günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar diliyorummhem reqliyim hemde dün birsürü kaçamak yaptım gece rüyamda bile tartlıyordum neyse ikinci bildirim benden gelsin
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.8
bu hafta 67.4
qiden 400çok mutlu oldumm dün yediklerimden sonra hiç ümidim yoktuu
toplamda qiden 22.600
hedef 60
hepinize hayırlı cumalar diliyorum
ya kıslar aslında ben dün sabah 75,8 gelmiştim :26: wc yede çıkamadım
sena sana şaşıyorum yaaa-ben bu hafta hiç kaçamaksız karbon diyeti yaptım yine verdiğim kilo400 gr
sen tatlıları çörek börekleri götürdün 400gr
herkse günaydın senacım gerçekten azminden dolayı seni tebrik ederim bunu başarmak gerçekten çok ciddi sabır istiyor bence sen en kısa zamanda istediğin kiloda olacaksın kib haftaya işallah daha fazlası gider
tebrikler nehirbak artık her hafta kilo veriyorsun (maşallah) geçtiwimiz haftalarda boşuna üzüldün seni en kısa zamanda 6lı rakamlarda görücez cnm
ya evet haklısın 400gr ma üzülüyorum ama veremediğim haftalar oluyodu hatta arı çıktığım haftalar çok şükür ya veriyorum artıkk..
ama canım okadar tatlı istiyoki anlatamam eee karbon diyetindede tatlı yasak offf offf
ya evet haklısın 400gr ma üzülüyorum ama veremediğim haftalar oluyodu hatta arı çıktığım haftalar çok şükür ya veriyorum artıkk..
ama canım okadar tatlı istiyoki anlatamam eee karbon diyetindede tatlı yasak offf offf
hekese tekrar günaydın bugün kendimden ümitli olarak uyandım ve hemen tartıya çıktım 89 olmuşum yani tartıda 90 veya 9600 çıkıyordum ama sabah 88 900 çıktım ama düz hesap 89 diyorum başarıcam hepinize hayırlı cumalar hayırlı günler diliyorum
bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim cnm en kısa zamanda seninle hedeflediqin kiloya inmen dileqiyle
günadın nehir gerçekten en güzelini yapıyorsun hafta da 400 500 gram vererek hem kalıcı olabiliyor hemde kendini hırpalamıyorsun ben bi aralar haftada 2 kilo vererek gittim sonra çok hızlı şekilde geri aldım diyetisyende haftada en fazla bir kilo diyor fazlası için uğraşmayın diyor umarım en kısa zamanda istediğin kilona ulaşırsın kib
sena
bana çizelge konusunda yardım edermisin yapamıyorum
nerde takılıyorsun cnm
kızlarrrr günaydınnn
bende aynı durumdan müzdaribim bende yapamıyorumçizelge adresi: kontrol panalinden profili düzenle kısmındaki çizelge bölümüne yapıştırılmıyormu? oraya yapıyorum bu alana uygun degildir diye yazı çıkıyor.
hiçbiyerde takılmıyorum buarada benim kızımın adıda sena . sena koyma çok yaramaz olur dediler ama bilmiyorum sen nasıl birisin?
çizelge adresi: kontrol panalinden profili düzenle kısmındaki çizelge bölümüne yapıştırılmıyormu? oraya yapıyorum bu alana uygun degildir diye yazı çıkıyor.
bende aynı durumdan müzdaribim bende yapamıyorum
kızlar tickerfactorydeki en sonda çıkan bbCode kısmındaki ikinci paraqrafta bulunan http ile başlayan yazıyı png yazan kısma kadar olan yeri yapıştıracaksınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?