nhrrrcim
yüzün küçülmüş cnm vucudun toplanmış birdeee
zayıfladında çok hoş olceksin
zaten güsel hatunsunnn vesselam
nehirle dünkü buluşmamızdan kızlar
çok güzel, nefiss bir gündü, önce sade türk kahvelerimizi içtik, ben kahvaltı yapmıştım yemek yedim
nehir kahvaltı, sonrada mağazalara girdik gözümüz gönlümüz açıldı
hava güneşliydi ama, sonradan kapadı, çok rüzgar vardı
bi dahakine inşallah piknik tadında çimlerde olucak
teşekkürlerrr nehiiirrr
ben teşekkü ederim izlemcim sayende çok güzel bi gün geçirdim seninle olmak ayrı bi haz ayrı bi enerji veriyo bana en kısa zamanda piknik olayınıda yapalım
Uploaded with ImageShack.us
aman saatler ileri olsun geriş olsun ben hep uykumu alamadan kalkıyoprum geceleri ege ye iki üç bazende daha fazla kalkıyorum,bu nedenle ben herrrrrrrrr daim uykusuzum uykuya da bayılırım..
heheheee :))) zeynep senin bu durum tam kurbanlık pazarlığı gibi olmuş,hele 70 olda bak bi durumuna ona göre karar vrin bari:))
deryaaaa şu halinde göze batan rahatsız eden hiçbişey yok canım..kot bayaa bollaşmış ama..bady çok cici duruor...zayıfladıkça boyunda daha uzun duracak valla maşallah canım dedim ya ben seni böyle de çok beğeniyorum...arkadan da çektirmen çok iyi olmuş güzel totonu da gördük ,geçen ben kendim çekemeye çalıştım olmadı ama bende bir arkadan çektirip koyucam benim hafif bir yayvanlık var ama çok kötü değil heralde...neyse sen çok hoş görünüyorsun..
canım sen sınav heyecanıyla yemişsin baya bayaa ama veririsin senin de azmin iyi kendini tutabiliyorsun...
nehircim önceki resmine göre daha daralmış duruyorsun canım,siyahın etkisi varmı bilmiyorum ama daha iyi durduğun kesin canımm...
ağzınızı sulandıralımm
bu da gün sonu
nehirrrr çok tatlısınnn kuzuummm iyiki görüşmüşüz vallahii
ege de treni ve garfisiyle çok mutlu, ama güneşe bakamıyor
kızlar harikasınız yaaaaaa ne diyim bilmem ki vallahi insanın canı yanınızda olmak istiyor...
evet kahve yeşil ve kırmıızı karışımı tatlım, gömleğimm
ilkoşş bu gömleği evlenmeden önce almıştım, ayıla bayıla
o kadar hoşuma gitmişti ki, ama 'm' kalmış
bırak düğmelerin kapanmasını, kollarım yukarda kalıyordu aşağı inmiyordu
birde esnek değil, empirme mi derler öyle bişiy, kitap gibi duruyor :92::92:
daha bu yaz oldu işte, ne hayallerle almıştım şimdi gene küçük çiçekli renkli şeyler revaşta oldu,
ganimet diye buna denir
yeleği de yeni aldım geçenlerde
diğerleri hep bol geliyor, bu iyi oldu biçok şeyle kombinlerim
yokk dostum yanlış anlarmıyım, ceketi giyince öyle düşünmen normal
ama uzun siyah bi mont giymek istemedim, enerjimi akıtmak istedim nehire
bana bazen fazla geliyor da
evett maşallahhh yaa nehir ve izlem siz böle sık sık görüşürseniz biraz zor gider kilolar sofraya bak yahuu
gerçi maşallah izloşumda kilo falan kalmamış zaten . ince bi bel ve dolgun kalçalartam tipimsin kuuu
nehircim sende maşallah baya daralmışsın yaa buraya pek gelip menü paylaşmıosun amapaylaştığın menülerde maşallah tam bizim topiklik resimlere bak
güldal ablacım maşallah sanada yaa sessiz sedasız hallettin kiloları valla . resim isteriz isterizde isterizz
cmk ve sibel sizde hoşgeldiniz aramıza .. menüleri paylaşmak ve burdan kopmamak iradenizi 4 le çarpar demedi demeyin
ilkaycım sen şu günlerden toplantılardan bi kurtulsan verdiğinin 2 katını vericeksin yahuu ne faalsin maşallaaaaahhhh
bende k.hidratıma başladım demin 1 şkersiz neskafemi içtim kendimi spor için motive etmeye çalışıorum . şeytan beynimde dolanıyo yahuu zaten k.h diyetinde kilo veriliyo yapma boşver diyeama yemezlerrr en az 30 dk yürücem sözzz :86:
nehir abla çok hoş görünüyosun demek 42 ye oldun he darısı 40 ın başına
evet canım 42 inşallah 40 da görürüm
izlem abla sende çok güzel görünüyosun kırmızı ayakkabılar o deriye benzeyen pantolon derimi bilmiyorum ama benziyor burda süper görünüyosun ikinizide tebrik ettim bende geleyim artık bidahakine ya valla üçümüzün resmide ne güzel olur benim boy upuzun olur sizin yanınızdaa ama ben topuklu ayakkabı giymediğim için siz giyersiniz o farkı kapatırsınız o zaman daha iyi olur en korktuğun şeydir fotoğrafta birinde uzun olduğumda çok çirkin duruyorum ben iri duruyorum baya ama o zamana kadar bende zayıflamış olurum heralde ya ayrıca izlem abla çok güzel bi armut tipin var bence ya hiç bi orantısızlık yok bence çok güzel bi fizik hiç çıkıntın yok ben biraz dar giydiğimde hemen yanlarım çıkıveriyo deli oluyorum onlara yazın dahada belli olcaklar o yüzde kilo vermeliyim bide ben genişim ya yandan inceyim sanki önden kalınım gibi görüyorum aynada bazen psikolojim bozuluyo kilo yüzünden ben 63 kilo oluncada böyle çok irimi olcam acaba ya ben aslında 67 kiloya indiğimde bu kadar iri görünmüyodum offfff
feryal bidaha kine bekleriz canım inş. sende olursun
ilkay abla biraz öyle oldu ama toparlıcaz bakalım
yeni gelenlerde hoş gelmişler bende yeni gibiyim şuan diyete çok uzak kalmışım sanki acıktımmı ne ama akşam yemeği yicem şimdi ben yatasıya kadarda acıkırım ama olsun dayanıcaz alışırım 1 haftaya
yaaaaaaaa :84::84::84::84:
dünyanın alıntısını yaptım yazdım
tel çaldı kalktım
erdem fişi kapatmış
hatırladıklarımı yaziim tekrar
izlem ve nehir çok hoşsunuz
nehir önceki fotoyla bayağı bi fark var
incelmişsin tatlım
bi de sen müthiş olursun yaa kilo versen var ya bakmaya doyamıycaz sana
izlm senin önceki fotona göre biraz göbeen çıkmış sanki
şaka tabükü
o yakışıklı bebek ablanında sen gezmeye çıkarmışın sanki
gayet fitsin
teşekkür ederim canımmmm
erdem nasıl nezaamana ertelendi canım ameliyat bide biara annenin ameleyatı vardı ne oldu canım:26:
tülooşkıs bizim kavgalar artık rutine bindi
pazar filan dinlemiyos
hayırdır sen neden kavga ettin
erkek milleti değilmi işte can sıkmak için mutlaka bişiy bulurlar
banuş bugüne kadar yaşadığım strsi en iyi sen bilirsin
e şimdi ertelenince bi daha baştan alcaz
napiim artık sağlıklıca girsin çıksında oğluşum
derya
ne güzel orta yolu bulmuşsunuz eşinle
senin özverininde farkında olması hoş
fedakarlıkla yürüyor evlilik zaten
ama tek taraflı olduğunda bi anlamı olmuyor
bizdeki sıkıntı bu
çocuğun rahatsızlığı tuz biber tabiki
allah başka dert vermesin
sena
tşkr edrim
bazen çok yorulduğumu farkediyorum o zaman sıkıntılar hortluyor tekrardan
feryal öss ye mi girdin sen dün
yeniden başladın dimi şimdi
hadi başarılar
İZLEM ve NEHİR çok güzel birgün geçirmişsiniz resimlerinizde çok güzell
teşekkürler sena
geçtiqimiz yaz 85 kiloyla bende gezmiştim doqal yaşam parkını bu yaz gidince hayvanat bahçesindeki hayvancıklar tanıyamıcaklar beniiifuarda bir fil vardı bahadır heykelini dikmişler yaşam parkına gördükçe gözlerim doluyor heryaz onu görmek için fuara giderdik ...
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz kızlarr
eee kızlar bu erkekler ömür törpüsü çocukla uğraş daha iyi..onlar hiçbişeyi kendileri düşünmezler anacım gözlerine sokacAKSIN ..bende üçgündür falan durmada söyleniyorum bide regl olunca sinirlerim iyyyce tepemde zaten...paparayı yiyip yiyip oturuyor gece bile egeye kalktığımda canımı sıkarsa lafları sokup yatıyorum valla ..anca rahatlıyorum..naaaaapim..
kızlar alıntı uzun olunca tam olmamış
hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim nasıl sevindim sizler fark var deyince...
izlemcim seninle zaman geçirmeye bayılıyorum ya dün nasıl zaman geçti anlamadım.gerçekten sendeki pozitif enerji bana geçiyo ya... eşimde diyo izlemle buluşma olunca güle oynaya gidiyosun diye:)))
dün onu yatakta uyuyo bırakıp çıktım yaaa:))))
kıslar bu arada egede çokçok tatlı ya hiç eziyeti yok bi akıllı maşallah yerim onu ben izlem egeyi öp benim için...piknik olayınıda sabırsızlıkla bekliyorum canımm....arayı uzatma :))
deryacım sende hoş görünüyosun kotun bollaşmış belli oluyo canım...
kıslar atladığım varsa kusura bakmayınnn
hhehhehe eşin demek öyle diyor
eşinin yüzünden bütün gün saat karmaşası yaşadık, unutmucam bunu
karşılıklı canım yaa, bi dahakine daha uzun görüşürüz inşallah
benim herifin işi erken bitti bu sefer
ege de seni sevdi teyzesi
bugün fotoları düzenlerken, seni görünce 'tiyze' tiyze' deyip durdu
evet sevgi abla sınava girdim hayırlısıyla tekrar diyete başladım
eflatun abla isminide bilmiyorumda bizim bu doğal yaşam parkı hayvanat bahçesi gibi değil çok büyük
göbeeem mi çıkmış kuuu
ee çıkmıştır o kadar yemekten sonra
göbeem pek çıkmaz emme, basenin çıkmış deseydin neyse derdüm
saol canım teşekkürler
senin aldıklarını da üstünde görürük artık, üzülme kuu
sen şimdi 38 bedene de girmişindir
bende dün deniycektim, ayakkabıları pantulu çıkarmak zor geldi
bi dahakine inşallah
bizimki kavga değil aslındada ben söylendim o dinlediyazmıştım çoçuğu parka indirdi 3 saat oldu adam yok ortada ..arıyıp gel diyorum bi havalarda ne zaman isterlerse o zaman gelirlermiş . oğluyla erkek erkek takılıomuş sonra neyse geldi benim ısrarlı aramalarıma karşı hadi gidiyoruz ben alışveriş yapıcam diyorum yorumdum diyo bana senmisin beni düşünmeyen açtım ağzımı yumdum gözümü sonra mecbur kalktı peşimde kuzu kuzuda dolandı
kısa ve öz erkeklerin hep kendi rahatını düşünüp bizim ne istediğimizi önemsememelerine çıldırıyorum yaaa
izlemmm
ayrıca tülaya hitabınn beni yardı yaaaaaa kh diyetindeki birine edilcek en son iltifatt
bugün dedemin yedisi vardı menüye menü denirse yazıyım..
bugün çok yiyeceğimi bildiğim için sabah küçük bi kase ile k falakes
2 mil yürüdüm
4 5 gibi 1 tane pide ve ayran yedim
akşamda elma..
kıslar 2 gündür wc yok çok kötüyüm ya bugün öğlen 1 porsiyon kuru fasülye 2 kaşık pilav yedim öle rahatsız oldum ki anlatamam midem hala kaynıyo yaaa...karnım da şiş ne yapsam acaba:26:
bu arada yarın karbon diyetini deniycem yapabilirem tabi biraz hızlı vermek istiyorum ya yaz geliyo yazlık giyeek bişiyim yok yeni almam lazım hep en azından birkaç kilo verip alayım diyom siz ne dersiniz kızlar
selam kızlar, bugün yoğun olduğum için giremedim. bir iş başvurusunda bulunmuştum. kabul edildi. yarın bir etüt merkezinde öğretmenliğe başlıyorum. heyecanlıyım
geçmiş sayfalara bakamadım. pek. umarım herkes iyidir.
günlük menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 3 tane zeytin, maydanoz
ara: 1 tane piko, 1 tane elma
akşam: 1 tabak kuru fasulye, 1 kase yoğurt
ara: 1 parça çikolata
herekese iyi geceler
Günaydin fistiklar,
Dün o kadar cok yorucu, kosusturmali, KALORISIZ,bol bolll yürüyüslü bir gündü ki, aman Allah'im.
Kayinvalidem cagirdi dün, bir sürü de misafirleri geliyormus.
Bende ilk oraya gitmeden esime kahve ismarladim,bende bir kahve iciyim de orada acligimi hissetmiyim dedim.
Hatun neler hazirlamis neler...:84::84:
O kadar güzel kisir yaparki... Offffffff
Börekler, mezeler vs..kadayif tatlilari, bir sürü yani..
Ama ben ne yaptim, sadece herkese hizmet etmeyi tercih edip hiiiiiiiiiiiiiiiiiiic birine dokunmamayi tercih ettim, nefsim ve annem " -Olsun kizim ya amaaaan zaten o kadar zayiflamissin, hic degilse bari bugün boz " desede - Annem, bugün sen ve nefsim bir olmus beynimi en sevdgim yemeklerle kemirirken, sizin güzellginize kapilarak diyetimi bozar miyim ? Bugün senin icin, yarin baskasi icin bozarsam nerde benim azimim ASLAAAAAAA yemem afiyet olsun sizlere diyip kapadim kulaklarimi.
Allah biliyor ya, hala aklim o kisirda
Kendimi de biliyorum, bir kasecik kadar yesem doyarmiydim , yine -ASLA..
O yüzden ne azi yarar nede cogu zarar atasözünü hatirlamak istemedim
Ama mutluyum, coooooooooooooooooooooooooooooooooook mutluyum
Taze taze fotolar geldi haaaaanııııııııımmm
Bazı gezentiler fotolarını koymadan önce ben koyayım
Dün çekildim hanımlar bakın bakalım son çektiğimle fark var mı arasında.Ben pek göremiyorum ama belki siz görürsünüz.Bu arada üzerimdeki kot 87 kilo kotum.Gördüğünüz gibi baya baya bol artık.Zayıflayana kadar pek bir şey almak istemiyorum nasıl olsa bollaşacak diye.Üzerimdeki de mesutun kardeşinin hediyesi,en son ankaraya gittiğinde yollamış
canım benim oğlum daha 7 aylık doğduğundan itibaren annem bakıyor.4 aylıkken işe başladım.annemde haklı olarak o kadar bakması çabası kış günü oğlala eve bağlı kaldı, yanından hiç ayrılmadı fakat bir teşekkür bile göremedi.kayınvalidem küçük çocuk ona bakmakta ne varkim olsa bakar karnını doyur altını temizle bitti demesiyle annem bisüre gelip kendi baksın dedi ve gittibenim oğlum çok gazlı bir bebekti il 6 ayı çok zor geçti şimdi o kadar kolaylaştıkı bakımı uyanınca kendi kendine dönencesiyle yarım saat oyalanıyor maşalla iştahlı annem yutmayı öğrensin diye herşeyi kaşıkla verdi ii yiyiyor kısacası kayınvalidem en kolay dönemine denk geldi...hala ne varki bana da alıştı bende bakarım dio..dün kısaca anlatıcam inş.eşim okumuyordur dayanamıyorum..gazatede bulmaca çözüyordum oğlan eşimin kucağında bana doğru atılıyor...eşim annesi oğluna hiç pas vermiyorsun sana atılıyor dedi.kayın validem ne annesine atılması gazeteye atılıyor dedi bende doğru gazete varken annesine ne gerek var dedim o ara telefon çaldı hemen kalktım.sofrada kalabalığız eltimler var...oğlan babasına bir düşkün bir düşkün sürekli ona bakıyor ona gülümsüyor babasına deli oluyor dedi.bende tabii babasına deli olacak sütçüye deli olacak değil dedim...eltimin annesi maşallah annesiyle nasıl oynaşıyor dedi bende güldüm kedi ve yavrusu gibi boğuşuyoruz dedim (saçımı tutuyor yanağımı emiyor,burnumu tutuyor (salyalıyor, ısırmaya çalışıyor:) hele bana neler yapıyor benle bir oynaşıyor ki dedi daha neler neler...yinede ağır konuşmamaya cevap vermemeye çalışıyorum...resmen dişlerimi sıkıyorum...
kızlar lütfen bana egzersiz , spor aleti(pilates bandı işe yarar mı),basene yönelik diyet bilen varsa yazsın...basenimi nasıl eritirim..misafirler filiz kilo vermişsin dediler sevindim...evet 5 kilo gittii yediklerime dikkat ediyorum dedim.kayınvalidem onun baseni var, üsütünde bişey yok ki, baseni büyük versede yüzü süzülür baseni yine kalır değişen bişey olmaz dedi
hamileykende herkese baseni genişti iyice büyüdü bide oğlan doğuracak dedi.normalde karnı sivri olmalı diyodu...hiçbişeyi unutamıyorum her kötü konuşma aklımda bişey yaşayınca hepsi biranada aklımdan geçiyor...
nehirle dünkü buluşmamızdan kızlar
çok güzel, nefiss bir gündü, önce sade türk kahvelerimizi içtik, ben kahvaltı yapmıştım yemek yedim
nehir kahvaltı, sonrada mağazalara girdik gözümüz gönlümüz açıldı
hava güneşliydi ama, sonradan kapadı, çok rüzgar vardı
bi dahakine inşallah piknik tadında çimlerde olucak
teşekkürlerrr nehiiirrr
bizimki kavga değil aslındada ben söylendim o dinlediyazmıştım çoçuğu parka indirdi 3 saat oldu adam yok ortada ..arıyıp gel diyorum bi havalarda ne zaman isterlerse o zaman gelirlermiş . oğluyla erkek erkek takılıomuş sonra neyse geldi benim ısrarlı aramalarıma karşı hadi gidiyoruz ben alışveriş yapıcam diyorum yorumdum diyo bana senmisin beni düşünmeyen açtım ağzımı yumdum gözümü sonra mecbur kalktı peşimde kuzu kuzuda dolandı
kısa ve öz erkeklerin hep kendi rahatını düşünüp bizim ne istediğimizi önemsememelerine çıldırıyorum yaaa
selam kızlar, bugün yoğun olduğum için giremedim. bir iş başvurusunda bulunmuştum. kabul edildi. yarın bir etüt merkezinde öğretmenliğe başlıyorum. heyecanlıyım
günlük menüm
herekese iyi geceler
günlük menüm
herekese iyi geceler
aaa harikaaaa
tebrik ederimmm
canım işin hayırlı olsun
hayırlı olsun
lamamma nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?