ben geldimmmmmm
yarın bi kurabiye yapıcam güselolurs size tarifni veririmmm
önce kendim deneyim
izlemmmmmmmm
karşılaşamadıkkk ku bugün
banuuuuu baksana biz petibör delileri için ne yapmışlar
bu tam diyetlik, yeme de yanında yat diye buna denir herhalde
Eki Görüntüle 170585
liliumcum cevap için teşekkürler.bakalım inşş vericem. bu arada kilo çizelgesini nsl hazırlıyorsunuz ?
canımcımmm ara ara resimlerimi koymamdaki amacım bu zaten
biraz olsun azimlendirmek, yaz geliyor herkes ifil ifil gezerken
biz karşıdan mı bakıcaz, istemediğimiz kıyafetlerin içinde ruhumuz isyan edicek
ama çaresiz boyun eğicez
yokk yaaaa
biz o kadar iradesiz güçsüzmüyüz
herkes yapıyor, ben neden yapamıyayım, o cips kola çikolata paketini mi giycem yazın
hadi daha 2 ay var, çok yol katedersiz inan kii
sadece kendine inan ve doğru beslendiğinden emin ol veeeeeeeee mutlu ollllll :92::92:
Kızlarrr A101 31 mart fırsat ürünü 39 lira kendisi artık benim oldu çok heyecan yaptım akşam olsada eve gidip kursam
diryammmm
kıs ben sarımsak kürü yaptım 5 diş sarımsagı rendeledim şampuanıma kattım dün ilk kez kullandım kk da okumuştum sirke olayınıda ama kötü:87: yaptı
sen nasıl kullanıyorusn cnm sirke ve sarımsagı ben şimdi o şampiyonun içine katsam olarmı ki z.yagını?
arkadaşlar bende 84 kiloyum bende bugün başladım ama birbirimizden ilham alıp verelim lütfen:
Geldimmmm gelddim sonunda cok sükür
Bu pc kafayi yedi, bana da yedirttigi icin gelemiyordum, evde sikintidan catladim desem yeri
Özledim kuuuuuuuuuuuuuuuuu sizi coook hemde
Bende Alyadua'mi uyutayim da geliyim tekrardan..
çok teşekkür ederim canım cevabın için. senin gibi zayıflama konusunda başarılı olmuş birinden bunu duymak beni sevindirdi. bende bu sefer çok kararlıyım. 4 ay sonra işe başlayacağım, böyle başlamak istemiyorum. o yüzden sizlerin desteğine çok ihtiyacım var...
bende kilo vermek istiyorum artık ama nasıl başlıyacağımı bilmiyorum(
derya abla sarımsağın kokusu kafadan çıkıyomu ya 1 kerede yada sirkenin kokusu banu abla o sirkeyi yanlız durulanmaya suyuna çok az koyuluyo belli belirsiz diye biliyorum direk sürdüysen olmaz heralde
nhr
menünee izloşş kh pirii yorum yapar birazdan ama bana göre ii olmuş cnm
zuzum
kıs biz çok ayrıntıcızz boşver ncm herkeisn bir düşüncesi var işte napcan bacım
kızlar ben platese kaçarrr gelinc egörüşürükkkkkk
herkese selamlar kızlar
tubix kesinliklikle hap kullanan yok burda zaten vücuda çok zararlı bişey ama 5 i biyerde çay tarçın çayı form çayı yeşil çay gibi şeyleri hepimiz içiyoruz
izlem ablaaa hoşgeldin sonunda dönebildin doğal yaşam parkındanayrıca yine fotoğrafın yakıyor ortalığı süpersin.. o eteklerden banada dikermisin izlem abla ay çok sevinirim valla senin elinden bişeyi giymek beni çok mutlu eder
derya abla sarımsağın kokusu kafadan çıkıyomu ya 1 kerede yada sirkenin kokusu banu abla o sirkeyi yanlız durulanmaya suyuna çok az koyuluyo belli belirsiz diye biliyorum direk sürdüysen olmaz heralde
melena35 sende hoşgeldin aramıza azmin daim olsun menün güzel benimkilere benziyor biraz
gülçin abla alyadua senin kızın mı nasıl isim öyle değişik
İztersen bi dene bekemben arada yok olur sonra cee çıkarım sadece . sanatçular gibi nadasa bırakıyorum kendimi
daha yürüüyüşümü yapmadım yaa off offama gülçini kıskandım yapmazsam uyuyamam gece
Olsun sen assolist de olsan gitme bi yere
tebrikler tatlım ismin gülçin mi? ben daha 1 haftadır falan yapıyorum. en fazla 3 mil yaptım. helal olsun sana
ben de biraz önce 3 km. yürüyüp geldim
herkese selamlar kızlar
tubix kesinliklikle hap kullanan yok burda zaten vücuda çok zararlı bişey ama 5 i biyerde çay tarçın çayı form çayı yeşil çay gibi şeyleri hepimiz içiyoruz
izlem ablaaa hoşgeldin sonunda dönebildin doğal yaşam parkındanayrıca yine fotoğrafın yakıyor ortalığı süpersin.. o eteklerden banada dikermisin izlem abla ay çok sevinirim valla senin elinden bişeyi giymek beni çok mutlu eder
melena35 sende hoşgeldin aramıza azmin daim olsun menün güzel benimkilere benziyor biraz
gülçin abla alyadua senin kızın mı nasıl isim öyle değişik
hanımlar bi sorum olacak size yaptıgım diyet karbonhitrat diyetimi oluyor. kafamı karıştıran bazı tezatlıklar cıktı ortaya. yaptıgım diyet burda= http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html
Regl oldum
Niye bu kadar sevindi bu manyak derseniz açıklayayım
Kaç gündür sabit çıkıyordum meğer şişliktenmiş. Ben reglimin 3-4 gün öncesinde 1 kiloya kadar artı çıkarım.Ve buna rağmen bu sabah 79.1 çıktım
Yani şu an 1 kilo bile vermiş olabilirim haftaya göreceğiz artıkın
Mesutun artık ona olmayan bir kotu vardı,ben de değişik bir şeyler arıyordum giymek için onu buldum bir giydim oldu. Öyle geldim iş yerine çoook güzeldi
ben geldimmmmmm
gülçin sporun yarasınnnnnnn bacımmm gitsen yaglar inşş
yarın bi kurabiye yapıcam güselolurs size tarifni veririmmm
önce kendim deneyim
izlemmmmmmmm
karşılaşamadıkkk ku bugün
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu azimli hatunum benim beeeeeeeee
Bak gör sen, daha ne pantolonlar sana bol gelicek de yeni yeni cicicler alicaksin tatlim benim
tşkr ederim cvbın için. peki bu diyet nasıl sizce. yapan kişiler var güzel sonuçlar almışlar inş bendede etkili olur. su günlerde en çok istedgim şey kilo vermek:18:[/QUOTE]Bakdim canim ben bu menüye, hayir bu Karbonhidrat diyeti degil.
Burda hem protein ve karbonhidrat var.
Karisik.
Yalniz canim, gercekden de kilo vermek istiyorsan seker uyusturucusundan uzak dur.
Gözle görülür derece de farki göreceksin hem tartinda hem aynanda :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?