:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tv nin kumandası kayıp 1 saattir arıyorum yok yer yarıldı içine girdi sanki
ne mühim şeymiş megerrr
kesin koltuk arasına sıkışmıştır yada dalgınlıkla kapı falan çaydıysa antreye elinde götürmüş olabilirsin...bazen bizde bulamıyoruz gözümüzün önündeki şeyiii....aslında bir yazıda okumuştum spor yapmaya zamanınız yoksa hayatınızı ona göre şekillendirin.Ev temizliği,merdiven çıkma,kumanda kullanmama,ineceğiniz duraktan 1 durak önce inin,kısa mesafelere araba ile gitmeyin die.hoş okudum ama ne kadar uyguluyorum temizlik dışındakileri:) ölçüye gittiğimde 5.kat asansör yoksa sinir oluyorum nefes nefese çıkıyorum tıs tıs yukarı müşteriye cevap veremiyorum soluksoluğa kalıyorum.yada park yeri bulamayıp arabayı uzağa park edince aynen o yüzden bu söylenenler bile zayıfken güzel kilolu iken sinir bozucu oluyor...
Eki Görüntüle 169400
kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii
filizcim işin kötüsüü tv hiç açılmıyorr o kumand aolmayınca
bu ara var evd ebişiy yaa herşey bozuluyor
süpürge bozuldu,mekik aleitm bozuldu
bulaşık mak. su bıraktı, daha neler olcak bakalım bekliyorum?
Eki Görüntüle 169400
kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tv nin kumandası kayıp 1 saattir arıyorum yok yer yarıldı içine girdi sanki
ne mühim şeymiş megerrr
arada bunu bizde yaşarız bizde iki tane vardı biri bende biri de gökşinde dururdu akşamları :)))) birini ege yere attı ve kırdı,allahın rahmetine kavuştu ertesi gün hemen almış gökşin bir tane daha ama onu dolaba kaldırdık yedekte dursun diye..yoksadediğin gibi ordan açıyoruz..bizdede kaybolur genelde ben kumandayı egeden sakınmak yada ona yemek yedirirken ilgisini çekecek yerler açmak için cebime koyarım ordan banyoya gittiğimde yada mutfağa farkında olmadan çıkarırım koyarım oralara sonra ara dur..:)))..abuk subuk yerlere bak..oralardadır.
ilkayy baktım yok ya hiç bir yerde en iyisi bizde alalım bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?