t
lilicim resimdede , ölçülerindede belli bi orantı var canım . hiç biyerin çok fazla değil .bu süper70 kilodada gerçekten çok ince olursun şimdi bile çok güzelsin .
herkese selamlar kızlar bugün bende diyete başladım ve tam tamına 71.1 kiloyla
bide bana bugün okulda demezlermi feryal sen kilomu verdin diye yok artık dedim ben şiştimde şiştim ama aşırı yedim kızlar çok aşırı dün tok olduğum halde sınavdan çıkar çıkmaz 1 tane kaşarlı simit 1 poğaça 1 katmer yedim 1 tane meyve suyu içtim yanında nasıl midem aldı bu kadar şeyi bilmiyorum giderkende çok yedim birsürü börek yumurta peynir reçel çikolata fındık badem bilmemne 3 saatte bu kadar acıkmış olamazdım ama yedim elim ayağım titriyodu çıktığımda neyse hergün böyle yedim çok aşırı yedim ama yetti artık hamile bi insan olsa 1 ayda 3 buçuk kilo almazdı ya artık giden kilolara bakıcaz
derya abla çok hoş görünüyosun kotun arkadan baya bolarmış basenler gidiyor
bende sabah 1 buçuk dilim ekmek üstüne krem peynir 1 tanede domates yedim geldim eve 1 portakal bi elma yedim öğlen normal yemek yemicem işi sıkı tutcam akşamada çorba salata yoğurt gibi hafif şeyler yicem ay vereyim artık şu kiloyuda yaza 63 kilo olayım ya bıktım artık kilolardan moralim bozuldu ama ben bu gidişle 63 te olsam tekrar alırım tekrar diyet yaparım ömür boyu diyette olurum ama vücutta haklı o kadar çok yememem gerekirdii bide gece yatarken kısır yedim ya kızıyorum kendime ama tutamıyorum napayım :26:
derya
kot baya bollaşmış cnm ama biraz dar şeylerle çekinseydin daha ii anlardık sanki
derya cok hos görünüyorsun,senin avantajin cikintin olmamasi yani orantili vücudun.....
deryaaaa şu halinde göze batan rahatsız eden hiçbişey yok canım..kot bayaa bollaşmış ama..bady çok cici duruor...zayıfladıkça boyunda daha uzun duracak valla maşallah canım dedim ya ben seni böyle de çok beğeniyorum...arkadan da çektirmen çok iyi olmuş güzel totonu da gördük ,geçen ben kendim çekemeye çalıştım olmadı ama bende bir arkadan çektirip koyucam benim hafif bir yayvanlık var ama çok kötü değil heralde...neyse sen çok hoş görünüyorsun..
ağzınızı sulandıralımm
Uploaded with ImageShack.us
bu da gün sonu
nehirrrr çok tatlısınnn kuzuummm iyiki görüşmüşüz vallahii
ege de treni ve garfisiyle çok mutlu, ama güneşe bakamıyor
deryaaa
canım birde yeni halinin yüz resmin koysana ,yüzünü bir kere görmek yeter değerlendirme yaparken resimlere yüzünü de düşünürek yaraız valla ben öyle daha yerinde değerlendirmeler yapıyorum..birde merak ediyorum diğer kızlasrın az çok biliyoruz seni hiç görmedim şöyle hadii koyda görekkkk hadiiii
tek düze giyinmeyi hiç sevmiyorum, tek renk ama
mutlaka birinden biri tutmalı,
sanırım bu fotoda daha bellidir
ama kapalı mekan olduğu için renkler çok soluk yaa
gömleğimm harika bir renk, görenin içi açılır
bana da biraz uzun gelir de, içine zor girdiğim için kastı sanırsam
şimdi giymicezde ne zaman giyecez kuzum yaa, 3 sene sonra yaş 30 eeee
kalın çorapla giydikten sonra, birde giydiğin yerde önemli, ben izmirde
alışveriş merkezinde giydim
dışarda bende çok tercih etmem sanırım, ama belli de olmaz bana
mrhb sende çok güzel kilo vermişsin banada yardımcı olurmusun çizelge yapmak istiyorum yapabilirmisin neler yiyorsun ben sabah erken kalkıyorum yürüyüş biraz spor sabah ılık limonlu su biraz peynir 5 adet zeytin bol yeşillik bir çorba kaşığı reçel yeşil çay arada meyve öğlen 6 kaşık sebze yemeği yoğurt arada yine meyve akşam yemeklerden 10 kaışk yiyorum en son 9da meyve yiyip bitiriyorum günü gerçekten böyle zayıflayanları görünce daha çok motive oluyorum senide tebrik ederim
kızlar bende size katılıyorum
diyete başladım 85 le en son 79.9 dum çarşamba kontrolüm var bakalım nolcek ama sanki bu hafta bişi değişmedi
slm kızlar kilo cetvelini yapamadım forumdan okuyarak yapmaya çalıştım ama formatı hatalı dio
herkese mrblr. bu site uzun zamandır her konuda takip ettiğim bi site. ve artık bende bi üyesiyim. arkadaşlar aranızdaki dayanışma cok güzel cok hosuma gitti. benimde sıkıntım malum kilolar evlendikten sonra tam 15 kilo aldım nasıl aldım farkına bile varmadım. suan 90 kiloyum. bu kış artık ii ce canımı sıktı bu kilolar bütün kıs boyunda dikkat ettim 2 kilo gitti. ne yaptıysam olmadı. son günlerde iice sıkmaya basladım kendimi gündlük 1 saatlik yürüyüşüde kattım bu düzene. sonra bu sitede basaranları gördükce yapılan yorumları okudukca güvenim arttı ve bende sizlerle birlikte ilerlemek istedim. yardımlarınızı deteklerinizi bekliyorum.
derya
ne güzel orta yolu bulmuşsunuz eşinle
senin özverininde farkında olması hoş
fedakarlıkla yürüyor evlilik zaten
ama tek taraflı olduğunda bi anlamı olmuyor
bizdeki sıkıntı bu
çocuğun rahatsızlığı tuz biber tabiki
allah başka dert vermesin
Amanda nehirime bakın,şu güzelliğe zerafete bakın
Çok çok çok fark var nehirim.Facebookta da söyledim ama burada da söyleyeyim gerçekten ilk gördüğüm fotondan çok farklı.Ben topiğe ilk geldiğimde sizin buluşma gününüzdü.İlk izlemle senin fotonu gördüm bu topikteOrada çok farklıydın burada çok toparlanmış görünüyorsun o fotoya göre. Darısı 40'ın başına nehirim..Sen bu azimle ona da girmen yakındır
Sarışın bir afet olmana az kaldı
evet nehir maşallah, yemyeşil gözleri yeter ışıl ışıl maşallah
yaza fındıklı fıstık
Çok çok güzel ve zarifsiniz ikinizde
İkinizin de giyimini çok beğendim kızlarDesenli çoraplarınız hariç
sizin kadar zarif görünürüm umarım ben de 1 aya kadar
ahahhahha, dantelli çorap o kuuuu :82::82:
Fiiiyyuuuuuvvviiiiittttt
Yavrucum bu nasıl fiziktir maaşşşşşaaalllaahhhh
Belinin zerafetine,yeleğinin üzerinde duruşuna kurban
Darışı başıma , darısı başıma bunu demezsem de olmaz
saol yavrum teşekkr ederim
tabiki darısı başına gelecek, bizlerde bunun en canlı şaitleri olucaz canımcım
3 sene yaş 30 yani o zaman giyemeyeceğiz öyle mi?
o lafın gelişiydi hehhehhehhhe
kızlar gülçin ve seher nerde yaa
özledim vallahii haber verdilerde ben mi görmedim kii :26::26:
şu eteğin siyahını denedim hafta sonu
70 liraydı, vallaha kıyamadım, enli lastik üzerine astar ve dantel
başka bir numerosu yok
ben dikerim la bunu
ama çok tatlı yaa, acayip kullanırım ben bu eteği heleki baharda ve yazınEki Görüntüle 169190
yeşil ve kalın yazılar benim cevaplarım
lili gelmiş ortalık şenlenmiş ayy süpersiniz yaa bayılıyorum size vallahi
spor şart tabüü :82: bakın bana nasıl hergün koooooskoca 30 dakikamı ayırıyorumama basenler aynı basen tabi ... hiç umurları dill valla
izlemcim bendede ona benzer bi etek var muhteşem bacaklarımı sergiliyorum arada kocişe
ayy inanması güç ama ben akşamdan sonra ara yapmadım bi form çayı içtim o kadar bu karbon diyetini bu yüzden seviyorum hiç krize girmiyor insan
ben yatiyorum ....bugün beynim bayagi yoruldu,kayseride ölen cocuklari duydum,sonra annesini öldürüp,ne varki bunda cezasini kestim diyen cocugu gördüm,sonra üvey anneanneyle üvey anne 9 yasindaki cocugu parcalayip sokaklara dagitmislar cocugu ,gürci lermis,allahim türkiyeye ne oluyor böyle.burdada var olmazmi,en son 24 yil öz kizini bodrum katinda hapsedip 7 cocuklari olan baba bize cok yakin bir -ik saat mesafede.ama burda mühebbet cok var birde cezalari ve iskenceleri var hapisde idamda vardi sanirim.yazin gelicem türkiyeye nasil korkuyorum kendi memleketimde anlatamam,büyük konusmayim ama kimseyle biryere zaten göndermemde amca ,hala vs. onlarlada markete felan yollamam diyorum.neolur neolmaz.
eflatuunnn lamammaa günaydın çıtırlarrsizi aşada görüyorum güzel ışıltılı birgün olacak inş. dışarda hava çok güzel görünüyor haziranın 14ünde diyete başlamıştım her gün mutlaka tartıldım ilk defa bugün tartılmamayı başardıımmmm çok güzel bir duyguymuş cuma günü herşey süpriz olsun istiyorum çok heyecanlıyımm
günaydın hatunlaaarr..
geceden beri moralim nasıl bozuk anlatamam...
öyle sinirle yattım ki görmediğim kabus kalmadı..
tam da canım tatlı istiyorken kendimle mücadele ediyorken
kapı çaldıııı....komşum elinde bi tabaaakkkk...
künefe....
eşim de yok evde..
kızıma ısrar ettim yemedi..
5 dak sonra tabak bomboşş...
hepsi midemde..:84::84::84:neyse ki kızımı gece 3-4 kez kalkıp emzirdim..
faydası olmuştur belki biraz..ay bugünde yengemde gün var..
veee yarın da anneme komşuları geliyor..
aklımda hep siz olacaksınız...inşallah yemem..belki çok merak ettiğim bişi olursa tadına bakarım bi çatal..
ay evde otursan olmaz...gitsen bin kere pişman ediyorlar insanı..spor yürüyüş falan da yapamıyorum..
günaydın canım..vay be hazirandan beri yapıyosun haa..maşallah
ben de hergün tartılıyorum tutamıyorum kendimi...
geçen diyet yaptığımda evde tartı yoktu..haftada bir annemde tartılıyordum cumaları..
daha bi heyecanlı oluyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?