80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmm
markete gidip gldim biraz uzakta bim var burada bana yakın
baktımd atam yaglı ve yg sütleirn kh degerleir aynıymış şaşırdım daha a zbekliyordum özelliklede ygg süt almaya gimtiştim yagsızları içemiyorum artık ya

sabah 1 yumurta ve peynir yeidm
öglende tavuk haşılıycam ynınd akabak salatası yaparım yogurtla
izlem akşama kıymalı kabak yapsma yiyebilirim dimi cnm

izlem birdee
şunu diiym unutmuşum basenlerin gerçketen çok kötü duruyorrrrdermişimmmmmmm
tabikide hayır arkadaşım sne artık olmuşsun hemde süperrr bir armut olmuşsun ne bileyim ben çok begendim yaa senin o basnelerini hoşuma gitti yanii erimeselerde ç.ok dert etme bence hattaa eritmek içinde ugraşma derim bennn

bebleri uyutup plates yapıcam kızlar görüşürüz bitince

deryacım
sana uzun zmandır sorcam unutyorum ya benim mekik aletim bozuldu
sen büyük toplamı mekik çekiyordunnn ?

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım çok daha iyiyim uzun süre sol elimde bişey taşıdıqım zaman aqrı oluyor onun dışında iyiyim inş. dahada iyi olucam arkadaşım oturmaya geliyormuş ben çıkıyım kızlar akşama görüşürüz

deryacım
sana uzun zmandır sorcam unutyorum ya benim mekik aletim bozuldu
sen büyük toplamı mekik çekiyordunnn ?

Banuşum topun üzerinde çekiyorum ben. Yere otur topu sırtına koy şöyle arkaya doğru yuvarla kendini top tam beline geldiğinde dur ve orada mekik çekmeye başla..
Tabi başlamadan önce iyice arkaya eğilip şöööyle bir gerinmeyi unutma

Tünaydın herkesee

ohh maşallah bogünki enerjin süper sena . haftada bir tartılmak her zaman daha motive edici ben cuma harici tartılmam hiç .hatta buraya gelmediğim zamanlarda 10 günde bir tartılıyorum .

bi seferden bişey olmaz olmaz canım yeterki sonraki öğünleri dengele . bidahada kapının deliğinden bakıp cıss lara açma kapıyı

sağol canımm aynı duyguları paylaşıyoruz emin ol maşallah güzel korumuşsun ama 500 gram hiç bişey değil ben 2 kilo artıyla dönmüştüm

canım pırasayı haşlayıp şeritler halinde ayırıp içine bulgurunu koyup muska şeklinde sarıyolar gerçekten güzel bi tadı var
süpermiş yaa ilk defa duyuyorum ve denemek geldi içimden .karbnhidrat diyetim bitsinde öyle ama

gelll ne yersen yee yine gelll bu kapı herzaman açık isteyene , pişman olana millete kulak asma sen şimdi zayıfsın derler gözleri biraz alışıncada fazlalıkların gözlerine batmaya başlar . sen kendine aynada tamadırr diyene kadar devammm

tülayyyyy
ben bugün protein agırlık besleniyorum yani kh diyeti diyebilirizz
öglen tavuk haşma
lıygt kola 1 dal kıvırcık yiyorumm
acık yogurt yisem olarmı
çokmu olur?

Selaaaam Kizlaaaar Keyifler Nasil Umarim Herkez Iyidir

4-5 Gündür Giremiyordum Nette Laptop'um Arizalanmisti
Özlemisim Topigimizi ..

Bugün Kh Diyetine Bende Baslamis Bulunmaktayim :92:
Liste Cikarttim Kendime Kh Degerli Yazan Ve Ona Uyaraktan Yapiyorum ..
Aksama Bendede Tavuk Haslama Var Yanina Yesil Salata Yapicagim ,
Ekmege Elveda Dedim ..
Ve Sonunda Regl Oldum Bu Cumayi Dört Gözle Bekliyorummm ..
Umarim Kh Diyetide Yardimci Olurda 83'ü Görürümmm ...

Aksama Görüsmek Üzere Topigimizin Güzel Hatunlarii :82:

izlem abla çok beğendim eteği ya bu sene onlar moda bende yaza zayıflarsam alıcam bitane kıydırcam paraya ablama

evet derya abla bugün diyette ikinci günüm kendimi kuş gibi hissediyorum ama şimdiden diyim yani cuma günü 1. benim dediydi dersiniz hatta ben bu yazıyı alıntı yaparım

ay tülay abla bi ben yapamadım şu sporu ama artık hergün saat 5 ten 6 ya kadar yürüyüş yapıcam saatlerde ileri alındı havada kararmaz en azından baharda geldi heryer cıvıl cıvıl işe yarar bu yürüyüş dimi

süreyya abla evet türkiyenin durumu vahim ama o kadar korkma herkes öyle değil ya bizim izmirden ben şahsen hiç korkmuyorum biyere giderken bu kadar tedirgin olmana gerek yok yani onlar sadece görünenler türkiyenin görünmeyen iyi insanlarıda var allah korusun ya ama kesinlikle böyle insanların öldürülmesi gerek idam şart ağır cezalar yok türkiyede korkuda yok..

eflatun abla ismin ne bilmiyorum gene ben ama künefe yemişsin hemde gece olmamış bu ama bugün bişi yemezsin umarım telefi edersin ama künefe süper bişey ya afiyet olsun

nazlı abla bende seni seviyorum takma kiloyu sen o kadar kilo vermişsin 60 da sana çok yakışıyor yarım kilodan bişiy olmaz

zeynep hiç duymamıştım bigün yerim anneme diyimde yapsın diyetten sonra ben sebze hastasıyım zaten yarı yarıya vejeteryan sayılırım arada bi tavuk yerim o kadar oda yarasın diye diğer tüm sebzeleri yerim bu arada düzene girmişsin canım ama sende baya verdin insan biraz molayı hakettiğini düşünüyor..

seher abla üzme tatlı canını toparlarsın haftasonları çoğumuzun baş belası oluyor maalesef..

banu abla bende bikere bakmıştım sütlere sanki hatırladığım kadarıyla tam yağlı sütün karbonhidrat değeri daha azdı sanki light sütünkü daha fazlaydı diye hatırlıyorum:26:

tülay abla senin gene 2 de ne ben 3 buçuk kilo artıyla geldim ne demek ya hamileler almıyodur 1 ayda 3 buçuk kilo

burcu abla sende keşke biraz daha normal diyetle verseydin kilo vermen durunca k.h diyeti yapardın

kızlar şu bana herşey yakışır programını izliyomusunuz o sarışın kadın 38 se bende 38imdir ya inanmıyorum izlem abla ondan daha zayıf bikere oda armutmuş ama bence o en az 40-42 giyer

hatta geçenlerde koymuştum ama buda eski halimden iğrenç bi kare nerden çıkıyo bu resimler ya arkadaşlarımın faceinden hepsini kaldırttırdım

feryalcim cnm benim pek bişiy göremedimm ama accık göbüş çıkmış gibii
geldiiii okadar hatta belkim o bile yokturr:26::26: :26:gayet güselsin kuşumm

kızlarrr
geçen markete gittik botany marka form çaylar 1 liraydı
aman didimm alıyım ne olcak deneyim abowwww ne etkili bişiy miş yaw
bu hafta gidicme alıcma bi kaç paket

Eki Görüntüle 169400

kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii

Canim Masallahh Sana Yaaa
Ne Kadar Güzel Bir Vucuda Sahip Olmussun ..
Bende Böyle Olurmuyum Acaba Diye Icimden Gecirmeden Olmuyooor Vallaha

Kh Diyetini Sadece 2-3 Gün Yapacagim Oda Son Günler Biraz Yemegi Kacirdigim Icin
Gerci Okadarda Har Har Yemedim Ama Yinede Icim Rahat Etmedi ..
Malum Regl Öncesi Insanin Cani Cok Sey Istiyor Ve Hakim Olmakta Zorlaniyor Kendine ,
Yani Ben Malesef Öyleyim .. Normal Sekildede Simdiye Kadar 2.Haftada 3.Kilo Verdim ..

2-3 Gün Sonra Yine Normalime Dönecegim :) Ilgin Icin Tesekkür Ederim Bu Arada

valla çıkmıştır banu abla o kadar yemeğe normaldir teşekkür ederim bende hiç işe yaramıyor bu botany ya en çok işe yarayan a-101 den mest

tabiki olursun canım bende hiç spor falan yapmadım hep diyetle oldu herkes olur inşallah bende eski halime geri dönmem

hımm yap tabi 2-3 gün hem denemiş olursun önemli değil canım elimden geldiği kadar yazıyorum:)

Tatlim Merak Ettim Boyun Kac Senin ?

tülayyyyy
ben bugün protein agırlık besleniyorum yani kh diyeti diyebilirizz
öglen tavuk haşma
lıygt kola 1 dal kıvırcık yiyorumm
acık yogurt yisem olarmı
çokmu olur?
olmaz canım hatta ye daha iyi olur . 250 gram yoğurt 12 k .h puanı eder . 2 kaşık yiyorum ben 2 -3 puan anca ediodur heralde . hemde vucut çokta zorlanmasın yoğurt dinçlik verir .

walla söylenmek rahatlatıyor ama bizimkine tek kelime söyle hemen tavır alıyor küsüyor, konuşmuyor...taki ben gidip konuşana kadar çok sinir bozucu hem laflar içinde kalıyor konuşamıyorum bile olaki konuştum günlerce küs oluyoruz çok pis huyu var

feryal bendee sadesii aldım işe yardı valla ne bileyim

şimdi netten baktım besin degerlerine sütlerin
hakikaten feryalcim yagsız süt kh degeri 5
yyy ve ty 4.5 diyorr
bende ögleden sonra arada nescafe içicemm
tüloştan kıskandım dünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…