bende duymuştum dengeli beslenme kadar uykud aönemliymiş.fakata gece sürekli kalkan bir bebek olunca uykudan eser kalmıyor sabahta işe gidince az uykuyla ayakta durmaya vucud alışıyor bisüre sonra benim bebeğimde 7 aylık ve 4 ay evde izinliydim sonrası işe başladım.gece 2,30 saat arayla kalkıyor artık aza indirgemek gerekiyor.bebeklerde 22:00-02:00 arası özellikle gelişiminde çok faydalıymış....kilo vermek için uykuyuda atlamamak gerekiyor...
melenaya da cevap olsun....evet uykusuzluk bana başka etkilerde yapıyor,gün içinde yorgunluk,dikkat dağınıklığı,unutkanlık ve sinir....o nedenle şu veya bu şekilde uykumu almam gerekiyor alamassam bu belirtilerle günü bitiriyorum..metabolizmaya etki etmesine şaşmadım herşey yavaşlıyor demek...bende oğlana bu ara çok kalkar oldum bir ara düzenli uyuyor bir bilemedin iki kez uyanıyordu..oda hemen emziğini yada suyunu verinde geri dalıyordu..bu onbeş gündür çocuk geceleri sürekli uyanıyor sürekli uykuya dalarken zor dalıyor kımıl kımıl devamlı...nedir derdi bilemedik..arka dişlerden birimi çıkıyor yoksa korkuyormu bilemiyorum ...ddevam ederse danışıcam bir zaen dr a götürecez kilosu boyu nedir bilmiyoruz ben evdeki tartıya güvenemi,yorum..değişik değişik tartıyor..
bende duymuştum dengeli beslenme kadar uykud aönemliymiş.fakata gece sürekli kalkan bir bebek olunca uykudan eser kalmıyor sabahta işe gidince az uykuyla ayakta durmaya vucud alışıyor bisüre sonra benim bebeğimde 7 aylık ve 4 ay evde izinliydim sonrası işe başladım.gece 2,30 saat arayla kalkıyor artık aza indirgemek gerekiyor.bebeklerde 22:00-02:00 arası özellikle gelişiminde çok faydalıymış....kilo vermek için uykuyuda atlamamak gerekiyor...
melenaya da cevap olsun....evet uykusuzluk bana başka etkilerde yapıyor,gün içinde yorgunluk,dikkat dağınıklığı,unutkanlık ve sinir....o nedenle şu veya bu şekilde uykumu almam gerekiyor alamassam bu belirtilerle günü bitiriyorum..metabolizmaya etki etmesine şaşmadım herşey yavaşlıyor demek...bende oğlana bu ara çok kalkar oldum bir ara düzenli uyuyor bir bilemedin iki kez uyanıyordu..oda hemen emziğini yada suyunu verinde geri dalıyordu..bu onbeş gündür çocuk geceleri sürekli uyanıyor sürekli uykuya dalarken zor dalıyor kımıl kımıl devamlı...nedir derdi bilemedik..arka dişlerden birimi çıkıyor yoksa korkuyormu bilemiyorum ...ddevam ederse danışıcam bir zaen dr a götürecez kilosu boyu nedir bilmiyoruz ben evdeki tartıya güvenemi,yorum..değişik değişik tartıyor..
canımcımmm ara ara resimlerimi koymamdaki amacım bu zaten
biraz olsun azimlendirmek, yaz geliyor herkes ifil ifil gezerken
biz karşıdan mı bakıcaz, istemediğimiz kıyafetlerin içinde ruhumuz isyan edicek
ama çaresiz boyun eğicez
yokk yaaaa
biz o kadar iradesiz güçsüzmüyüz
herkes yapıyor, ben neden yapamıyayım, o cips kola çikolata paketini mi giycem yazın
hadi daha 2 ay var, çok yol katedersiz inan kii
sadece kendine inan ve doğru beslendiğinden emin ol veeeeeeeee mutlu ollllll :92::92:
kızlar ılık sirkeli su faydası olmaz sadece miğdeye zarar boşa içiyorsun diyorlar bir fikri olan varmı?
tüloşş
bend ekokar diye düşünüyorudm ama kokmuyor BACIM
ben sana yımırtayıııı sordum kuu nasıl yapıyon die
hoşgeldin aramıza ..menün gayet güzel olmuş .. ama çorba zaten karbonhidrat yanına ekmek yemesen daha iyi olurmuş . yavaş yavaş bu kavramlar oturur ama merak etmemerhaba arkadaşlar. bende dün aranıza katıldım. 10 günü geçti diyet yapıyorum. 85.7 ile başladım ve bu sabah 84 kiloydum hemde bu sabah regl olmama rağmen. butterfly arkadaşım sağolsun dün bilgilendirmiş, iki hafta yediklerimi yazmam gerekiyormuş. dün yediklerimle başlayayım,
sabah: 2 dilim kepekli ekmek 2 kk beyaz peynir 1 yumurta
öğle: 5 adet yaprak sarma ve 1 su bard. yoğurt
ara: 2 form çikolatalı büskivi
akşam: 1 pors. kuru fasulye 4 yem. kaş. pirinç pilavı ve çoban salatası
gece : 1 adet portakal
bu sabah ise canım normal kahvaltı etmek istemedi 1 pors. mercimek çorbası ve 1 dilim kepek ekmek yedim.
bu arada gün aşırı 45 dk. tempolu yürüyüş yapıyorum. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Geldimmmm gelddim sonunda cok sükür
Bu pc kafayi yedi, bana da yedirttigi icin gelemiyordum, evde sikintidan catladim desem yeri
Özledim kuuuuuuuuuuuuuuuuu sizi coook hemde
Bende Alyadua'mi uyutayim da geliyim tekrardan..
tam yerindesinnçok teşekkür ederim canım cevabın için. senin gibi zayıflama konusunda başarılı olmuş birinden bunu duymak beni sevindirdi. bende bu sefer çok kararlıyım. 4 ay sonra işe başlayacağım, böyle başlamak istemiyorum. o yüzden sizlerin desteğine çok ihtiyacım var...
kızlar ılık sirkeli su faydası olmaz sadece miğdeye zarar boşa içiyorsun diyorlar bir fikri olan varmı?
kesinlikle yanlış çünkü ben bi aralar 97 kiloydum her öğünden önce bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı koyordum her öğünden yarım saat önce içtim çok faydası oldu bu şekilde öneriyor zaten diyetisyemn bence devam et
anlattım ya kuzum :82:
hoşgeldin aramıza ..menün gayet güzel olmuş .. ama çorba zaten karbonhidrat yanına ekmek yemesen daha iyi olurmuş . yavaş yavaş bu kavramlar oturur ama merak etme
hoşgeldin canım şükür kavuşturuna
tam yerindesinnbiz yazmaksak sn yaz cevap almazsan alınma kırılma bazen gözden kaçabilio tekrar sor tekrar hatta tekrar ..
ben ilk geldiğimde alınırdım kimse benle ilgenlenmio gibi gelirdi şimdide maşallah kovsalar gitmem:86:
bence faydası kişiden kişiye değişir .mide rahatsızlıkları olanlara pekte ii etki yapmadığı garanti . ama gayet güzel etkiler görende var .denemeden bilemeyşz . ben diyete başladığımda 3 ay aralıksız içtim . zaten diyette yaptığım için etkisini anlamadım pek ama psikolojik olarak onu içince açıkmıcakmışım yğlarım eriyomuş gibi falan gelirdi
Sükür kuzum, sükür.
Essahdan kovsamda gitmicen mi kelebeeegeeeeem
Enaaaaammm bittttttimmm, nasil yordu beni
Bu Leslie sokakcisi ile 8km (5 Mile) yaptimda geldim kuuuuuuuuuuuuuu
Bizimkiler nerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?