80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçekten maşallah çok güzel yol katetmişsin...
burdan ayrılamam zaten artık..bağımlılık yapıyor burası..
ben 2 sene önce yine burda 15 kg vermiştim..69 olmuştum..
araya hamilelik girdi...
ama yine burdayım...mutluyum...
burda olmasam 7.4 kg verince bırakırdım belki diyeti..bu benim için büyük başarı çünkü..
ama sizleri görünce kendimi hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum..:96:
her hafta yeni başlamış gibi hissediyorum kendimi...
aslında ben de bu hafta çok kaçamak yapmıştım ama etkilemedi..
belki emzirdiğim içindir..
ya da acısı haftaya çıkar bilemiyorum..
dün ben de baya kaçırdım çünkü..
neyse..en azından biliyorum ki inişe geçtim..gram gram da olsa veriyorum artık..
bu halimle bile çok kiloluyum..88 kiloyken ben nasıl dolaşıyomuşum ortalarda:86::86::86:

günaydinnn

bu hafta cok gitmedi benden 1-2 güne reglim olmasi gerek siskinligimde var malesef

baslangic 79
gecen hafta 61.800
bu hafta 61.700
giden 100 gram
hedef 57

spor 30 dakika
beden 40
boy 164

günaydınnnn kızlarrr
geçen hafta:64.7
bu hafta:64.1

gidne:600 gr

aslında daha çok bekliyordum amaa dimekkki verilcek kilo azaldıgı için gram gram giidyorr

Günaydın canım,kızına çok çok geçmiş olsun,allahım bir an önce şifasını versin inşallah.Tabi ki kızının hastalığı kilo vermenden önemli.Sen önce onu iyileştir sonra yine dönersin aramıza biz hep buradayız
Ayrıca kilo için de tebrikler 1 kilo harika bir rakam,tam olması gerektiği gibi

günaydın kıslarrrr

başlangıç--81
geçen hafta--76,3
bu hafta--75,9
bu hafta giden--400 gr
toplamda giden--5,1 kg
hedef--65
beden--42
spor yok

Nehirim olsun sabit ya da artı da değilsin.Sen şimdi üzersin kendini ama üzme ne olur
Artı çıkmamak da bir iştir demek ki böyle vereceksin sen de ne yapalım. Hem bu yolun sonunda iki kat gurur duyacaksın bu kadar zorluğa rağmen başardığın için.Ayrıca 400 gr'da az değil,tebrikler

sena

bana çizelge konusunda yardım edermisin yapamıyorum

Yeşil siyah yukarıda link vermiş ama bir de şuraya bak istersen burada ayrıntılı anlatılmış ;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

kızlarrrr günaydınnn

Günaydın eda hadi bildirim

günaydinnn

bu hafta cok gitmedi benden 1-2 güne reglim olmasi gerek siskinligimde var malesef

baslangic 79
gecen hafta 61.800
bu hafta 61.700
giden 100 gram
hedef 57

spor 30 dakika
beden 40
boy 164

Olsun canım regl dönemi sonuçta.

Günaydin Topigimizin Güzel Hatunlariiiiiiiii

Sabah Sabah Sok Gecirdim Beyaaa
2.Gün Önce Regl'imin 3.Günü Diye Tartilmistim 84.Cikmistim
Demin Tam 10.Kere Gercekten Hic Abartmadan Söylüyorum 10.Kere Üstüne Ciktim Tartinin
83.Diyor Manyak Sey Yaaaa 2.Günde 1.Kilo Daha Gitmis Inanamadim ..

Ve Kilo Bildirimim

Baslangic : 88
Gecen hafta :85
Bu hafta : 83
Giden: 2.kg
Toplamda Giden : 5.Kg
Hedef 65

Spor : 180 dk
Beden 42-44
Boy: 1.68

Son düzenleme:
kilo bildirimii

başlangıç : 100
geçen hafta : 84.1
bu hafta : 84.4
gelen : 300 gr
hedef : 70
spor : 150 dk
beden : 42-44
boy :1.76

haftanın yüz karasıyım yaa 300 gr almışım ama reglimin 4 günü ondan diye
ümit ediyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlaaaar hayırlı cumalar ve kilo bildirimleri kiloverenleri tebrikler ediyorum veremeyenleri ve yerinde sayanları büyük bir hırsla diyete devam diyorum
bende gidip basküle çıkıym keşke kahvaltı etmeseydim :18::18: unutulurmu ya büyük gün ben bugünü perşembe diye düşünüyorum cuma olduğunu bile bile

Bildirim

başlangıç 87
geçen hafta 79.5
bu hafta 78.9
giden 600 gr
toplamda giden 8.1
hedef 75
spor 510 dakika yürüyüş + park aleti
beden 46
boy 1.77

Kızlar regli dönemime rağmen 600 gr gitti çok çok çok mutluyum
Regl bitince bakalım ne olacak merakla bekliyorum.Hediyemi de verdim kendime kek yedim demin :78:

Son düzenleme:

regldendir canım sıkma canını

tebrik ederim canım harikasın afiyet olsun

kızlar günaydın

geçmişi henüz okuyamadım ilk fırsatta okuyacağım hemen perşembe günü menümü yazıyım

sabah
2 kuru kayısı+ılık sirkeli su+kepek ekmeğinde kaşarlı tost
arada
kuru incir
öğle
tavuk şiş+salata+2 kaşık pilav+1dilim ekmek
arada
elma
akşam
yeşil mercimek çorbası+pırasa+karnabahar salatası
arada
1 bardak süt

günaydınnnn kızlarrr
geçen hafta:64.7
bu hafta:64.1

gidne:600 gr

aslında daha çok bekliyordum amaa dimekkki verilcek kilo azaldıgı için gram gram giidyorr

Tebrik ederim banuşum,bu kadar kiloyu verdikten sonra bence harika bir sonuç

Canım harika bir sonuç tebrik ederim
Fakat dikkat et haftada 1 kilodan fazlası zararlı.İnsan istiyor ve seviniyor tabi ister istemez 1 kilodan fazlasına ama ideali 1 kilo yani unutma

Zeynepçim olsun yavrum kaçamakların bedeli sanırım
Haftaya bomba gibi döneceğinden eminim ben
Sakın motivasyonunu düşürmesin bu aksine arttırsın

Ortim ne yaptın sen bizim rüyalarımıza giriyor sen unutuyorsun

Reglimin 4.gününde olmama rağmen kilolar gitti

başlangıç 83
geçen hafta 77.5
bu hafta 75.5
giden 2
toplamda giden 7,5
hedef 55
beden 44-46???
boy 1.62

spor yok:85evde kayınvalidem var onun yanında spor yapmak istemiyorum)

Zeynepçim pardon canım regliyim dediğini görmedim o zaman gayet normal kaçamakla filan ilgisi yok.Regli de her zaman fazla çıkıyoruz zaten.O zaman moral bozacak hiçbir şey yok demektir boşuna üzülme..

başlangıç 86.5
geçen hafta 77.7
bu hafta 77.3
giden 400 gr
hedef 63
spor 240 '
beden 44-46
boy 1.67

buhaftadan hiç ümidim yoktu onca kaçamaktan sonra ama içten içe kendime çok kızıyorum hadi geçen hafta regldim bu 300 orda gitti aha bu haftada 400 gr gr kilo vermek berbaaaaaat nbu şekilde asla 2 aya 10 kg vermemmmmm kendime gelmem lazım aceba kh diyetine başlamam için erkenmi yada detoks için ? gerçi kaçamak yapmasam vercem bu hafta hiç biryere gitmeyecem misafirde kabule tmiycem :84::84::84:

Son düzenleme:

Tebrikler filiz
Yeni başlayanlarda böyle 2'şer 3'er gidiyor yahu harika bir duygu

Tebrik ederim ortim ama bak kendin biliyorsun neden veremediğini önemli olan da bunun bilincin de olmak zaten.Sen yine git misafirliğine bak gülçin gelsin gözünün önüne paso hizmet etmiş bir çatal dahi almamış yapılanlardan.Biliyorum çok zor ama hep diyorum ya her şey hayallerimiz için
Önemli olanda elinin altındayken irade göstermek zaten...Kafede mutfağın halini bir görsen nereye elini atsan mesut beyin çocuk gibi abur cuburları çıkıyor
Ama biz başaracağız her şeye rağmen biliyorum ve inanıyorum.Motivasyonun düşmüş olabilir ama lütfen en başta hayallerimiz için yapalım bunu

çok geçmiş olsun canım kızın kaç yaşında bilmiyorum ama bizimde 10 gün önce oğluşum öyle oldu ateşi düşürüyoruz yatıyor 10-15dk. sonra yükseliyor sürekli duş,ateş düşürücü vererek 4 gün sürdü elleri ayakları buz başı ateş topu gibi çok zor...3 kere doktora götürdük hastaneye gidene kadar 39 u geçiyor.çok şükür 4.gün ateşi düştü ve vucudunda döküntüler oluştu kırmızı kırmızı...6. hastalıkmış teşhis.öpmeyin kalabalık ortamdan uzak tutun dedi...allah şifasını versin herkesin yavrusunu korusun...önemli olan onların sağlığı kilo yine verilir...

Zeynepçim pardon canım regliyim dediğini görmedim o zaman gayet normal kaçamakla filan ilgisi yok.Regli de her zaman fazla çıkıyoruz zaten.O zaman moral bozacak hiçbir şey yok demektir boşuna üzülme..

çaylarımı içmemiştim ondan sanırım birazda abla hemen yaptım
yarın dogru sonuç çıkıcak inş tebrik ederim 78 gördün ablamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…