tünaydın kızlar
ameliyatımız ertelendi
erdemin burun akıntısı var
yapamayız dedi doktor
geçince gidecekmişiz
bugün başımda müthiş bir ağrıyla uyandım
nedeni belli
kocamla kavga ettik yine :84::84:
hem oqlun için hemde eşinle aranızdaki tatsızlık için geçmiş olsun cnm zor tabiki kolay deqil hem küçük bir çocuk hem sorunlu bir eş herşeye yetişmek zorunda olan birde kadın.. sana sadece tavsiyelerde bulunabiliyoruz bir nebzede olsa seni rahatlatabilirsek ne mutlu bize her fırsatta ayırabildiqin kadar kendine zaman ayır ve o zamanlarıda istediqin şeyleri yaparak geçirmeye bak dışarı çıkıp gez strese birebir gelir senden daha deqerli hiçbişey yok cnm unutma..
canım benim oğlum daha 7 aylık doğduğundan itibaren annem bakıyor.4 aylıkken işe başladım.annemde haklı olarak o kadar bakması çabası kış günü oğlala eve bağlı kaldı, yanından hiç ayrılmadı fakat bir teşekkür bile göremedi.kayınvalidem küçük çocuk ona bakmakta ne varkim olsa bakar karnını doyur altını temizle bitti demesiyle annem bisüre gelip kendi baksın dedi ve gittibenim oğlum çok gazlı bir bebekti il 6 ayı çok zor geçti şimdi o kadar kolaylaştıkı bakımı uyanınca kendi kendine dönencesiyle yarım saat oyalanıyor maşalla iştahlı annem yutmayı öğrensin diye herşeyi kaşıkla verdi ii yiyiyor kısacası kayınvalidem en kolay dönemine denk geldi...hala ne varki bana da alıştı bende bakarım dio..dün kısaca anlatıcam inş.eşim okumuyordur dayanamıyorum..gazatede bulmaca çözüyordum oğlan eşimin kucağında bana doğru atılıyor...eşim annesi oğluna hiç pas vermiyorsun sana atılıyor dedi.kayın validem ne annesine atılması gazeteye atılıyor dedi bende doğru gazete varken annesine ne gerek var dedim o ara telefon çaldı hemen kalktım.sofrada kalabalığız eltimler var...oğlan babasına bir düşkün bir düşkün sürekli ona bakıyor ona gülümsüyor babasına deli oluyor dedi.bende tabii babasına deli olacak sütçüye deli olacak değil dedim...eltimin annesi maşallah annesiyle nasıl oynaşıyor dedi bende güldüm kedi ve yavrusu gibi boğuşuyoruz dedim (saçımı tutuyor yanağımı emiyor,burnumu tutuyor (salyalıyor, ısırmaya çalışıyor:) hele bana neler yapıyor benle bir oynaşıyor ki dedi daha neler neler...yinede ağır konuşmamaya cevap vermemeye çalışıyorum...resmen dişlerimi sıkıyorum...
aslında north diye aldım ama yine bununla devam ediyorum annem dönecek tabii çok özledi torununu ve bizi biraz bekleyeceğiz...uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş.tüm gün evde çocukla bakalım ne olacakZor biri belli ki..Allah sabır versin ne diyeyim ama annen keşke gitmeseymiş bir onun lafıyla..Yine kıyamaz sana gelir gibime geliyor.Az daha sabret söylediklerini duyma boş ver. Burada okuyoruz daha ne ağır laflar duyanlar var, onların yanında bunlar susulmayacak şeyler değil öyle düşün. Huzurun için duyma onu ne yaparsa yapsın. Canına yaptığına yazık, ne gerek var konuşsun dursun...
Başka nick alacaktın ne oldu?
selam canım massallah sana sana yetısmek ne mumkun kılonu verdın bebısını kucagına aldın benım verdıgım kılonun gene altına dustungüldal merhaba
sen benim geçen seneki rakibemmisin kuu :44:
Bugün niyet ettim karbonhidrat diyetinegelsin tavuklar ,yumurtalar etler
selam canım massallah sana sana yetısmek ne mumkun kılonu verdın bebısını kucagına aldın benım verdıgım kılonun gene altına dustun
ben ıse kaplumbaga ama bakmayın kaplumbaga olduguma kuculerek verdım su an 75 ım ama 65 gorunuyorum pko m duzeldı her ay duzenlı adet oluyorum sureklı odem oluyordu vucudumda o bıttı catlaklarım kapandı bu arada bebeısın hayırlı saglıklı olsun ınsaallah operım
günaydinnnn bana hersey yakisira bakiyorum,ne ilginc yarismacilar var bu hafta,bugün yarisanin fizigi hakikaten cok hos.ve benle ayni yasda ,tek fark o bekar 36 beden ,ben evli cocuklu 40 beden
herkese selamlar kızlar bugün bende diyete başladım ve tam tamına 71.1 kiloyla
bide bana bugün okulda demezlermi feryal sen kilomu verdin diye yok artık dedim ben şiştimde şiştim ama aşırı yedim kızlar çok aşırı dün tok olduğum halde sınavdan çıkar çıkmaz 1 tane kaşarlı simit 1 poğaça 1 katmer yedim 1 tane meyve suyu içtim yanında nasıl midem aldı bu kadar şeyi bilmiyorum giderkende çok yedim birsürü börek yumurta peynir reçel çikolata fındık badem bilmemne 3 saatte bu kadar acıkmış olamazdım ama yedim elim ayağım titriyodu çıktığımda neyse hergün böyle yedim çok aşırı yedim ama yetti artık hamile bi insan olsa 1 ayda 3 buçuk kilo almazdı ya artık giden kilolara bakıcaz
derya abla çok hoş görünüyosun kotun arkadan baya bolarmış basenler gidiyor
bende sabah 1 buçuk dilim ekmek üstüne krem peynir 1 tanede domates yedim geldim eve 1 portakal bi elma yedim öğlen normal yemek yemicem işi sıkı tutcam akşamada çorba salata yoğurt gibi hafif şeyler yicem ay vereyim artık şu kiloyuda yaza 63 kilo olayım ya bıktım artık kilolardan moralim bozuldu ama ben bu gidişle 63 te olsam tekrar alırım tekrar diyet yaparım ömür boyu diyette olurum ama vücutta haklı o kadar çok yememem gerekirdii bide gece yatarken kısır yedim ya kızıyorum kendime ama tutamıyorum napayım :26:
tatlı ızlos canım benım sagol guzel kız senın yanında oooooooo ama bende ıyıym sukur senı sureklı takıp edıyorum kılo verdıgını gorunce yuzumde kocaman gulumseme helal ızlo dıyorum bır keresınde kardesım benı o halde gordu bısmılah abla ne oldu geldılermı fotolara gelınce ogreneyım koyarım cok cok operımgüldalll ablacımmmm
hoşgeldin sana dün yazacaktım karanbole geldi
almanyadamısın, istanbulda mıı
demek 75e düştün haa, harikasın ablam yaa
ama resim isterizzz hemde çok isterizzzz
hadi geçmiş olsun canım
atlattın ya gerisi diğer sınava artık
kız sınava giderken o kadar çok şey yenir içilir mii
tuvaletin geleydi napacaktuuunn
gider onlar üzülme ablam... :87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?