sağol canımm iyiki varsınız sende iyisin inş elin sağlığın nasıl ?
adım seher canım yok yok topladım kendimi dündü o birdaha olmayacak...
canım ortim hoşbuldum insan ne çabuk kendine kaçamak için bahane arıyor iyiki varsınız kendimi toparlayacağım dünün acısını 5 mil lesli yaparak çıkardımbilemiyorum tabi nekadarını kapattı leslie ama işteee
daha yermiyiiiiiiiiiiiiiiim şımarmıyacağım artık
havalarda çok güzel oldu bol bol yürüyüş spor şart birde şunu anladım insan suyu azaltınca iştahı kabarıyor bol bol su içmelii
deryacım
sana uzun zmandır sorcam unutyorum ya benim mekik aletim bozuldu
sen büyük toplamı mekik çekiyordunnn ?
eflatuunnn lamammaa günaydın çıtırlarrsizi aşada görüyorum güzel ışıltılı birgün olacak inş. dışarda hava çok güzel görünüyor haziranın 14ünde diyete başlamıştım her gün mutlaka tartıldım ilk defa bugün tartılmamayı başardıımmmm çok güzel bir duyguymuş cuma günü herşey süpriz olsun istiyorum çok heyecanlıyımm
bi seferden bişey olmaz olmaz canım yeterki sonraki öğünleri dengele . bidahada kapının deliğinden bakıp cıss lara açma kapıyıgünaydın hatunlaaarr..
geceden beri moralim nasıl bozuk anlatamam...
öyle sinirle yattım ki görmediğim kabus kalmadı..
tam da canım tatlı istiyorken kendimle mücadele ediyorken
kapı çaldıııı....komşum elinde bi tabaaakkkk...
künefe....
eşim de yok evde..
kızıma ısrar ettim yemedi..
5 dak sonra tabak bomboşş...
hepsi midemde..:84::84::84:neyse ki kızımı gece 3-4 kez kalkıp emzirdim..
faydası olmuştur belki biraz..ay bugünde yengemde gün var..
veee yarın da anneme komşuları geliyor..
aklımda hep siz olacaksınız...inşallah yemem..belki çok merak ettiğim bişi olursa tadına bakarım bi çatal..
ay evde otursan olmaz...gitsen bin kere pişman ediyorlar insanı..spor yürüyüş falan da yapamıyorum..
malum bayadır giremiyorum sizlere bir bakmak istedim çok özledim sizleri
ve sohbetinizi nasılsınız bakem nasıl gidor diyetler sporlar ne alemdesiniz
bakalım özellikle nehircim seni çok merak ettim sen tam anlamıyla odaklanabildinmi
diyete verebildinmi kilo
haa beni sorarsanız kızlar ben bir ara 60 kiloya düştüm çok sevinmiştim
ama şimdi yine çıkmışım maalesef 60.5 olmuşum neyse bunada şükür
gerçi sporumu hiç aksatmıyorum zorlada olsa günde en az 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum
bazen 1.5 saat oluyor bu süre yemeklerdende kısıyorum bakalım inşlah en kısa zamanda
57 olurum kızlar k.ib bye
izlem,banu,tülay,nehir,meloş,lili,feryal,loralayla,ilkayege sizleri çoooooooooookkkk öpüyorummmm
ayrıcaaa çoooooooooooooookkk seviyorumbyee
süpermiş yaa ilk defa duyuyorum ve denemek geldi içimden .karbnhidrat diyetim bitsinde öyle amacanım pırasayı haşlayıp şeritler halinde ayırıp içine bulgurunu koyup muska şeklinde sarıyolar gerçekten güzel bi tadı var
günaydın arkadaşlar
bu haftanın yüz karası benim eminim ki kaç gündür giremedim ve acısını poğaçalardan ve tatlılardan çıkardımdün nekadar midem bulandıııı sinir oldum kendime ffff misafir olunca insanhazırlık yapmakdan düzenli yemek yemeğe fırsat bulamıyor ee sonuç olarak yaptığımında tadına baktım
ahh ahh baya bi canım sıkkın basküle çıkmam cumaya kadar ortim sen harika bi hafta sonu geçirmişsin tebriklergeçmişe azda olsa baktım ne mümkün muhabbetinizi tamamlamak ..
bu gevşememdeki en büyüketken herkesin çok zayıflamışsın demesi aynanın karşısına geçince anımsadım daha çoook zayıflamam gerektiğini . Öyle bir iiştahım açıldıki ya sanki diyetin ilk günlerine döndüm millet zayıflamışsın dedikçe aradaki açığı kapatırcasına yedim
evet pişmanım perişanım gelippp huzurunuza dayandım .....
Eki Görüntüle 169400
kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii
Canim Masallahh Sana Yaaa
Ne Kadar Güzel Bir Vucuda Sahip Olmussun ..
Bende Böyle Olurmuyum Acaba Diye Icimden Gecirmeden Olmuyooor Vallaha
Kh Diyetini Sadece 2-3 Gün Yapacagim Oda Son Günler Biraz Yemegi Kacirdigim Icin
Gerci Okadarda Har Har Yemedim Ama Yinede Icim Rahat Etmedi ..
Malum Regl Öncesi Insanin Cani Cok Sey Istiyor Ve Hakim Olmakta Zorlaniyor Kendine ,
Yani Ben Malesef Öyleyim .. Normal Sekildede Simdiye Kadar 2.Haftada 3.Kilo Verdim ..
2-3 Gün Sonra Yine Normalime Dönecegim :) Ilgin Icin Tesekkür Ederim Bu Arada
tabiki olursun canım bende hiç spor falan yapmadım hep diyetle oldu herkes olur inşallah bende eski halime geri dönmem
hımm yap tabi 2-3 gün hem denemiş olursun önemli değil canım elimden geldiği kadar yazıyorum:)
olmaz canım hatta ye daha iyi olur . 250 gram yoğurt 12 k .h puanı eder . 2 kaşık yiyorum ben 2 -3 puan anca ediodur heralde . hemde vucut çokta zorlanmasın yoğurt dinçlik verir .tülayyyyy
ben bugün protein agırlık besleniyorum yani kh diyeti diyebilirizz
öglen tavuk haşma
lıygt kola 1 dal kıvırcık yiyorumm
acık yogurt yisem olarmı
çokmu olur?
eee kızlar bu erkekler ömür törpüsü çocukla uğraş daha iyi..onlar hiçbişeyi kendileri düşünmezler anacım gözlerine sokacAKSIN ..bende üçgündür falan durmada söyleniyorum bide regl olunca sinirlerim iyyyce tepemde zaten...paparayı yiyip yiyip oturuyor gece bile egeye kalktığımda canımı sıkarsa lafları sokup yatıyorum valla ..anca rahatlıyorum..naaaaapim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?