80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet dostum bende öyle düşünüyorum,kim kendini neyin içinde güzel,rahat hissediyorsa onu giysin ..sana herşey yakışmış.. süper bir görüntün var boyun baya uzun görünüyor inceciksinde daaaa ne olsun anam çuval giy gene yakışır...

hee geçen resimdeki şortun değilmi tatlım,,biraz kısa gibi geldi bana o şort izlom...babaannen bunun için mi düşer bayılırdı..ben buralarda giyemem yazlıkta falan giyerimde mesela o kadar kısayı..yada uzun çizmeler dizlerde bir hırka çok kalın çoraplarla kamufle etmem lazım..yaaa zaten bende boymu var allahaşkına senin o şortu ben giysem bana baya uzun olur o da ayrı mesele

tek düze giyinmeyi hiç sevmiyorum, tek renk ama
mutlaka birinden biri tutmalı,
sanırım bu fotoda daha bellidir
ama kapalı mekan olduğu için renkler çok soluk yaa
gömleğimm harika bir renk, görenin içi açılır

Uploaded with ImageShack.us

bana da biraz uzun gelir de, içine zor girdiğim için kastı sanırsam
şimdi giymicezde ne zaman giyecez kuzum yaa, 3 sene sonra yaş 30 eeee
kalın çorapla giydikten sonra, birde giydiğin yerde önemli, ben izmirde
alışveriş merkezinde giydim
dışarda bende çok tercih etmem sanırım, ama belli de olmaz bana

Son düzenleme:
cok muhtesem gorunuyorsum ayakabılarını cok sevdım nehır de cok tatlı yuzu cok guzel maassallah bakalım bızde senın gıbı olacakmıyız

teşekkür ederimm ablacım çok tatlısın

ayakkabılarımı bende çok severim
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun

kızım bu nasıl bir fizik laaaaa....harikasın maşallah izleeemmmmmm ,kız sebin böyle bir fiziğin vardı da nirdeydi ..tabii bu bizler içinde geçerli ama incecik belince çokk hoşşsun..tamam gömleğin kahverengiymiş yanlış anlamadın dimi canım eleştiri olarak değil ben başka bişeyin altını çizmek istedim..

merhaba çok zayıflamışsın beni hatırlarmısın bilmiyorum ben biaralar yine girmiştim o zaman hamilelikten dolatı devam edemedim ama yeniden devam etmek istiyorum bana çizelge konusunda yardım edermisin şuan 90 kiloyum umarım zayıflarım bebeğim şimdi 5 aylık emziriyorum ama bu arada zayıflamakda istiyorum kib gerçekten tebrik ederim.

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

geçen verdiğin listeyi çarşamba perşembe yapıcam cuma ki tarttıya yansısın diye,,,cumaya kv min kabul günü var gene:)) bu listeyi, yaparken..çay su yeşilçay vs serbest dimi canım..sınır yok onlarda...

evet kahve yeşil ve kırmıızı karışımı tatlım, gömleğimm
ilkoşş bu gömleği evlenmeden önce almıştım, ayıla bayıla
o kadar hoşuma gitmişti ki, ama 'm' kalmış
bırak düğmelerin kapanmasını, kollarım yukarda kalıyordu aşağı inmiyordu
birde esnek değil, empirme mi derler öyle bişiy, kitap gibi duruyor :92::92:
daha bu yaz oldu işte, ne hayallerle almıştım şimdi gene küçük çiçekli renkli şeyler revaşta oldu,
ganimet diye buna denir

yeleği de yeni aldım geçenlerde
diğerleri hep bol geliyor, bu iyi oldu biçok şeyle kombinlerim

yokk dostum yanlış anlarmıyım, ceketi giyince öyle düşünmen normal
ama uzun siyah bi mont giymek istemedim, enerjimi akıtmak istedim nehire
bana bazen fazla geliyor da

mrhb sende çok güzel kilo vermişsin banada yardımcı olurmusun çizelge yapmak istiyorum yapabilirmisin neler yiyorsun ben sabah erken kalkıyorum yürüyüş biraz spor sabah ılık limonlu su biraz peynir 5 adet zeytin bol yeşillik bir çorba kaşığı reçel yeşil çay arada meyve öğlen 6 kaşık sebze yemeği yoğurt arada yine meyve akşam yemeklerden 10 kaışk yiyorum en son 9da meyve yiyip bitiriyorum günü gerçekten böyle zayıflayanları görünce daha çok motive oluyorum senide tebrik ederim

izlemmm

enerjini bana da sakla biraz yaaa bende bu ara çok uyuşuğum valla..bi dağıldım ki sorma..diyete daha bugün adam akıllı başladım seni böyle görüncede gaz geldi şimdi sen gelene kadar bir iki kilo vereyimde bari yanında acuk rahat gezeyim dimi: regliyim birde içimden bişiy yapmak gelmiyor valla ege uyudu takılıyorum burda evi süpürecektim onu bile yapmadım....

cmk13

merhaba canım aramıza hoş geldim kalıcı olman dileği ile...incelikle diyet konusunda teorik bilgiye sahibim fakat burda bende çok ama çooooook ilerde olan arkadaşlarımız var onlardan yardım istersen sana daha çok yardımcı olacakları kanısındayım çünkü;o arkadaşlar çok ciddi oranlarda kilo verdiler sende 90 kilo olduğunu söylemişsin...yapacağın şey geçmişi biraz okuman bizleri takip etmen zaten zamanla hemen her konuda bilgi sahibi oluyorsun...merak ettiklerin konusunda da yardım oluruz faydalı bilgileri paylaşıyoruz..senin yapacağıntek şey bizden kopmamak daima takip etmek olmalı ilk etapta...çizegle hemen önceliğin olmasın iki hafta düzenli katıl bize ben sana uygun bir zamanda çizelgenin nasıl yapıldığını mesaJatarım o sonraki konu..sen dene kendini bakalım kalıcı ve kararlı olursan her konuda destek çıkarız canım merak etme sen..bebeği,nde hayırlı olsun allah analıo babalı büyütsün..

merhabalar, yazılanlardan anladığıma göre baya kilo vermişsiniz, var mı verebileceğiniz tiyolar ben 82 kg ve iş gereği masa başı çalışıyorum önümüz yaz 10 kg benim için inanılmaz olur ama yardımlara açığım:)

izlem

senin bu gömleği hatırladım kuşum geçen geldiğinde giymiştin,hikayesini de anlatmıştın çok beğenerek aldığını ama içine giremediğini kollarının geçmediğini vs şimdi hatırladımmm....heyttt baaa bu mutluluk paha biçilemez dimi

kızlar bende size katılıyorum

diyete başladım 85 le en son 79.9 dum çarşamba kontrolüm var bakalım nolcek ama sanki bu hafta bişi değişmedi

teşekkür ederim ben devamlı olmak istiyorum artık kilolardan çok sıkıldım doğumdan sonra 5 ayda 12 kilo aldım aslında 80 kiloya düşmüştüm ama maleesef kalıcı olamadım 2 kilosunu verdim ama çok zorlanıyorum dr diyet litesi aldım ama çok açıkıyorum heleki emzirince daha çok neyapıcam bilmiyor artık kilolara veda etmek istiyorum

herkese iyigünler birazdan oğlum geleçek okuldan ben akşam tekrar giricem ana yardımcı olursanız sevinirim kib herkese iyi zayıflamalar ..

herkese iyigünler birazdan oğlum geleçek okuldan ben akşam tekrar giricem ana yardımcı olursanız sevinirim kib herkese iyi zayıflamalar ..

merhaba h.g hatırlıyorum ben senii güle güle büyüt bebişini cnm
sen menülerini yaz biz yardımcı olmaya çalışalım sana

evet seni hatırladım, ama ne zaman burdaydın onu hatırlamıyorum canım :26::26:
o zaman ben kaç kiiloydum acaba, sen hatırlıyormusun

ne dimek kuzummm, dağıtırım tabiii
hele ben gelince havalar daha da düzelir
şimdi nasıl ki, motsuz çıkıyormusunuz dışarı :26::26:
hiç veremesen ne olur kzuum yaa, ne demekmiş o senin yanında rahat gezinebileyim...
senin gülen yüzün güzel yüreğin güzel

çizelgemde görünüyor olması lazım verdiğim kilo ama
bi 30 kilocuğa yakın verdim
aslında hergün menülerimizi paylaşıyoruz
booll su, bitki çayı ve 7-8 den sonra bişiy yememeni tavsiye ederim

neden kendine haksızlık ediyorsun
sen 11 kilo vermedin mi bacuummm
bu süper bir başarı, 5 kilo veremeyenler var
şimdi bana öncesi sonrası resimlerini ekletmeee haaa

merhaba h.g hatırlıyorum ben senii güle güle büyüt bebişini cnm
sen menülerini yaz biz yardımcı olmaya çalışalım sana

inanmıyorum sende çok zayıflamışsın darısı başıma umarım veririm ben ya5rın sabahtan başlayayım menüleri vermeye ya zayıflamam lazım böyle olmuyor bunalıma girdim resmen iyi dileklerin için teşekkürler darısı bütün isteyen herkese olsun çok tatlı bir kızım var. ben bugün 90 kiloyum yine cumaları liste yapılıp birinci seçiliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…