80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kaç gündür menümü yazamıyordum
bu günkü menüm

Kahvaltı 160 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 1 ad. 20 cal.
İlk Ara Ogun 70 cal.
simit 0.25 ad. 70 cal.
Öğle Yemeği 438 cal.
fırın makarna 0.5 por. 250 cal.
bezelye yemeği - kıymalı 0.25 por. 74 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
İkinci Ara Öğün 130 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
simit 0.25 ad. 70 cal.
Akşam Yemeği 371 cal.
light ekmek 2 dilim 96 cal.
kaşar peyniri 2 kib. kut. 242 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
TOPLAM KALORİ 1169 cal.

dün kaçamak yapınca bugün kalorimi az alayım dedim ama çok acıktım ve ortaya böyle bol karbonhidratlı bir menü çıktı

yarın hayvanat bahçesine gidiyoruuzzzz

inşallah hava güzel olur yaa, serin, yağmurlu olursa gidemeyiz

yeni saat uygulamasına geçmek lazım artık yatayım

iyi geceler herkese

Maaşşallah yani ne çene ne çene

t
lilicim resimdede , ölçülerindede belli bi orantı var canım . hiç biyerin çok fazla değil .bu süper 70 kilodada gerçekten çok ince olursun şimdi bile çok güzelsin .

Teşekkür ederim tülayım,benim derdim zorum kalçamla. 70 kiloda 42 beden giysem dua edeceğim.

Feryalim tekrar hoşgeldin aramıza çok sevindim dönmene
Verirsin yavrum hiç üzülme. Sen azminle bana örnek olmuş birisin..Onca sınav stresinde tabi ki düşünmeyecektin yediğini içtiğini. Hadi beraber tıkır tıkır verelim inşallah

derya
kot baya bollaşmış cnm ama biraz dar şeylerle çekinseydin daha ii anlardık sanki

Haklısın banuşum dar bir şeyle çekilseydim daha iyiydi ama hani ne kadar bollaştığını göstermek istedim.75'te çekilirim artık :78:

derya cok hos görünüyorsun,senin avantajin cikintin olmamasi yani orantili vücudun.....

Teşekkür ederim süreyyacım

Amanda nehirime bakın,şu güzelliğe zerafete bakın
Çok çok çok fark var nehirim.Facebookta da söyledim ama burada da söyleyeyim gerçekten ilk gördüğüm fotondan çok farklı.Ben topiğe ilk geldiğimde sizin buluşma gününüzdü.İlk izlemle senin fotonu gördüm bu topikte Orada çok farklıydın burada çok toparlanmış görünüyorsun o fotoya göre. Darısı 40'ın başına nehirim..Sen bu azimle ona da girmen yakındır
Sarışın bir afet olmana az kaldı

Çok çok teşekkür ederim canım.Benim kalçamda yayvandır. Ama zayıfladıkça toparlanıyor sanki

Çok çok güzel ve zarifsiniz ikinizde
İkinizin de giyimini çok beğendim kızlar Desenli çoraplarınız hariç
sizin kadar zarif görünürüm umarım ben de 1 aya kadar

İlkayım facebook kullanıyorsan at bana profil adresini ekleyeyim seni oradan gör
Her foto çektiğimde birileri "yüzünü kapatıyorsun değil mi" diye teyidliyor da

Fiiiyyuuuuuvvviiiiittttt
Yavrucum bu nasıl fiziktir maaşşşşşaaalllaahhhh
Belinin zerafetine,yeleğinin üzerinde duruşuna kurban
Darışı başıma , darısı başıma bunu demezsem de olmaz

3 sene yaş 30 yani o zaman giyemeyeceğiz öyle mi?

Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun.
Çizelge için buradan bilgi alabilirsin ;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

kızlar bende size katılıyorum

diyete başladım 85 le en son 79.9 dum çarşamba kontrolüm var bakalım nolcek ama sanki bu hafta bişi değişmedi

Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun.. :71:

slm kızlar kilo cetvelini yapamadım forumdan okuyarak yapmaya çalıştım ama formatı hatalı dio

Buradan bilgi alabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun

Sevgicim her ne kadar karşılıklı olsa da yine daha fazla özveride bulunan ve fedakarlık yapan taraf biz oluyoruz...
Kadınların karakteri ve anaç taraflarından dolayı dünyadaki kaderi bu sanırım,eskisi kadar batmıyor artık gözüme bu.

Son düzenleme:

yeşil ve kalın yazılar benim cevaplarım

kızlar gülçin ve seher nerde yaa

özledim vallahii haber verdilerde ben mi görmedim kii :26::26:

Ben de çok özledim ya bir şey demeden gittiler

Çok güzelmiş cidden ama dikiş bilen için kolay gibi görünüyor.Dene bakalım beğenirsek sipraiş veririk sana

Ay arkadaşım geldi menümü bile yazamadım,sizle ilgilenemedim saat bir oldu yaaaa :84::84::84::84:
Arkadaşım dediğim spor arkadaşımdı misafirleri vardı gitmişler yarın spora başlıyoruz ve beni görünce acayip azimlendi sıkı giriyoruz bu sefer çok çok çoooook mutluyum

izlem ayakkabilarini sevsinler pek bi seksü hele coraplarina bayildim kahvaltida pek bi güzelmis canim cekti gece gece vallahi

nehir önceki halini bilmiyorum onun icin kiyaslama yapamicam,ama sende hos bi bayansin....

izlem beli incecik kizzzzzzz mekiklemi oldu o bel....eriyon günden güne

:87:Bugünkü Menüm :87:

Sabah

2 kuru kayısı

Ara

1 portakal+1 greyfurt suyu , 20 gr kuru üzüm

Öğle

2 haşlanmış yımırta , 2 yeşil zeytin , 30 gr beyaz peynir , 4 dilim salam

Ara

1 çay bardağı beyaz leblebi , 1 kupa kefir , 1 elma

Akşam

1 porsiyon haşlama tavuk , 1,5 porsiyon salata

3 litre su

Toplam : 997 kalori

Spor : 60 dakika yürüyüş , plates topunda 100 yarım mekik

lili gelmiş ortalık şenlenmiş ayy süpersiniz yaa bayılıyorum size vallahi

spor şart tabüü :82: bakın bana nasıl hergün koooooskoca 30 dakikamı ayırıyorum ama basenler aynı basen tabi ... hiç umurları dill valla

izlemcim bendede ona benzer bi etek var muhteşem bacaklarımı sergiliyorum arada kocişe

ayy inanması güç ama ben akşamdan sonra ara yapmadım bi form çayı içtim o kadar bu karbon diyetini bu yüzden seviyorum hiç krize girmiyor insan

ben yatiyorum ....bugün beynim bayagi yoruldu,kayseride ölen cocuklari duydum,sonra annesini öldürüp,ne varki bunda cezasini kestim diyen cocugu gördüm,sonra üvey anneanneyle üvey anne 9 yasindaki cocugu parcalayip sokaklara dagitmislar cocugu ,gürci lermis,allahim türkiyeye ne oluyor böyle.burdada var olmazmi,en son 24 yil öz kizini bodrum katinda hapsedip 7 cocuklari olan baba bize cok yakin bir -ik saat mesafede.ama burda mühebbet cok var birde cezalari ve iskenceleri var hapisde idamda vardi sanirim.yazin gelicem türkiyeye nasil korkuyorum kendi memleketimde anlatamam,büyük konusmayim ama kimseyle biryere zaten göndermemde amca ,hala vs. onlarlada markete felan yollamam diyorum.neolur neolmaz.

Basenlerin ayrı bir kişiliği var hiç umurlarında değiliz
Yahu en sonunda beni de başlatacaksınız şu diyete az bekleyin özendirip durmayın

Yarın parkta bacak ve basen çalışacağım bol bol...Allahım bir aksilik olmasın da sonuna kadar sporla gideyim artık

Ben de akşam akşam şu bayramda çocuklara tecavüz edip öldüren canavarın haberini okudum..Kafamızı nereye dönsek bir katil,bir insandan bozma canavar var artık...Bir yerden sonra yüreği kaldırmıyor insanın..En acısı da cezaların hafifliği ve idam gerekirken ömür boyu rahat rahat bir pisliğin beslenmesi
Ne desek boş.. İnsanın insan gibi muamele gördüğü bir memleket değil burası maalesef..

eflatuunnn lamammaa günaydın çıtırlarr sizi aşada görüyorum güzel ışıltılı birgün olacak inş. dışarda hava çok güzel görünüyor haziranın 14ünde diyete başlamıştım her gün mutlaka tartıldım ilk defa bugün tartılmamayı başardıımmmm çok güzel bir duyguymuş cuma günü herşey süpriz olsun istiyorum çok heyecanlıyımm

günaydın hatunlaaarr..
geceden beri moralim nasıl bozuk anlatamam...
öyle sinirle yattım ki görmediğim kabus kalmadı..
tam da canım tatlı istiyorken kendimle mücadele ediyorken
kapı çaldıııı....komşum elinde bi tabaaakkkk...
künefe....
eşim de yok evde..
kızıma ısrar ettim yemedi..
5 dak sonra tabak bomboşş...
hepsi midemde..:84::84::84:neyse ki kızımı gece 3-4 kez kalkıp emzirdim..
faydası olmuştur belki biraz..ay bugünde yengemde gün var..
veee yarın da anneme komşuları geliyor..
aklımda hep siz olacaksınız...inşallah yemem..belki çok merak ettiğim bişi olursa tadına bakarım bi çatal..
ay evde otursan olmaz...gitsen bin kere pişman ediyorlar insanı..spor yürüyüş falan da yapamıyorum..

günaydın canım..vay be hazirandan beri yapıyosun haa..maşallah
ben de hergün tartılıyorum tutamıyorum kendimi...
geçen diyet yaptığımda evde tartı yoktu..haftada bir annemde tartılıyordum cumaları..
daha bi heyecanlı oluyordu..

bu duyquyu çok yakından tanıyorum annemler bizdeyken hergün misafirlerimiz oluyordu yada biz biyerlere gidiyorduk gerçekten çok zor bir durum ucundan başından tadarak atlatmaya çalıştım neyse annemler memlekete döndüler bnmde yemem düzene girdi ama sla künefeye hayır diyememmmmm

ben o heyecanı ilk defa bugün yaşıyorum ama çok güzel bir duygu bundan sonra inşaalah bende sadece cumaları tartılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…