80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar , evvettt sonunda 79 oldummn :sm_cool::sm_cool: inşallah 60..rakamlarıda görebilirizz hep birlikte

gerçi topu topu 200 gr.vemişimm,ama olsun bunada şükür...çünkü birkaç gündür kabızlıkla başım derttte

gamzeli canım şu kilo cizelgemizi yapsan sana zahmet cok mutlu olacagız hepimiz kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum sık sık uğrayın boş bırakmayın

selam kızlar çok mutluyum diyete 3 hafta önce başladım ve tam 4 kilo verdim.bu hafta tam 2 kilo 400 gr vermişim git gide hızlanıyorum arkadaşlar.sizler nasılsınız.benim sporda süper gidiyo hoca 3-5 gruba geliyodum dediki istersen 1 den 7 ye kadar kalabilirsin dedi istekli gördü beni bende 3 ten 7 ye kadar kalırım hocam dedi beni idare etcek anlıcnaız.

işte dün yazdığım gibi dün çok yemem bana pahalıya patladı.3-4 gündür 79.6 bile görmüştüm ama bu sabah tam 80 çıktım arkadaşlar. öfffff canım sıkıldı.neyse inşallah haftaya kaçırmadan 70li kilomu yazarım buraya

bende hiç bi değişiklik yok ya...

sinir oldum...

açlık ayrı dert...

sporda yapıyorum ....

bekliyorum ki en az 2 kilo gitmiştir diye...

ama aynı çıktım....

ben hiç su içemiyorum...canım istemiyor ...ne kadar zorlasamda anca 3-4 bardak aklıma

geliyor içmek için belkide bundan ne biliyim ben yani anlayacağınız hala 82.5 im malesef...

kızlar hepinize merhaba..görüşmeyeli nasılsınız bir haftadır pc yoktu evde o yüzden giremedim yoksa sizi unuttuğumu sanmayın valla aklım hep sizde kaldı:) ben bu haftada sadece 400 gr verdim çok yavaşladı kilo vermem ama pes etmiycem şimdi vücudum benle oyun oynuyor diye düşünüyorum beni yıldırmaya çalışıyor ama pes eden ben olmayacağım vücudum olacak..sonunda sevinende o olacak ben ne güzelmişim bee diyee..ona cici cici kıyafetler alacağım hehehehehe....

olmuyoo olmuyoo olmuyooooo...ben veremiyorum işte..bugü diyetisyene gittim..haftaya alıyorum listemi ..verince yazacam canlarııımm..öpüyorum hepinizi...

slm kızlar bugün yoğundum pek giremedim bakıyorumda eleştirim baya destek almış işte biz buyuz arkadaşlar kilo vermemiz lazım artık güzel kıyafetler giyinmek bizimde hakkımız giydiğimiz yakışıcak artık inşş tabi kilo veremeyenler arkadaşlara sesleniyorum umudumuzu yitirmemeliyiz tam gaz devammm hayatta her şey yemek değil kendimize oyalanmak için başka uraşılar bulalım yemek programlarını kesinlikle izlemeyelim derim onların bende çok etkisi oluyo şahsen kendi görüşüm öptüm canlarım bayy

[COLOR="Blue"]Herkese slmmmm! Ben bu haftayı yaşamamış farzediyorum çok iradesizdim şimdi kendime çok kızıyorum klava:yarım kilo almış durumdayım yarın güzel ve aç bir gün olacak! Emziriyorum bi yandan da süt kesilir diye korkuyorum ama ekmek ve tatlıyı keseceğim sadece zaten onlar olmazsa hemen veririm bunu biliyorum ahh bide şu bebişimi emanet edeceğim biri olsa da azıcık yürüyüş yapabilsemmmm
kızlar sanırım şu liste olayına yakında el atacağım,biz ayrıca haziran anneleri olarak da topic açtık zayıflamak üzerine yetişebilirsem iki yere de bakıyım diyorum tabi gecikirsem anlayış gösterirsiniz artık dimi mazeretim varr..
Bu arada şu an ebru şallının plates dvdsini indiriyorum bi deniycem baklalım çok övüyorlar
[/COLOR]

Bu arada geçen tv de gördüm yemeklerden yarımsaat önce 1 tatlı kaşığı çörek otu metabolizmayı çalıştırıyormuş ayda 4-5kg verdiriyormuş ben unutmazsam arada suyla yutuyorum, bakalım işe yarar mı...
Ya şu beşi bi yerde gerçekten işe yarıyor arkadaşlar ben 10 gün fala içtim 2-3 kilo gitti tabi dietle ama sonradan öğrendimki emziren annelerin kullanmaması gerekiyormuş oğlum öksürüyordu dr alerjik olabilir dedi hemen kestim şimdi öksürük geçti ama benim iştah geldi!( sirkeli ballı suyumu içiyorum sabahları o da biraz iştah kesiyor

kızlar bugun tam bir hafta 2 gün oldu sadece bir kilo vermişim canım çok sıkılıyor ben nasıl zayıflayacam ya biran önce gitsin istiyom bu kilolar alırken nasılda çabucak geliyor bu kilolar giderken niye böyle zorluyor bizi offfff canım çok sıkılıyor kendimi hiç beyenmiyom böyle :çok üzgünüm:

sporda yapamıyorum belimden rahatsızım amelyat olmuşum fıtıkdan korkuyom yanlış bişe yapmakdan spor yapmadanda böyle sadece diyetle nekadar başarılı olunurki ya kızlar az ipuçları verin sizler neler yapıyonuz diyet listelerinizi paylaşın benimle:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar.ben de yeni katıldım aranıza.cuma günü 80 kg labaşladım diyetime.yürüyüş de yapıyorum.temmuzbaşınakadar 63 olmak istiyorum.çok iddialıyım.umarım gider kilocuklar
delikafadulden

bu arada bu günkü menümü ben de vereyim:
sabah:2dilim kepek ekmeği,3 zeytin ,peyir,yarım haş.patates
ara:3 kaşık yoğurdun üstüne 1 kaşıkpekmezdöktüm(regl dönemine girecem
öğlen:haşlanmış brokoli ,yoğurt,2 dilim k.ekmeği
ara:1 elma
akşam:yeşil salata
son:1 ay bardğ süt ve 1meyve(bunu daha önce gittiğim diyetisyenim tavsiye etmişti.böylece süt e meyvanın vitaminlerivücuda daha ok girermişve çok tot tutarmış)

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz diyorum benim iyi gidiyor beşi bir yerde çayımı içiyorum iştahım gidiyo valla pazartesi bakalım bir kilo gitmişmi hadi hayırlısı bu arada sevilaycım bence gayet iyi gidiyo bir kilo vermişsin unutmaki pskoljik olarakda insan kilo verebilir diyetle beraber tabi sen umutsuzluğa kapılırsan veremezsin bide patbori sana birşey söylemek istiyorum canım yoğurtla pekmez beraber yenmez süt ürünleri demir emilimini azaltıyor bildiğim kadarıyla mesela benim önceden gittiğim diyetisyenim bana haftada birgün sütlü tatlılarda bir bardak hakkın vardedi ben dün yalancı tavuk göğsü yedim kendimize hepten eziyet etmemliyiz arada ödüllendirelim ama sınırı kaçırmamak şartıyla

Kızlar rejime başladığınız ilk kilonuz-şimdiki kilonuz ve hedeflediğiniz kilo şeklinde kilolarınızı yazarsanız liste oluşturacağım

serradeniz teşekkürler uyardığın için.çünkü yoğurtlu pekmezi hep yapıyordum.Çok üzgünüm çoook.

rica ederim patbori ha bu arada benim kilom doğum sonrası 89 du yazın 71 düşmüştüm ama malesef şuan 82 kiloyum hedefim 62inş tabi handerya
ilgin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…