80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni aldığım mekik aletine acayip gıcık oldum
Reklamlarda o aletler hep siz otururken sırt yaslanıyo gibi gösteriliyodu
Bu bi tuhaf kesinlikle o şekilde yaslanmıyo tamamen kalkmak zorunda kalıyorsun hiç karın kasına baskısı yok çalışsa çalışsa bacak kası falan çalışır
Yatırıp kaldırırkende insanın beyni bulanıyo iğrenç bişey 2 dk yaptım ayakta duramadım
Gitti param boş yere

izlemmmmm kızz tb unu ile diyet kurabiyeee
yenilemilirrr %100 diyet bacım

banuuuuu baksana biz petibör delileri için ne yapmışlar
bu tam diyetlik, yeme de yanında yat diye buna denir herhalde

slm ıslar nasılsınız geçmişi okuyamadım menümü yazatım okucam :)

sabah
2-3 sosis
yarım salatalık
yarım domates
1 parça peynir

ara

1 tük kahvesi
1 sosis

öğlen
ton balıklı salata

ara
1 fincan çay
2 ceviz

akşam
2 yumurta 2-3 sosisle yapımış tavada
2 kaşık lor
1 bardak lıght cola

yorumlarınızı bekliyorum

(bu arada akşam yemeğimin hepsini yiyemedim kaldı tabakta)

selam kizlar gecmisi okuyamadim aksam okurum

biraz önce cok sinir oldugum biseyi anlatmak istiyorum
benim bir görümcem var 24 yasinda 1 yillik evli.okadar öve öve sigdiramadi evlendigi kocasini muradina erdi evlendi,neyse beni hergün caldirir benimde hattim bedava oldugu icin türkiyeye ararim,hergün evde ama hergünnnn hicmi pazari carsisi gezmesi yok,kocasida bir pazarlari evde onunda isi geregi araba pazarina gidermis hep.....simdi geleiym konuyaa,ben kizimi dogum ettikden 5 gün sonra yürüyüse cikardim havalara alisiin diye hergün yarim saat yürüdük ,oglumdada aynisini yaptim kis mis yaz dinlemedim.
buda biliyor bunu ,cocukdan acildi laf bunun daha yok cocugu ama istiyor ,esinden icin diyorki ,dermismi eniste bey eee cocugu disariya alistirdimi sapitiri evin yolunu bulamaz ilerde haftada 1 gün yetermis cocuga,
bende dedim cocugunuz olsunda göreyim dedim,cocuk catlaisnmi evde yazin napicaksiniz dedim,haftadaq bi kere yeter diyor sonra yolunu kaybedermis ilerde...

laf banamiydi artik yoksa ortalagimi anlayamadim.birde bana eltisini övmesinmi ,kaidn sünnet etircekmis cocuklairni 9 ve 2.5 yasindaki cocuklari.sünnetden sonra köye annesilere yollucakmis 2-3 günlüne neymisde evini temizlicekmis,birde köyleri uzak boludan ankaranin bir köyüne daha kücükmüs digeride dedim birde yaralari iyilesmeden ne bileyim dedim,benmi cok düskünüm yoksa milletmi umursamazmi deidm analmadim dedim,napsin kadin diyor birde sevmem pek kendilerini ama napayim kocamin hatrina konusuyorum

nhr
menünee izloşş kh pirii yorum yapar birazdan ama bana göre ii olmuş cnm

zuzum
kıs biz çok ayrıntıcızz boşver ncm herkeisn bir düşüncesi var işte napcan bacım

kızlar ben platese kaçarrr gelinc egörüşürükkkkkk

allahin izniyle 1-2 güne regl olmaliyim dört gözle bekliyorum karnim cok sisdi belki yarinada yansir.....cumartesi kardesimin nikahi var...kizima su moda olan gögüsen firfirlari baslayan elbise aldim nar cicegi renginde tam kirmizida degil sanirim nar cicegi oluyor, mini elbise ama cok hos oldu ...altina ten siyah corap giydirmeyi dünüsuyorum siyah babetleri var birde ,oglusumuda sütlü kahve renginde pantolon kirmizi kareli gömlek ....kendime gelince daha biseycik almadim ya ne alcam karar veremedim yaaaa.....:44:

Son düzenleme:
liliumcum cevap için teşekkürler.bakalım inşş vericem. bu arada kilo çizelgesini nsl hazırlıyorsunuz ?

Burada anlatılmış nasıl yapılacağı canım,buyur ;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Heheeeyyytttt ver gazı kaptan ver coşkuyu

Kızlarrr A101 31 mart fırsat ürünü 39 lira kendisi artık benim oldu çok heyecan yaptım akşam olsada eve gidip kursam

Dilekçim çok şaşırdım görünce bugün baktım a101'e neler var diye hiç göremedim bunu :26:
Çok istediğim bir şeydi tam tekrar sormaya gidiyordum ki memnun kalmadığını okudum.Belki arızalıdır çünkü kullanan herkes memnun bundan :26:

Banuşum ben zeytinyağını yapıyordum sarımsağı denemeye fırsatım olmadı ama deneyip de çok güzel sonuçlar alan arkadaşlarım oldu.Aynı senin yaptığın gibi kullanıyor onlarda ama hani ufak 200 ml'lik şampuana yapıyorlar bekleyince kötü oluyor çünkü sarımsak Bitince doldurup tekrar yapıyorlardı.
Ama zeytinyağı mutlaka yap.Sürdükten sonra streçle en az 2-3 saat dursun

arkadaşlar bende 84 kiloyum bende bugün başladım ama birbirimizden ilham alıp verelim lütfen:

Aramıza hoşgeldin,sen kararlı olduğun sürece buradan deste göreceğine emin olabilirsin..
Azmin daim olsun.

Geldimmmm gelddim sonunda cok sükür
Bu pc kafayi yedi, bana da yedirttigi icin gelemiyordum, evde sikintidan catladim desem yeri

Özledim kuuuuuuuuuuuuuuuuu sizi coook hemde
Bende Alyadua'mi uyutayim da geliyim tekrardan..

Gülçinim gülçinim gülçinim gelmiişşşş nihayettt
Çok özledik biz seni ama

Aramıza hoşgeldin
Destek için tam yerindesin :82:

bende kilo vermek istiyorum artık ama nasıl başlıyacağımı bilmiyorum(

Karar vermekle başla. Çünkü her şey kararlı olmanla alakalı. Zor günlerin,kolay günlerin olacak ama hepsi kararlığını sınayacak. Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun

derya abla sarımsağın kokusu kafadan çıkıyomu ya 1 kerede yada sirkenin kokusu banu abla o sirkeyi yanlız durulanmaya suyuna çok az koyuluyo belli belirsiz diye biliyorum direk sürdüysen olmaz heralde

Feryalim çıkıyormuş arkadaşlar öyle diyor benim daha denemeye fırsatım olmadı :78:

Son düzenleme:

ne bileyim iste bagzi insalari anlamiyorumda ondan,biliyorum zaten bi olsun cocugu pasakli bakacagindan eminim o kesinde....nezaman arasam hali siliyor hali kaldiriyor mutfak indiroyr kaldiryor bukadarda palavraci olmaz insan bekarken arkasini her tatile gitmede ben toplardim bi sofra kaldirmaya gelsin karni basi hemen agriridi tesadüf güya.

Regl oldum
Niye bu kadar sevindi bu manyak derseniz açıklayayım
Kaç gündür sabit çıkıyordum meğer şişliktenmiş. Ben reglimin 3-4 gün öncesinde 1 kiloya kadar artı çıkarım.Ve buna rağmen bu sabah 79.1 çıktım
Yani şu an 1 kilo bile vermiş olabilirim haftaya göreceğiz artıkın

Mesutun artık ona olmayan bir kotu vardı,ben de değişik bir şeyler arıyordum giymek için onu buldum bir giydim oldu. Öyle geldim iş yerine çoook güzeldi

çok teşekkürler canım, umarım azmim devamlı olur. peki gün aşırı 45 dk. yürüyüş yeterli olur mu ne dersiniz?

tebrikler tatlım ismin gülçin mi? ben daha 1 haftadır falan yapıyorum. en fazla 3 mil yaptım. helal olsun sana
ben de biraz önce 3 km. yürüyüp geldim

Evet güzelim adim Gülcin 23 yasinda bir cocuk annesiyim
Aman ben 1,5 aydir yapiyorum güzelim ama cok cenesek sokakci Leslie'm
O yüzden onun sesini komple kapatip, hem tv izliyor hemde sporumu yapiyorum
Alisirsin canim sende. Hem 5mile (8km) olan, yag yakici spor haberin ola :82::82:

Feryal'im evet canim kizimin adi Alyadua
Isimi cok degisik evet, bu isimi ben rüyamda gördüm 9aylik hamile iken
yoksa adi Ecrin Nisa olucakdi :103::103::103:

Bakdim canim ben bu menüye, hayir bu Karbonhidrat diyeti degil.
Burda hem protein ve karbonhidrat var.
Karisik.
Yalniz canim, gercekden de kilo vermek istiyorsan seker uyusturucusundan uzak dur.
Gözle görülür derece de farki göreceksin hem tartinda hem aynanda :103:

Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu azimli hatunum benim beeeeeeeee
Bak gör sen, daha ne pantolonlar sana bol gelicek de yeni yeni cicicler alicaksin tatlim benim

Bakdim canim ben bu menüye, hayir bu Karbonhidrat diyeti degil.
Burda hem protein ve karbonhidrat var.
Karisik.
Yalniz canim, gercekden de kilo vermek istiyorsan seker uyusturucusundan uzak dur.
Gözle görülür derece de farki göreceksin hem tartinda hem aynanda :103:
[/QUOTE]
tşkr ederim cvbın için. peki bu diyet nasıl sizce. yapan kişiler var güzel sonuçlar almışlar inş bendede etkili olur. su günlerde en çok istedgim şey kilo vermek:18:

Kuzum tatli krizindeyim ya, suan sadece yutkunuyorum.
Birde Izlos'um kolye bazindaki Petibörleri gösterince enammmmmmmmmmmmmmmmm

Sen dene de resimini cek buraya koy, tadi güzel olursa tarifini isterim tatlim senden

tşkr ederim cvbın için. peki bu diyet nasıl sizce. yapan kişiler var güzel sonuçlar almışlar inş bendede etkili olur. su günlerde en çok istedgim şey kilo vermek:18:[/QUOTE]

Canim assagilara inince zaten detaylari yazmislar
3Beyazdan ( seker, tuz, un) uzak durulacak diye.
Yürüyüs yapilmali ki yapamiyorsan evde 1 saat egzersiz vs....
Söyle bi bakinca cok iyi buldum bu diyeti.
Ölcüleri kacirmadan kesinlikle denemende fayda var güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…