80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:

Zor biri belli ki..Allah sabır versin ne diyeyim ama annen keşke gitmeseymiş bir onun lafıyla..Yine kıyamaz sana gelir gibime geliyor.Az daha sabret söylediklerini duyma boş ver. Burada okuyoruz daha ne ağır laflar duyanlar var, onların yanında bunlar susulmayacak şeyler değil öyle düşün. Huzurun için duyma onu ne yaparsa yapsın. Canına yaptığına yazık, ne gerek var konuşsun dursun...
Başka nick alacaktın ne oldu?

aslında north diye aldım ama yine bununla devam ediyorum annem dönecek tabii çok özledi torununu ve bizi biraz bekleyeceğiz...uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş.tüm gün evde çocukla bakalım ne olacak

hoşgeldin cnm bu aylarda daha çok insanın kilo veresi geliyor bahar geldi her tarafta bir canlılık sözkonusu ve senin kilo vermek için çok iyi bir nedenin var ve ilk başlandıqında fazla kilo veriliyor şu kadra kilo verirsin demek çok doqru olmaz ama ilk ay 5-6 kilo yeni başlayan biri verebilir bence kilosu fazla olanlar daha çabuk veriyor boyun 157 kilonda 87 bence bu bünye çok rahat kilo verir az çok deme ne verirsen kardır hemen başla güzelim..[/QUOTE]

hoşbulduk canım ,bahar gelince inan benim moralim biraz daha bozuldu ,kışın saklayabiliyorsun birazda olsa kiloları ,kıyafet sıkıntısı bi yandan ,ben böyle nasıl gelinlik giyecem telaşı bi yandan ,ama dediğin gibi canım ,bir nedenim var kilo vermek için ve bu kiloların CANINA OKUYACAM .:))

güldal merhaba
sen benim geçen seneki rakibemmisin kuu :44:
selam canım massallah sana sana yetısmek ne mumkun kılonu verdın bebısını kucagına aldın benım verdıgım kılonun gene altına dustun
ben ıse kaplumbaga ama bakmayın kaplumbaga olduguma kuculerek verdım su an 75 ım ama 65 gorunuyorum pko m duzeldı her ay duzenlı adet oluyorum sureklı odem oluyordu vucudumda o bıttı catlaklarım kapandı bu arada bebeısın hayırlı saglıklı olsun ınsaallah operım

tünaydın herkesee

maşallah topic hareketlenmiş bugün yine

lilicim resimdede , ölçülerindede belli bi orantı var canım . hiç biyerin çok fazla değil .bu süper 70 kilodada gerçekten çok ince olursun şimdi bile çok güzelsin .

fatoş hoşgeldin aramıza. Arkadaşlar gereken herşeyi söylemiş zaten inş nefsini yenip istediğin incelikte bi gelin olursun canım .

filiz kuzey sende benm gibi sıkılınca kendini işe verenlerdensin demkki . boşver nasılsa gidicek karşılık verip ne kendini nede evindekileri üzme boşuna ... kapa kulaklarını gül geç ..
komşun içinde çok üzüldüm yaa . kalan çoçuğuna yazık .o adamda merhamet denen şey yokmuş Allah karşılaştırmasın inş

Zeynepcim sen hele 70 e gel daha verip vermeyeceğini o halinle karrlaştırırsın canım. babanada kızma yavrusunu korumaya çalışıyor ne yapsın adam

sevgicim geçmiş olsun canım .. pazar günü eşiyle kavga etmeyen varmı acaba kocalar evde olunca illa buluyorlar sinir bozucak bişey. takılma boşver

selammmmm
okudum ama aklımd abişiy kalmadıııııı
birazdan gelicme tk tek yazcam hepicini şimdi biras işler var

günaydinnnn bana hersey yakisira bakiyorum,ne ilginc yarismacilar var bu hafta,bugün yarisanin fizigi hakikaten cok hos.ve benle ayni yasda ,tek fark o bekar 36 beden ,ben evli cocuklu 40 beden

güldalll ablacımmmm
hoşgeldin sana dün yazacaktım karanbole geldi
almanyadamısın, istanbulda mıı
demek 75e düştün haa, harikasın ablam yaa

ama resim isterizzz hemde çok isterizzzz

günaydinnnn bana hersey yakisira bakiyorum,ne ilginc yarismacilar var bu hafta,bugün yarisanin fizigi hakikaten cok hos.ve benle ayni yasda ,tek fark o bekar 36 beden ,ben evli cocuklu 40 beden

evet bende bayıldım o hanıma
bu hafta 3 bayanda 50yaşındaymış, hiç göstermiyorlar ya
maşallah
o diğer genç sarışın olan, fazla kendine güveniyor heryerinden yağğ pırtlamış
ideal türk hanımı benim gibi olmalı diyor

olduuuu gözlerim dolduu
herkese hakkını vereceksin kardeşim, düzgün vücut ister genetik olsun ister sporla
yapmışmı yapmış bitmiştir

tülooşşşş
aldın mu kuu beyaz yırtık koott

bulamadıysan, sen yırtıvereydin kuşummm
altına da pembe ayakkabılar unutma :92::92::92::92:

banuuu sen aldın mı 38 beden pantull :26::26:

kızlar maydonoz kürü ve elma kürü geçen bi okumuştum aramızda yapan var sanırım tam olarak ne işe yarıyor.yağ mı yakıyor, metobolizmayı mı hızlandırıyor, ödem mi atıyor ???elma kürünü düşünüyorum
2kırmızı elma,1limon, 1çubuk tarçın,5-6karanfil 2lt su hatırlıyorum...

herkese selamlar kızlar bugün bende diyete başladım ve tam tamına 71.1 kiloyla

bide bana bugün okulda demezlermi feryal sen kilomu verdin diye yok artık dedim ben şiştimde şiştim ama aşırı yedim kızlar çok aşırı dün tok olduğum halde sınavdan çıkar çıkmaz 1 tane kaşarlı simit 1 poğaça 1 katmer yedim 1 tane meyve suyu içtim yanında nasıl midem aldı bu kadar şeyi bilmiyorum giderkende çok yedim birsürü börek yumurta peynir reçel çikolata fındık badem bilmemne 3 saatte bu kadar acıkmış olamazdım ama yedim elim ayağım titriyodu çıktığımda neyse hergün böyle yedim çok aşırı yedim ama yetti artık hamile bi insan olsa 1 ayda 3 buçuk kilo almazdı ya artık giden kilolara bakıcaz

derya abla çok hoş görünüyosun kotun arkadan baya bolarmış basenler gidiyor

bende sabah 1 buçuk dilim ekmek üstüne krem peynir 1 tanede domates yedim geldim eve 1 portakal bi elma yedim öğlen normal yemek yemicem işi sıkı tutcam akşamada çorba salata yoğurt gibi hafif şeyler yicem ay vereyim artık şu kiloyuda yaza 63 kilo olayım ya bıktım artık kilolardan moralim bozuldu ama ben bu gidişle 63 te olsam tekrar alırım tekrar diyet yaparım ömür boyu diyette olurum ama vücutta haklı o kadar çok yememem gerekirdii bide gece yatarken kısır yedim ya kızıyorum kendime ama tutamıyorum napayım :26:

hadi geçmiş olsun canım
atlattın ya gerisi diğer sınava artık

kız sınava giderken o kadar çok şey yenir içilir mii
tuvaletin geleydi napacaktuuunn
gider onlar üzülme ablam... :87::87:

güldalll ablacımmmm
hoşgeldin sana dün yazacaktım karanbole geldi
almanyadamısın, istanbulda mıı
demek 75e düştün haa, harikasın ablam yaa

ama resim isterizzz hemde çok isterizzzz
tatlı ızlos canım benım sagol guzel kız senın yanında oooooooo ama bende ıyıym sukur senı sureklı takıp edıyorum kılo verdıgını gorunce yuzumde kocaman gulumseme helal ızlo dıyorum bır keresınde kardesım benı o halde gordu bısmılah abla ne oldu geldılermı fotolara gelınce ogreneyım koyarım cok cok operım

Son düzenleme:
hadi geçmiş olsun canım
atlattın ya gerisi diğer sınava artık

kız sınava giderken o kadar çok şey yenir içilir mii
tuvaletin geleydi napacaktuuunn
gider onlar üzülme ablam... :87::87:

üzülmeyim dimi izlem abla ben işi sağlam tuttummu 2 haftada gider fazlalıklar inşallah

ya geldi bile tuvaletim zor tuttum kendimi sınavda bacaklarımı salladım durdum zaten çok yediğim için sürekli wc deyim ya okul eteğim bile dar gelmeye başlamış deri ceketim falan insanı çok etkiliyor 3-4 kilo falan neyseki geçti gitti herşey şükür artık diyet zamanı yarında 5 i biyerde çay almaya gidicem bi spor yapamıyorum ya :26: akşamada belki resim çekilip koyabilirim

silammmm yenidennn
izloşş
cnm bakamadım ki hiç bişeye hem k.kartımı evde unutmuştum
hem olsada bakmazdım agzım uyuşmuştu konuşamıyrdum bilemm
ama alt komşum 38 beden isteyipte deniyim bi kotunu
zanımca girerim 38 bedenee

filiz
yazdıklarını okudum cnm daa valla ne diyeyimki bende yaşadım kv sendromlarını
hatta sana benzetmez hiçç hep ya babasıdırr ya dedesidir ya halasıdır yani çocuk anneye benzetilmez kv tarafından ama ne kdar kabul etmselerde biz onların annesiyiz ku bunuda degiştirecek halleri yokyaaa

derya
kot baya bollaşmış cnm ama biraz dar şeylerle çekinseydin daha ii anlardık sanki

sevgii
erteledilermi ayy stresside adamı öldürür valla yaa

feryoş
geçmiş olsun cnm üüzlme verirsin
kızımm bizde potansiyel var yeme potansiyeli
bendee oturdumu yyorum halaaa
abur cubur,kek poça dayanammm yani otursam 1 tabak yerim
genetigimizi degiştirmemiz gerenkk kuzummmm bizim gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…