80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melenaya da cevap olsun....evet uykusuzluk bana başka etkilerde yapıyor,gün içinde yorgunluk,dikkat dağınıklığı,unutkanlık ve sinir....o nedenle şu veya bu şekilde uykumu almam gerekiyor alamassam bu belirtilerle günü bitiriyorum..metabolizmaya etki etmesine şaşmadım herşey yavaşlıyor demek...bende oğlana bu ara çok kalkar oldum bir ara düzenli uyuyor bir bilemedin iki kez uyanıyordu..oda hemen emziğini yada suyunu verinde geri dalıyordu..bu onbeş gündür çocuk geceleri sürekli uyanıyor sürekli uykuya dalarken zor dalıyor kımıl kımıl devamlı...nedir derdi bilemedik..arka dişlerden birimi çıkıyor yoksa korkuyormu bilemiyorum ...ddevam ederse danışıcam bir zaen dr a götürecez kilosu boyu nedir bilmiyoruz ben evdeki tartıya güvenemi,yorum..değişik değişik tartıyor..

Canim kesin arka ana disleri cikiyordur.
Alyadua'da aynen böyleydi belki 20 gün cektik.
Simdi yavas yavas düzelmeye basladi.
Hem alt, hem üst arka ana disleri olan toplamda 4 dis patlatti
Simdi yeni yeni uyku düzenine geri alisiyor.
Tarti konusuna gelince de, bende evdekilere güvenmiyorum.
Doktora bizimde gitmemiz gerek, bakalim..:97::97::97:

canım bir ara oturtmuştuk uykuyu ama 15 gündür filan çok uykusuz, iştahı da çok azaldı. diş çıkardığı için sanırım. sağlık sorunu yok çok şükür...

benimde saat 16:00 sularında uykum geliyor iş yerinde uykum açılması için geziniyorum bişeyler atıştırma ihtiyacı duyuyorum:)en kötüsüde gözlerimin altı uykusuzluk yorgunluktan dolayı mosmor oluyorbazen aynaya bakmak istemiyorum...birde yeni dikkatimi çekti sol gözümün altında ufacık beyaz leke inş.geçer çoğalmaz niye oldu anlamadım...bir arkadaşım 7 aydan sonra gece mama vermeyi kesmekgerekiyor kesintisiz uyuması için demişti ilk 1 hafta çok ağlıyor zorlanıyor sonra alışıyor dedi.doktora gittiğimde danışıcağım aslı var mı?

gerçekten doğru söylüyosun ama başarıcam bana çizelge konusunda yardım edermisin ben yapıcam başarıcam buarada yarın için kimse bana bilgi vermemiş biraz bilgi verirmisiniz buarada aylin vardı hatırlıyormusun o ne yaptı zayıfladımı düğünü oldumu acaba kib

çarşamba günü menüm

sabah
2 kuru kayısı+sirkeli ılık su
1 dilim kepek ekmek+1 kk beyaz peynir+1 dilim kaşar+3 zeytin+dereotu
arada
kuru incir
öğle
domates+salatalık+biber+1 kk peynir+2 grisinni
arada
kuru incir 1 tane
akşam
yeşil mercimek çorbası +karanabahar salatası
arada
süt
3 yeşilçay+2 lt su

kızlar ılık sirkeli su faydası olmaz sadece miğdeye zarar boşa içiyorsun diyorlar bir fikri olan varmı?

kesinlikle yanlış çünkü ben bi aralar 97 kiloydum her öğünden önce bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı koyordum her öğünden yarım saat önce içtim çok faydası oldu bu şekilde öneriyor zaten diyetisyemn bence devam et

tüloşş
bend ekokar diye düşünüyorudm ama kokmuyor BACIM
ben sana yımırtayıııı sordum kuu nasıl yapıyon die

anlattım ya kuzum :82:

hoşgeldin aramıza ..menün gayet güzel olmuş .. ama çorba zaten karbonhidrat yanına ekmek yemesen daha iyi olurmuş . yavaş yavaş bu kavramlar oturur ama merak etme

Geldimmmm gelddim sonunda cok sükür
Bu pc kafayi yedi, bana da yedirttigi icin gelemiyordum, evde sikintidan catladim desem yeri

Özledim kuuuuuuuuuuuuuuuuu sizi coook hemde
Bende Alyadua'mi uyutayim da geliyim tekrardan..

hoşgeldin canım şükür kavuşturuna

tam yerindesinn biz yazmaksak sn yaz cevap almazsan alınma kırılma bazen gözden kaçabilio tekrar sor tekrar hatta tekrar ..
ben ilk geldiğimde alınırdım kimse benle ilgenlenmio gibi gelirdi şimdide maşallah kovsalar gitmem :86:

kızlar ılık sirkeli su faydası olmaz sadece miğdeye zarar boşa içiyorsun diyorlar bir fikri olan varmı?

bence faydası kişiden kişiye değişir .mide rahatsızlıkları olanlara pekte ii etki yapmadığı garanti . ama gayet güzel etkiler görende var .denemeden bilemeyşz . ben diyete başladığımda 3 ay aralıksız içtim . zaten diyette yaptığım için etkisini anlamadım pek ama psikolojik olarak onu içince açıkmıcakmışım yğlarım eriyomuş gibi falan gelirdi

sirkeli su içince benim başım dönüyor gün içinde
1 büyük kupa suya yarım kapak kadar 10 damla koyuyordum
gün içinde ara ara baş dönmeleri yaşadım, hiç de aklıma gelmedi ondan olacağı
biri söyledi, tansiyonu düşürebilir sirke diye
ben içmeyi bıraktım, baş dönmesi de beni bıraktı canım...

onun için herkese için bişiy olmaz deme, her bünyede etkisi farklı oluyor çünkü
deneyerek belli oluyor bazı şeyler

Enaaaaammm bittttttimmm, nasil yordu beni
Bu Leslie sokakcisi ile 8km (5 Mile) yaptimda geldim kuuuuuuuuuuuuuu
Bizimkiler nerdesinizzz

Sükür kuzum, sükür.
Essahdan kovsamda gitmicen mi kelebeeegeeeeem

Gercekden de kisiden kisiye degisir.
Ben inanilmaz faydasini görüyordum.
Yalniz icine limon sikarak rahat rahat iciyordum.
Asiri derece de kendimi zinde hissettiriyor ve gercekden de acligimi bastirdigini fark ediyordum.
Ama sonradan sonradan Öggggghhhh geldigi icin birakdim
Icebilsem, simdi hemen tekrar baslarim yani.
O kadar faydasi oldu bana, ki kilo bakimindan da gercekden de yarari var

herkese selamlar kızlar

tubix kesinliklikle hap kullanan yok burda zaten vücuda çok zararlı bişey ama 5 i biyerde çay tarçın çayı form çayı yeşil çay gibi şeyleri hepimiz içiyoruz

izlem ablaaa hoşgeldin sonunda dönebildin doğal yaşam parkından ayrıca yine fotoğrafın yakıyor ortalığı süpersin.. o eteklerden banada dikermisin izlem abla ay çok sevinirim valla senin elinden bişeyi giymek beni çok mutlu eder

derya abla sarımsağın kokusu kafadan çıkıyomu ya 1 kerede yada sirkenin kokusu banu abla o sirkeyi yanlız durulanmaya suyuna çok az koyuluyo belli belirsiz diye biliyorum direk sürdüysen olmaz heralde

melena35 sende hoşgeldin aramıza azmin daim olsun menün güzel benimkilere benziyor biraz

gülçin abla alyadua senin kızın mı nasıl isim öyle değişik

ben geldimmmmmm

gülçin sporun yarasınnnnnnn bacımmm gitsen yaglar inşş

yarın bi kurabiye yapıcam güsel olurs size tarifni veririmmm
önce kendim deneyim

izlemmmmmmmm
karşılaşamadıkkk ku bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…