü aldım...altına nemlendirici sürüp mü sürlüyor yoksa direk mi?
dün akşam babamla tartıştık yine o diyo 75 ten bi gram daha aşagı inemezsin
ben diyorum 66 hayır dedi 70 dedm hayır dedi
eskiden kilo konusunda vermemi çok isterdi şimdi ben istiyorum o istemiyo
75 diyo ne yapcam bilmiyorum 70 te durucam sanırım
66 istiyodum ben ama boyun uzun olmaz dedi
Baban da benden desene
Canım çok doğru demiş bence,bizim boyumuz uzun 66 ne öyle sıska sıska
Ben de 70'de duracağım..
Haklısın valla ne kadar sızlansak da hoşumuza gidiyor bir yerde
Bizim de sahiplenilmek içgüdümüz var sanırım
Ama yine de biraz daha geniş olmasını isterdim bu konularda.Adam dün açık açık "seninle gezmeyi işte bu yüzden hiç sevmiyorum dedi"Ben şoklarda tabi iyi sonunda itiraf ettin yani dedim.E herkes öküz gibi bakıyor derya ben nasıl rahat olayım şimdi dedi. Fazla muhafazakar anlayacağın.
Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun
Günaydın
Haklısın canım örnek verdim ya ablamdan kızıyorum tabi ki kendini zamanı varken bile bile salanlara...Ama kimse için değil kendilerine bunu yaptıkları için kızıyorum.Ama bu asla bir boşanma sebebi olmamaz..Asla..Seven erkek eşinin neden o psikolojide olduğunu çözmeye çalışır, keyfinin neden kaçtığını sorar ve birlikte üstesinden gelirler.. Kadın olduğunu hissettirmek sadece saçla başla olmaz bana göre..
günaydın kızlar ben yaklaşık 1 hafta 10 gündür menü yazamıyorum fırsat buldukça sizi takip ediyorum.yeme alışkanlığım aynı iş yerine süt-yoğurt-meyva(portakal elma)grisini ve kuru incir-kayısı aldım.aradalra onları atıştırıyorum değişik değişik.yeşil çay tüketiyorum birde izlemden okumuştum çubuk tarçın üstüne sıcak su doldurup yaklaşık 3 kupa tüketiyorum.yemek isde akşamları kesin sebze yiyorum kış sebzeleri.ekmekleri sadece sabahları yiyorum artık öğlen ve akşam kestim hatta bazen öğlen girsini yiyorum ekmek yerine...su 2lt kesin oluyor.annem ankara dışına çıktı buraya oğluma bakmaya kayınvalidem geldiçok internete giremiyorum...birazda canım sıkkın oluyor sadece sizin yadıklarınız okuyup kafamı dağıtıyorum.spor malesef yapamıyorum mekik aleti evde öyle yatıyor.ama evde deli gibi iş yapıyorum dizi bile izlemiyorum sırf biarada olmamak için, sürekli iş çıkarıyorum kendime iş bitince bazen aklımdan geçio halıya bişey döküyüm bi akşamda onu siliyim die...kaza süsü veriyim.çok mutsuzum...hep o bilir, en iyisini o yapar,onu yapmakta ne var ,bunu yapmakta ne var ,çok basit ,buda iş mi, ben şöyleyim,?vs.....öööğğ geldi.dinlemiyorum duymamazlıktan geliyorum cevap vermiyorum.sağır gibi tık yok...konuşursam çok ağır konuşurum olmaz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?