80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

feryalcim maşallahın var canım su gibisin .. ama eklemek istediğim bişey varki sanki bu aldığın 3 kilo biraz göbekten çıkmış canım .

teşekkür ederim tülay ablacım biliyorum maalesef direk göbeğe gidiyor ve en son göbekten çıkıyor bu kilolar ahh ahh..

neyse kızlar ben biraz kestireyim öptüm sizleri

kız banu arada yicek başka bişey yokki anacım yaa .mecburen tercih ettim ama bu sabah kalkınca 1 bardak süt içtim arada neskafeyide yalan ettim .bende türk kahvesi yapıcam en sekersizinden

Tebrikler umarım iş ortamın istediğin gibi olur...piko yedin demek ki arada bende yesem mi çok uzun zamandır çikolata yemiyorum...

tülayyy kuuuuuu
valla sen körün göz oldun haaa
bi soruma cvp ver bakim sne
akşama 1 kabakla yumurta yapcam olur dimi
yanındada accık yogurt
uygunmudur?

hem suçlu hem güçlü edasında yani aman napalım canım herkesin değişik değişik huyu var allah kaza,bela,aldatma,dayak vermesin gerisinin üstesinden geliriz evellah

tülayyy kuuuuuu
valla sen körün göz oldun haaa
bi soruma cvp ver bakim sne
akşama 1 kabakla yumurta yapcam olur dimi
yanındada accık yogurt
uygunmudur?

gı o kadar cevap yazdım en önemlisinimi kaçırmışım pardon gülüm.

uygun uygun kabağın k.h 4 ..yoğurttanda 2-3 aldan yumurta zaten 0 .. sorun yok yani gayet ideal .

Tebrikler umarım iş ortamın istediğin gibi olur...piko yedin demek ki arada bende yesem mi çok uzun zamandır çikolata yemiyorum...

eğer yemeden gidebiliyorsan hiç başlama bence . başlayınca frenlemesi zor tadı alınca bırakamıyor insan . ama kendine güvenin varsa öğlenle akşam arasında 1 piko veya ülkerin harbi si var ondan veya 1 wantet yiyebilirsin . hemen hemen hepsi 100-120 kcal arası .

gı o kadar cevap yazdım en önemlisinimi kaçırmışım pardon gülüm.

uygun uygun kabağın k.h 4 ..yoğurttanda 2-3 aldan yumurta zaten 0 .. sorun yok yani gayet ideal .

egerr bu kezde görmeseydin diycekitm bu tülay körün göz olmuş vallaaa
yaaa sizde eskisi gibi katı yapmıyorsunuzz artık dikkatimi çektii

kızlar şu bana herşey yakışır programını izliyomusunuz o sarışın kadın 38 se bende 38imdir ya inanmıyorum izlem abla ondan daha zayıf bikere oda armutmuş ama bence o en az 40-42 giyer

bencede 38 olamaz. ama kızın boyu kısa ondan kilolu geliyor olabilir bize. kendimden biliyorum boyum 178 44 giyiyorum bana 42 çıkarıyorlar hep. boydan kazanıyorum oda tam tersi boydan kaybediyor.

bu ara çocuklar beni okadar yoruyorki
eşimin işlerid eçok yogun ki ramazan kadar sanırım böyle olcakk
çocuklar sürekli hır gür içindelerr
az dışarı çıkınca susuyorlar havada okadar ii dgeilki sürkeli çıkartayım

dün valla çalışsam mı acaba kreşe veripte diye düşündüm
ama kıyamıyorumd abu kadar bakmışken 1 yıl daha gçsin evde istiyorum
ayyy vlla ne zormuş anne olmak bazen dyorum ki benim tabiatıma aykırıymış anne olmak

canım pırasanın içini neyle hazırlıyorsunuz birde içinden çıkan pırasaları nasıl deqerlendiriyorsunuz

normal etli biber dolmasının içinin aynısını (pirinçli) yapıyoruz.içinden çıkan pırasaları biz zetinyağda soteleyip üstüne yumurta kırıyoruz.

pırasadan boşnak pilavı çok yaparım.tavuk(but)havuç,pırasa,pirinç süper oluyor.pırasayı çok severim herşekilde yerim...

biraz önce fotoğraf çekmeye çalıştım her ne kadar çok iyi olmasada
akşam başara bilirsem eklicem 100 kg ve 84 kglık resimler
bekliyorum eskii fotoları yeniden koysanız eski yeni görüp apışalım
kızlar şu bana herşey yakışır programını izliyomusunuz o sarışın kadın 38 se bende 38imdir ya inanmıyorum izlem abla ondan daha zayıf bikere oda armutmuş ama bence o en az 40-42 giyer
programın saati çok ters hiç bir zaman yakalayamıyorum birkaç kez izlamiştim bazı kadınlar düşük beden söylüyorlar
Eki Görüntüle 169400

kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii

nerenden almışın kilo süpersin

kahve canı çekenlerrrrrrrrrr ve hala içemeyenleeeeeeeeeer oh sporumu yaptım duşumu aldım kızımıda uyuttum geçtim pc min başına benden keyiflisi şamda

allah yardım etsin canım zor ki ne zor heleki senin ikiz çocuklar enerji atacak yer atıyorlar ee sana patlıyor dışarı çıkarsan bir dert
başıboş bırakabiliyormusun malum hırlısı hırsızı allah korusun senin çocuklar kaç yaşındaydı ? sen ne iş yapıyordun ?
şundan soruyorum eğer maaşın 800 olursa ee kreş zaten 500 bizim buralarda yani çalışmana annesiz kalmalarına değmez

Eki Görüntüle 169400

kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii
resimler küçük çok belli olmasada bana iyi göründün,üstelik beyaz kıyafetle..iyisin iyi..
aman filizcim ne dert ediyorsun koınuşupta ömrünü tüketeceğine usussun konuşmasın daha iyi değilmi..ayrıca nedenm hep sen gidiyorsun ki sınırlarını gördnmü bi dene bakalım o gelene kadar sen gitme bakalım ne kadar dayanabilecek buna...

ayy canım beni bir çocuk alt üst ediyor yoruyor seni iki çocuk hallaç pamuğu gibi attırır vallahiii...allah kolaylık versin..bacım imkanın var mecbur değilsen çocuklarına kreş yaşı gelene kadar kendin bak miss gibi ..çok cazip mükemmel bir iş olur ona bişiy demem..ama onun dışında anası gibi kimse bakmıyor valla... biz bile dayanamıyoruz bazen çocuklara bağırıyorz kızıyoruz el nasıl dayansın..

ayyy kızlar günlerdir yaklaşık on gündür vc düzenim çok bozulmuştu suyu ve form çayımı içmiyordum sonra su içsemde bağırsakların boşalmasına faydası olmuyordu,dün izlemin iksir yaptım fakat ben iksirin içine üç yeşilçay iki de form çayı aıtoyrum gerisi aynı yarım limonu sıklıp kabuğunuda içine atıyorum, demledim 1,5 litreye içtim yatana kadar .....ne var ne yok gitti...üç kere çıktım dün sadece bugün gene yaptım...eğer sorun yaşayan tıkanan varsa denesin bakalım bende çok işe yarıyor..:119:

güncelleme........

sağol tatlım ama vazgeçtim işten. saçımı bile boyattım gece eşime. ama ikimizin de aklında bir sürü tereddüt vardı çünkü. olsa da zaten okullar kapanana kadardı.
bence ye arada. ben çayı şekersiz içiyorum yaklaşık sekiz dokuz yıldır. o yüzden canım tatlı bişeyler istiyor mutlaka. genelde hergün bir piko ya da k bar kayısılı yiyiyorum ama öğlen yiyiyorum. akşama tatlı yememeye çalışıyorum.

zor canım. Allah yardımcın olsun. havalar biraz düzelince onlar için de senin için de iyi olur inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…