80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ağzına sağlık kuzummm
2 hafta devamlı paylaşım ve 2 hafta cuma günleri kilo bildirimi istiyoruz kızlar
haksızlık olmasın diye

aneeeemmmmm teşekkür ederimm ballı ay çöreğim benim (kh diyetinde birine söylenecek en son şeyi buldum sanırsam )
wallahii sırada ailecek piknik olayımız var inşallah, havada süpiriz yapmaz bize, çok tatlı nehir, çok memnunum reelden de görüştüğüm için

arada olur öyle kuşum yaaa
sen onu bunu bırakda aldın mı beyaz kotunu bakam

wayyyy döktüğün kelimelere kurban

herkese mrblr. bu site uzun zamandır her konuda takip ettiğim bi site. ve artık bende bi üyesiyim. arkadaşlar aranızdaki dayanışma cok güzel cok hosuma gitti. benimde sıkıntım malum kilolar evlendikten sonra tam 15 kilo aldım nasıl aldım farkına bile varmadım. suan 90 kiloyum. bu kış artık ii ce canımı sıktı bu kilolar bütün kıs boyunda dikkat ettim 2 kilo gitti. ne yaptıysam olmadı. son günlerde iice sıkmaya basladım kendimi gündlük 1 saatlik yürüyüşüde kattım bu düzene. sonra bu sitede basaranları gördükce yapılan yorumları okudukca güvenim arttı ve bende sizlerle birlikte ilerlemek istedim. yardımlarınızı deteklerinizi bekliyorum.

nehir abla çok hoş görünüyosun demek 42 ye oldun he darısı 40 ın başına

izlem abla sende çok güzel görünüyosun kırmızı ayakkabılar o deriye benzeyen pantolon derimi bilmiyorum ama benziyor burda süper görünüyosun ikinizide tebrik ettim bende geleyim artık bidahakine ya valla üçümüzün resmide ne güzel olur benim boy upuzun olur sizin yanınızdaa ama ben topuklu ayakkabı giymediğim için siz giyersiniz o farkı kapatırsınız o zaman daha iyi olur en korktuğun şeydir fotoğrafta birinde uzun olduğumda çok çirkin duruyorum ben iri duruyorum baya ama o zamana kadar bende zayıflamış olurum heralde ya ayrıca izlem abla çok güzel bi armut tipin var bence ya hiç bi orantısızlık yok bence çok güzel bi fizik hiç çıkıntın yok ben biraz dar giydiğimde hemen yanlarım çıkıveriyo deli oluyorum onlara yazın dahada belli olcaklar o yüzde kilo vermeliyim bide ben genişim ya yandan inceyim sanki önden kalınım gibi görüyorum aynada bazen psikolojim bozuluyo kilo yüzünden ben 63 kilo oluncada böyle çok irimi olcam acaba ya ben aslında 67 kiloya indiğimde bu kadar iri görünmüyodum offfff

ilkay abla biraz öyle oldu ama toparlıcaz bakalım

yeni gelenlerde hoş gelmişler bende yeni gibiyim şuan diyete çok uzak kalmışım sanki acıktımmı ne ama akşam yemeği yicem şimdi ben yatasıya kadarda acıkırım ama olsun dayanıcaz alışırım 1 haftaya

yaaaa ben bişiy sorcam unutuyorum yine unuttum

haaaaa tüloşşşş ne kadar yapcna kh diyetiniii

canımcım 3-4 gün yapıcam yaa yüklediğim k.h ları atsın vucut detoks niyetine =) bu haftaya bomba gibin geliyorum sıkı durun

ballı ay çöreğimi sağol bademli drajem çok severimde kendilerini . hani şu rengarenk olanlardan
kuzum yaa cimriliğim tuttu evde giymek için 80 verilmez dedim almadım ama pişmanım ilk kotona gidişte alıcam

yeşil siyah hoşgeldin canım

kızlar yaa şu trendyol , markofoni gibi siteden alış veriş yapan varmı :26: ay süper çanta ve ayakkabılar var yaa ama bakmakla yetiniorum istediğim gibi olmazsa diye .. bu ara kk da trendyolla anlaşma yapmış sanırım daha bi indirim olur bakarsınız bize

ben heralde k.h diyeti yapsam 1 haftada 5 kilo veririm vücudumda çok karbonhidrat var ya hergün makarna pilav sebze tarzıyla besleniyorum çok proteğin almıyorum arada bi yumurta dışında bitek peynir ayda 1 kez falanda tadımlık tavuk yerim bu yetmez proteğin için ben bi yapsam k.h diyetini vücudumdaki karbonhidratı at at bitmez ya

bu annemleride anlamış değilim hala ya şimdi diyolar aa feryal çok kilo almışsın az ye sonra ağlarsın 2 kilo veriyorum diyelim feryal çok kilo vermişin verme daha yeter hasta olcaksın e anne baba ben kaç kilo alcam ya diyorum cevap yok siz karışmayın ya diyorum bende

şu anda derimod da indirim var canım
ben yapmadım hiç ama, yapan çok arkadaşım var
kampanya geliyor, ben görene kadar bütün hepsi bitiyor
kızlar çok iyi takip ediyor maşallah
sürekli bişiyler alıp duruyorlar

hahhaha
az kilo verdiğinde süzülüyorsun ya canım ondan
he he de geç sen
sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap, sert cevap verip onları kırmadan tabiküü :92:

sana öyle geliyordur yaa, çok iri görünmessin
bakalım benden ne kadar uzunsun tatlım
babet giyeyim , bi dahakine buluşacağımız zaman
teşekkür ederim, yok deri değil pantolonum ama deri gibi görünüyor
aslında o kadar parlak değil, foto yanıltıcı olabiliyor
bi dahaki sefere inşallah sende katılırsın tatlım, bizde seni görmekten mutluluk duyarız

canım markafoni ve limango dan alışveriş yapıyoruz...ayakabı almıştık anneler gününde güzeldi bana ayakkabı aldık çok pahalıydı iyi indirime girmişti güzeldi duvar saati almıştık onu pek beyenmedik gelince daha basit olduğunu gördük...bazı eşyaları anlayamıyorsun ama ayakkabıları tahmin edebiliyorsun,ürün özelliklerini iyi incelemek gerekiyor....biz severek alışveriş yapoyoruz..

yeşilsiyah hoşgeldin...

aslında hepimizin amacı aynı, paylaşımlarını ve menülerini düzenli olarak yaparsan
emin ol ki, zaten kendi içinde bulunan azim, açığa çıkarak seni bile şaşırtacak
yeterki azimli ve sabırlı ol

bizde menülerimizi paylaşıyoruz zaten inceleyebilirsin

cuma günleri kilo bildirimi günümüz...
listemiz var, ona da girmek için 2 hafta düzenli paylaşım ve kilo bildirimi istiyoruz canım
diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye...

tabiki annem babam üzülürler sert cevap vermem yazık

benim boyum valla izlem abla en son 172 buçuk çıkmıştı bidahakine inşallah bende katılırım bende denerim pantolon falan senin boy kaçtı izlem ablaa

kız izleemm harikasınwalla..diyecek söz bulamıyorum..41 kere maşşşalllahhhhkaptan dediğin senin gibi olur...fiziğin süper..
kilolu fotoğraflarınla karşılaştırınca neden ben de böyle olmayayım diyorum inan..
herkesi bi kez daha gaza getirdin gerçekten..
buluşmanız da harika olmuş..düşman çatlatmışınız kııızzz..
oğluşun da çok şeker Allah nazarlardan esirgesin..

bende akşam yemeğimi yedim hemen yazıyorum menümü

banu abla özlenen menüm geldi

sabah;
1 buçuk dilim ekmek üstüne krem peynir
1 domates

öğlen;
1 elma
1 portakal

akşam;
2 kepçe çorba
5 kaşık bakla
2 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
salata(yağsız)

daha bişey sürmem bugün ağzıma

sabah öğlen neden bu kadar az yidin diyen olabilir hemen açıklıyorum sabah 6 da kalkıp okula gidiyorum ve 6 da bişey yemek hiç içimden gelmiyor öğlen geliyorum normal yemek yemiyim diyorum çünkü öğlenleri uyuyorum biraz yemek yiyip uyursam olmaz şimdi benim menüm bi garip normalde diyette sabah öğlen daha fazla yenir akşam az ama benimki tam tersi olsun ben böylede kilo veririm

yaaaaaaaa :84::84::84::84:

dünyanın alıntısını yaptım yazdım
tel çaldı kalktım
erdem fişi kapatmış

hatırladıklarımı yaziim tekrar

izlem ve nehir çok hoşsunuz
nehir önceki fotoyla bayağı bi fark var
incelmişsin tatlım
bi de sen müthiş olursun yaa kilo versen var ya bakmaya doyamıycaz sana

izlm senin önceki fotona göre biraz göbeen çıkmış sanki
şaka tabükü
o yakışıklı bebek ablanında sen gezmeye çıkarmışın sanki
gayet fitsin

tülooşkıs bizim kavgalar artık rutine bindi
pazar filan dinlemiyos
hayırdır sen neden kavga ettin

banuş bugüne kadar yaşadığım strsi en iyi sen bilirsin
e şimdi ertelenince bi daha baştan alcaz
napiim artık sağlıklıca girsin çıksında oğluşum

derya
ne güzel orta yolu bulmuşsunuz eşinle
senin özverininde farkında olması hoş
fedakarlıkla yürüyor evlilik zaten
ama tek taraflı olduğunda bi anlamı olmuyor
bizdeki sıkıntı bu
çocuğun rahatsızlığı tuz biber tabiki
allah başka dert vermesin

sena
tşkr edrim
bazen çok yorulduğumu farkediyorum o zaman sıkıntılar hortluyor tekrardan

feryal öss ye mi girdin sen dün
yeniden başladın dimi şimdi
hadi başarılar

tam mevsimi hayvanat bahçesinin...yazın sıcaklarda çekilmiyor..biz de götürsek ufaklıkları iyi olur aslında..
türkiyenin en büyük hayvanat bahçesi gaziantepte diye biliyorum ben...yanlışmı..

İZLEM ve NEHİR çok güzel birgün geçirmişsiniz resimlerinizde çok güzell

geçtiqimiz yaz 85 kiloyla bende gezmiştim doqal yaşam parkını bu yaz gidince hayvanat bahçesindeki hayvancıklar tanıyamıcaklar beniii fuarda bir fil vardı bahadır heykelini dikmişler yaşam parkına gördükçe gözlerim doluyor heryaz onu görmek için fuara giderdik ...

Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz kızlarr

bugün gittim alışverişe

3 sweet aldım kendime hepsi spor rahat
şıkıdık bişiler aliim dedim ama içimden gelmedi
oğluşa 4 annemede bir sweet aldım geldim

izlem tüh bileydim bende foto makinasını alır çekerdim
hiç aklıma gelmedi
bir sürüde kıyafet denemiştim

2 gündür yemem içmem normale döndü bende menülerimi paylaşmaya başladım bugünkü menüm

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim t.e. tost
lipton form plus

ara
1 bardak süt

öqlen
1 porsiyon pırasa
kayısılı form

ara
1 portakal

akşam
ızgara balık
bol salata
doqadan form

2.5 litre su..

evet sevgi abla sınava girdim hayırlısıyla tekrar diyete başladım

eflatun abla isminide bilmiyorumda bizim bu doğal yaşam parkı hayvanat bahçesi gibi değil çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…