aynen kuşumm
aslında montumda kırmızı çizgiler var, kemerim kırmızılı
içime giydiğim gömlekde bariz kırmızı ama resimler çok fluu çıkmış
şu an alakasız görünse de montu çıkardığımda renk uyumu farkediliyor
izlemin derdi kırmızı pabuçç
ama olmasa ne olur sankimmm
ben kendimi iyi hissettikten sonraa dimi dostuuummm
geldiğimde canlı canlı test ederiz
bugün de aslında şortlu bir kombin yapıcaktım ama
akşam üstü babanneme gidecektik
o yüzden, klasik oldu birazzkadın beni gördüğünde düşüp bayılmasın
hee geçen resimdeki şortun değilmi tatlım,,biraz kısa gibi geldi bana o şort izlom...babaannen bunun için mi düşer bayılırdı..ben buralarda giyemem yazlıkta falan giyerimde mesela o kadar kısayı..yada uzun çizmeler dizlerde bir hırka çok kalın çoraplarla kamufle etmem lazım..yaaa zaten bende boymu var allahaşkına senin o şortu ben giysem bana baya uzun olur o da ayrı mesele
cok muhtesem gorunuyorsum ayakabılarını cok sevdım nehır de cok tatlı yuzu cok guzel maassallah bakalım bızde senın gıbı olacakmıyız
tek düze giyinmeyi hiç sevmiyorum, tek renk ama
mutlaka birinden biri tutmalı,
sanırım bu fotoda daha bellidir
ama kapalı mekan olduğu için renkler çok soluk yaa
gömleğimm harika bir renk, görenin içi açılır
Uploaded with ImageShack.us
bana da biraz uzun gelir de, içine zor girdiğim için kastı sanırsam
şimdi giymicezde ne zaman giyecez kuzum yaa, 3 sene sonra yaş 30 eeee
kalın çorapla giydikten sonra, birde giydiğin yerde önemli, ben izmirde
alışveriş merkezinde giydim
dışarda bende çok tercih etmem sanırım, ama belli de olmaz bana
kızım bu nasıl bir fizik laaaaa....harikasın maşallah izleeemmmmmm ,kız sebin böyle bir fiziğin vardı da nirdeydi ..tabii bu bizler içinde geçerli ama incecik belince çokk hoşşsun.. tamam gömleğin kahverengiymiş yanlış anlamadın dimi canım eleştiri olarak değil ben başka bişeyin altını çizmek istedim..
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
geçen verdiğin listeyi çarşamba perşembe yapıcam cuma ki tarttıya yansısın diye,,,cumaya kv min kabul günü var gene:)) bu listeyi, yaparken..çay su yeşilçay vs serbest dimi canım..sınır yok onlarda...
geldiğimde canlı canlı test ederiz
bugün de aslında şortlu bir kombin yapıcaktım ama
akşam üstü babanneme gidecektik
o yüzden, klasik oldu birazzkadın beni gördüğünde düşüp bayılmasın
cmk13
merhaba canım aramıza hoş geldim kalıcı olman dileği ile...incelikle diyet konusunda teorik bilgiye sahibim fakat burda bende çok ama çooooook ilerde olan arkadaşlarımız var onlardan yardım istersen sana daha çok yardımcı olacakları kanısındayım çünkü;o arkadaşlar çok ciddi oranlarda kilo verdiler sende 90 kilo olduğunu söylemişsin...yapacağın şey geçmişi biraz okuman bizleri takip etmen zaten zamanla hemen her konuda bilgi sahibi oluyorsun...merak ettiklerin konusunda da yardım oluruz faydalı bilgileri paylaşıyoruz..senin yapacağıntek şey bizden kopmamak daima takip etmek olmalı ilk etapta...çizegle hemen önceliğin olmasın iki hafta düzenli katıl bize ben sana uygun bir zamanda çizelgenin nasıl yapıldığını mesaJatarım o sonraki konu..sen dene kendini bakalım kalıcı ve kararlı olursan her konuda destek çıkarız canım merak etme sen..bebeği,nde hayırlı olsun allah analıo babalı büyütsün..
herkese iyigünler birazdan oğlum geleçek okuldan ben akşam tekrar giricem ana yardımcı olursanız sevinirim kib herkese iyi zayıflamalar ..
merhaba çok zayıflamışsın beni hatırlarmısın bilmiyorum ben biaralar yine girmiştim o zaman hamilelikten dolatı devam edemedim ama yeniden devam etmek istiyorum bana çizelge konusunda yardım edermisin şuan 90 kiloyum umarım zayıflarım bebeğim şimdi 5 aylık emziriyorum ama bu arada zayıflamakda istiyorum kib gerçekten tebrik ederim.
izlemmm
enerjini bana da sakla biraz yaaa bende bu ara çok uyuşuğum valla..bi dağıldım ki sorma..diyete daha bugün adam akıllı başladım seni böyle görüncede gaz geldi şimdi sen gelene kadar bir iki kilo vereyimde bari yanında acuk rahat gezeyim dimi:regliyim birde içimden bişiy yapmak gelmiyor valla ege uyudu takılıyorum burda evi süpürecektim onu bile yapmadım....
merhabalar, yazılanlardan anladığıma göre baya kilo vermişsiniz, var mı verebileceğiniz tiyolar ben 82 kg ve iş gereği masa başı çalışıyorum önümüz yaz 10 kg benim için inanılmaz olur ama yardımlara açığım:)
cmk13
merhaba canım aramıza hoş geldim kalıcı olman dileği ile...incelikle diyet konusunda teorik bilgiye sahibim fakat burda bende çok ama çooooook ilerde olan arkadaşlarımız var onlardan yardım istersen sana daha çok yardımcı olacakları kanısındayım çünkü;o arkadaşlar çok ciddi oranlarda kilo verdiler sende 90 kilo olduğunu söylemişsin...yapacağın şey geçmişi biraz okuman bizleri takip etmen zaten zamanla hemen her konuda bilgi sahibi oluyorsun...merak ettiklerin konusunda da yardım oluruz faydalı bilgileri paylaşıyoruz..senin yapacağıntek şey bizden kopmamak daima takip etmek olmalı ilk etapta...çizegle hemen önceliğin olmasın iki hafta düzenli katıl bize ben sana uygun bir zamanda çizelgenin nasıl yapıldığını mesaJatarım o sonraki konu..sen dene kendini bakalım kalıcı ve kararlı olursan her konuda destek çıkarız canım merak etme sen..bebeği,nde hayırlı olsun allah analıo babalı büyütsün..
merhaba h.g hatırlıyorum ben senii güle güle büyüt bebişini cnm
sen menülerini yaz biz yardımcı olmaya çalışalım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?