filizcim aslında ben hergün tartıldıqımda kiloda versem kiloda alsam olumlu etkilendim eqer kilo verdiysem daha çok gaza gelip motivasyonum arttı dahada hırslandım yok eqer kilo almışsam hemen kendimi toparlama moduna geçtim yediklerime çok daha fazla dikkat ettim bende olumsuzluk oluşmadı ama herkes aynı olmaz kilo aldım diye kendini bırakan birsürü kişi var onun için en doqrusu haftada bir tartılmak zaten artık kilom azaldı günlük çok büyük oynamalar olmuyor qerek yok hergün tartılmaya bu arada vücudun bişey salqılayıp böbreklere zarar verdiqini bilmiyordum iyiki paylaştın canım arkadaşlarda artık daha çok dikkat ederler
canım 2 ay önce kkda suyun mutlaka yudum yudum içilmesi gerektiqini okudum direk içildiqinde ciqerlere aşırı basınç gelerek direk dışarı atılırmış ve vücuttaki oksitleri atmaya zamanı olmazmış içer içmez biraz sonra wcye çıkaranız bilinki su işlevini göremeden dışarı atılmıştır yazıyordu sitede hemde hızlı ve yudumlamadan içildiqinden böbreklere aşırı zarar veriyormuş ben en iyisi linki veriyim isteyen girip okusun[/B][/COLOR]
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/365469-su-nasil-icilmeli.html
link için teşekkürler. bunu öğrenmek iyi oldu
tülayyy
bugün sürelki vc desin o zamannnnnn acaip çıkarıyor kuuuuuuuuuuuuuuuu valla dünde yaptım gece yarılarına kadar vc deydim
karbonhidrat diyeti yapıosan 1 tanesi 6 puan canımbanuuu
canım çok şekerli bişiy istedi bende kuru kayısı yedim bozuldumu diyetim kuuuu ,bozulmadı de noluuuuuuuurrrrrrrrrrr...:26:
canım 2 ay önce kkda suyun mutlaka yudum yudum içilmesi gerektiqini okudum direk içildiqinde ciqerlere aşırı basınç gelerek direk dışarı atılırmış ve vücuttaki oksitleri atmaya zamanı olmazmış içer içmez biraz sonra wcye çıkaranız bilinki su işlevini göremeden dışarı atılmıştır yazıyordu sitede hemde hızlı ve yudumlamadan içildiqinden böbreklere aşırı zarar veriyormuş ben en iyisi linki veriyim isteyen girip okusun
merhaba bayanlar..89 olmama az kaldı..bekleyin beni anacımmm...
merhabalar ben pek giremiyorum nete cenazemiz vardı dedemi kaybettim bu günlerdede eşimin dedesi hastanede ona duaya ihtiyacı var..düzenli yemek yiyemedim geçtiğimiz 4 5 gündür ama abartmadım lesliylede gün aşırı yürüyüş yapıyorum.burda olmak istiyorum ama olmuyo ya çocuklar ya gelen giden yada ben biyere gitmek durumunda kalıyorum istediğim sıklıkta uğruyamıyorum..neyse kendinize iyi bakın iyi akşamlar
merhabalar ben pek giremiyorum nete cenazemiz vardı dedemi kaybettim bu günlerdede eşimin dedesi hastanede ona duaya ihtiyacı var..düzenli yemek yiyemedim geçtiğimiz 4 5 gündür ama abartmadım lesliylede gün aşırı yürüyüş yapıyorum.burda olmak istiyorum ama olmuyo ya çocuklar ya gelen giden yada ben biyere gitmek durumunda kalıyorum istediğim sıklıkta uğruyamıyorum..neyse kendinize iyi bakın iyi akşamlar
İnternetten siparişi geçtim 3 gün içinde teslim edilecek bakalım.delta çapı 65 cm ve 120*15*5mm pilates bandı+pompasıyla bakalım inş.işe yarar tabii şuan kayınvalidem var yapamam o gidince başlarım hemen eve götürmem iş yerinde durur artık...eşim yine çok kızacak alıyorsun bir iki yapıp kenara atıyorsun diye
ama bu sefer ev uygun olsun mekik aletininde pilates topu+bandınında hakkını vereceğim
bend eplates ebaşladım kızla rbugün itibariylee
valla mekikk filan hakgetireee plstesin yanında biraz sıkıntılaırm varr hareketlerle ilgili ama
inşş en kısa zamanda çözülür
derya abla hazır çorbaların kalori çok az yiyebilirsin yanına 1 dilim ekmek ye baya doyurucu olur
Selam Kizlaaaarr
Kahvaltimi Yaptigim Gibi Yengemle 2.Saat Yürüyüse Ciktik
Simdi Geldim Eve Dusumu Alip Dinlenmeye Cekilecegim ..
Sabah Tartildim Reglimin 3.Günü Bakalim Biseyler Gitmismi Diye Merak Ettim
Ve Iveeet Gitmi$ 84'ü Gördüm
Cuma Bildirimimde Yine Sabit Cikar Bu Sayi Ama Olsun 80'e 4. Kaldi
Kendi Rekorumu Kirdim Bu Defa Ve 3.Haftada 4.Kilo Vermi$ Bulunuyorum ..
Sizlerin Destegi Olmasa Ben Kolay Kolay Devam Etmezdim Bu Diyete Ve Hemen Pes Ederdim
Ama Siz Bana Azimli Olmayi Ve Sabir Etmeyi Ögrettiniz
Daha Coook Sey Ögrenecegim 65' kg Gelene Kadar .. Yola Hizlaa Devammm:81:
kızlarrr size söylemeyi unuttum bennn
geçen aylarda mangodan sırf indirimdee ve zayıflayınca giyerim diye bi kot almıştım
içine girebiliyorum artıkınnn
ama birazz aşagıda kalıyor yanlarımı fışkırtıyorr
1 aya kalmaz içindeyimmm
mangonun 38 ine giriyorsam artık ölsemde gam yememm yahu
kızlar ben çok kötü bişey yaptım tam bir haftadır çok güzel götürdüğüm diyeti biraz önce içimden bir canavar çıkarak mahvetti cips yedim bir paket orta boy sizce kendime ceza verip akşama kadar bişey yemesem mi aksamda sadece salatamı yesem nedersiniz ya çok pişmanım moralim bozuldu:
banucum süpersin yaa vallaben 38 beden giyemicekmiyiiimmm :84: :84: :84:bu besenlerle çook zor :84:
selam arkadaşlar. bu gruba üye olmak için geç değil umarım. ne yapmam gerekiyor. bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
merhaba bayanlar..89 olmama az kaldı..bekleyin beni anacımmm...
Selam hatunlarrrrrrr,
Nasilsiniz canlarim.... O kadar cok bu hafta fazlaca isim vardi ki, degil pc'ye oturmaya uyumaya dahi zamanim zar zor kaliyordu. Esimin dogumgünü, gelen giden,temizlik vs...
Bu arada beni sorupda özleyenleri cooook öpüyorum, simdilik geri cikmam lazim.
Kocamaaan kocamaaan öpüyorum sizi
Geçmişi geleceği gözü görmeyenlerden biride benim
İşten geç çıkıyorum çok yoruluyorum eve geliyorum annem hasta yemek yap,bu kadar koşturmanın arasına misafirler ekleniyor bu ara delirmezsem bana hiç bişey olmaz
İnanılmaz derecede asabiyim,bildiğin barut gibi işyerinde kimseye bişey diyemiyorum içime ata ata şiştim
Arada kendimce müdahaleler yaparak eğleniyorum mesela bugün belki çok kötüsün ya diceksiniz ama bişey yaptım
Evrak isteyen bir adam eşine de istiyodu eşinin kimlik numarasını istedim oda bul benim üzerimden işte diye durduk yerde sert çıktı herkesin içinde bende onunkini hazırlarken eşinin kaydını programdan sildim
Eşinizin kaydı yok kimliği getirmeniz gerek dedim patronuma sordu oda baktı yok getirmen lazım dedi
Şakır şakır yağmurda gidip kimlik getirdi hiçte üzülmedim o kadar insanın içinde bağıran senmisin ıslan böyle diye mutluda oldum oh olsun
yaww ben duşa giriyordum tartıldım gördügüm rakam şok etti beni
tüloşşşş
kıs menüde kiviler fındıklar görüyorum bende biraz önce
yarım elma yeidm minik bi elmanın yarısını
yok anam yok akıl karı dgeil bu kh diyetiii
hakkını vererek yapana helal olsun valla
yani 3 5 puanla günü kapayanlar var sanırım
yaww ben duşa giriyordum tartıldım gördügüm rakam şok etti beni
Zayıflamak ayrı mesele, beden düşmek ayrı...O basenleri kesmek istiyorum zaten olduğu gibi :95::95:
menüm
Kahvaltı 166 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
karper peynir (üçgen) 1 ad. 26 cal.
İlk Ara Ogun 50 cal.
kuru kayısı 3 ad. 50 cal.
Öğle Yemeği 309 cal.
ezogelin çorbası 0.5 por. 95 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
dolma 0.5 por. 100 cal.
İkinci Ara Öğün 50 cal.
kuru kayısı 3 ad. 50 cal.
Akşam Yemeği 518 cal.
çorbalar 0.5 kase 100 cal.
kuru fasulye 0.5 por. 168 cal.
pirinç pilavı 4 yemek kaşığı 140 cal.
salatalar (yağsız) 0.5 por. 35 cal.
tavuk göğsü (haşlanmış) 50 gr. 75 cal.
Ara 55 cal
elma 0.5 ad. 30 cal.
portakal 0.5 ad. 25 cal.
TOPLAM KALORİ 1148 cal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?