80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

malum bayadır giremiyorum sizlere bir bakmak istedim çok özledim sizleri
ve sohbetinizi nasılsınız bakem nasıl gidor diyetler sporlar ne alemdesiniz
bakalım özellikle nehircim seni çok merak ettim sen tam anlamıyla odaklanabildinmi
diyete verebildinmi kilo
haa beni sorarsanız kızlar ben bir ara 60 kiloya düştüm çok sevinmiştim
ama şimdi yine çıkmışım maalesef 60.5 olmuşum neyse bunada şükür
gerçi sporumu hiç aksatmıyorum zorlada olsa günde en az 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum
bazen 1.5 saat oluyor bu süre yemeklerdende kısıyorum bakalım inşlah en kısa zamanda
57 olurum kızlar k.ib bye
izlem,banu,tülay,nehir,meloş,lili,feryal,loralayla,ilkayege sizleri çoooooooooookkkk öpüyorummmm
ayrıcaaa çoooooooooooooookkk seviyorum byee

Günaydın canım..Gecenin bir vakti şanssızlık olmuş künefeyle baş başa kalman
Olsun oluyor arada öyle sonra telafi ediyoruz robot değiliz ya elbet olacak arada fireler.Önemli olan toparlamak. Canını sıkma ama yengene gittiğinde de dikkat et. Dünkü künefe olmasaydı dengeli yerdin ama künefe olduğu için bir iki çatal al sadece kimsenin ye demesine de bakma. Alınırlar filan boşver diyetteyim de geç..

günaydın güzel bayanlarrrrr gününüz güzel geçsin

Günaydın eda

Nazlı hoşgeldin,görünmüyorsun hiç..
Ce-ee diyip kaçmışsın gene :26:

günaydın herkesee

Günaydın :79:

günaydın kızlar

pazartesi menüsü

sabah
2 kuru kayısı+ılıksu+sirkeli su
1 kk beyaz peynir+2 zeytin+1 grisinni
arada
elma+süt
öğle
domates+salatalık+yyumurta+1 kk beyaz peynir+1 dilim çavdar ekmeği
arada
1 kuru incir
akşam
mercimek çorbası+tavuk+patates
arada
potakal
2,5 lt su+2 yeşilçay

günaydın arkadaşlar
bu haftanın yüz karası benim eminim ki kaç gündür giremedim ve acısını poğaçalardan ve tatlılardan çıkardım dün nekadar midem bulandıııı sinir oldum kendime ffff misafir olunca insanhazırlık yapmakdan düzenli yemek yemeğe fırsat bulamıyor ee sonuç olarak yaptığımında tadına baktım
ahh ahh baya bi canım sıkkın basküle çıkmam cumaya kadar ortim sen harika bi hafta sonu geçirmişsin tebrikler geçmişe azda olsa baktım ne mümkün muhabbetinizi tamamlamak ..
bu gevşememdeki en büyüketken herkesin çok zayıflamışsın demesi aynanın karşısına geçince anımsadım daha çoook zayıflamam gerektiğini . Öyle bir iiştahım açıldıki ya sanki diyetin ilk günlerine döndüm millet zayıflamışsın dedikçe aradaki açığı kapatırcasına yedim
evet pişmanım perişanım gelippp huzurunuza dayandım .....

damlalar abla adını hatırlamıyorum ama son bi haftadır bende oyleydim
sürekli yiyodum insanlar zayıflamışsın dedikçe sonuç artılarla bitti
şuan çok iyiyim bi anda düzerlirsin üzülme bu günden itibaren düzelirsin

Canım bu tür açlık krizlerini zaman zaman hepimiz yaşıyabiliyoruz ben artık vücut ihtiyaç duydu ve yedim şeklinde bakıyorum olaya ama sakın yaptıqın bu kaçamaklarda biri iki etme bir tanede kal o zaman çokta büyük kilo artışları olmaz zaten yeni alınan kilo oturmadıqı için çok çabuk vücuttan ihraç edilir hiç üzülme niye yedim pişmanım bunlarla zaman kaybetme gün bugünden kaldıqımız yerden devam etme vaktidir cnm her zaman yaptıqımız gibi dünü unutup önümüze bakıcaz

günaydın lilicim çocukların öğlen yemeklerini hazırlıyordum tatlım ondan yoktum
neler yapıyorsun nasılsın cnm
evt güzelim bayadır giremiyorum bazı durumlardan dolayı inşlah pazartesiden sonra burda
olurum cnm Allahtan başka bişey çıkmassa tabi:))
ama şimdi çıkmam lazım k.ç.i.b öpüyorum

Seherim hoşgeldin..Sesin soluğun çıkmıyor merak ettim ben de
Ne diyeyim bilmiyorum ki cidden insan şımarıyor zayıfladın denildikçe sanki nasıl olsa verdim yine veririm gibi düşünüyor sanırım
Kızamam ki sana ortim ne malum benim de aynı hatalara düşmeyeceğim
O yüzden her şeyi unut gel yeniden başla..Her zaman yeni bir sayfa vardır boşver ne yapalım unut gitsin yediklerini..Artı çıkarsan da üzülme..Aksine hırs yap ki aynı hataları bir daha yapmayasın..İnsanlar çok etkiliyor bizi..Özlediklerimiz var tabi hasret kaldıklarımız var ve açık bir kapı arıyoruz bunları yemek için..Onlar da öyle deyince o kapı açılıveriyor işte

Eskisi gibi güçlü ve motiveli ol,tekrardan başla her şeye o özendiğim sporlarını yap acısını çıkar bunların..

canım pırasayı haşlayıp şeritler halinde ayırıp içine bulgurunu koyup muska şeklinde sarıyolar gerçekten güzel bi tadı var

bayılırım pırasa dolmasına biz arnavut göçmeniyiz babanem çok yapardı.annem ondan öğrenmiş biz parmak uzunluğunda kesip, haşlayıp ortasını çıkarıp dolduruyoruz süper tadı oluyor...canım çekti:)

İyiyim canım herkes gibi kilolarla cebelleşiyorum
Sen de iyisindir inşallah..Gel tabi kendini özletme bu kadar.Siz bizim için canlı motivasyon kaynağısınız Sizi gördükçe azimleniyoruz :93:

canım pırasanın içini neyle hazırlıyorsunuz birde içinden çıkan pırasaları nasıl deqerlendiriyorsunuz

sağol canımm iyiki varsınız sende iyisin inş elin sağlığın nasıl ?
adım seher canım yok yok topladım kendimi dündü o birdaha olmayacak...
canım ortim hoşbuldum insan ne çabuk kendine kaçamak için bahane arıyor iyiki varsınız kendimi toparlayacağım dünün acısını 5 mil lesli yaparak çıkardım bilemiyorum tabi nekadarını kapattı leslie ama işteee
daha yermiyiiiiiiiiiiiiiiim şımarmıyacağım artık
havalarda çok güzel oldu bol bol yürüyüş spor şart birde şunu anladım insan suyu azaltınca iştahı kabarıyor bol bol su içmelii

biraz önce fotoğraf çekmeye çalıştım her ne kadar çok iyi olmasada
akşam başara bilirsem eklicem 100 kg ve 84 kglık resimler

herkese iyi günlerr ben artık okula gidiyim ilk ders beden
bende kompleks var kalçamı kapatıcak giydigim kıyafet
şimdi giydigim tam kalçamada rahatsız oluyurum insanların
bakışından ya yakıştıda bakalım ne olucak çıknca çekip durucam kesin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…