80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü Menüm ..

Sabah :
2.Kuru Kayisi

Kahvalti :
1.Dilim Kizarmis Kepek Ekmegi
2.kk Beyaz Peynir
4.Yesil Zeytin
Domates-Salatalik-Kirmizi Biber
2.Dilim Salam

2.Saat Yürüyüs

Ara:
1.Bardak Süt

Öglen :
1.Kase Mercimek Corbasi
1.Dilim Kepek Ekmegi
Yogurt

Ara :
1.Yesil Elma

Aksam :
Yok

1.5 Litre Su

Aksam Yemegini Canim Istemedi Bir Ögün Sicak Yedigim Zaman Aksamina Pek Birsey Aramiyorum
Migdem Kazinirsa Kücük Bir Meyve Tabagi Yaparim Kendime Oda Muhtesem Sülümana Bakinca Birseyler Atistirmak Istio Canim :78:

Simdiden Herkeze Iyi Aksamlar Dilerimmm

link için teşekkürler. bunu öğrenmek iyi oldu

tülayyy
bugün sürelki vc desin o zamannnnnn acaip çıkarıyor kuuuuuuuuuuuuuuuu valla dünde yaptım gece yarılarına kadar vc deydim

son 1 bardak kaldı ama hala tık yok bende

banuuu

canım çok şekerli bişiy istedi bende kuru kayısı yedim bozuldumu diyetim kuuuu ,bozulmadı de noluuuuuuuurrrrrrrrrrr...:26:
karbonhidrat diyeti yapıosan 1 tanesi 6 puan canım ama normal diyette sorun yok

her yerde değişik bişi yazıyo hangine inancamı şaşırdım valla ama senn dediğin gibi daha mantıklı geldi bana :2:

merhaba bayanlar..89 olmama az kaldı..bekleyin beni anacımmm...

beklemene gerek yok şekerim bende 91 dim buraya geldiğimde

[/B]

merhabalar ben pek giremiyorum nete cenazemiz vardı dedemi kaybettim bu günlerdede eşimin dedesi hastanede ona duaya ihtiyacı var..düzenli yemek yiyemedim geçtiğimiz 4 5 gündür ama abartmadım lesliylede gün aşırı yürüyüş yapıyorum.burda olmak istiyorum ama olmuyo ya çocuklar ya gelen giden yada ben biyere gitmek durumunda kalıyorum istediğim sıklıkta uğruyamıyorum..neyse kendinize iyi bakın iyi akşamlar

menümm

Sabah
2 tane 1 çay kaşığı yağda yumurta
3 zeytin

öğlen
1 tabak bol tavuklu az mantarlı sote =)
2 kaşık yoğurt

ara 4 fındık

Akşam
kalan soteden 3-4 kaşık
2 kaşık yoğurt
3 tane fırında kaşarlı mantar

1 elma 1 kivi yemeyi düşünüyorum muhteşem sülümanla
1,5 litre iksir 40 dk yürüyüş 100 mekik 1 saat celalle parkta koşturmaca

Son düzenleme:

başınız saqolsun cnm Rabbim kabir rahatlıqı versin hastanızada acil şifalar diliyorum..

buralardayım ama ancak yazmaya fırsatım oldu
ilkaycım keşke yemeseydinnn ,ama yemişsinnn çokta bozacak bir şey degil cnm
tarçınlı yogurt yedinmi arada?

tüloşşşş
kıs menüde kiviler fındıklar görüyorum bende biraz önce
yarım elma yeidm minik bi elmanın yarısını
yok anam yok akıl karı dgeil bu kh diyetiii
hakkını vererek yapana helal olsun valla
yani 3 5 puanla günü kapayanlar var sanırım

yaww ben duşa giriyordum tartıldım gördügüm rakam şok etti beni

merhaba canım, başınız sağolsun. mekanı cennet olsun inşallah. hastanıza da acil şifalar diliyorum.

Delta da güzel marka hadi bakalım azimle kullan hepsini inşallah

bend eplates ebaşladım kızla rbugün itibariylee
valla mekikk filan hakgetireee plstesin yanında biraz sıkıntılaırm varr hareketlerle ilgili ama
inşş en kısa zamanda çözülür

Hadi bakalım zamanla alışırsın aslında çok zevkli bir spor sadece biraz sabır istiyor..Güzel sonuçlar alırsın inşallah.

derya abla hazır çorbaların kalori çok az yiyebilirsin yanına 1 dilim ekmek ye baya doyurucu olur

Ablam kalorisi az da karbonu fazla diye bu hafta kesmiştim.Bugün içtim gene.Pizza yedim ya cuma günü onu dengelemek için kıstım karbonu yoksa ben de çok seviyorum tam diyet ürünü

Çok sevindim canım,harika sonuçlar bunlar..ah ahh ben neler öğrendim buradan bir bilsen
Buraya çok şey borçluyuz

Harika

Olur öyle canım hepimize oldu,bol bol bitki çayı ve su iç akşama da hafif ye öyle telafi et.

banucum süpersin yaa valla ben 38 beden giyemicekmiyiiimmm :84: :84: :84:bu besenlerle çook zor :84:

Zayıflamak ayrı mesele, beden düşmek ayrı...O basenleri kesmek istiyorum zaten olduğu gibi :95::95:

selam arkadaşlar. bu gruba üye olmak için geç değil umarım. ne yapmam gerekiyor. bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

Aramıza hoşgeldin,
2 hafta menülerini paylaşıp cumaları kilo bildirimi yapıyorsun,2 haftanın sonunda listeye giriyorsun.
Azmin daim olsun..

merhaba bayanlar..89 olmama az kaldı..bekleyin beni anacımmm...

Bekleme hemen gel

Gitme ama, gitme

E haketmiş ama..Terbiyesiz..

Deryacım başın sağolsun ve geçmiş olsun...Geldi mi üst üste gelir zaten..Sen şimdi diyeti düşünme telaşını atlat önce.

yaww ben duşa giriyordum tartıldım gördügüm rakam şok etti beni

Kaç gördün kuuuu

Bugünkü Menüm

Sabah

2 kuru kayısı

Ara

1 kupa çabuk çorba

Öğle

2 dilim uno tam buğday , 4 dilim salam , 50 gr labne

Ara

1 haşlanmış yumurta , 1 domates , 50 gr beyaz peynir , 1 salatalık , 1 mandalina

Akşam

Yarım porsiyon taze bakla salatası
50 gr yoğurt

3 litre su

Toplam : 829 kalori

Spor : 1,5 saat yürüyüş + park aleti

bugünkü menüm
sabah:1 tane salatalık, maydonoz, 1 tane haşlanmış yumurta, 2 dilim kepek ekmeği, 1 k.k. kadar beyaz peynir
ara : 1tane havuç topu, 1 tane portakal
öğle: 2 dilim kepek ekmeği, 1 tane salatalık, 2 zeytin
ara: 1 tane havuç, 1 tane keçiboynuzu
akşam: 1tabak hazır çorba, salata, 1 kase yoğurt
ara: 1 tane elma

deryacım başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin eşinin dedesi de geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyi olur inşallah

menüm

Kahvaltı 166 cal.

simit 0.5 ad. 140 cal.
karper peynir (üçgen) 1 ad. 26 cal.
İlk Ara Ogun 50 cal.
kuru kayısı 3 ad. 50 cal.
Öğle Yemeği 309 cal.
ezogelin çorbası 0.5 por. 95 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
dolma 0.5 por. 100 cal.
İkinci Ara Öğün 50 cal.
kuru kayısı 3 ad. 50 cal.
Akşam Yemeği 518 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
kuru fasulye 0.5 por. 168 cal.
pirinç pilavı 4 yemek kaşığı 140 cal.
salatalar (yağsız) 0.5 por. 35 cal.
tavuk göğsü (haşlanmış) 50 gr. 75 cal.
Ara 55 cal
elma 0.5 ad. 30 cal.
portakal 0.5 ad. 25 cal.
TOPLAM KALORİ 1148 cal.

napıyım anacım yaa elimden geldiği kadar artık .benimki yine monti gibi oldu sanırım sadece ekmek yemiyorum o kadar .
0 puanla kapatan bile banu yaa sırf tavuk ve yumurtayla yani

Zayıflamak ayrı mesele, beden düşmek ayrı...O basenleri kesmek istiyorum zaten olduğu gibi :95::95:

of off yaa aynen bede döner gibi fazlalıkları kazımak lazım

kalori olarak iyi ama çok fazla karbonhidrat alıyosun yaa . her öğünde fazla olmuş karbonlar bide her sabah simit yemen dikkatimi çekti . simitin susamı göbek yapar haberin olsun

bende zayıflamayı çok istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum.yazılarınızı okuduktan sonra sanki biraz daha hırslandım.innnşşş bu geceden itibaren kilolarıma dur diycem .83 kiloyum şuanki hedefim ayda en az 5 kilo veriebilmek.benim size bir sorum olucak.zayıflama çayı yda hap türünde bişeyler kullanan varmı ?

oofffff 1 saattir geçmişi okuyorum yaa

gezimiz çok güzeldi merak edenlere söyliyim, harikaydı en son ortaokulda gitmştim sanırım, hayvanat bahçesine ki bu daha da güzeldi, çok geniş olanlarda parmaklık filan yok, öle geziyorlar

sonrasında vapurla 2 saatlik bir gezi yaptık, ananem de vardı, en büyük hayaliydi vapura binmek, o da gerçekleşmiş oldu ve o kadar mutluydu kii...

bugünde nette sorun vardı, giremedim bi türlü

zeynep, sende de basen var gülüm, gider merak etme, aynen devam et

feryal aldığın 2-3 kilo göbüşe gitmiş sanırım, yada kotun biraz darsa pırtlatmış olabilir
ama hiç kötü görüntü yok, yavaş yavaş fazla kasmadan devam et canım

deryaa işle ilgili yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum
bizimde başımızdan geçti biliyosun
allah hakkınızda hayırlısını versin, eşine moral vermeye çalış aman diyim

gülçn seni merak etmiştik

banuu ve tülay söylenip durmayın
bişeye başladınız hakkını vererek yapın işte
şurda yapacağınız 2 gün, ölmessiniz merak etmeyin 2 gün meyve yemeden
susssunn bakam

ilkoşummm tuvaletten çıkamamışsın kuzumm
kesin 1 kitap bitirmişindir

kaçak seher, sen gel bakam buraya :94::94::94::94: öpcem öpcem gel sen :82::82::82:

süreyyaa çok seyretme öyle şeyleri yaa, müge filan, yoksa insan sokağa çıkamaz paranoyak olur valla
sen önlemini al gene de ama, aman çocuklara çok yansıtma, psikolojilerini bozma, yoksa geri dönmesi zor bir yanlış olabilir canım

nehir sende başlamışsın, bol bol protein al canım
çok şarküteri olayına girmemeye çalış

veeeee o deri cekeri aldımmm
çok da içime sindi, tam oturdu :87::87::87::87::87::87:

yaşasıııınnnn

aneeeemmm tükanı açan olmamış

ben kapadım ben açıyorum uykucular sizi :92::92:

benim oğlan artık çok erken kalkıyor yaa

7de ayakta, 11 gibi gene uyuyor şu an 5i bir yerde çayımı içiyorumm şifa niyetine

gününüzz aydın olsun hanımlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…