80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çaylarımı içmemiştim ondan sanırım birazda abla hemen yaptım
yarın dogru sonuç çıkıcak inş tebrik ederim 78 gördün ablamm

Tabi çaylarını aksatma çok farkettriyor biliyorsun,onlar olmasa bünyemizden bu kadar verim alamazdık bence.
Çok teşekkür ederim ablam darısı 77'nin başına inşallah

Tabi çaylarını aksatma çok farkettriyor biliyorsun,onlar olmasa bünyemizden bu kadar verim alamazdık bence.
Çok teşekkür ederim ablam darısı 77'nin başına inşallah

bide kiraz sapına başladım oda fayda etti bana baya
çaylar olmaza bencede bu kadar güzel sonuçlar alamazdık kolay kolay
inşllah 77 nin 70 başına darısı

Son düzenleyen: Moderatör:
bide kiraz sapına başladım oda fayda etti bana baya
çaylar olmaza bencede bu kadar güzel sonuçlar alamazdık kolay kolay
inşllah 77 nin 70 başına darısı

Kiraz sapını nereden buldun bu mevsimde Aktarlarda vardır belki bilemedim :44:
Ama uğraşmak istemezsen liptonun kiraz saplısı da çok güzel tavsiye ederim.
Bir de izlemden duymuştum dün acailisini aldım onun da tadı çok hoş.Abarttım ben sanırım çünkü bunların yanında a101'in mest form çayı da var.Üçünü karıştırınca tuvalet sorunu denen bir şey kalmıyor ortada Mesut yazmışım mest yerine düzelttim.Kafayı yedim mesut diye diye

Son düzenleme:

coook haklısın hayatım kendim ettim kendim buldum motivem bu baskülden sonra arttı
artık haftaya kıracam rekorlarıııı
sabah sabah arkadaşım aradı noldu kilo verebilmişmisin kaç kilosun sorularına boğdu beni bende iki haftadır artıdayım dedim sinirleeeeeeee
insan kilo veriyor diye kıskanılırmı nazar edecem seni diyo

Rabbim herkese saglik versin tatlim ilk önce..
Insan ölüme bile alisiyor, ama Rabbim'e siginarak tek dedigim dua: Allah'im yeterki saglikli bir sekilde olsun, varsin ben hic gidemeyim ve uzakda kaliyim....
Kizim olmadan önce her yil 2 kere gidiyordum nerdeyse.
Her yil gitmek artik imkansizlasti..

Esim bile dalga gecer elimde 1,5lt'lik su sisesini her tarafa götürdügüm icin
Elindeki biberonunu birakda, gel yemek yiyelim diye. Yermiyiimmmm, yememmmm
E wc benim ilk kocam, esimse kumasi
Canim sende yavas yavas kendini alistir cok iyi kilo vereceksin..

Ayyyyy cok sevindim balim, hep üzülüyordun.
Ohh beeeee
Yapmis oldugun o yürüyüsler ve sporlar cok etki etti bak kilo vermende tatlim benim..

Kimse nazar edemez benim ortimi haftaya rekorları kıracak o
Böyle hüzünlü hüzünlü kilo aldım demenin bir de havalara uçarak kilo verdim demesi de var unutma.O duygu için uğraşacağız

ben spora kalkıyorum cezam var 5 mil beni bekler

Üzülerek değil,keyifle zevkle yap
O çok konuşan leslie abla taşıyacak seni hayallerine

Son düzenleme:
şimdiye kadar okuduklarımda atladığım var mı emin değilim ama
eflatun ,nehir,sena,zuzum24,banu,burcumm,deryacım,damlalar kilo vermiş tek tek tebrik ediyorum ve devamını diliyorum sağlıkla...zeynepcim kilo farkı olmamış ama regli olmandan kaynaklanıyordur.birde ilk diyete başlayanlar deyanın dediği gibi 1 er-- 2 şer kilo veriyor sonra vucud kendini korumaya alıyor ve hatta bazen kilo verimi duruyor...kilo almamakta büyük başarı...kızlar iyiki bu grubu keşfettim çok mutluyum...yanımda arkadaşlarım var onlarla diyet spor yapıp sohbet ediyor gibiyim kendimi hiç yalnız hissetmiyorum.biraz fazla yiyecek olsam aklıma sizler geliyorsunuz özellikle izlem, banu gözmün önüne kilo çizergesi fotoğraflar geliyor kuzu kuzu bırakıyorum elimdekini:)hepinize çok teşekkür ederim...sizinle kendimi hiç yalnız hissetmiyorum....

dün oğluşumu koynuma aldım yattım mis gibi...bir haftadır dizi izlemiyorum, evde sohbet etmiyorum...oğlumu kucağıma alıyorum sevmek için hemen kayınvalidem oradan oğlana seslenip, elini tutuyor, dikkatini dağıtıyor. oğlumda sese kafasını çeviriyor o tarafa gülümsüyor..tüm gün seninle yetmiyor mu oynadığın ne diye ben kucağıma alınca hala kendine çekmeye çalışıyorsun.birde görüyor musun babannesinden gözünü alamıyor diyor.oğlanı yıkadık kurulamak için aldım yatırdım "dur. napıyorsun kaldır, öyle kurulanmaz, çekil sen, ben yaparım" dedi...öyle kötü oldum ki "ii o kadar ii biliyorsan buyur yap" dedim. lavaboya gittim bir ağladım bir ağladım hala gözlerim doluyor bu ne yaa noluyor, kimsin sen...beni bukadar sinirledirebiliyorsun...eşim anladı 2 gün daha sabret cevap verme sonra bildiğin gibi yaparsın dedi...kızlar sinirlerime hakim olamıyorum....

Ayyyyy cok sevindim balim, hep üzülüyordun.
Ohh beeeee
Yapmis oldugun o yürüyüsler ve sporlar cok etki etti bak kilo vermende tatlim benim..

Hafta içi her gün olacaktı ama 4 güne düştü maalesef gülçinim
Hafta sonları arkadaşımın tatili zaten o yüzden çıkamıyoruz.Cuma günleri de mesut cumaya gidiyor onu unutmuştum.Saatler çakışıyor.Olsun ben de o günler çarşıya filan çıkarım telafi etmeye çalışırım değil mi?Yeter ki istek olsun
Ama bugün yağmur yağıyor burada ki zaten kendime de tatil verdim bugün

Son düzenleme:
:126: Kilo bildirimi :126:

Baslangis: 87.7
Gecen Hafta: 77.4
Bu Hafta: 76.2
Bu Hafta Giden : 1Kg 200 Gramcik
Toplamda Giden: 11.5
Hedef: 60
Beden: 44
Boy: 1.70

Wc'ye cikamadim kizlar yine yauuu :2:
Hadi bakalim gitsin kilolar.
Kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler de asla üzülmesin.
Devam fistiklar diyete, yaz geliyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzz

günaydinnnnn
nasilsiniz kizlar
ben az rahatsizim belimden, pc basinda oturamiyorum pek

bende bildirim yapayimmm

baslangic: 95
gecen hafta: 92,2
bu hafta: 90,7
verilen: 1500gr busefer basariyorum galibaa
hedef: simdilik 87
boy: 168

selamlar herkesee bildirim yapıp kaçıcam kızlar eşim bekliyo .kapıdan çıkmam kk ya mesaj atmadan dedim 5 dk var dedi

geçen hafta 65.1

bu hafta = 63.3

hedef 60

toplam 1700 gram

beden = 40

boy 171

WC ye cikamayanlar size bir öneride bulunucam

ben her gece yatmadan 4-5 kasik YOGURT yiyorum
sabah da masallah WC cikiyorum

bi deneyin

ama yogurtu annem kendisi tutturuyor kaymakli felan, valla yiyorum

selamlar herkesee bildirim yapıp kaçıcam kızlar eşim bekliyo .kapıdan çıkmam kk ya mesaj atmadan dedim 5 dk var dedi

geçen hafta 65.1

bu hafta = 63.3

hedef 60

toplam 1700 gram

beden = 40

boy 171

1800 olmus ablam 1700 degil

Yahu nasıl kadın bu sen zaten çalışıyorsun sadece akşamları görebiliyorsun yavrunu.Özlemişsin,hasret kalmışsın iki dakika rahat bırakmıyor derdi ne bu kadının ya
Ne desem boş ya can sıkmamak mümkün mü insan kendi çocuğunu rahat rahat sevemezken...
Ne zaman gidecek filizcim?
Bari o günü düşün sabret var mı başka çare

Kilo konusunda da hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım motivasyonumuz düştüğünde direk izlemle banunun fotoları geliyor gözümüzün önüne ve utanıyoruz kendimizden..Ah onlar yok mu bunca şeyi başarmamın sebebidir başta örnek olarak onlar ve sonra destek olan tüm arkadaşlarım
Bir süre sonra insan sanal olduğunu unutuyor zaten birebir yanında olan arkadaşların gibi konuşmaya başlıyorsun.Bizi bu kadar güçlü yapan ve motive eden de bu zaten.İyi ki var böyle bir yer.İyi ki rastlamışız...

aylin merhaba ben çiğdem biz senle ortaktık hatırlarsan ben hamile kalınca çıkmıştım çok güzel ilerliyosun bende zayıflamak istiyorum bana çielgede yardımcı olurmusun tek umudum sensin kib cvp bekliyorum

vuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu
Kim tutar gülçini be tıkır tıkır gidiyor maşşallah
Gülçinim dikkat et kuzum haftada 1 kilodan fazlası pek iyi değil ama özeniyor insan yahu

Tebrikler aylin

geçen hafta 65.1

bu hafta = 63.3

hedef 60

toplam 1700 gram

beden = 40

boy 171

Tülayım ne yaptın seeeennn
Karbon diyeti yaptıysa bunu ben dayanamayacağım 75'e kadar sanırım
Maşallah canım,tebrikler

Canım sana cevap verdim yukarıda ama görmemişsin. Yazılanlara biraz daha dikkat et istersen
Çizelgeni buraya bakarak yapabilirsin detaylıca anlatılmış ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…