80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Deryacım banada dün babam söylemişti bunu netten baktım göremedim emin olmak için öğle tatilimi öne çektim son kalanıda ben aldım
Ama tuhaf ya nette videosu falanda yok ab rocket tanıtımlarına baktım sabit otururken sırt kısmı yatıyo ama bunda olmuyo
Otururken nerdeyse hiç yaslanmıyo ancak tüm vücudunla kalkarsan poponda kalkcak yani bacaklarınla köprü kurmuş gibi o zaman arkaya yaslanıyo bu kezde karnına bi etkisi olmuyo mekanizma işliyo ama başın dönüyo
Çok sinir oldum ya ben bununda arızası falan olurmu ki etrafta olan bişeyde değilki gidip kullanımına baksam kutusunun üstündeki kadının resimleride hep kazık gibi zaten öyle kadın otururken arkaya yatmış hali yok hiç
Bugün ki menü
Sabah
1 domates
1 dilim ekmek
Öğle
4 tavuk kroket
1 dilim ekmek
Akşam
1 küçük patatesle salata
Ara yapmaya vakit olmadı canım meyvede istemedi bugünde böyle geçti
Yarın ki bildirim için herkese bol şans

akşam yemeğinden sonra 1 meyve veya süt olabilirmiş ama gayet başarılı tebrikler

oh ohh maşallahh dağılmış bugün biraz hafta sonu yaklaştı ya başlar kaçaklar artık

BuTTeRfLy86 merhaba tarçını oğlumun mamalarına ne kadar katmalıyım ve ne sıklıkla ?
ayy filiz yaa gözümden kaçmış canım geçmişi kurcalarken gördüm . çay kaşığının ucuyla koyuyorum ben yetiyo . çokta leziz oluyo ben her akşam ki sütüne katıyorum . 7 ayından itibarende her akşam muhallebisine koyardım

bende AB roket var gayet güzel yanlardaki yayları çabuk yıpranıo tek sıkıntım bu

izlemmmmm kızz tb unu ile diyet kurabiyeee
yenilemilirrr %100 diyet bacım

bizede tarif bizede tarif bacımmm malum yarın cuma 2 gün biraz relax takılalım

kırmızılar benimm yorumumm

bence alakası yok ve çok sağlıksız

Dilekçim bence git a101'e fişi duruyorsa iade etmek istiyorum arızalı bu de.Videolarında böyle göstermiyor de. Olur mu canım öyle şey karına etkisi yoksa ne anlamı var.Sen bilirsin ama ben olsam iade derdim yazık günah parana

Menümm ..

Sabah
1tane greyfurtun suyu

öğlen 2 yumurta
3 küp kaşar peynir

ara 4 fındık

akşam
5 parmak sosi
2 salatalık turşusu
1 bardak diet kola

1 elma -1 portakal nasıl bi k.h menüsüyse artık ama napıyım yaa ben meyvesiz yapamam :86:

45 dk yürüyüş 100 mekik bol su 1 litre iksir

Son düzenleme:

Tülayım çok az olmuş ama..Et filan da yok doğru dürüst.Meyveni hesaplayıp ye gene ama vermen için protein alman gerekmiyor mu:26:

kıslar iyi geceler

izlem montun çok güzel oturmuştu üzürene çok iyi yapmışsın almakla güle güle kullan canım

banu tülay yorumlarınız için teşekkür ederim kızlarrr

geçmişi okudum ama aklımda bişey kalmadı

inş.herkes sabah kilo vermiş olarak gelir......

herkese iyi geceler bayanlar

Tülayım çok az olmuş ama..Et filan da yok doğru dürüst.Meyveni hesaplayıp ye gene ama vermen için protein alman gerekmiyor mu:26:

canım yumurta ve sosis protein zaten . 1 haftadır tavuktn gına geldi bugün canım istemedi hiç . bide var ya hiç açıkmıyorum yaa bu protein diyetini bundan seviyorum yediğimi sırf öğün atlamayım diye yiyorum

Nehire de aynısını dedim şu marketlerde satılan hazır paketli ürünler var ya onları denesen. Hem değişiklik olur hem de onlar lezzetli yani ben seviyorum.Hatta sırf onlar için karbon diyetine geçmeyi dört gözle bekliyorum
İşte tavuk burger,inegöl köfte,kasap köfte,misket köfte bir sürü çeşidi var hem üzerinde karbon değeri de yazıyor.Tavuktan sıkıldıysan alternatif düşünebilirsin

lilicim haklısında onlarında karbon değeri çok fazla . kasap köftede 11 k.bh değeri var mesela en düşük değerli olanlar 5 ne biliyim 0 puanlı olanlar varken onlar cazip gelmedi pek :26:uzun süre yapmıcam için bu yolu seçtim aslında uzun yapsam yerdim mutlaka

Allah allah nugetların filan o kadardı ben baktığımda.Köftelerin 7 filandı belki başka markalar bakıyoruzdur.Ama haklısın uzun süre yapmayacaksan dayanmak daha kolay

Geçti yillar ah geç aydim
Anladim ki bosa gün saydim
Baka kaldim giden güne
Ben hep düne ait kaldim

Çocuklugum kavruk
Gençligim savruk
Yetiskinligimden hiç hayir yok

Hayat kadere inat seni
Sil bastan yasayacagim
Ahdim olsun...

İyi geceler kızlar

günaydın kızlar
iki gündür giremedim küçük kızım çok hasta..
salı gecesinden beri ateşli..hala da kontrol altına alabilmiş değiliz ateşini..
ilaçla düşüyor biraz..bi saat sonra tekrar yükseliyor..
soluverdi hemen miniğim..
dün bi de misafirim vardı üstelik...uykusuzum,yorgunum...
akşam bi pasta yedim sormayın..inadına yedim sanki...off..
bişey de yemiyor..sadece anne sütü..e yemeyince süt de azalıyor...
ne yapıcamı şaşırdım..neyse kilo bildirimi yapayım..
başlangıç--88
geçen hafta--81.6
bu hafta--80.6
bu hafta giden--1000 gr
toplamda giden--7.4 kg
hedef--70
beden--46
spor malesef yok
haftaya böyle verebileceğimi de zannetmiyorum..yavrum iyileşsin de varsın bi hafta vermiyim..
geçmişe de bakamdım..bi ara göz atarım inşallah..

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorumm hem reqliyim hemde dün birsürü kaçamak yaptım gece rüyamda bile tartlıyordum neyse ikinci bildirim benden gelsin

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.8
bu hafta 67.4
qiden 400 çok mutlu oldumm dün yediklerimden sonra hiç ümidim yoktuu
toplamda qiden 22.600
hedef 60

Son düzenleme:

canım minik yavruna çok geçmiş olsunn canım benim nasıl halsiz ve bitkindir şimdi havlarda çok denqesiz gigidyor gündüz güllük gülistanlık akşam soquk oluyor üşütmüştür miniqin zaten tam hastalık havası heryerde salqın var inşaallah biran önce ateşi düşer eski neşesine döner bu arada 1 kg tek kelimeyle süperrr takrar tekrar tebrik ederim cnm

canım benim teşekkür ederim...ben de seni tebrik ediyorum canım...ah ben de görürmüyüm acaba o kadar kilo verdiğimi...

Ben de biraz önce tartıldım tartıldım.Şu an 85.4 kiloyum.İnşallah yola bozmadan devam.Sizler çok güzel motive ediyorsunuz.Özellikle çizelgeleri görünce daha da umutlanıyorum.İyi günler diliyorum.

günaydın kıslarrrr

başlangıç--81
geçen hafta--76,3
bu hafta--75,9
bu hafta giden--400 gr
toplamda giden--5,1 kg
hedef--65
beden--42
spor yok

canım benim teşekkür ederim...ben de seni tebrik ediyorum canım...ah ben de görürmüyüm acaba o kadar kilo verdiğimi...

canım benimm geçen yıl 90 kiloyla diyete başladıqımda takım kaptanımıza şunu söyledim ''79u görürsem bütün kalan kilolaırmıda vereceqime inanıcam çünkü daha önce 80e kadar indim ama bitürlü 79u göremedim 7li rakamlar bnm için bir hayel'' demiştim ve 79u gördüqün gün günlerce (40gün 40 gece) bayram etmiştim bak sende baya yol katetmişsin inan hepsini vereceksin yalnız kesinlikle burdan ayrılma ayrıldıqın an motivasyonun bozulur genele baktıqımızda hep burda sürekli olanların kilo verdiqini görüyoruz 7-8 ay sonra bugünleri tatlı bir anı olarak hatırlayıp gülümseyeceksin cnm

Ben de biraz önce tartıldım tartıldım.Şu an 85.4 kiloyum.İnşallah yola bozmadan devam.Sizler çok güzel motive ediyorsunuz.Özellikle çizelgeleri görünce daha da umutlanıyorum.İyi günler diliyorum.

hoşgeldin cnm Rabbim yolunu açık etsin güzel bir başlangıç yapmışsın hayırlısıya hedefine ulaşmanı diliyorum cnm..

hepinize hayırlı cumalar diliyorum

ya kıslar aslında ben dün sabah 75,8 gelmiştim :26: wc yede çıkamadım

sena sana şaşıyorum yaaa-ben bu hafta hiç kaçamaksız karbon diyeti yaptım yine verdiğim kilo400 gr
sen tatlıları çörek börekleri götürdün 400gr

günaydın kıslarrrr

başlangıç--81
geçen hafta--76,3
bu hafta--75,9
bu hafta giden--400 gr
toplamda giden--5,1 kg
hedef--65
beden--42
spor yok

tebrikler nehir bak artık her hafta kilo veriyorsun (maşallah) geçtiwimiz haftalarda boşuna üzüldün seni en kısa zamanda 6lı rakamlarda görücez cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…