80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayvanat bahçesi gezimizden :92::92::92::92:

botanik bahçe ve sürüngenler dünyası

61 kilo

87 kilo

Son düzenleme:
günaydın herkese yaklasık 1 haftadır takipteyim ve bugun itibariyle 90.2 güzel bi diyete başladım düzenli olarak listemi paylaşacagım sizlerle. normalde az yiyen biriyim neden diyordum neden gitmiyor bu kilolar. sebebini burada anladımki yanlış ve düzensiz beslenme. artık gidecek bu kilolar gidecekkkkk

günaydınnnnnnnnnnnnnn
anammmm izloş kıs buradasınnn
demekk metin egede erken kalkıyor benimkilerde 7 de kalkıyorlar ya ne yapsma yapayım yinede 7 d ekalkıyorlar öglenmi az uyutsam bilemiyorum yani:26::26::26:

izloşşş seni görmek ne güsel kuşum sabah sabah

bende he rakşam yüürmek için haızrlanıyorum ama kalıyor çünkü 6:30 d agüneş dogmamış oluyor hayla ve çok soguk oluyor eve hastalık getircem diye korkuyorum

ha bu ardaaa bize fırça atmışsınn bacım bis şikatet etmedikkii
hakkını vererek yapanları tebrik ettikkdimi kıs tüloşş

kulağınızı bi çekem didimm
zzafere giden yoldaçekilen çile kutsaldır :82:

lamammaa naber

salı günü çiğlillerde bayaa bir dolandık

sana martılarla selam gönderdim, ilettiler miii

izloşşş aldım kız selamını botanik bahçesi çok güzeldi değil mi benim doğal yaşam parkında en sevdiğim yer

yesilsiyah hosgeldin aramıza

sirkee saçı parlatıyor ve yumuşatıyor dediler ama kaızk gibi oldu tel tel duruyor saçım

darkolive sanırım isim izlem süpersin ya sabah sabah seni böyle güzel bi farkla görmek çok güzel gerçekten. sormadan edemiycem ne tür bi diyet uyguladın birde spor varmı ?

Aramıza hoşgeldin,hapları buradaki çoğu kişi denemiş ve sonuç alamamış hatta sağlığıyla oynamıştır.Bunlardan biri de benim.Biber hapı kullandım ve hayatımda hiç çekmediğim bir migren ağrısı çektim.Kesinlikle haplarla işin olmasın.Zaten bu yol birazcık iradeye ve sabra bakıyor,inan çok zor değil sen yeter ki aklına koy.Ben zayıflayacağım de bitti..Azmin daim olsun.
Bu arada form çaylarını hepimiz tüketiyoruz onlar yararlı tabi..

Anaaam ne fotoğraf çekilirdi hem hayvanlarla hem vapurda
Oh harika bir gezi olmuş canım iyi gelmiştir.
Güle güle kullan foto da isterük,gözümüz fıstık görsün

Günaydınnn herkeseeeeeee

aaaaaaaa izlem gelmişşşş

Günaydın eda

61 kilo

87 kilo

Her zaman ki gibi çok tatlısın canım.Bu elbiseni çok seviyorum zaten.Hayret benim bildiğim izlem o kırmızı kolyenin hatırına kırmızı ayakkabı kombin ederdi
Ama böyle daha güzel olmuş

sirkee saçı parlatıyor ve yumuşatıyor dediler ama kaızk gibi oldu tel tel duruyor saçım

Direk sirke mi sürdün
Zeytinyağı ve sarımsak en güzelidir banuşum onu dene..Test edildi onaylandı

evet çok güzeldi

kırmızı ayakkabı giyerdim ama, çok gezeceğimiz için, ve oğlumda yanımda olduu için rahat bişiy olsun istedim canım, topuklu yeri başka
bu ara bu taşlı kırmızı kalpli kolyemi hep takmak istiyorumm :92::92::92:

herkese günaydın ben bu sabah sporu ebru şallı ile yaptım ama gerçekten nekadar güzel hareketler karnımın kalçamın çalıştığını hissettim sabah bir bardak ılık sirkeli su bol salata içine beyaz peynir bir dilim kepek ekmek öglen bir bardak ılık sirkeli su sebze yemeği bulgur pilavı arada 2 porsiyon meyve akşam ızgara balık salata ekmek yok en son 9da meyve günde 12 bardak su

ben bişey sorucam yarın kiloları sabahtan mı bildiriyoruz bide bana çizelge lazım 90 la başladım bakalım kaç kilo vermişolucam bir haftada hemen kiloların gitesini beklemiyorum yavaş yavaş ama kalıcı olsun biara 75 düştüm ama sonra geri aldım çünkü bende polikistik over var bitürlü geçmiyor dr eğer şeker hastası olmak istemiyorsan zayıf kalmaya mecbursun dedi o yüzden bu sefer başarmalıyım herkese kalorilerin gittiği güzel günler dilerim bide otururken ayaktayken karnınızı içine çekerseniz karın yağları harekete geçer ve erimeye başlarmış yeni öğrendim sizlerle paylaşmak istedim kib

61 kilo

87 kilo

inanamıyorum fıstık gibisin ben kesinlikle seni gördükten sonra kesin kararlıyım bu sefer kilolara veda edicem senin 86 kiloluk halin fizik olarak aynıyız sanki oyüzden 61 kiloluk haline bayıldım ben suan 85 bile razıyım ama kalıcı olsun istiyorum of bunaldım yürüyüş yapıcam

liliumcum cevap için teşekkürler.bakalım inşş vericem. bu arada kilo çizelgesini nsl hazırlıyorsunuz ?

canımcımmm ara ara resimlerimi koymamdaki amacım bu zaten
biraz olsun azimlendirmek, yaz geliyor herkes ifil ifil gezerken
biz karşıdan mı bakıcaz, istemediğimiz kıyafetlerin içinde ruhumuz isyan edicek
ama çaresiz boyun eğicez

yokk yaaaa
biz o kadar iradesiz güçsüzmüyüz
herkes yapıyor, ben neden yapamıyayım, o cips kola çikolata paketini mi giycem yazın

hadi daha 2 ay var, çok yol katedersiz inan kii
sadece kendine inan ve doğru beslendiğinden emin ol veeeeeeeee mutlu ollllll :92::92:

Kızlarrr A101 31 mart fırsat ürünü 39 lira kendisi artık benim oldu çok heyecan yaptım akşam olsada eve gidip kursam

ha bu ardaaa bize fırça atmışsınn bacım bis şikatet etmedikkii
hakkını vererek yapanları tebrik ettikkdimi kıs tüloşş

he kıs banuş 2 elma 2 fındık yedik diye bu kadar kulak çekilmezki yahuu

anlaşılan süper bi günmüş .. ne güzel yaa çeketinide güle güle giy canım resim çekte görek

benim oğlanda gece uyumamak gündüz uyanmamak için direniyo 2 gündür . dün saat 2 yi geçmişti hala ağlıyodu uyumama diye . sabahta 11 de kalktı
düzenli uyku çok önemli yaa çoçuk dediğin erken kalkar zaten geç kalkmasıda iyi değil 2 gündür tecrübe ettim .bugün öğle uykusuna yatırmıcam akşama erken uyutmak için . uykusunu düzene sokmam lazım

ben zeytin yağı ve yumurtayla maske yapıyorum 1 aydır haftada 2 kere valla pırıl pırıl oldu dökülmesi yok denicek kadar az tavsiye ederim şekerim . sirkeyide direk olarak değilde suya karıştırıp dökmek gerekiyor . biraz bekletip peşine saç kremi sürerim ben sertleştirmedi hiç :26:

[/B]

ayyyyyyyyy çıldırcam valla yaaaa çocukları uyutmadan açtım plates videosunu takılıyor çünkü ben çocukları uyutup gelene kadar iner dedim. baya bi inmiş ama pc yi alıp salona getiriken net gitti:84::84::84::84: dolayısıyla kapandı video artıkın eşim gelince yapcammm
bari şimdi kalan işlerimi yapayımm:84::84::84::84::84::84:

izlem
bu elbise ile 63 kilod abir resmin var cnm ama bu çok farklı çıkmışş
deri ceketind ehayırlı olsun cnm bi reism çekerd ekoyarsın artıkın:87::87::87::87::87:

diryammmm
kıs ben sarımsak kürü yaptım 5 diş sarımsagı rendeledim şampuanıma kattım dün ilk kez kullandım kk da okumuştum sirke olayınıda ama kötü:87: yaptı
sen nasıl kullanıyorusn cnm sirke ve sarımsagı ben şimdi o şampiyonun içine katsam olarmı ki z.yagını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…