Günaydınnn herkeseeeeeee
aaaaaaaa izlem gelmişşşş
günaydınnnnnnnnnnnnnn
anammmm izloş kıs buradasınnn
demekk metin egede erken kalkıyor benimkilerde 7 de kalkıyorlar ya ne yapsma yapayım yinede 7 d ekalkıyorlar öglenmi az uyutsam bilemiyorum yani:26::26::26:
izloşşş seni görmek ne güsel kuşum sabah sabah
bende he rakşam yüürmek için haızrlanıyorum ama kalıyor çünkü 6:30 d agüneş dogmamış oluyor hayla ve çok soguk oluyor eve hastalık getircem diye korkuyorum
ha bu ardaaa bize fırça atmışsınn bacım bis şikatet etmedikkii
hakkını vererek yapanları tebrik ettikkdimi kıs tüloşş
kulağınızı bi çekem didimm
zzafere giden yoldaçekilen çile kutsaldır :82:
lamammaa naber
salı günü çiğlillerde bayaa bir dolandık
sana martılarla selam gönderdim, ilettiler miii
günaydın herkese yaklasık 1 haftadır takipteyim ve bugun itibariyle 90.2 güzel bi diyete başladımdüzenli olarak listemi paylaşacagım sizlerle. normalde az yiyen biriyim neden diyordum neden gitmiyor bu kilolar. sebebini burada anladımki yanlış ve düzensiz beslenme. artık gidecek bu kilolar gidecekkkkk
bende zayıflamayı çok istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum.yazılarınızı okuduktan sonra sanki biraz daha hırslandım.innnşşş bu geceden itibaren kilolarıma dur diycem .83 kiloyum şuanki hedefim ayda en az 5 kilo veriebilmek.benim size bir sorum olucak.zayıflama çayı yda hap türünde bişeyler kullanan varmı ?
oofffff 1 saattir geçmişi okuyorum yaa
gezimiz çok güzeldi merak edenlere söyliyim, harikaydı en son ortaokulda gitmştim sanırım, hayvanat bahçesine ki bu daha da güzeldi, çok geniş olanlarda parmaklık filan yok, öle geziyorlar
sonrasında vapurla 2 saatlik bir gezi yaptık, ananem de vardı, en büyük hayaliydi vapura binmek, o da gerçekleşmiş oldu ve o kadar mutluydu kii...
veeeee o deri cekeri aldımmm
çok da içime sindi, tam oturdu :87::87::87::87::87::87:
yaşasıııınnnn
Günaydınnn herkeseeeeeee
aaaaaaaa izlem gelmişşşş
sirkee saçı parlatıyor ve yumuşatıyor dediler ama kaızk gibi oldu tel tel duruyor saçım
Anaaam ne fotoğraf çekilirdi hem hayvanlarla hem vapurda
Oh harika bir gezi olmuş canım iyi gelmiştir.
Güle güle kullan foto da isterük,gözümüz fıstık görsün
[/COLOR]
Her zaman ki gibi çok tatlısın canım.Bu elbiseni çok seviyorum zaten.Hayret benim bildiğim izlem o kırmızı kolyenin hatırına kırmızı ayakkabı kombin ederdi
Ama böyle daha güzel olmuş
[/COLOR][/I][/B]
inanamıyorum fıstık gibisin ben kesinlikle seni gördükten sonra kesin kararlıyım bu sefer kilolara veda edicem senin 86 kiloluk halin fizik olarak aynıyız sanki oyüzden 61 kiloluk haline bayıldım ben suan 85 bile razıyım ama kalıcı olsun istiyorum of bunaldım yürüyüş yapıcam
ha bu ardaaa bize fırça atmışsınn bacım bis şikatet etmedikkii
hakkını vererek yapanları tebrik ettikkdimi kıs tüloşş
[/COLOR]
oofffff 1 saattir geçmişi okuyorum yaa
gezimiz çok güzeldi merak edenlere söyliyim, harikaydı en son ortaokulda gitmştim sanırım, hayvanat bahçesine ki bu daha da güzeldi, çok geniş olanlarda parmaklık filan yok, öle geziyorlar
sonrasında vapurla 2 saatlik bir gezi yaptık, ananem de vardı, en büyük hayaliydi vapura binmek, o da gerçekleşmiş oldu ve o kadar mutluydu kii...
bugünde nette sorun vardı, giremedim bi türlü
zeynep, sende de basen var gülüm, gider merak etme, aynen devam et
feryal aldığın 2-3 kilo göbüşe gitmiş sanırım, yada kotun biraz darsa pırtlatmış olabilir
ama hiç kötü görüntü yok, yavaş yavaş fazla kasmadan devam et canım
deryaa işle ilgili yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum
bizimde başımızdan geçti biliyosun
allah hakkınızda hayırlısını versin, eşine moral vermeye çalış aman diyim
gülçn seni merak etmiştik
banuu ve tülay söylenip durmayın
bişeye başladınız hakkını vererek yapın işte
şurda yapacağınız 2 gün, ölmessiniz merak etmeyin 2 gün meyve yemeden
susssunn bakam
ilkoşummm tuvaletten çıkamamışsın kuzumm
kesin 1 kitap bitirmişindir
kaçak seher, sen gel bakam buraya :94::94::94::94: öpcem öpcem gel sen :82::82::82:
süreyyaa çok seyretme öyle şeyleri yaa, müge filan, yoksa insan sokağa çıkamaz paranoyak olur valla
sen önlemini al gene de ama, aman çocuklara çok yansıtma, psikolojilerini bozma, yoksa geri dönmesi zor bir yanlış olabilir canım
nehir sende başlamışsın, bol bol protein al canım
çok şarküteri olayına girmemeye çalış
veeeee o deri cekeri aldımmm
çok da içime sindi, tam oturdu :87::87::87::87::87::87:
yaşasıııınnnn
aneeeemmm tükanı açan olmamış
ben kapadım ben açıyorumuykucular sizi :92::92:
benim oğlan artık çok erken kalkıyor yaa
7de ayakta, 11 gibi gene uyuyor şu an 5i bir yerde çayımı içiyorummşifa niyetine
gününüzz aydın olsun hanımlarrrr
sirkee saçı parlatıyor ve yumuşatıyor dediler ama kaızk gibi oldu tel tel duruyor saçım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?