80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar lütfen bana egzersiz , spor aleti(pilates bandı işe yarar mı),basene yönelik diyet bilen varsa yazsın...basenimi nasıl eritirim..misafirler filiz kilo vermişsin dediler sevindim...evet 5 kilo gittii yediklerime dikkat ediyorum dedim.kayınvalidem onun baseni var, üsütünde bişey yok ki, baseni büyük versede yüzü süzülür baseni yine kalır değişen bişey olmaz dedi

hamileykende herkese baseni genişti iyice büyüdü bide oğlan doğuracak dedi.normalde karnı sivri olmalı diyodu...hiçbişeyi unutamıyorum her kötü konuşma aklımda bişey yaşayınca hepsi biranada aklımdan geçiyor...

filizkuzey kaynanan senin diyet yapmani belki azimli olmani kiskaniyordur,eger biri övüyorsa digeride bozmaya calisiyorsa o kiskaniyor yada cekemiyor bence.kaynanada kabak gibi atmis ortaya cekemedigini.hem basenli olupta zayif olanlarin fizigini ben cok begeniyorum ,benim kuzenim var baseni rahat vardir 98 cm felan ama beli ince 65 cm süper duruyor kot pantolon,etek vs.süper yakisiyor.ben seviyorum öyle fizigi olanlari.sen iyice gaza gel bu sayedeki ,iyice catlasin

Son düzenleme:

veeeeeeeee karşınızda nehir ve yeni görüntüsüüü

maşallah canım sana, çok fark var, bi önceki görüşmemize göre
bi dahakine sen 40 bedene girersin vallahii
dün 42 denedi ve önü kapandı

evet banu abla maalesef genlerimizde yemek var bizim o kadardır sende diyet yapıyosun bende yaptım hiç alışamadık yememeye yesek yeriz yani ki ben yedimde

süreyya ablanın dediği gibi bende çok seviyorum zayıf ve basenli bayanları bence çok yakışıyor benim gibi kuru popo olmaktan iyidir bende hiç yok ya sevmiyorum pantolon sanki arkadan güzel durmuyor gibi geliyor bana

ne yazık kiii bazılarmızın derdi bu canım
vee en son oralar gidiyor armut tipli bayanlarda
ben otururken filan pilates lastiğini dizime bağlıyorum sıkıca
aç kapa yapıyorum dizimi, uzun vadede illaki faydası olur
ilk yapmada amaaannn bu inceltmiyor deyip bir kenara atmamak lazım

birde vücudunu tanıman lazım, ona göre kamufle edersen rahatsız olmassın, sen kendine
güvenirsen, kimse de sana laf söyleyemez

diyet yapmakda güzel oluyor 1-2 kg problemi olanlar icin birkac haftada verilir,ama herseyi yeyipde hep zayif kalanlarda hic diyeti tatmamis olcaklar,onlar icin bir eksik bu tabi bir arkadasim var hic diyet yapmamis ömrünce,dogumuna yakin 58 kg mis simdi oglu 4 yasinda 58 kg boyuna göre biraz fazla boy ve kilo ayni sayida 1.58 boyu.simdi diyet yapiyor ama veremiyor,birde basi dönüyor sürekli birakti diyeti

abboooowwwww demek öyle seviyorsun haaa

ee benimde öle, niye beni sevmiyorsun

nhrrrcim
yüzün küçülmüş cnm vucudun toplanmış birdeee
zayıfladında çok hoş olceksin
zaten güsel hatunsunnn vesselam

nehirle dünkü buluşmamızdan kızlar
çok güzel, nefiss bir gündü, önce sade türk kahvelerimizi içtik, ben kahvaltı yapmıştım yemek yedim
nehir kahvaltı, sonrada mağazalara girdik gözümüz gönlümüz açıldı
hava güneşliydi ama, sonradan kapadı, çok rüzgar vardı
bi dahakine inşallah piknik tadında çimlerde olucak
teşekkürlerrr nehiiirrr

Uploaded with ImageShack.us

aman saatler ileri olsun geriş olsun ben hep uykumu alamadan kalkıyoprum geceleri ege ye iki üç bazende daha fazla kalkıyorum,bu nedenle ben herrrrrrrrr daim uykusuzum uykuya da bayılırım..
heheheee :))) zeynep senin bu durum tam kurbanlık pazarlığı gibi olmuş,hele 70 olda bak bi durumuna ona göre karar vrin bari:))
deryaaaa şu halinde göze batan rahatsız eden hiçbişey yok canım..kot bayaa bollaşmış ama..bady çok cici duruor...zayıfladıkça boyunda daha uzun duracak valla maşallah canım dedim ya ben seni böyle de çok beğeniyorum...arkadan da çektirmen çok iyi olmuş güzel totonu da gördük ,geçen ben kendim çekemeye çalıştım olmadı ama bende bir arkadan çektirip koyucam benim hafif bir yayvanlık var ama çok kötü değil heralde...neyse sen çok hoş görünüyorsun..
canım sen sınav heyecanıyla yemişsin baya bayaa ama veririsin senin de azmin iyi kendini tutabiliyorsun...

nehircim önceki resmine göre daha daralmış duruyorsun canım,siyahın etkisi varmı bilmiyorum ama daha iyi durduğun kesin canımm...

kızlar harikasınız yaaaaaa ne diyim bilmem ki vallahi insanın canı yanınızda olmak istiyor...

izlemmmm

heralde bizi sadece bu resimlerle avutmuycannn...daha da resim isterizzzz isterizzzzzzzz.....

deryaaa

canım birde yeni halinin yüz resmin koysana ,yüzünü bir kere görmek yeter değerlendirme yaparken resimlere yüzünü de düşünürek yaraız valla ben öyle daha yerinde değerlendirmeler yapıyorum..birde merak ediyorum diğer kızlasrın az çok biliyoruz seni hiç görmedim şöyle hadii koyda görekkkk hadiiii

vuuuuuuuuuuuuuuuu izlemmmmmm bayıldım kuuuu çok zarif görünüyorsun canım yaaaa... yalnız ayakkabı kırmızı ,çanta kahverengi,mont pembe,pantul siyah bunu bir başkası giyse senin gibi taşıyamaz...ben giysem tuhaf durur ama sende sanki moda dergilerinden fırlamış gibi bir görüntü var ,,bunu öncede konuşmuştuk zaten aykırı renkleri kombin yapıp kendine yakıştıran bir hatunsun ne diyim anam maşallahhhhhhh

aynen kuşumm
aslında montumda kırmızı çizgiler var, kemerim kırmızılı
içime giydiğim gömlekde bariz kırmızı ama resimler çok fluu çıkmış
şu an alakasız görünse de montu çıkardığımda renk uyumu farkediliyor
izlemin derdi kırmızı pabuçç

ama olmasa ne olur sankimmm
ben kendimi iyi hissettikten sonraa dimi dostuuummm

nehirrrr

seni unuttum mu sandım hayır unutmadım,senin çok güzel bir tenin ,ten rengin ve yüzün var maşaallah ama kilo verdikçe yüzünün güzellğini ortya çıkaracaksın ...bu azimle devam et canımmm...

metinegeeeeee

kuşummmm ilkay teyzen seni unuturmu hiç..ananın gölgesinde kaldın evet ama sevimliliğin tatlılığın hiç değişmemiş kuzum benimmmmm bıkkın bir halin var eminim o pusette çok sıkıldın ...kardeşinde çok sıkılıyor gelince siz oynarsınız biz analar ayna karşısında saatlerce süsleniriz..izlem geçen geldiğinde bunları beşiğe koymuştuk ikiside tüm güçleriyle bağırarak ağlıyorlardı hatırlıyormusun,resimlerini çekmiştik hatta...bizde hiç kendimizi bozmandan süslenemeye devam ediyorduk sanırım bu sefer böyle olmayacak beşik kapı zapt etmiyor bunları..

izlemm

spor yapa yapa basenleri erttin maşallahh kuuu hedefe de az kaldı zaten deymen keyfimeee desene..

geldiğimde canlı canlı test ederiz
bugün de aslında şortlu bir kombin yapıcaktım ama
akşam üstü babanneme gidecektik
o yüzden, klasik oldu birazz kadın beni gördüğünde düşüp bayılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…