ayyyyyyyyy çıldırcam valla yaaaa çocukları uyutmadan açtım plates videosunu takılıyor çünkü ben çocukları uyutup gelene kadar iner dedim. baya bi inmiş ama pc yi alıp salona getiriken net gitti:84::84::84::84: dolayısıyla kapandı video artıkın eşim gelince yapcammm
bari şimdi kalan işlerimi yapayımm:84::84::84::84::84::84:
izlem
bu elbise ile 63 kilod abir resmin var cnm ama bu çok farklı çıkmışş
deri ceketind ehayırlı olsun cnm bi reism çekerd ekoyarsın artıkın:87::87::87::87::87:
diryammmm
kıs ben sarımsak kürü yaptım 5 diş sarımsagı rendeledim şampuanıma kattım dün ilk kez kullandım kk da okumuştum sirke olayınıda ama kötü:87: yaptı
sen nasıl kullanıyorusn cnm sirke ve sarımsagı ben şimdi o şampiyonun içine katsam olarmı ki z.yagını?
tüloşşşş
senin tarifte güslemiş cnm nasıl yapıyorsun tam olarak anlat bakiyim
birde bu karışımın üzeirne mi krme kullanıyorusn benim saçlarım normald eyaglanır hemen o sebepten krem çok tercih etmiyorum sadece karışımı yapsem olmamıı?
birde sirkey direk dökmedim kuuuuuuuuu suya karıştırıp döktüm
hoşgeldin yesilsiyahgünaydın herkese yaklasık 1 haftadır takipteyim ve bugun itibariyle 90.2 güzel bi diyete başladımdüzenli olarak listemi paylaşacagım sizlerle. normalde az yiyen biriyim neden diyordum neden gitmiyor bu kilolar. sebebini burada anladımki yanlış ve düzensiz beslenme. artık gidecek bu kilolar gidecekkkkk
hoşgeldin izlem, seni görmek çok güzelcanımcımmm ara ara resimlerimi koymamdaki amacım bu zaten
biraz olsun azimlendirmek, yaz geliyor herkes ifil ifil gezerken
biz karşıdan mı bakıcaz, istemediğimiz kıyafetlerin içinde ruhumuz isyan edicek
ama çaresiz boyun eğicez
yokk yaaaa
biz o kadar iradesiz güçsüzmüyüz
herkes yapıyor, ben neden yapamıyayım, o cips kola çikolata paketini mi giycem yazın
hadi daha 2 ay var, çok yol katedersiz inan kii
sadece kendine inan ve doğru beslendiğinden emin ol veeeeeeeee mutlu ollllll :92::92:
Yürü be izlemim ver gazı ver gazı nasılda motive eder insanı yaaaa iyi ki varsın
izlemmm öpsene beniiicanımmmm hoş geldin resimlerin arasındaki fark insanı mislimisline motive ediyor bu arada elbisene bayıldım insan narin olunca ne giyse yakışır gerçiii
tünaydın kızlarrr
öyle güzel bi kahvaltı yaptım ki geceki acıkmama inatt ohh alacak verecek kalmadı :2:
hoşgeldin izlem, seni görmek çok güzel
o cips kola çikolata paketini mi giycem yazın bu sözün çok motive etti beni
Geldimmmm gelddim sonunda cok sükür
Bu pc kafayi yedi, bana da yedirttigi icin gelemiyordum, evde sikintidan catladim desem yeri
Özledim kuuuuuuuuuuuuuuuuu sizi coook hemde
Bende Alyadua'mi uyutayim da geliyim tekrardan..
Geldimmmm gelddim sonunda cok sükür
Bu pc kafayi yedi, bana da yedirttigi icin gelemiyordum, evde sikintidan catladim desem yeri
Özledim kuuuuuuuuuuuuuuuuu sizi coook hemde
Bende Alyadua'mi uyutayim da geliyim tekrardan..
neden kimse cevap vermiyor ama, bekliyorum arkadaşlar. ayrıca az önceki mesajıma şunu eklemek istiyorum, uykusuzluk kilo vermeyi engelliyormuş, benim sekiz aylık bir oğlum var ve gece aralıklarla 4-5 saati zor uyuyorum. benim durumumda olan var mı?
merhaba ben yeni görüdmmm sorunu kaçırdım
ma buna cvp vereyim evet belki etkiliyordur am açokta degil
benim ikiz prenslerim var 2.5 yaşındalar hala kesintisiz uyumuaz bir tanesii
hal auykusuzluk çekiyorum
çokta bir önem tşkil etmez cnm kilo vermede
harika bir gün geçirmişsin canım ...aslan kaplan varmıydı kuuu ayyy çok korkarımmmm..kafeste bile olsa...yeni montun hayırlı olsun en kısa zamanda resim eklemeni bekliyoummmmmm....oofffff 1 saattir geçmişi okuyorum yaa
gezimiz çok güzeldi merak edenlere söyliyim, harikaydı en son ortaokulda gitmştim sanırım, hayvanat bahçesine ki bu daha da güzeldi, çok geniş olanlarda parmaklık filan yok, öle geziyorlar
sonrasında vapurla 2 saatlik bir gezi yaptık, ananem de vardı, en büyük hayaliydi vapura binmek, o da gerçekleşmiş oldu ve o kadar mutluydu kii...
bugünde nette sorun vardı, giremedim bi türlü
zeynep, sende de basen var gülüm, gider merak etme, aynen devam et
feryal aldığın 2-3 kilo göbüşe gitmiş sanırım, yada kotun biraz darsa pırtlatmış olabilir
ama hiç kötü görüntü yok, yavaş yavaş fazla kasmadan devam et canım
deryaa işle ilgili yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum
bizimde başımızdan geçti biliyosun
allah hakkınızda hayırlısını versin, eşine moral vermeye çalış aman diyim
gülçn seni merak etmiştik
banuu ve tülay söylenip durmayın
bişeye başladınız hakkını vererek yapın işte
şurda yapacağınız 2 gün, ölmessiniz merak etmeyin 2 gün meyve yemeden
susssunn bakam
ilkoşummm tuvaletten çıkamamışsın kuzumm
kesin 1 kitap bitirmişindir
kaçak seher, sen gel bakam buraya :94::94::94::94: öpcem öpcem gel sen :82::82::82:
süreyyaa çok seyretme öyle şeyleri yaa, müge filan, yoksa insan sokağa çıkamaz paranoyak olur valla
sen önlemini al gene de ama, aman çocuklara çok yansıtma, psikolojilerini bozma, yoksa geri dönmesi zor bir yanlış olabilir canım
nehir sende başlamışsın, bol bol protein al canım
çok şarküteri olayına girmemeye çalış
veeeee o deri cekeri aldımmm
çok da içime sindi, tam oturdu :87::87::87::87::87::87:
yaşasıııınnnn
sirkee saçı parlatıyor ve yumuşatıyor dediler ama kaızk gibi oldu tel tel duruyor saçım
ilkayyyy
nasıl geçiyorrrrr diyett.............
neden kimse cevap vermiyor ama, bekliyorum arkadaşlar. ayrıca az önceki mesajıma şunu eklemek istiyorum, uykusuzluk kilo vermeyi engelliyormuş, benim sekiz aylık bir oğlum var ve gece aralıklarla 4-5 saati zor uyuyorum. benim durumumda olan var mı?
Hosgeldinnn Gülcin'cimmmm
Özledim Valla SeniBirakip Gitme Bizi .. Gözümüz Seni Ariyor Yoksaaam
Topigimize Yeni Katilan Arkadaslara Kocaman Bir
HOSGELDIN diyorummm
Hosbuldum tatlimm, birakmak mi ? Benim öyle bir lüksüm yok balim
hoşgeldin canım
çok teşekkür ederim canım cevabın için. senin gibi zayıflama konusunda başarılı olmuş birinden bunu duymak beni sevindirdi. bende bu sefer çok kararlıyım. 4 ay sonra işe başlayacağım, böyle başlamak istemiyorum. o yüzden sizlerin desteğine çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?