80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkse günaydın senacım gerçekten azminden dolayı seni tebrik ederim bunu başarmak gerçekten çok ciddi sabır istiyor bence sen en kısa zamanda istediğin kiloda olacaksın kib haftaya işallah daha fazlası gider

canım inan ben o kaçamaqı yapmamış olsam 800-900 qram vermiş olurdum dün panik yaptım bildirim öncesi kaçamak yaptım diye ama ben artı çıkarım diye korktum bilsem 400qram vermiş olacaqımı hiç kafaya takmazdım çünkü bnm hedefim haftada 300-400 qram vermek ben kendimle yarışıyorum ve çok iyi gittiğimi düşünüyorum kendimi çok fazla sıkmadan emin adımlarla kilo veriyorum zaten hedefimede çok az kaldı bu arada ben kaçamak yapınca vücut hmn dışarı atıyor bunu farkettim 2-3 defa wcye çıkıyorum kaçamak yapınca belkide form çaylarını çok içtiqim içindir..

herkse günaydın senacım gerçekten azminden dolayı seni tebrik ederim bunu başarmak gerçekten çok ciddi sabır istiyor bence sen en kısa zamanda istediğin kiloda olacaksın kib haftaya işallah daha fazlası gider

bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim cnm en kısa zamanda seninle hedeflediqin kiloya inmen dileqiyle

tebrikler nehir bak artık her hafta kilo veriyorsun (maşallah) geçtiwimiz haftalarda boşuna üzüldün seni en kısa zamanda 6lı rakamlarda görücez cnm

ya evet haklısın 400gr ma üzülüyorum ama veremediğim haftalar oluyodu hatta arı çıktığım haftalar çok şükür ya veriyorum artıkk..

ama canım okadar tatlı istiyoki anlatamam eee karbon diyetindede tatlı yasak offf offf

hekese tekrar günaydın bugün kendimden ümitli olarak uyandım ve hemen tartıya çıktım 89 olmuşum yani tartıda 90 veya 9600 çıkıyordum ama sabah 88 900 çıktım ama düz hesap 89 diyorum başarıcam hepinize hayırlı cumalar hayırlı günler diliyorum

günadın nehir gerçekten en güzelini yapıyorsun hafta da 400 500 gram vererek hem kalıcı olabiliyor hemde kendini hırpalamıyorsun ben bi aralar haftada 2 kilo vererek gittim sonra çok hızlı şekilde geri aldım diyetisyende haftada en fazla bir kilo diyor fazlası için uğraşmayın diyor umarım en kısa zamanda istediğin kilona ulaşırsın kib

canım light tatlılardan yiyebilirsin 3k. deqeri bolulu hasan ustada ve madoda var çevrende bu yerler mevcutsa alabilirsin ama selin bize sütlü tatlılardan hafta 1 defa yiyebilirsiniz derdi ama mutlaka yemekten önce yemelisin diqer öqünlerine dikkat eder dengelersin biz k. diyeti yaparken hiç yemedikmi sanki günlük alman gereken deqeri geçmemk kaydıyla yiyebilrsin cnm..

gramlarda önemli cnm 100qram 100 gramdır çizelge yapsan kendine hem motive olursun

inş. canım inş. ulaşırız

çizelge adresi: kontrol panalinden profili düzenle kısmındaki çizelge bölümüne yapıştırılmıyormu? oraya yapıyorum bu alana uygun degildir diye yazı çıkıyor.

hiçbiyerde takılmıyorum buarada benim kızımın adıda sena . sena koyma çok yaramaz olur dediler ama bilmiyorum sen nasıl birisin?

ayy ne güldümm canım yaa çizelgeyi yapamıyorum dedin ya nerde takılıyorsun diye onun için sordum yani çizgelqeyi yaparken neresinde problem yaşıyorsun

yok canım ben yaramaz deqilmişim ama çok bilmiş derlerdi

çizelge adresi: kontrol panalinden profili düzenle kısmındaki çizelge bölümüne yapıştırılmıyormu? oraya yapıyorum bu alana uygun degildir diye yazı çıkıyor.

bende aynı durumdan müzdaribim bende yapamıyorum

kızlar tickerfactorydeki en sonda çıkan bbCode kısmındaki ikinci paraqrafta bulunan http ile başlayan yazıyı png yazan kısma kadar olan yeri yapıştıracaksınız ...

kızlar tickerfactorydeki en sonda çıkan bbCode kısmındaki ikinci paraqrafta bulunan http ile başlayan yazıyı png yazan kısma kadar olan yeri yapıştıracaksınız ...

herşeyi yapmıştım ancak kopyalamada hata yapmışım. png den sonrasınıda kopyalamışım. şimdi oldu sanırım çok tşkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…