80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım ben avon'dan top allık ve pata kremde aldım ama onlardan memnun değilim haklısın allık hiç sürmemişim bi pata kremi sevmedim...golden rose farlarını kullanıyorum sadece başka bişeyini denememiştim.en kısa sürede alıyım.yine ruj şeklide değil mi?stik demem yeterli olur galiba?

Öyle erkeğe eş değil erkek bile demem ben filiz
Ne demek ya bu hayatta iyisi de var kötüsü de,zor günün de bırakmak da ne oluyor..Başkalarına bakarak da asla kendi eşini yargılama çünkü çoğu insan yapıyor bu hatayı.Bir-iki erkek tanıyorlar hemen hepsini aynı kefeye koyup hepsi güzellik meraklısı diyorlar.Erkek de yapıyor bunu bir kaç kadın tanıyor hemen hepsini etiketliyor para meraklısı diye.Ben buna kızıyorum açıkçası.
Her insanın yüreği,karakteri farklıdır..Ve anlattığın adam da gerçekten karaktersiz herifin tekiymiş..Ama bunca farklı karakter varken hepsini aynı kefeye koymak bence doğru olmaz.

Yok canım stik değil benim ki böyle hani dudak parlatıcısı formunda.Rimel kutusu gibi diyeyim.Aynı dudağına fırçayla sürdüğün gibi göz altına sürüyorsun.Stik olanlar yağlı ve yapış yapış bir görüntü bırakıyor genelde.Stik bir kaç marka kullandım hiç birinden memnun kalmadım. Ama dene bak bundan sonra başka kapatıcı aramayacaksın. O kadar güzel

dün kahvaltida kendime şaştım:) patates kızartması vardı dayanamam...sabrettim yemedim.masayı toparlarken kalanı çatala doldurdum ağzıma attım tam çiğneyecektim dur filiz dedim geri doğru çöpe...akşam misafirim vardı eltimler, annesi kayınvalidem bizdeydi.herşeyden yedim ama az az göze batmamak için çatalla oynaya oynaya ekmeksiz yedim.çünkü aa çok az yedin ne diyeti çocuğu 1,5 yaşına kadar emzir yazık, biz şöyle yaptık diye başlardı vs. ne gerek var..en iisi çaktırmamak...

benide aranıza alırmısınız arkadaşlar ,düğün tarihim belli oldu ama ben kilo vermek şöyle dursun gün geçtikçe diyet yapacam diye üstüne de kilo alıyorum (( Şu an 87 kiloyum 3 ayda kaç kilo verebilirim .... Kilolu bir gelin olmak istemiyorum (((( boyum da 1,57

deryacım çok güzel inceliyorsun.ölçerken bende göğüs bel ve basenin en geniş yerinden ölçüyorum.birde badır.sen kalça-basen diye iki şekilde ölçümüşsün anlamadım.bu yanlardaki çıkıntı ve popounun en çıkık yerinden tek bir ölçü olmuyor mu???

Öncelikle aramıza hoşgeldin
Sporunu yapar,diyetini aksatmazsan 3 ayda 12 kilo verebilirsin.
Ben de 87 ile başladım şubatın ortasında.İşte martın sonundayız ve 7,5 kilo verdim.Buradan ayrılma,menüleri incele ve en önemlisi yapacağına gerçekten inan..Gerisi mutlaka gelir..Zaten ilk hafta 2-3 kilo veriyorsun sonra eğer hafif spor da yaparsan bir bir gidiyor.3 ay iyi bir süre. Azmedersen zarif bir gelin olabilirsin..

Filizcim basen dediğim göbeğimin en şiş yeri.Yani tam göbek deliğimin altı.Beli de göbek deliğimin 4 parmak üstünden ölçüyorum.Doğru ölçüm şekli öyleymiş diye okudum.Kalçayı da poponun en çıkıntılı yerinden alıyorum.Yani kısaca basen dediğim bütün kadınların ortak kabusu olan yer

Son düzenleme:
Taze taze fotolar geldi haaaaanııııııııımmm
Bazı gezentiler fotolarını koymadan önce ben koyayım

Dün çekildim hanımlar bakın bakalım son çektiğimle fark var mı arasında.Ben pek göremiyorum ama belki siz görürsünüz.Bu arada üzerimdeki kot 87 kilo kotum.Gördüğünüz gibi baya baya bol artık.Zayıflayana kadar pek bir şey almak istemiyorum nasıl olsa bollaşacak diye.Üzerimdeki de mesutun kardeşinin hediyesi,en son ankaraya gittiğinde yollamış

Son düzenleme:
pazar günü menüm

öğle sirkeli ılık su +2 kuru kayısı
rafadan yumurta+domates+salatalık+1 kk beyaz peynir+1 dilim kepek ekmeği
ara yok
akşam
mercimek çorbası 1 kepçe+3 kaşık kereviz yemeği+2kaşık pilav+1but 4patates+3 kaşık çoban salata+1 kase komposto(vişne)
2 bardak çay+1 türk kahvesi
günü bitirdim.
geç kalktım, telefon gelince misafir gelecek diye iş,yemek ara öğünler kaynadı...

lilium teşekkür ediyorum öncelikle ,12 kilodan daha fazla vericem inşallah ,bugün itibariyle diyet ve günlük yarım saat yürüyüş bandımda yürüyüş yapmayla başlayacam ,gelişmeleri sizlerede bildiricem.Bana bu süreçte destek olursanuız inanın çok mutlu olurum .. beni anlayan çevremde kimse yokk (( nişanlım bile kilo verebileceğime inanmıyor ((( geçen sene yaptığım diyetle 4 ayda 21 kilo vermiştim .(92 kiloyla başlamıştım 71 olmuştum )ama hepsi kiloların geri geldi .

tünaydın kızlar
ameliyatımız ertelendi
erdemin burun akıntısı var
yapamayız dedi doktor
geçince gidecekmişiz

bugün başımda müthiş bir ağrıyla uyandım
nedeni belli
kocamla kavga ettik yine :84::84::84:

sakinliğini koru mutlaka
sürekli kalmayacak dimi zaten

of ya içim acıdı
böyle hikayeler duyunca erkeklere karşı çok öfkeleniyorum
hepsi böyle değildir ama duygusalım bu konuda

derya
kıs kocan muhafazakarmı inanamadım valla
çünkü burdaki yazılarından anladığım kadarıyla sen rahat bir insansın
rahat derken özgür yani
yaşadığınız yerin etkiside vardır belki eşinde öyle davranmasının
erkekler çevreyi takıyorlar
malesef bende bazen sırf o ne der bu ne der yapıyorum genelde özgür ruhlu olmama rağmen takılıyorum böyle şeylere
bazende hiç düşünmeden sadece kendimi yaşıyorum psikolojime bağlı yani

zeynepcim
yakışmayacaksa tabi çok zayıf olmak marifet değil
ama biz anne babalar ve toplum olarak çocuklarımız biraz kilolu tombul olduklarında sağlıklı olduklarını düşünüyoruz
zayıf çocuk hasta sanıyoruz

kotun bolluğu arkadan daha net anlaşılıyor...süper deryacım...

en iyisini yapıyosun cnm söz gümüşse sükut altındır konuşup konuşup kendisi dinlesin zaten oda anlıcaktır onu dinlemediqini

içim acıdı okurken mekanı cennet olur inşallah ...

hoşgeldin cnm bu aylarda daha çok insanın kilo veresi geliyor bahar geldi her tarafta bir canlılık sözkonusu ve senin kilo vermek için çok iyi bir nedenin var ve ilk başlandıqında fazla kilo veriliyor şu kadra kilo verirsin demek çok doqru olmaz ama ilk ay 5-6 kilo yeni başlayan biri verebilir bence kilosu fazla olanlar daha çabuk veriyor boyun 157 kilonda 87 bence bu bünye çok rahat kilo verir az çok deme ne verirsen kardır hemen başla güzelim..

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun sevgicim.ertelenmeler insanı yoruyor.beklemek zor ve stresli.allah şifasını versin.maalesef her evde kavga, kırgınlık oluyor zaman zaman...kayınvalidem çok şükür ki kısa süreli kalacak...

derya tam türk kadını tipsin balık etli
kotun bol seni gayet iyi göstermiş
boyun avantajını yaşıyorsun
swet güzel hayırlı olsun

fatoş
hoşgeldin canım
deryanında dediği gibi
düzenli diyet ve sporla ayda 4 kilo rahat verirsin
tabi acele vermek istiyorsan daha fazlasına ihtiyacın varsa biraz daha kasmalısın
ama unutma hiç yememek değil
sağlıklı beslsnme gerçek kiloyu verdiriyor
bi kilo çizelgesi yap istersen diyet gupları kısmında anlatılıyor
motive ediyor

dün gidemedim şimdi çıkıyorum
alışveriş yapmam lazım bu havalarda giyecek giysim yok
yaz için var daha önce bir gün çıkıp bi çılgınlık yapmıştım bir sürü giysi almıştım kendime
60 kilo civarındaydım yaza kadar yine öyle olurum
onları giyeceğim bu yaz
yeniden yeniden harcamalara girmek istemiyorum
sadece ihtiyacım olanı alıp geleceğim

kızı uyuttum uyanmadan gidip gelebilecekmiyim bakalım

teşekkür ederim

kaynanayı takma yaa
bakalım biz kaynana olunca nasıl olcaz
eşinle mutluluğun için hatırına değme o konuşsun
çok sinirlenince buraya takıl hemen anlat rahatla

Boşver sen kimse inanmasın ki zaten kimseye ben diyetteyim filan deme. Patavatsız laflarla moralini bozarlar. Sen kafana koy yeter. Yarım saatle başla sonra onu bir saate çıkarmaya çalış. Belki bünyen hızlıdır daha çabuk verirsin ama asla kendini aç bırakma,sağlıksız bir diyet uygulama.Yoksa sonu hep hüsran olur. Buradaki destek istemediğin kadar,azmin daim olsun
Bu arada her akşam menülerini yaz ki bu işin bilenleri yorum yapsın menüne şu eksik şu fazla desin.Bir de cuma günleri kilo bildirim günümüz.O gün herkesin yaptığı şekilde sen de bildirim yap.

Canım ne oldu, çocuğunuz hasta ya ikinizde streslisiniz o yüzden olmuş olabilir
Bu dönemde biraz daha uzak durun bence..

Evet canım aynen gördüğün gibi o muhafazakar ben fazla rahat.Başlar da dengeyi oturtamadık ama sonra sonra o bir adım geldi ben bir adım geldim orta yolu bulduk
Kafenin önü kahvehane mesela oturmaya çıkıyorum yazın, duramıyor bir şey de demiyor ama huzursuz olduğunu anlayıp ben durmuyorum fazla.Bunun gibi işte.O da bana huzursuz olsa bile karışmıyor,biliyor sıkmaya gelemediğimi ama ben de onu huzursuz etmiyorum elimden geldiğince.
Çevre faktörü var tabi dışarıda asla takmaz ne giydiğime mesela ama burada dar kot bile sorun oluyor.Ama baya baya açtım ben onu ilk halinden eser yok
Feminist damarım tutunca dinlemiyorum pek ama kıyamıyorum da tabi

kotun bolluğu arkadan daha net anlaşılıyor...süper deryacım...

Teşekkür ederim filizcim

canım benim oğlum daha 7 aylık doğduğundan itibaren annem bakıyor.4 aylıkken işe başladım.annemde haklı olarak o kadar bakması çabası kış günü oğlala eve bağlı kaldı, yanından hiç ayrılmadı fakat bir teşekkür bile göremedi.kayınvalidem küçük çocuk ona bakmakta ne varkim olsa bakar karnını doyur altını temizle bitti demesiyle annem bisüre gelip kendi baksın dedi ve gitti benim oğlum çok gazlı bir bebekti il 6 ayı çok zor geçti şimdi o kadar kolaylaştıkı bakımı uyanınca kendi kendine dönencesiyle yarım saat oyalanıyor maşalla iştahlı annem yutmayı öğrensin diye herşeyi kaşıkla verdi ii yiyiyor kısacası kayınvalidem en kolay dönemine denk geldi...hala ne varki bana da alıştı bende bakarım dio..dün kısaca anlatıcam inş.eşim okumuyordur dayanamıyorum..gazatede bulmaca çözüyordum oğlan eşimin kucağında bana doğru atılıyor...eşim annesi oğluna hiç pas vermiyorsun sana atılıyor dedi.kayın validem ne annesine atılması gazeteye atılıyor dedibende doğru gazete varken annesine ne gerek var dedim o ara telefon çaldı hemen kalktım.sofrada kalabalığız eltimler var...oğlan babasına bir düşkün bir düşkün sürekli ona bakıyor ona gülümsüyor babasına deli oluyor dedi.bende tabii babasına deli olacak sütçüye deli olacak değil dedim...eltimin annesi maşallah annesiyle nasıl oynaşıyor dedi bende güldüm kedi ve yavrusu gibi boğuşuyoruz dedim (saçımı tutuyor yanağımı emiyor,burnumu tutuyor (salyalıyor, ısırmaya çalışıyor:) hele bana neler yapıyor benle bir oynaşıyor ki dedi daha neler neler...yinede ağır konuşmamaya cevap vermemeye çalışıyorum...resmen dişlerimi sıkıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…