Tatlim Merak Ettim Boyun Kac Senin ?
feryal bendee sadesii aldım işe yardı valla ne bileyim
şimdi netten baktım besin degerlerine sütlerin
hakikaten feryalcim yagsız süt kh degeri 5
yyy ve ty 4.5 diyorr
bende ögleden sonra arada nescafe içicemm
tüloştan kıskandım dünn
selam kızlar, bugün yoğun olduğum için giremedim. bir iş başvurusunda bulunmuştum. kabul edildi. yarın bir etüt merkezinde öğretmenliğe başlıyorum. heyecanlıyım
geçmiş sayfalara bakamadım. pek. umarım herkes iyidir.
günlük menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 3 tane zeytin, maydanoz
ara: 1 tane piko, 1 tane elma
akşam: 1 tabak kuru fasulye, 1 kase yoğurt
ara: 1 parça çikolata
herekese iyi geceler
walla söylenmek rahatlatıyor ama bizimkine tek kelime söyle hemen tavır alıyor küsüyor, konuşmuyor...taki ben gidip konuşana kadar çok sinir bozucu hem laflar içinde kalıyor konuşamıyorum bile olaki konuştum günlerce küs oluyoruz çok pis huyu var
tülayyy kuuuuuu
valla sen körün göz oldun haaa
bi soruma cvp ver bakim sne
akşama 1 kabakla yumurta yapcam olur dimi
yanındada accık yogurt
uygunmudur?
Tebrikler umarım iş ortamın istediğin gibi olur...piko yedin demek ki arada bende yesem mi çok uzun zamandır çikolata yemiyorum...
gı o kadar cevap yazdım en önemlisinimi kaçırmışımpardon gülüm.
uygun uygun kabağın k.h 4 ..yoğurttanda 2-3 aldan yumurta zaten 0 .. sorun yok yani gayet ideal .
kızlar şu bana herşey yakışır programını izliyomusunuz o sarışın kadın 38 se bende 38imdir ya inanmıyorum izlem abla ondan daha zayıf bikere oda armutmuş ama bence o en az 40-42 giyer
canım pırasanın içini neyle hazırlıyorsunuz birde içinden çıkan pırasaları nasıl deqerlendiriyorsunuz
bekliyorum eskii fotoları yeniden koysanız eski yeni görüp apışalımbiraz önce fotoğraf çekmeye çalıştım her ne kadar çok iyi olmasada
akşam başara bilirsem eklicem 100 kg ve 84 kglık resimler
programın saati çok ters hiç bir zaman yakalayamıyorumkızlar şu bana herşey yakışır programını izliyomusunuz o sarışın kadın 38 se bende 38imdir ya inanmıyorum izlem abla ondan daha zayıf bikere oda armutmuş ama bence o en az 40-42 giyer
Eki Görüntüle 169400
kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii
bu ara çocuklar beni okadar yoruyorki
eşimin işlerid eçok yogun ki ramazan kadar sanırım böyle olcakk
çocuklar sürekli hır gür içindelerr
az dışarı çıkınca susuyorlar havada okadar ii dgeilki sürkeli çıkartayım
dün valla çalışsam mı acaba kreşe veripte diye düşündüm
ama kıyamıyorumd abu kadar bakmışken 1 yıl daha gçsin evde istiyorum
ayyy vlla ne zormuş anne olmak bazen dyorum ki benim tabiatıma aykırıymış anne olmak
resimler küçük çok belli olmasada bana iyi göründün,üstelik beyaz kıyafetle..iyisin iyi..Eki Görüntüle 169400
kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii
aman filizcim ne dert ediyorsun koınuşupta ömrünü tüketeceğine usussun konuşmasın daha iyi değilmi..ayrıca nedenm hep sen gidiyorsun ki sınırlarını gördnmü bi dene bakalım o gelene kadar sen gitme bakalım ne kadar dayanabilecek buna...walla söylenmek rahatlatıyor ama bizimkine tek kelime söyle hemen tavır alıyor küsüyor, konuşmuyor...taki ben gidip konuşana kadar çok sinir bozucu hem laflar içinde kalıyor konuşamıyorum bile olaki konuştum günlerce küs oluyoruz çok pis huyu var
ayyy vlla ne zormuş anne olmak bazen dyorum ki benim tabiatıma aykırıymış anne olmak
muhabbetiniz çok iyi ama az inceleyin bakalım
bu hafta genel olarak iyi
ilkay sende üzülme şekerim, spora azıcık ucundan başlasan
tıkır tıkır gider kimse tutamaz senii
tülay bildirim yapmamışsın tatlım
haftaya bomba gibi düşersin listemize
meloşum sende belli bir süre yapmıycam dediğin için, sildim ismini, kendini hazır hissettiğinde tekrar girersin canım, listemiz senin gibi azim abidesini ağırlamaktan gurur duyar
ilkay listeyi bu hafta güncelleme görevi senin dostum
zemindeki hatunlarda benden size gelsin
sağol tatlım ama vazgeçtim işten. saçımı bile boyattım gece eşime. ama ikimizin de aklında bir sürü tereddüt vardı çünkü. olsa da zaten okullar kapanana kadardı.Tebrikler umarım iş ortamın istediğin gibi olur...piko yedin demek ki arada bende yesem mi çok uzun zamandır çikolata yemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?