yeni gelen arkadaşlar
kızlar,bu topiğe bir çok arkadaş gelir biraz kalır sonra sıkılır yada herhangi başka bir nedenle gider,bizler burda gelen herkese yardımcı olmaya destek olamya çalışıyoruz elbette ancak sizin daha çok özverili olmanız gerekiyor..devam etymeniz takip etmeniz gerekiyor..menülerini paylaşarak diğer arkadaşların değerlendirmesine sunabilirsiniz..yanlışlarınızı doğrularınızı dğerlendirebilirsiniz...fakat maşasllah topiğimiz çok kalabalık bazen yeni gelenlerler daha da kalabalıklaşıyor herkese tek tek cevap vermekte güç olabiliyor..kendi adıma en azından...devamlılık gösterirseniz.. sık sık paylaşımlarda bulunursanız herkesle yada birçoğumuzla diyalog içinde olursanız bu iş yürüyor...topiğimizde bir listemiz var listewyi topik kaptanımız darkolive hazırlıyor cuma günleri sabah tartılıp darkolive e özelden bildiriyoruz....herkese iyi kilo vermeler..
evett maşallahhh yaa nehir ve izlem siz böle sık sık görüşürseniz biraz zor gider kilolar sofraya bak yahuu
gerçi maşallah izloşumda kilo falan kalmamış zaten . ince bi bel ve dolgun kalçalartam tipimsin kuuu
arada olur öyle kuşum yaaa
kimileride benim gibi gelirr 1 ay kalaır sonra pufff sonra cee deyip çıkar piyasayaama ben başlarda hiç sallamadım haberiniz olsun kiloları verdikten sonra oldu ne olduysa
bide izloşa özel den bildirime hala alışamadım yaww ne kafasız karıyım
tülay bu dediklerim bizler için değildi ki .burda olmak ciddi bir zaman gerektiriyor her zaman her gün müsait olamıyoruz onu bırak bazen uzun aralıklı olarak giremeyebiliyoruz o ayrı,uzun vadede bakıldığında burdayıuz ama ...çocukluyuz evliyiz,ee hayatımızdaki tek şey de kk değil birsürü işin gücün çocuğun,herşeyin arasında buraya girmek genede bir zaman ,bir özveri istiyor..dönem dönem olur bunlar nolcek ki ...bazende canı istemez insanın sırf bu yüzden giremez..herşeye karşı hep aynı yüksek ilgiyi gösteremiyoruz..bazen ilgimiz azalıyor bazen enerjimiz yetmiyor...
yaaaa ben bişiy sorcam unutuyorum yine unuttum
haaaaa tüloşşşş ne kadar yapcna kh diyetiniii
şu anda derimod da indirim var canımkızlar yaa şu trendyol , markofoni gibi siteden alış veriş yapan varmı :26: ay süper çanta ve ayakkabılar var yaa ama bakmakla yetiniorum istediğim gibi olmazsa diye .. bu ara kk da trendyolla anlaşma yapmış sanırım daha bi indirim olur bakarsınız bize
bu annemleride anlamış değilim hala ya şimdi diyolar aa feryal çok kilo almışsın az ye sonra ağlarsın 2 kilo veriyorum diyelim feryal çok kilo vermişin verme daha yeter hasta olcaksın e anne baba ben kaç kilo alcam ya diyorum cevap yok siz karışmayın ya diyorum bende
izlem abla sende çok güzel görünüyosun kırmızı ayakkabılar o deriye benzeyen pantolon derimi bilmiyorum ama benziyor burda süper görünüyosun ikinizide tebrik ettim bende geleyim artık bidahakine ya valla üçümüzün resmide ne güzel olur benim boy upuzun olur sizin yanınızdaa ama ben topuklu ayakkabı giymediğim için siz giyersiniz o farkı kapatırsınız o zaman daha iyi olur en korktuğun şeydir fotoğrafta birinde uzun olduğumda çok çirkin duruyorum ben iri duruyorum baya ama o zamana kadar bende zayıflamış olurum heralde ya ayrıca izlem abla çok güzel bi armut tipin var bence ya hiç bi orantısızlık yok bence çok güzel bi fizik hiç çıkıntın yok ben biraz dar giydiğimde hemen yanlarım çıkıveriyo deli oluyorum onlara yazın dahada belli olcaklar o yüzde kilo vermeliyim bide ben genişim ya yandan inceyim sanki önden kalınım gibi görüyorum aynada bazen psikolojim bozuluyo kilo yüzünden ben 63 kilo oluncada böyle çok irimi olcam acaba ya ben aslında 67 kiloya indiğimde bu kadar iri görünmüyodum offfff
[/B]
kızlar yaa şu trendyol , markofoni gibi siteden alış veriş yapan varmı :26: ay süper çanta ve ayakkabılar var yaa ama bakmakla yetiniorum istediğim gibi olmazsa diye .. bu ara kk da trendyolla anlaşma yapmış sanırım daha bi indirim olur bakarsınız bize
hahhaha
az kilo verdiğinde süzülüyorsun ya canım ondan
he he de geç sen
sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap, sert cevap verip onları kırmadan tabiküü :92:
sana öyle geliyordur yaa, çok iri görünmessin
bakalım benden ne kadar uzunsun tatlım
babet giyeyim , bi dahakine buluşacağımız zaman
teşekkür ederim, yok deri değil pantolonum ama deri gibi görünüyor
aslında o kadar parlak değil, foto yanıltıcı olabiliyor
bi dahaki sefere inşallah sende katılırsın tatlım, bizde seni görmekten mutluluk duyarız
annemler yarın izmir sasalı doğal yaşam parkına gidiyorlarmış
chp toplayıp götürüyormuş hepsini biiii otobüs
yer olsa da bizde gitsek
İzmir Doğal Yaşam Parkı
türkiyenin en büyük doğal hayvanat bahçesii
annemler yarın izmir sasalı doğal yaşam parkına gidiyorlarmış
chp toplayıp götürüyormuş hepsini biiii otobüs
yer olsa da bizde gitsek
İzmir Doğal Yaşam Parkı
türkiyenin en büyük doğal hayvanat bahçesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?