80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yemeğimi yemeye gidiyorum.. allahtan eşim mesaiye kalıcakmış... o kızartmaları yerken ben tok olcam.. aç da olsam zaten saat 9buçuğu bulur.. o saatten sonra yemem.. yanlız ben akşam menüme 1 küçük kase yoğurtta ekledim.. nedense bugün yoğurt yiyesim var...

kahvaltı:1 kk peynir 4 zeytin 1 domates 1 sivri biber 1 salatalık bir dlm ekmek
ara:10 erik
öğle:bir tabak türlü 2 salatalık
ara:2 galete
ara:bir kase liğht yoğurt
akşam :1 tabak taze fasulye bir küçük kase yağsız makarna salata

bu hafta hergün günüm var yandığımın resmidir evsahibi yaptıkları yenmeyince söyleniyor başlarım diyetinize diyor bütün günlerden diet süresince kaçmak lazım

hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin

teşekkür ederim. inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşabiliriz....
sanırım herkez ne yediğini yazıyor. ben diyetisyene gideceğim için şu an başlamadım. ama şu ünlü lahana çorbası diyetinin lahana çorbasını yaptım. ve yarın onunla başlayacağım. o diyet çok sıkı ve sağlıksız göründüğü için diyetini takip etmeyi düşünmüyorum ama çorbası metabolizmayı hızlandırıp, sindirimi kolaylaştırıyor. başlayalım bakalım ne olacak...

merhabalar,
ben siteye yeni üye oldum... bende aranıza katılabilir miyim???

dombili_maymun tabiki katılabilirsin canmm... değişikbi nick seçmişsin..kaydirigubbakcemile3 estağfurullah diyiim öncelikle... hoşgeldin aramıza...kuralları okudunmu geçmişte.. serra başkanım yazmıştı.. görmediysen ben hatırlatabilirim :)

baharnazcım her zamanki gibi ben burdayım arkadaşım.. başka da kimse yok kızlardan.. gelen de yazıp kaçıyo kaydirigubbakcemile3

evet canımm.. her gün yediklerini liste halinde yazıyosun.. bide gün içinde sıkça girmen lazım.. burda yalnız kalıyorum çoğu zaaman.. laflarız demi ama kaydirigubbakcemile3
bide cuma akşamına kadar kilonu yazıyosun.. ama öncelikle sana tavsiyem. tabiki bikaç gün girip kaçma :)) genelde öyle yapıyolar.. ama benim gibi takılıp da gidemeyenlerin kiloları pes edip gidiyo bakk :))

hehhhh kızlar aylinimiz de geldi kaydirigubbakcemile3
şaka şaka canmm.. hoşgeldin.. erken yedin yemeğini acıktın demi :))

zaten bu kilo çizelgelerini görünce girmek istedim siteye. flatliners benim arkadaşım onda görmüştüm ziyaretine gittiğimde. baktım hem herkes birbirine destek olup motive ediyor hem de insan elde olmadan kendini kısıyor hesap verecem diye... inşallah bende senin gibi veririm kilolarımı...
bende yazayım ne yediğimi ama çok sağlıksız bir gündü bugün kızmayın bana :1no2:
sabah nesfit - süt 1 kase
öğlen zeytinli açma
akşam lahana çorbası

ama yarın rejime başlayacağım için bugün çikolata yedim :)

dombili_maymun bugünlük olsun cnmm.. benim ayın 9unda 1 ay oldu tam.. 4haftada 5 kilo verdim.. hayatım boyunca şu ana kadar bu kadar uzun süren bi girişimim olmamıştı... burası süper bir yer... motivasyon dostluk ... ilk iş kilo çizelgesi yapmışsıniyi olmuş. handerya listeye eklerken zorlanmaz hiç değilse...

aylinim satte erken.. açaçdurulmaz ki.. meyva fln ye bari...

kız ayliiinn bende menekşe olmuşum.. şimdi farkettim.. terfi etmişim haberim yok hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…