80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüloşşşş
senin tarifte güslemiş cnm nasıl yapıyorsun tam olarak anlat bakiyim
birde bu karışımın üzeirne mi krme kullanıyorusn benim saçlarım normald eyaglanır hemen o sebepten krem çok tercih etmiyorum sadece karışımı yapsem olmamıı?

birde sirkey direk dökmedim kuuuuuuuuu suya karıştırıp döktüm

ayy yok kıı ben sarımsak koumuyorum ıyy kokar o yaa ben sadece elma sirkesini sulandırıp döküyorum saçıma 5 dk bekletip durulayı kremliyorum :78:

tüloşş
bend ekokar diye düşünüyorudm ama kokmuyor BACIM
ben sana yımırtayıııı sordum kuu nasıl yapıyon die

izlemmm öpsene beniii canımmmm hoş geldin resimlerin arasındaki fark insanı mislimisline motive ediyor bu arada elbisene bayıldım insan narin olunca ne giyse yakışır gerçiii
tünaydın kızlarrr
öyle güzel bi kahvaltı yaptım ki geceki acıkmama inatt ohh alacak verecek kalmadı :2:

yumurta her saç tipine iyi geliyomuş canım . bende nette okumuştum bu bakımı .
5 kaşık hakiki zeytin yağına 2 yumurta katıp çırpıyorum .sonra saçıma sürüyorum .jelatinleyip 1 saat bekletiyorum ve yıkıyorum . valla acayip iyi geldi bana .

sirke veya limon suyunu suyla karışırım saçınıza dökün sonra durulayın ve kremleyin yazıyordu ben ordan baktım canım . bi şişe sirke banyonun çekmecesinde haftada bir yapıyorum çok sık yapmakta yıpratıomuş saçı canım haberin ola

ben şimdi şu aşağıdakini denicem bitkileri alabilirsem

Yumuşak ve parlak saçlar için durulama suyu: Aşağıdaki bitkilerden 1 çorba kaşığı alarak kaynar suyun içine atın ve yarım saat bekleyin. Ardından bir fincanın 1/4′ü kadar elma sirkesiyle iyice karıştırın. Saçınızı şampuanlayın. Daha sonra karışımı defalarca saçınıza dökün.

Genel saç bakımı için bitkiler : Biberiye yaprakları, ısırgan otu, dul avrat otu kökü, yabani çiçekler
Kuru saçlar için : Papatya yaprağı, kara kafes otu, ısırgan otu, yabani çiçekler
Yağlı saçlar için : Limon kabuğu, nane, hint limonu

hoşgeldin yesilsiyah

hoşgeldin izlem, seni görmek çok güzel
o cips kola çikolata paketini mi giycem yazın bu sözün çok motive etti beni

Yürü be izlemim ver gazı ver gazı nasılda motive eder insanı yaaaa iyi ki varsın

teşekkürler canım
bende çok seviyorum bu elbisemi hem rahat hem şık
ohhh afiyet olsun bakam :92::92:

hoşgeldin izlem, seni görmek çok güzel
o cips kola çikolata paketini mi giycem yazın bu sözün çok motive etti beni

ohhh ne güzelll

paketleri her eline almada, o söz aklına gelsin artıkın :87::87::87:

feryallll dün yazıcaktım unuttum
dantel tül etekleri beğenmişsin
etekten kendime dikmeyi başarabilirsem sana da dikerim gülüm
onların adı tütü etek

merhaba arkadaşlar. bende dün aranıza katıldım. 10 günü geçti diyet yapıyorum. 85.7 ile başladım ve bu sabah 84 kiloydum hemde bu sabah regl olmama rağmen. butterfly arkadaşım sağolsun dün bilgilendirmiş, iki hafta yediklerimi yazmam gerekiyormuş. dün yediklerimle başlayayım,
sabah: 2 dilim kepekli ekmek 2 kk beyaz peynir 1 yumurta
öğle: 5 adet yaprak sarma ve 1 su bard. yoğurt
ara: 2 form çikolatalı büskivi
akşam: 1 pors. kuru fasulye 4 yem. kaş. pirinç pilavı ve çoban salatası
gece : 1 adet portakal

bu sabah ise canım normal kahvaltı etmek istemedi 1 pors. mercimek çorbası ve 1 dilim kepek ekmek yedim.
bu arada gün aşırı 45 dk. tempolu yürüyüş yapıyorum. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Geldimmmm gelddim sonunda cok sükür
Bu pc kafayi yedi, bana da yedirttigi icin gelemiyordum, evde sikintidan catladim desem yeri

Özledim kuuuuuuuuuuuuuuuuu sizi coook hemde
Bende Alyadua'mi uyutayim da geliyim tekrardan..

Geldimmmm gelddim sonunda cok sükür
Bu pc kafayi yedi, bana da yedirttigi icin gelemiyordum, evde sikintidan catladim desem yeri

Özledim kuuuuuuuuuuuuuuuuu sizi coook hemde
Bende Alyadua'mi uyutayim da geliyim tekrardan..

Hosgeldinnn Gülcin'cimmmm

Özledim Valla Seni Birakip Gitme Bizi .. Gözümüz Seni Ariyor Yoksaaam

Topigimize Yeni Katilan Arkadaslara Kocaman Bir
HOSGELDIN diyorummm

neden kimse cevap vermiyor ama, bekliyorum arkadaşlar. ayrıca az önceki mesajıma şunu eklemek istiyorum, uykusuzluk kilo vermeyi engelliyormuş, benim sekiz aylık bir oğlum var ve gece aralıklarla 4-5 saati zor uyuyorum. benim durumumda olan var mı?

merhaba ben yeni görüdmmm sorunu kaçırdım
ma buna cvp vereyim evet belki etkiliyordur am açokta degil
benim ikiz prenslerim var 2.5 yaşındalar hala kesintisiz uyumuaz bir tanesii
hal auykusuzluk çekiyorum

çokta bir önem tşkil etmez cnm kilo vermede

çok teşekkür ederim canım cevabın için. senin gibi zayıflama konusunda başarılı olmuş birinden bunu duymak beni sevindirdi. bende bu sefer çok kararlıyım. 4 ay sonra işe başlayacağım, böyle başlamak istemiyorum. o yüzden sizlerin desteğine çok ihtiyacım var...

harika bir gün geçirmişsin canım ...aslan kaplan varmıydı kuuu ayyy çok korkarımmmm..kafeste bile olsa...yeni montun hayırlı olsun en kısa zamanda resim eklemeni bekliyoummmmmm....
sirkee saçı parlatıyor ve yumuşatıyor dediler ama kaızk gibi oldu tel tel duruyor saçım
demekki neymiş her duyduuuunu yapmicekmişin
ilkayyyy
nasıl geçiyorrrrr diyett.............

canım benim iyi gidiyor dün çayla beyaz leblebi atıştırdım bi ara güzel gidiyor baklalım yarın noooolicekkkk

bende duymuştum dengeli beslenme kadar uykud aönemliymiş.fakata gece sürekli kalkan bir bebek olunca uykudan eser kalmıyor sabahta işe gidince az uykuyla ayakta durmaya vucud alışıyor bisüre sonra benim bebeğimde 7 aylık ve 4 ay evde izinliydim sonrası işe başladım.gece 2,30 saat arayla kalkıyor artık aza indirgemek gerekiyor.bebeklerde 22:00-02:00 arası özellikle gelişiminde çok faydalıymış....kilo vermek için uykuyuda atlamamak gerekiyor...

hoşgeldin canım

Hosbuldum güzelimmmmmmmm

Aramiza yeni gelen arkadaslar varrrrr
Hepiniz hosgeldiniz fistiklar, azminiz daim olsun.

Alyadua'yi uykuya yatirdikdan sonra hemen ögle yemegimi hazirladim da geldim
Eeeeee fistiklar haberler sizde ne yaptiniz bakiyimmmm:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…