serradeniz acemi oldugumdan mesajlaşmalarımda yavaş kusura bakma lütfen.82 kiloyum boyum 1.67cm ilk olarak 70 olmak istiyorum canım.yardımın ve ilgin için çok teşekkür ederim.
baharnazcım nasılsın cnmm? bizde de akşam kızartma var.. eşimin isteğiüzerine.. ama yemicem tabiki.. valla başkanım msn den fln yetişiyo yeme sakın diye :))) sağolsun serracım yaa azıcık kaçamak yapasım varsa da sayesinde onun uyarısıyla geri kaçtı valla kaydirigubbakcemile3
fıstıkcım
perşembeye randevu vermişsin galiba ben 4 te olamıycam benimde seminer var akşama ancak evde olurum diye tahmin ediyorum inşallah sınavın ii geçer canımcım
bana fistik demen hosuma gidiyor ve hemen ben oldugumu biliyorum heeh :jeyyar:
hayirlisiyla gecicem sinaviii..... yani sonuclar daha belli olmicak ama hislerimle söylerim size ne oldugunu..... simdi izninizle ben ders calsiyorum nikim acik, aradabir bakarim.....
öptüm dualarinizi bekliyom :)
baharnazcım ben kendime yaptığımda 1-2 damla yağ ve biraz tavuk eşliğinde fırın poşetinde yapıyorum.. hem et hem sebze.. hafif oluyoama eşim yemiyo öyle de ... yağsız luyomuş yemeğe daha yakın kızartma gibi olmuyo diyo... kendime kadar yapıyorum bende.. :)))
dualarımız seninle aylincim.. allah zihin açıklığı versin.. kolaylık versin... inşallah geçersin sınavını...
kızlar mucize zayıflama iksiri diye bir topic buldum bizim sitede, insanlar epey zayıflamışlar tabii diyet ve spor da yapmışlar bunun yanında. ne dersiniz deneyelim mi?
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak.
Deneyelim derseniz birlikte başlayalım bakalım ne olacak?
poşette pişen sebzelere bayılırım ama benim eşimde yemiyor bende kendime göre yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?