kızlar lütfen bana egzersiz , spor aleti(pilates bandı işe yarar mı),basene yönelik diyet bilen varsa yazsın...basenimi nasıl eritirim..misafirler filiz kilo vermişsin dediler sevindim...evet 5 kilo gittii yediklerime dikkat ediyorum dedim.kayınvalidem onun baseni var, üsütünde bişey yok ki, baseni büyük versede yüzü süzülür baseni yine kalır değişen bişey olmaz dedi
hamileykende herkese baseni genişti iyice büyüdü bide oğlan doğuracak dedi.normalde karnı sivri olmalı diyodu...hiçbişeyi unutamıyorum her kötü konuşma aklımda bişey yaşayınca hepsi biranada aklımdan geçiyor...
filizkuzey kaynanan senin diyet yapmani belki azimli olmani kiskaniyordur,eger biri övüyorsa digeride bozmaya calisiyorsa o kiskaniyor yada cekemiyor bence.kaynanada kabak gibi atmis ortaya cekemedigini.hem basenli olupta zayif olanlarin fizigini ben cok begeniyorum ,benim kuzenim var baseni rahat vardir 98 cm felan ama beli ince 65 cm süper duruyor kot pantolon,etek vs.süper yakisiyor.ben seviyorum öyle fizigi olanlari.sen iyice gaza gel bu sayedeki ,iyice catlasin
iyi geceler herkesee
gün içindekileri yazmıştım akşam üstü avmye gittim sırf beyaz yırtık kot için
tüm mağazaları gezdikten sonra kotonda bulabildim istediğim tarz.. Aldım 30 beden kotu doğruu kabine . sanki sahneye çıkmışım nasıl bi heyecan bastı beni
giydim biraz sıkı sıkı ama oldu .eşimi çağırdım manken edasıyla bi tur attım etrafında . hemen kabine git katilmi edicen beni dedibuda eşimin beğendiği anlamına geliyo bizim dilde .
neyse kendime alıcı gözle baktım cidden çokta benim abarttığım kadar değilmiş ama maşallahıda yok değil popomun
neyse çıkardım kasaya doğru harekete geçtim tabi benim gibi bi alıcı her satıcının başına .o kadar denedim fiyata bakmamışım hiç . bi baktım 79 .90 tldedim yahu ben bunu evde giymek için alıyorum podyuma çıkmcam ya kıyamadım parama almadan çıktım
ama cömetliğimin tuttuğu bi zamanda mutlak alıcam böyle bi kot aklımda kaldı .
izloşum zevkli kadın vesselam
şimdide saçıma bakım maskesi yaptım zeytin yağı ve yumurtadan .saç dökülmesi ve kırık sorunu olanlara öneririm süper oluyor .haftada kere yapıyorum 1 aydır .
yarın karbonhidrat diyetine başlıcam 3-4 günlüğüne . spor bugünde kaldı ama yarından itibaren tam gaz devam
valla heyecanla okudum sonunda kotu aldım çıktım demeni bekledim ama almamışsın,neyse tek bir yere de bağlı kalma canım o kadaaaaar çok mağaza varki sonra belki başka yerde yarı fiyatına da bulursun pişamn olursun o akdar para verdiğine,acuk daha araştır o zaman bence...
aman saatler ileri olsun geriş olsun ben hep uykumu alamadan kalkıyoprum geceleri ege ye iki üç bazende daha fazla kalkıyorum,bu nedenle ben herrrrrrrrr daim uykusuzum uykuya da bayılırım..günaydın kızlarrher yıl saatler ileri alındıqı günden itibaren hersabah uykumu alamamış olarak kalkıyorum zor kalktım bu sabahh eşimde aynı şeyi söylüyor hatta bi ara vali beyi bırakınca evemi gelsem diye düşündü birde öyle bi başım aqrıyo sormayın dün 69.4 olan kilom bugün 68.4 e inmiş kalan 600qramıda inşallah cumaya kadar veririm dün azcık dikkat ettim bugün sonucu aldım ödemdir diye düşünüyorum gerçi okadar yememe bu kadar kilo azdı bilee
heheheee :))) zeynep senin bu durum tam kurbanlık pazarlığı gibi olmuş,hele 70 olda bak bi durumuna ona göre karar vrin bari:))dün akşam babamla tartıştık yine o diyo 75 ten bi gram daha aşagı inemezsin
ben diyorum 66 hayır dedi 70 dedm hayır dedi
eskiden kilo konusunda vermemi çok isterdi şimdi ben istiyorum o istemiyo
75 diyo ne yapcam bilmiyorum 70 te durucam sanırım
66 istiyodum ben ama boyun uzun olmaz dedi
deryaaaa şu halinde göze batan rahatsız eden hiçbişey yok canım..kot bayaa bollaşmış ama..bady çok cici duruor...zayıfladıkça boyunda daha uzun duracak valla maşallah canım dedim ya ben seni böyle de çok beğeniyorum...arkadan da çektirmen çok iyi olmuş güzel totonu da gördük ,geçen ben kendim çekemeye çalıştım olmadı ama bende bir arkadan çektirip koyucam benim hafif bir yayvanlık var ama çok kötü değil heralde...neyse sen çok hoş görünüyorsun..Taze taze fotolar geldi haaaaanııııııııımmm
Bazı gezentiler fotolarını koymadan önce ben koyayım
Dün çekildim hanımlar bakın bakalım son çektiğimle fark var mı arasında.Ben pek göremiyorum ama belki siz görürsünüz.Bu arada üzerimdeki kot 87 kilo kotum.Gördüğünüz gibi baya baya bol artık.Zayıflayana kadar pek bir şey almak istemiyorum nasıl olsa bollaşacak diye.Üzerimdeki de mesutun kardeşinin hediyesi,en son ankaraya gittiğinde yollamış
canım sen sınav heyecanıyla yemişsin baya bayaa ama veririsin senin de azmin iyi kendini tutabiliyorsun...herkese selamlar kızlar bugün bende diyete başladım ve tam tamına 71.1 kiloyla
bide bana bugün okulda demezlermi feryal sen kilomu verdin diye yok artık dedim ben şiştimde şiştim ama aşırı yedim kızlar çok aşırı dün tok olduğum halde sınavdan çıkar çıkmaz 1 tane kaşarlı simit 1 poğaça 1 katmer yedim 1 tane meyve suyu içtim yanında nasıl midem aldı bu kadar şeyi bilmiyorum giderkende çok yedim birsürü börek yumurta peynir reçel çikolata fındık badem bilmemne 3 saatte bu kadar acıkmış olamazdım ama yedim elim ayağım titriyodu çıktığımda neyse hergün böyle yedim çok aşırı yedim ama yetti artık hamile bi insan olsa 1 ayda 3 buçuk kilo almazdı ya artık giden kilolara bakıcaz
derya abla çok hoş görünüyosun kotun arkadan baya bolarmış basenler gidiyor
bende sabah 1 buçuk dilim ekmek üstüne krem peynir 1 tanede domates yedim geldim eve 1 portakal bi elma yedim öğlen normal yemek yemicem işi sıkı tutcam akşamada çorba salata yoğurt gibi hafif şeyler yicem ay vereyim artık şu kiloyuda yaza 63 kilo olayım ya bıktım artık kilolardan moralim bozuldu ama ben bu gidişle 63 te olsam tekrar alırım tekrar diyet yaparım ömür boyu diyette olurum ama vücutta haklı o kadar çok yememem gerekirdii bide gece yatarken kısır yedim ya kızıyorum kendime ama tutamıyorum napayım :26:
nehirle dünkü buluşmamızdan kızlar
çok güzel, nefiss bir gündü, önce sade türk kahvelerimizi içtik, ben kahvaltı yapmıştım yemek yedim
nehir kahvaltı, sonrada mağazalara girdik gözümüz gönlümüz açıldı
hava güneşliydi ama, sonradan kapadı, çok rüzgar vardı
bi dahakine inşallah piknik tadında çimlerde olucak
teşekkürlerrr nehiiirrr
Uploaded with ImageShack.us
ağzınızı sulandıralımm
bu da gün sonu
nehirrrr çok tatlısınnn kuzuummm iyiki görüşmüşüz vallahii
ege de treni ve garfisiyle çok mutlu, ama güneşe bakamıyor
vuuuuuuuuuuuuuuuu izlemmmmmm bayıldım kuuuu çok zarif görünüyorsun canım yaaaa...yalnız ayakkabı kırmızı ,çanta kahverengi,mont pembe,pantul siyah bunu bir başkası giyse senin gibi taşıyamaz...ben giysem tuhaf durur ama sende sanki moda dergilerinden fırlamış gibi bir görüntü var ,,bunu öncede konuşmuştuk zaten aykırı renkleri kombin yapıp kendine yakıştıran bir hatunsun ne diyim anam maşallahhhhhhh
izlemm
spor yapa yapa basenleri erttin maşallahh kuuu hedefe de az kaldı zaten deymen keyfimeee desene..
ağzınızı sulandıralımm
bu da gün sonu
nehirrrr çok tatlısınnn kuzuummm iyiki görüşmüşüz vallahii
ege de treni ve garfisiyle çok mutlu, ama güneşe bakamıyor
ızlos cok muhtesem gorunuyorsum ayakabılarını cok sevdım nehır de cok tatlı yuzu cok guzel maassallah bakalım bızde senın gıbı olacakmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?