80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koca bi bardak degil koca sise önümde :)))))

aaa bende gülll olm,usummmm, ah ahhhh bi gül veren olmadi ahhhh :)))

kız şimdi baktım sende menekşeydin ya.. ne çabuk bıraktın da kaçtın beni :)))

hahahahaha galiba iyi üyelere iyi isim takiliyo nebilim ben yavv :)
serracim ben aksamlari hatta gün icinde pek ekmek yemem, onun yerine ekmekte bulunan vitaminler yedigim cikolata müslide var 100 kalori, her vitamin var ondan yiyom.

öyle iste :)

hazir corba yiyebilirim aslindaa........

serracım iyi olmana sevindim... bende iyiyim canım.. kocişim gelmeden takılıyorum öyle işte.. patates kızartmam yapılcak sadece.. onu da son 10 dk.da yapıcağım için yarım saatim daha var :))) ben yemicem ama hee.. tokum zaten.. kızımla yedik biz erkenden...
canmm menekşe gül fln bende anlayamıyrum da... ilk kayıt olduğumda papatyaydım.. sonra nergis oldum.. 500 msj dan sonra menekşe olmuşum.. aylinde 750 den sonra gül oldu.. bu sonucu çıkarabildim sadece :))

ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar varsa yazsın lütfen bu konuda... bilgi sahibi olmamız lazım ama demi yaa :)) adımın altında çeşit çeşit bitki isimler.. sebebini bari bilelim kaydirigubbakcemile3

aylin kız senin puanlar tavan yapmış benimki yerinde sayıyo haaaa

bu puanlar nasil oluyor biliyormusunuz?
ben birsürü konu actim, ah erkekler bölümünde, iliskiler bölümünde, dertlerimiz, cok derdim varmis gibi :)
anketler felan actim, öyle öyle puanlar cogaldi.

amann puanlarım dursun böylece.. ben öyle derdimi anlatmam kii... yakınım olmadıkça zor biraz... bu topiktekiler neyse de kk herkes görcek fln :))

mrb kızlar...ben bugün gün boyu evde değildim ve tam 4 eve gezmeye gittim...
ve kendimi tutamadım tabi...ya bana noluyobenneyaptımki ben böyle değildim başlarda..
yediklerimi yazayım da görün yaptığımı......
sabah--1d kepek ekmk,1h yumurta,1kk kaşar,dom,salt,1tk reçel
ara--1poaça
öğle--1dilim börek,2 çatal yaş pasta
ara--1top az şekerli sade dondurma
ara--1 galeta,2-3 çatal kadayıf
akşam--3 kaşık bulgur p,yarım tabak bezelye,kabak karışık(tavuklu)
ooooofffffffffffff oooooofffffffff noldu bana yaaa....hiçbiyere gidesim kalmadı valla..
bi arkadaşın oğlu sünnet olmuş yarın oraya gidilecek
üstelik bi alt sokakta oturuyo....ama gitmicem
moralim çok bozuldu..bu hafta kilo almazsam sevinicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…