80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnazcım nasılsın cnmm? bizde de akşam kızartma var.. eşimin isteğiüzerine.. ama yemicem tabiki.. valla başkanım msn den fln yetişiyo yeme sakın diye :))) sağolsun serracım yaa azıcık kaçamak yapasım varsa da sayesinde onun uyarısıyla geri kaçtı valla kaydirigubbakcemile3

ya biliyormusun bugün akşama ne yiyceni gündüz den karar verirsen akşama sanki daha hafif diyete uygun yemekler yiyorsun. ama kararsızsan gerçekten işin zor oluyor birde
mevsimin uygunluğundanmıdır nedir bol sebze olunca gerçekten kızartma favori bir yemek oluyor

bazen sebzeleri kızartma biçiminde doğrayıp (patlıcan, kabak, biber vskuru fırın tepsisine döşeyip üzernede yoğrtlayıp çok lıght bir kızartma oluyor) patateste istersen hafif yağla ve biraqzda pulbiberle süper oluyor :))

bende bugünkü listemi yazayım daha vaktim var gerçi ama...
sabah----------- 1 tost(1sandviç emkeğiyle sade),3 zeytin
ara--------------- -
öğlen----------- yarım salatalık,1 domates,yarım kk peynir
ara-------------- 1 kase yoğurt(kendim mayaladım yağlı olabilir)
akşam-------- 2 kepçe mercimek çorbası,bol yeşil salata

1 saat yürüdüm,2 litre su şimdilik... elmalıçayı bende denicem.. evde sadece elmem yok,diğerleri var... pazara gitmeden önce görseydim alırdım ama artık manavdan alırım okul dönüşü...

baharnazcım ben kendime yaptığımda 1-2 damla yağ ve biraz tavuk eşliğinde fırın poşetinde yapıyorum.. hem et hem sebze.. hafif oluyoama eşim yemiyo öyle de ... yağsız luyomuş yemeğe daha yakın kızartma gibi olmuyo diyo... kendime kadar yapıyorum bende.. :)))

ama bugün yemicem hiç... sabahki tostun vicdan azabını atamadım daha üstümden... bide bu hafta kilo veremedim gibi geliyo.. ona üzülüyorum.. cumaya kadar biraz gitmesi lazım...

fıstıkcım
perşembeye randevu vermişsin galiba ben 4 te olamıycam benimde seminer var akşama ancak evde olurum diye tahmin ediyorum inşallah sınavın ii geçer canımcım

bana fistik demen hosuma gidiyor ve hemen ben oldugumu biliyorum heeh :jeyyar:
hayirlisiyla gecicem sinaviii..... yani sonuclar daha belli olmicak ama hislerimle söylerim size ne oldugunu..... simdi izninizle ben ders calsiyorum nikim acik, aradabir bakarim.....

öptüm dualarinizi bekliyom :)

tamam fıstıkcım hadi çalışırken kuru üzüm ye sarı çekirdeksiz olanından

dualarımız seninle aylincim.. allah zihin açıklığı versin.. kolaylık versin... inşallah geçersin sınavını...

poşette pişen sebzelere bayılırım ama benim eşimde yemiyor bende kendime göre yapıyorum

dualarımız seninle aylincim.. allah zihin açıklığı versin.. kolaylık versin... inşallah geçersin sınavını...

ALLAH RAZI OLSUN hepinizden, yok kuru üzüm yemem. hazir knorr corba yedim bi bardak, karnim gurulduyor yine... yogurt yicem bi kagse simdi,,,,

peki birşey sorcam kalanını bitene kadar diğer günlerde de içebiliyormuyuz?

poşette pişen sebzelere bayılırım ama benim eşimde yemiyor bende kendime göre yapıyorum

hafif oluyor evet... haşlama tarzında ama haşladığındaki gibi vitaminleri tadını aromasını süzmüyosun en azından :))) tadı poşetin içinde kalıyo cokacimcoook

arkadaşlar bişey sorcam yaa az önce bisürü kişi vardı sayfayı okuyan.. bişey yazmdan gittiler mi? kimse kalmadı..

bugün yediklerimi yazip kaciyorum bugünlükk... ders calsicam...

sabah: 2 dilim salamli ekmek )okulda yedim)
ara: cikolata müsli (100kalori) (okulda yedim)
öglen: 1 hazir corba bardakta
ara: 1 kücük kagse 0,1% yagli yogurt, icine 1 yemek kasigi cilekli recel.
aksam: 4-5 kasik etli nohut yemegi... almanya saati 16.30 yicem. BUGÜNLÜK BUKADAR

bunalip aksam 1 saat yürüyüs yapabilirim

slmm.. ben kızımı alıp geldim kimseler uğramamış bu arada buraya... ama çok şaşırmadım..
neden acaba ?
Çok üzgünüm çoook

kızlar bende geldim.. ama bu aralar erken çıkamadığımdan akşam yemekleri benimiçin biraz sorun oluyor. Bu akşam içinde dünden kalan çorbam var biraz.. Bakalım yanına ne uydurabilirim. Salata kesin ama gerisi meçhul.. Şimdilik bu kadar görüşürüz.. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.. Doğru yerdesiniz.. Aylin cim sana da başarılar dilerim.. Önce kendine inan gerisi boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…