80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar siz hep yazıyorsunuz ya regli şişliği diye...ben bugün regli olmaya başladım ve 6. gün bitiyor.cuma günü tartıldığımda artıda mı çıkacağım demek oluyor...

Derya'cım bugün ilk kez iç çamaşırlarımla tartıldım ve yaklaşık 1 kilo fark etti aklıma hemen sen geldin :)) üstündekileri attıkça kilo aşağı düşüyor...fakat 83 kiloyla başladığımda kumaş pantolon ve üstüne penye bluz ile tartılmıştım kilo bildirimi yaparken aynı devam edeceğim...

kızlar tavsiyelerinize uyuyorum ve dediğiniz gibi söz gümüşse sukut altındır diyip susuyorum ve duymuyorum .benim için aralarında bu gelin soğuk diyorlardı ...şimdi iice emin olmuştur. soğukluk nasıl oluyormuş...

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tv nin kumandası kayıp 1 saattir arıyorum yok yer yarıldı içine girdi sanki
ne mühim şeymiş megerrr

ne mühim şeymiş megerrr

kesin koltuk arasına sıkışmıştır yada dalgınlıkla kapı falan çaydıysa antreye elinde götürmüş olabilirsin...bazen bizde bulamıyoruz gözümüzün önündeki şeyiii....aslında bir yazıda okumuştum spor yapmaya zamanınız yoksa hayatınızı ona göre şekillendirin.Ev temizliği,merdiven çıkma,kumanda kullanmama,ineceğiniz duraktan 1 durak önce inin,kısa mesafelere araba ile gitmeyin die.hoş okudum ama ne kadar uyguluyorum temizlik dışındakileri:) ölçüye gittiğimde 5.kat asansör yoksa sinir oluyorum nefes nefese çıkıyorum tıs tıs yukarı müşteriye cevap veremiyorum soluksoluğa kalıyorum.yada park yeri bulamayıp arabayı uzağa park edince aynen o yüzden bu söylenenler bile zayıfken güzel kilolu iken sinir bozucu oluyor...

filizcim işin kötüsüü tv hiç açılmıyorr o kumand aolmayınca
bu ara var evd ebişiy yaa herşey bozuluyor
süpürge bozuldu,mekik aleitm bozuldu
bulaşık mak. su bıraktı, daha neler olcak bakalım bekliyorum?

kızlaarr ben geldimm. nasılsınız. sınavımı da atlattım çok şükür.rahatım artık
izlem abla buarada sen diyordun ya dışarda çekildim fotoğraf bu sefer.çok yakında paylaşıcam artık.alıcam bakalım yorumlarınızı

Allah beterinden esirgesin ii şeyler düşün bazen öyle üst üste gelir.sınar gibi...

ne mühim şeymiş megerrr

arada bunu bizde yaşarız bizde iki tane vardı biri bende biri de gökşinde dururdu akşamları :)))) birini ege yere attı ve kırdı,allahın rahmetine kavuştu ertesi gün hemen almış gökşin bir tane daha ama onu dolaba kaldırdık yedekte dursun diye..yoksadediğin gibi ordan açıyoruz..bizdede kaybolur genelde ben kumandayı egeden sakınmak yada ona yemek yedirirken ilgisini çekecek yerler açmak için cebime koyarım ordan banyoya gittiğimde yada mutfağa farkında olmadan çıkarırım koyarım oralara sonra ara dur..:)))..abuk subuk yerlere bak..oralardadır.

koltuğa uzanıyım demiştin, çok az uyudun ilkay...bugün hava çok güzel tam gezmelik ege için, eve dönerken zorluk yaşıyor musun?eltimin oğlu var dışarı çıktı mı, içeri girmek bilmiyor...ortalığı yıkıyor...:84::84:

filiz evet cnm ismimmm banu kumandayı hayla bulamadım
bakalım nerdne çıkıcakkk
bende çekmeceleir düzellttim napıyım

zeynepcim
hızlıresim. comdna yüklese ne ablacım
ilk halinide yükle

kızlar yine yaz geliyor
yazlıkları çıkart kışlıkları kaldır derdi başlayacka nefret ediyorum yaaaaa
yeni evime geçince inşş öle bir deridm kalmayacka kendimee kocaman bir dolap yaptırcma ve kaldırmıycam hiç
bıktım valla yaaaa yazlık çıkar kışlık kaldır
bu yıl çocukların kıyafetleirni bile kendi odam aaldım o oda buz gibi elbiseler bile
buz gibi oluyor diyee kendi dolabıma koymuşşştum tıkış tıkış dolanım zaten 4 kapılı almışım evlenirlken ne akla hizmet aldıysam artık

banu bende hergün ya cep telefonumu ya ev telefonumu ya televizyonlardan birinin kumandasını kaybederim
bikere çamaşırları asarken mandalların içine koymuştum bide dondurucadan çıkmıştı . garibim oğlana habire söyleniyorum ne yaptın kumandayı diye sonra bakıyorum ben atmışım biyere

sporumu yaptım mekiğimi çektim ohh bugünün vazifesi tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…