80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlemcimmm
cnm gerçekten çok hoş görünüyorsun ve zarif sin azmin zaferi bu olsa gerek

sibell
send ehoşgeldin cnmmmm

cmk snein ismin neydi gerçek ismin hatırlayamadım
tşk edeirm cnm birde ben kaç kioydumki sne giderken acepp
şaşırdıgına göre çok kilom vardı dimekkii

evet seni hatırladım, ama ne zaman burdaydın onu hatırlamıyorum canım
o zaman ben kaç kiiloydum acaba, sen hatırlıyormusun

kilonu tam net hatırlamıyorum ama gerçekten çok zayıflamışsın ben de azim edicem sizi gördükçe gaza geldim başarıcam buna eminim kib umarım burdaki herkes gönlündeki kiloya düşer bende 90 la başlıyorum hafda 1.5 kilo vermek istiyorum

sibell
send ehoşgeldin cnmmmm

cmk snein ismin neydi gerçek ismin hatırlayamadım
tşk edeirm cnm birde ben kaç kioydumki sne giderken acepp
şaşırdıgına göre çok kilom vardı dimekkii

çiğdem gerçek adım kilolarınızı tam net hatırlamıyorum ama ozamanlar çok dert yanıyordun kilolardan çizelgedede görüldüğü üzere çok zayıflamışsın bende yaparım

bende azmettim diyetisyene başladım 2 haftadır iyidi sani bu hafta hiç veremedim oysa listeyede uyuyorum zayflama çayları falan kullanan varmı yada özel bişiler kullanıyomusunuz kızlar

aaaa aklıma geldi aslınd açigdem oldugun emin olmak istemiştim hadi bakalm
cnmmm en kıs amznada düşerisn inşş istedigin kiloya:)

izlemcimmm
cnm gerçekten çok hoş görünüyorsun ve zarif sin azmin zaferi bu olsa gerek

kısa ve öz banum beniimmm
msn de bana yazdın zaten ama
bende banu ne yazacak diye merak ediyordum
teşekkürler kuzumm, bir gün mutlaka görüşücez

teşekkürler canım
zaten resim koymamızdaki amaç da bu biraz olsun azimlendirebilmek
burda menülerini paylaş, mutlaka sana çok faydası olacaktır
yaza daha var, biraz sabırlı olursan mutlaka zafere ulaşacaksın canım

izlemmmm kız bunlar çok komik nirdne buldun yaffff
caro ya bak sen bizimmmm

izlemmmm kız bunlar çok komik nirdne buldun yaffff
caro ya bak sen bizimmmm

gezinirken bi blogda buldum

şimdi az nescafe arası yapayım, bu saatlerde hergün ben sade nesface
oğlum da leblebi ve kraker arası yapıyoruz
aşkın peşinde izliyoruz pencere kenarındaki koltukda
arada bir kuşlara bakıyoruz harikaaa

yeni gelen arkadaşlar

kızlar,bu topiğe bir çok arkadaş gelir biraz kalır sonra sıkılır yada herhangi başka bir nedenle gider,bizler burda gelen herkese yardımcı olmaya destek olamya çalışıyoruz elbette ancak sizin daha çok özverili olmanız gerekiyor..devam etymeniz takip etmeniz gerekiyor..menülerini paylaşarak diğer arkadaşların değerlendirmesine sunabilirsiniz..yanlışlarınızı doğrularınızı dğerlendirebilirsiniz...fakat maşasllah topiğimiz çok kalabalık bazen yeni gelenlerler daha da kalabalıklaşıyor herkese tek tek cevap vermekte güç olabiliyor..kendi adıma en azından...devamlılık gösterirseniz.. sık sık paylaşımlarda bulunursanız herkesle yada birçoğumuzla diyalog içinde olursanız bu iş yürüyor...topiğimizde bir listemiz var listewyi topik kaptanımız darkolive hazırlıyor cuma günleri sabah tartılıp darkolive e özelden bildiriyoruz....herkese iyi kilo vermeler..

evett maşallahhh yaa nehir ve izlem siz böle sık sık görüşürseniz biraz zor gider kilolar sofraya bak yahuu
gerçi maşallah izloşumda kilo falan kalmamış zaten . ince bi bel ve dolgun kalçalar tam tipimsin kuuu
nehircim sende maşallah baya daralmışsın yaa buraya pek gelip menü paylaşmıosun ama paylaştığın menülerde maşallah tam bizim topiklik resimlere bak

güldal ablacım maşallah sanada yaa sessiz sedasız hallettin kiloları valla . resim isteriz isterizde isterizz

cmk ve sibel sizde hoşgeldiniz aramıza .. menüleri paylaşmak ve burdan kopmamak iradenizi 4 le çarpar demedi demeyin

ilkaycım sen şu günlerden toplantılardan bi kurtulsan verdiğinin 2 katını vericeksin yahuu ne faalsin maşallaaaaahhhh

bende k.hidratıma başladım demin 1 şkersiz neskafemi içtim kendimi spor için motive etmeye çalışıorum . şeytan beynimde dolanıyo yahuu zaten k.h diyetinde kilo veriliyo yapma boşver diye ama yemezlerrr en az 30 dk yürücem sözzz :86:

kızlar bu ara pek bi destan gibi yazmaya başladım kusura bakmayın yaa .. bi başlıyorum yazmaya aklıma gelenleri yazıp bakıyorumki 1 sayfa olmuş

kimileride benim gibi gelirr 1 ay kalaır sonra pufff sonra cee deyip çıkar piyasaya ama ben başlarda hiç sallamadım haberiniz olsun kiloları verdikten sonra oldu ne olduysa
bide izloşa özel den bildirime hala alışamadım yaww ne kafasız karıyım

tülay bu dediklerim bizler için değildi ki .burda olmak ciddi bir zaman gerektiriyor her zaman her gün müsait olamıyoruz onu bırak bazen uzun aralıklı olarak giremeyebiliyoruz o ayrı,uzun vadede bakıldığında burdayıuz ama ...çocukluyuz evliyiz,ee hayatımızdaki tek şey de kk değil birsürü işin gücün çocuğun,herşeyin arasında buraya girmek genede bir zaman ,bir özveri istiyor..dönem dönem olur bunlar nolcek ki ...bazende canı istemez insanın sırf bu yüzden giremez..herşeye karşı hep aynı yüksek ilgiyi gösteremiyoruz..bazen ilgimiz azalıyor bazen enerjimiz yetmiyor...

süper anlatmışsın biri bana neden gelmediğini anlat dese içimden geçmesine rağmen anlatamazdım heralde .

yaaaa ben bişiy sorcam unutuyorum yine unuttum

haaaaa tüloşşşş ne kadar yapcna kh diyetiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…