yaaaaaaaa :84::84::84::84:
izlm senin önceki fotona göre biraz göbeen çıkmış sanki
şaka tabükü
o yakışıklı bebek ablanında sen gezmeye çıkarmışın sanki
gayet fitsin
feryal öss ye mi girdin sen dün
yeniden başladın dimi şimdi
hadi başarılar
kızizleemm harikasın walla..diyecek söz bulamıyorum..41 kere maşşşalllahhhh kaptan dediğin senin gibi olur...fiziğin süper..
kilolu fotoğraflarınla karşılaştırınca neden ben de böyle olmayayım diyorum inan..
herkesi bi kez daha gaza getirdin gerçekten..
buluşmanız da harika olmuş..düşman çatlatmışınız kııızzz..
oğluşun da çok şeker Allah nazarlardan esirgesin..
tam mevsimi hayvanat bahçesinin...yazın sıcaklarda çekilmiyor..biz de götürsek ufaklıkları iyi olur aslında..
türkiyenin en büyük hayvanat bahçesi gaziantepte diye biliyorum ben...yanlışmı..
teşekkürler senaİZLEM ve NEHİR çok güzel birgün geçirmişsiniz resimlerinizde çok güzell
geçtiqimiz yaz 85 kiloyla bende gezmiştim doqal yaşam parkını bu yaz gidince hayvanat bahçesindeki hayvancıklar tanıyamıcaklar beniiifuarda bir fil vardı bahadır heykelini dikmişler yaşam parkına gördükçe gözlerim doluyor heryaz onu görmek için fuara giderdik ...
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz kızlarr
bugün gittim alışverişe
3 sweet aldım kendime hepsi spor rahat
şıkıdık bişiler aliim dedim ama içimden gelmedi
oğluşa 4 annemede bir sweet aldım geldim
izlem tüh bileydim bende foto makinasını alır çekerdim
hiç aklıma gelmedi
bir sürüde kıyafet denemiştim
teşekkürler sena
bi dahaki gelişinde sorarsın beni tanıdınız mı diye
Canım insanın damak zevki değişebiliyor.Ben de hiç pırasa yemezdim mesela şimdi bayılıyorum
Süt içilmez mi yahu en en sevdiğim şey :)
muhabbetiniz çok iyi ama az inceleyin bakalım
bu hafta genel olarak iyi
ilkay sende üzülme şekerim, spora azıcık ucundan başlasan
tıkır tıkır gider kimse tutamaz senii
tülay bildirim yapmamışsın tatlım
haftaya bomba gibi düşersin listemize
meloşum sende belli bir süre yapmıycam dediğin için, sildim ismini, kendini hazır hissettiğinde tekrar girersin canım, listemiz senin gibi azim abidesini ağırlamaktan gurur duyar
ilkay listeyi bu hafta güncelleme görevi senin dostum
zemindeki hatunlarda benden size gelsin
ben heralde k.h diyeti yapsam 1 haftada 5 kilo veririm vücudumda çok karbonhidrat var ya hergün makarna pilav sebze tarzıyla besleniyorum çok proteğin almıyorum arada bi yumurta dışında bitek peynir ayda 1 kez falanda tadımlık tavuk yerim bu yetmez proteğin için ben bi yapsam k.h diyetini vücudumdaki karbonhidratı at at bitmez ya
bu annemleride anlamış değilim hala ya şimdi diyolar aa feryal çok kilo almışsın az ye sonra ağlarsın 2 kilo veriyorum diyelim feryal çok kilo vermişin verme daha yeter hasta olcaksın e anne baba ben kaç kilo alcam ya diyorum cevap yok siz karışmayın ya diyorum bende
canım markafoni ve limango dan alışveriş yapıyoruz...ayakabı almıştık anneler gününde güzeldi bana ayakkabı aldık çok pahalıydı iyi indirime girmişti güzeldi duvar saati almıştık onu pek beyenmedik gelince daha basit olduğunu gördük...bazı eşyaları anlayamıyorsun ama ayakkabıları tahmin edebiliyorsun,ürün özelliklerini iyi incelemek gerekiyor....biz severek alışveriş yapoyoruz..
bende akşam yemeğimi yedim hemen yazıyorum menümü
banu abla özlenen menüm geldi
sabah;
1 buçuk dilim ekmek üstüne krem peynir
1 domates
öğlen;
1 elma
1 portakal
akşam;
2 kepçe çorba
5 kaşık bakla
2 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
salata(yağsız)
daha bişey sürmem bugün ağzıma
sabah öğlen neden bu kadar az yidin diyen olabilir hemen açıklıyorum sabah 6 da kalkıp okula gidiyorum ve 6 da bişey yemek hiç içimden gelmiyor öğlen geliyorum normal yemek yemiyim diyorum çünkü öğlenleri uyuyorum biraz yemek yiyip uyursam olmaz şimdi benim menüm bi garip normalde diyette sabah öğlen daha fazla yenir akşam az ama benimki tam tersi olsun ben böylede kilo veririm
tülooşkıs bizim kavgalar artık rutine bindi
pazar filan dinlemiyos
hayırdır sen neden kavga ettin
bende aynını düşündümde başladım zaten feryalcim. valla 2 günden fazla dayanabilirmiyim bilmiyorum yaa bi ara 15 gün yapmıştım nasıl yapmışım hayret ettim kendime . sebze ve meyvesiz bi hayat yaşamak ne zor yaa
yazık yaa evlat bambaşka her halini ayrı düşünüyorsun . sende anne olunca anlarsınönceden bana bu cümleyi söylediklerinde anladığımı sanırdım ama hiiç anlamıomuşum
hmm anladım canım . demekki ayakkabıya onay var birdaha alıcı gözüyle bakim o zaman
akşam bence hiçte çok olmamış gayet yerinde .olması gerekende bu zatenaralar yok öğlen meyveyle geçiştirilmiş ama kendi yaşamına göre ayar yapmışsın güzel
bizimki kavga değil aslındada ben söylendim o dinlediyazmıştım çoçuğu parka indirdi 3 saat oldu adam yok ortada ..arıyıp gel diyorum bi havalarda ne zaman isterlerse o zaman gelirlermiş . oğluyla erkek erkek takılıomuş sonra neyse geldi benim ısrarlı aramalarıma karşı hadi gidiyoruz ben alışveriş yapıcam diyorum yorumdum diyo bana senmisin beni düşünmeyen açtım ağzımı yumdum gözümü sonra mecbur kalktı peşimde kuzu kuzuda dolandı
kısa ve öz erkeklerin hep kendi rahatını düşünüp bizim ne istediğimizi önemsememelerine çıldırıyorum yaaa
yeşilsiyah hoşgeldin...
aslında hepimizin amacı aynı, paylaşımlarını ve menülerini düzenli olarak yaparsan
emin ol ki, zaten kendi içinde bulunan azim, açığa çıkarak seni bile şaşırtacak
yeterki azimli ve sabırlı ol
bizde menülerimizi paylaşıyoruz zaten inceleyebilirsin
cuma günleri kilo bildirimi günümüz...
listemiz var, ona da girmek için 2 hafta düzenli paylaşım ve kilo bildirimi istiyoruz canım
diğer arkadaşlara haksızlık olmasın diye...
bizimki kavga değil aslındada ben söylendim o dinlediyazmıştım çoçuğu parka indirdi 3 saat oldu adam yok ortada ..arıyıp gel diyorum bi havalarda ne zaman isterlerse o zaman gelirlermiş . oğluyla erkek erkek takılıomuş sonra neyse geldi benim ısrarlı aramalarıma karşı hadi gidiyoruz ben alışveriş yapıcam diyorum yorumdum diyo bana senmisin beni düşünmeyen açtım ağzımı yumdum gözümü sonra mecbur kalktı peşimde kuzu kuzuda dolandı
kısa ve öz erkeklerin hep kendi rahatını düşünüp bizim ne istediğimizi önemsememelerine çıldırıyorum yaaa
ilkaycımmm
tatlışım özür dilerim yaa yeni aklıma geldi
cnm diyette çay ve su bitki çayları serbest tatlımmm
kızlar bende 3 gün kh diyeti yapayım diyorumm
izlemcimm ve tülaycım n bana yardımcı olurmusunuzz?
süt,yogurt a zmiktarda salata serbest mi?
izlemmm
ayrıca tülaya hitabınn beni yardı yaaaaaa kh diyetindeki birine edilcek en son iltifatt
ayyyyy bizimkini okudum resmen
1 haftaa biz onları bekliyoruz bişiyler yapmak için
onların bizim etkimiz olmadan düşünmelerini istiyoruz ama olmuyor malesef
illaa bizi bi sinir edecekler ondan sonra kuzu kuzu yanımızda dolanacaklar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?