Günaydın
Filizcim fondöten,pudra ya da kapatıcı gibi direk ciltle teması olan malzemeleri avondan alma canım
Hem cilde zarar veriyor hem de silinip gidiyor bir işe yaramıyor.Tabi ben color trend serisinden bahsediyorum ama genel olarak zaten avonun ürünleri iyi değil.Golden rose tavsiye ederim fiyat olarak eşdeğer ona.Pata krem kıvamında bir göz altı kapatıcısını aldım çok memnunum.Sırf onu sürüp çıkabiliyorum o kadar doğal duruyor.Tavsiye ederim.
Bir de altına nemlendirici sürüp iyice yedirirsen daha güzel sonuç alırsın.Tüm makyaj altın için de geçerli bu.
Deryacım o dediğin kadının pisikolojisinden analayan sabır gösteren ve birilikte çözüm bulan erkek o kadar az ki...bziim alt komşumuz ailesi karşı geldiği halde severek evlendiler çok tatlı kızları oldu çok mutlulardı.kadın meme kanserine yakalandı.önce göğüsü alındı pisikolojisi alt üst oldu annesinin yanına gitti tabii çocuğa bakamıyor...daha sonra toparlandı.evi annesinin semtine taşıdı...kanser tekrar ilerledi kemoterapi gördü simsiyah saçları döküldü kalmadı. peruk taktı...kilo aldı..kanser beynine sıçradı artık acısı durulmaz hale geldi iğne yapacak damar kalmadı topuktan oluyordu, sürekli inliyordu. yinede kızı için her fırsatta gülümsüyordu.gözlerinin için gülüyordu eşi naptı terketti onu tek bıraktı ne olursa olsun asla ayrılmamalıydı belki şuan hayatta olurdu.biliyoruz ki kanser pisikolojiylede ilgili her insanda ii yada kötü huylu kanser hücresi var.onun yanında kalıp olna destek olmalıydı...çok kızıyorum onları gördüm ya hiç bir erkeğe inancım kalmadı eşimde dahil olmak üzere...allah rahmet eylesin çok severdim...kısacası erkeler herzaman bakımlı, güzel, hoş sohbet ,ii anne, ii eş, ii gelin,ii aşçı vs sürekil isterler...bence insan önce kendi için ii olmalı aynaya bakarken mutlu olmalı kahretsin bugünde çok güzelim demeli:))gerisi boş
deryacım ben avon'dan top allık ve pata kremde aldım ama onlardan memnun değilim haklısın allık hiç sürmemişim bi pata kremi sevmedim...golden rose farlarını kullanıyorum sadece başka bişeyini denememiştim.en kısa sürede alıyım.yine ruj şeklide değil mi?stik demem yeterli olur galiba?
İyi akşamlar topiğimizin her biri içinde bir çıtır saklayan "şimdilik" tombik hatunları
Ay yine çok mutluyum ben
Bugün yürüyeyim diye en uzaktaki bime gittim.Orada uzun zamandır arkadaş olduğu bir kız vardı,bayadır da görmüyorduk birbirimizi.Girdim içeri beni gördü hoşgeldin der demez deryaaa çok zayıflaşmışsııınnn dedi böyle uzata uzata
Hadi ya o kadar belli oluyor mu dedim.Ya belli olmaz mı baya baya vermişsin dön bir bakayım şöyle dedi
Anlattım işte neredeyse 2 aydır diyetteyim diye.Hemen sordu tabi nasıl veriyorsun filan dedi.
Hatta o kadar abarttı ki bence daha verme kal böyle korumaya geç dedi.Yok canım o kadar değil daha 10 kilo var dedim.Üstün incecik kalmış zaten o kadar da abartma dedi.Ben de önemli olan alt taraf zaten o erimiyor bir türlü dedim
Neyse gidene kadar inceledi beni cidden çok vermişsin dedi sen beni çok şımarttın bugün dedim.Yok cidden abartmıyorum gördüğümü söylüyorum dedi.
Benim toto göklerde çıktım marketten
Bir de bugün ölçülerimi aldım bakın bakalım farka.
2 hafta önce ;
göğüs 102
bel 86
basen 109
kalça 113
bacak 66
Bugün;
göğüs 100
bel 86
basen 106
kalça 112
bacak 64
benide aranıza alırmısınız arkadaşlar ,düğün tarihim belli oldu ama ben kilo vermek şöyle dursun gün geçtikçe diyet yapacam diye üstüne de kilo alıyorum(( Şu an 87 kiloyum 3 ayda kaç kilo verebilirim .... Kilolu bir gelin olmak istemiyorum (((( boyum da 1,57
deryacım çok güzel inceliyorsun.ölçerken bende göğüs bel ve basenin en geniş yerinden ölçüyorum.birde badır.sen kalça-basen diye iki şekilde ölçümüşsün anlamadım.bu yanlardaki çıkıntı ve popounun en çıkık yerinden tek bir ölçü olmuyor mu???
günaydın kızlar ben yaklaşık 1 hafta 10 gündür menü yazamıyorum fırsat buldukça sizi takip ediyorum.yeme alışkanlığım aynı iş yerine süt-yoğurt-meyva(portakal elma)grisini ve kuru incir-kayısı aldım.aradalra onları atıştırıyorum değişik değişik.yeşil çay tüketiyorum birde izlemden okumuştum çubuk tarçın üstüne sıcak su doldurup yaklaşık 3 kupa tüketiyorum.yemek isde akşamları kesin sebze yiyorum kış sebzeleri.ekmekleri sadece sabahları yiyorum artık öğlen ve akşam kestim hatta bazen öğlen girsini yiyorum ekmek yerine...su 2lt kesin oluyor.annem ankara dışına çıktı buraya oğluma bakmaya kayınvalidem geldiçok internete giremiyorum...birazda canım sıkkın oluyor sadece sizin yadıklarınız okuyup kafamı dağıtıyorum.spor malesef yapamıyorum mekik aleti evde öyle yatıyor.ama evde deli gibi iş yapıyorum dizi bile izlemiyorum sırf biarada olmamak için, sürekli iş çıkarıyorum kendime iş bitince bazen aklımdan geçio halıya bişey döküyüm bi akşamda onu siliyim die...kaza süsü veriyim.çok mutsuzum...hep o bilir, en iyisini o yapar,onu yapmakta ne var ,bunu yapmakta ne var ,çok basit ,buda iş mi, ben şöyleyim,?vs.....öööğğ geldi.dinlemiyorum duymamazlıktan geliyorum cevap vermiyorum.sağır gibi tık yok...konuşursam çok ağır konuşurum olmaz o yüzden
Deryacım o dediğin kadının pisikolojisinden analayan sabır gösteren ve birilikte çözüm bulan erkek o kadar az ki...bziim alt komşumuz ailesi karşı geldiği halde severek evlendiler çok tatlı kızları oldu çok mutlulardı.kadın meme kanserine yakalandı.önce göğüsü alındı pisikolojisi alt üst oldu annesinin yanına gitti tabii çocuğa bakamıyor...daha sonra toparlandı.evi annesinin semtine taşıdı...kanser tekrar ilerledi kemoterapi gördü simsiyah saçları döküldü kalmadı. peruk taktı...kilo aldı..kanser beynine sıçradı artık acısı durulmaz hale geldi iğne yapacak damar kalmadı topuktan oluyordu, sürekli inliyordu. yinede kızı için her fırsatta gülümsüyordu.gözlerinin için gülüyordu eşi naptı terketti onu tek bıraktı ne olursa olsun asla ayrılmamalıydı belki şuan hayatta olurdu.biliyoruz ki kanser pisikolojiylede ilgili her insanda ii yada kötü huylu kanser hücresi var.onun yanında kalıp olna destek olmalıydı...çok kızıyorum onları gördüm ya hiç bir erkeğe inancım kalmadı eşimde dahil olmak üzere...allah rahmet eylesin çok severdim...kısacası erkeler herzaman bakımlı, güzel, hoş sohbet ,ii anne, ii eş, ii gelin,ii aşçı vs sürekil isterler...bence insan önce kendi için ii olmalı aynaya bakarken mutlu olmalı kahretsin bugünde çok güzelim demeli:))gerisi boş
dün kahvaltida kendime şaştım:) patates kızartması vardı dayanamam...sabrettim yemedim.masayı toparlarken kalanı çatala doldurdum ağzıma attım tam çiğneyecektim dur filiz dedim geri doğru çöpe...akşam misafirim vardı eltimler, annesi kayınvalidem bizdeydi.herşeyden yedim ama az az göze batmamak için çatalla oynaya oynaya ekmeksiz yedim.çünkü aa çok az yedin ne diyeti çocuğu 1,5 yaşına kadar emzir yazık, biz şöyle yaptık diye başlardı vs. ne gerek var..en iisi çaktırmamak...
Taze taze fotolar geldi haaaaanııııııııımmm
Bazı gezentiler fotolarını koymadan önce ben koyayım
Dün çekildim hanımlar bakın bakalım son çektiğimle fark var mı arasında.Ben pek göremiyorum ama belki siz görürsünüz.Bu arada üzerimdeki kot 87 kilo kotum.Gördüğünüz gibi baya baya bol artık.Zayıflayana kadar pek bir şey almak istemiyorum nasıl olsa bollaşacak diye.Üzerimdeki de mesutun kardeşinin hediyesi,en son ankaraya gittiğinde yollamış
günaydın kızlar ben yaklaşık 1 hafta 10 gündür menü yazamıyorum fırsat buldukça sizi takip ediyorum.yeme alışkanlığım aynı iş yerine süt-yoğurt-meyva(portakal elma)grisini ve kuru incir-kayısı aldım.aradalra onları atıştırıyorum değişik değişik.yeşil çay tüketiyorum birde izlemden okumuştum çubuk tarçın üstüne sıcak su doldurup yaklaşık 3 kupa tüketiyorum.yemek isde akşamları kesin sebze yiyorum kış sebzeleri.ekmekleri sadece sabahları yiyorum artık öğlen ve akşam kestim hatta bazen öğlen girsini yiyorum ekmek yerine...su 2lt kesin oluyor.annem ankara dışına çıktı buraya oğluma bakmaya kayınvalidem geldiçok internete giremiyorum...birazda canım sıkkın oluyor sadece sizin yadıklarınız okuyup kafamı dağıtıyorum.spor malesef yapamıyorum mekik aleti evde öyle yatıyor.ama evde deli gibi iş yapıyorum dizi bile izlemiyorum sırf biarada olmamak için, sürekli iş çıkarıyorum kendime iş bitince bazen aklımdan geçio halıya bişey döküyüm bi akşamda onu siliyim die...kaza süsü veriyim.çok mutsuzum...hep o bilir, en iyisini o yapar,onu yapmakta ne var ,bunu yapmakta ne var ,çok basit ,buda iş mi, ben şöyleyim,?vs.....öööğğ geldi.dinlemiyorum duymamazlıktan geliyorum cevap vermiyorum.sağır gibi tık yok...konuşursam çok ağır konuşurum olmaz o yüzden
benide aranıza alırmısınız arkadaşlar ,düğün tarihim belli oldu ama ben kilo vermek şöyle dursun gün geçtikçe diyet yapacam diye üstüne de kilo alıyorum(( Şu an 87 kiloyum 3 ayda kaç kilo verebilirim .... Kilolu bir gelin olmak istemiyorum (((( boyum da 1,57
tünaydın kızlar
ameliyatımız ertelendi
erdemin burun akıntısı var
yapamayız dedi doktor
geçince gidecekmişiz
bugün başımda müthiş bir ağrıyla uyandım
nedeni belli
kocamla kavga ettik yine :84::84::84:
sakinliğini koru mutlaka
sürekli kalmayacak dimi zaten
of ya içim acıdı
böyle hikayeler duyunca erkeklere karşı çok öfkeleniyorum
hepsi böyle değildir ama duygusalım bu konuda
derya
kıs kocan muhafazakarmı inanamadım valla
çünkü burdaki yazılarından anladığım kadarıyla sen rahat bir insansın
rahat derken özgür yani
yaşadığınız yerin etkiside vardır belki eşinde öyle davranmasının
erkekler çevreyi takıyorlar
malesef bende bazen sırf o ne der bu ne der yapıyorum genelde özgür ruhlu olmama rağmen takılıyorum böyle şeylere
bazende hiç düşünmeden sadece kendimi yaşıyorum psikolojime bağlı yani
zeynepcim
yakışmayacaksa tabi çok zayıf olmak marifet değil
ama biz anne babalar ve toplum olarak çocuklarımız biraz kilolu tombul olduklarında sağlıklı olduklarını düşünüyoruz
zayıf çocuk hasta sanıyoruz
lilium teşekkür ediyorum öncelikle ,12 kilodan daha fazla vericem inşallah ,bugün itibariyle diyet ve günlük yarım saat yürüyüş bandımda yürüyüş yapmayla başlayacam ,gelişmeleri sizlerede bildiricem.Bana bu süreçte destek olursanuız inanın çok mutlu olurum .. beni anlayan çevremde kimse yokk(( nişanlım bile kilo verebileceğime inanmıyor ((( geçen sene yaptığım diyetle 4 ayda 21 kilo vermiştim .(92 kiloyla başlamıştım 71 olmuştum )ama hepsi kiloların geri geldi .
öncelikle geçmiş olsun sevgicim.ertelenmeler insanı yoruyor.beklemek zor ve stresli.allah şifasını versin.maalesef her evde kavga, kırgınlık oluyor zaman zaman...kayınvalidem çok şükür ki kısa süreli kalacak...
lilium teşekkür ediyorum öncelikle ,12 kilodan daha fazla vericem inşallah ,bugün itibariyle diyet ve günlük yarım saat yürüyüş bandımda yürüyüş yapmayla başlayacam ,gelişmeleri sizlerede bildiricem.Bana bu süreçte destek olursanuız inanın çok mutlu olurum .. beni anlayan çevremde kimse yokk(( nişanlım bile kilo verebileceğime inanmıyor ((( geçen sene yaptığım diyetle 4 ayda 21 kilo vermiştim .(92 kiloyla başlamıştım 71 olmuştum )ama hepsi kiloların geri geldi .
tünaydın kızlar
ameliyatımız ertelendi
erdemin burun akıntısı var
yapamayız dedi doktor
geçince gidecekmişiz
bugün başımda müthiş bir ağrıyla uyandım
nedeni belli
kocamla kavga ettik yine :84::84::84:
derya
kıs kocan muhafazakarmı inanamadım valla
çünkü burdaki yazılarından anladığım kadarıyla sen rahat bir insansın
rahat derken özgür yani
yaşadığınız yerin etkiside vardır belki eşinde öyle davranmasının
erkekler çevreyi takıyorlar
malesef bende bazen sırf o ne der bu ne der yapıyorum genelde özgür ruhlu olmama rağmen takılıyorum böyle şeylere
bazende hiç düşünmeden sadece kendimi yaşıyorum psikolojime bağlı yani
kotun bolluğu arkadan daha net anlaşılıyor...süper deryacım...
Canım ne zaman dönecek kayınvaliden? Bu streste yediğine içtiğine de bakamaz insan.Normalde sen çalışırken hep annen mi bakıyordu oğluna? Uzak durmak en iyisi bu durumda ama nereye kadar..Bakıcı tutmayı düşündünüz mü oğlun için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?