geçmiş olsun canım. önemli olan onların sağlığı.günaydın kızlar
iki gündür giremedim küçük kızım çok hasta..
salı gecesinden beri ateşli..hala da kontrol altına alabilmiş değiliz ateşini..
ilaçla düşüyor biraz..bi saat sonra tekrar yükseliyor..
soluverdi hemen miniğim..
dün bi de misafirim vardı üstelik...uykusuzum,yorgunum...
akşam bi pasta yedim sormayın..inadına yedim sanki...off..
bişey de yemiyor..sadece anne sütü..e yemeyince süt de azalıyor...
ne yapıcamı şaşırdım..neyse kilo bildirimi yapayım..
başlangıç--88
geçen hafta--81.6
bu hafta--80.6
bu hafta giden--1000 gr
toplamda giden--7.4 kg
hedef--70
beden--46
spor malesef yok
haftaya böyle verebileceğimi de zannetmiyorum..yavrum iyileşsin de varsın bi hafta vermiyim..
geçmişe de bakamdım..bi ara göz atarım inşallah..
:126: Kilo bildirimi :126:
Baslangis: 87.7
Gecen Hafta: 77.4
Bu Hafta: 76.2
Bu Hafta Giden : 1Kg 200 Gramcik
Toplamda Giden: 11.5
Hedef: 60
Beden: 44
Boy: 1.70
Wc'ye cikamadim kizlar yine yauuu :2:
Hadi bakalim gitsin kilolar.
Kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler de asla üzülmesin.
Devam fistiklar diyete, yaz geliyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzz
Cmk 13 arkadasim, bak Lillium (derya) arkadasimiz 2 kere sana nasil yapilacagini gösteren bir link verdi ve hala -Aylin tek umudum sensin diyorsun............
kızlar liste yapılacakmı
canım ben burdan yaptım: http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html bi bak istersen
Gülçincimm tebrikler
ikimiznde vermek istediği kilo miktarı aynı 28 ben 83 den 55 düşmek istiyorum sende 88 den 60'a inş. veririz.ne zaman başladın kilo vermeye yani ne kadar sürede 11,5 kilo gitti?resmini gördüm hiç abartılı biyerin yok kilo dağılımın çok ii orantılı ne armutsun ne de elma ne güzel...:)
şimdiye kadar okuduklarımda atladığım var mı emin değilim ama
eflatun ,nehir,sena,zuzum24,banu,burcumm,deryacım,damlalar kilo vermiş tek tek tebrik ediyorum ve devamını diliyorum sağlıkla...zeynepcim kilo farkı olmamış ama regli olmandan kaynaklanıyordur.birde ilk diyete başlayanlar deyanın dediği gibi 1 er-- 2 şer kilo veriyor sonra vucud kendini korumaya alıyor ve hatta bazen kilo verimi duruyor...kilo almamakta büyük başarı...kızlar iyiki bu grubu keşfettim çok mutluyum...yanımda arkadaşlarım var onlarla diyet spor yapıp sohbet ediyor gibiyim kendimi hiç yalnız hissetmiyorum.biraz fazla yiyecek olsam aklıma sizler geliyorsunuz özellikle izlem, banu gözmün önüne kilo çizergesi fotoğraflar geliyor kuzu kuzu bırakıyorum elimdekini:)hepinize çok teşekkür ederim...sizinle kendimi hiç yalnız hissetmiyorum....
dün oğluşumu koynuma aldım yattım mis gibi...bir haftadır dizi izlemiyorum, evde sohbet etmiyorum...oğlumu kucağıma alıyorum sevmek için hemen kayınvalidem oradan oğlana seslenip, elini tutuyor, dikkatini dağıtıyor. oğlumda sese kafasını çeviriyor o tarafa gülümsüyor..tüm gün seninle yetmiyor mu oynadığın ne diye ben kucağıma alınca hala kendine çekmeye çalışıyorsun.birde görüyor musun babannesinden gözünü alamıyor diyor.oğlanı yıkadık kurulamak için aldım yatırdım "dur. napıyorsun kaldır, öyle kurulanmaz, çekil sen, ben yaparım" dedi...öyle kötü oldum ki "ii o kadar ii biliyorsan buyur yap" dedim. lavaboya gittim bir ağladım bir ağladım hala gözlerim doluyor bu ne yaa noluyor, kimsin sen...beni bukadar sinirledirebiliyorsun...eşim anladı 2 gün daha sabret cevap verme sonra bildiğin gibi yaparsın dedi...kızlar sinirlerime hakim olamıyorum....
benimde saat 16:00 sularında uykum geliyor iş yerinde uykum açılması için geziniyorum bişeyler atıştırma ihtiyacı duyuyorum:)en kötüsüde gözlerimin altı uykusuzluk yorgunluktan dolayı mosmor oluyorbazen aynaya bakmak istemiyorum...birde yeni dikkatimi çekti sol gözümün altında ufacık beyaz leke inş.geçer çoğalmaz niye oldu anlamadım...bir arkadaşım 7 aydan sonra gece mama vermeyi kesmekgerekiyor kesintisiz uyuması için demişti ilk 1 hafta çok ağlıyor zorlanıyor sonra alışıyor dedi.doktora gittiğimde danışıcağım aslı var mı?
çizelge nihayet olmuş...listeyi izlem yapıyor,özelden kilo bildirimiyle ilgil mesaj atılıyor.izlemin istedikleri
başlangıç kilosu,geçen hafta,şuan ki kilo,giden kilo,hedef kilo,boy ve beden...
selam kızlar,
kilo bildirimi
başlangıç:92
geçen hafta:90.2
bu hafta:89.6
bu hafta giden:600 gram
toplamda giden:2.400
hedef:70
boy:1.71
beden44-46
kilo veren tüm arkadaşlara tebrikler
kızlar pilates topu ve bandı geldi. patron gördü hayırdır o ne diye sordu. pilates topu dedim.aman biyerini kırma, sakatlama kendini dedi gülerek .dalga geçti resmen...pilates sıkılaştırıyormuş.banu söyledikten sonra iice araştırdım.herkes çok ii sıkılaştırdı yazmış.o yüzden kilolar gitsin pilatesi daha sonra kullanacağımm.daha zamanı var...eve hemen götürmeyeceğim.gelin paraları nelere harcıyor der.sanki ben çalışmıyorum...
selam kılzarrrr
kilo bildirimim
başlangıç:70
geçen hafta:60
bu hafta:58,7
giden:1300 gr
toplamda giden:11,300
boy:157
beden:40
spor yok...
bu diyet bende işie yaradı
bugün kayınvalidemde kabul günü vr birazdan süslenip oraya gidecem:44: artık kaçamak yapmam fazla inşallah yada akşam yemiyere kdengelicem..kendimi çok iyi hissediyorum diyete başladım başlayalı ilk kez bu kadar fazla kilo verdim bir hafta içinde ....banuuuuuuu bu diyete ne kadar devam edebilirim hiç te zorlanmadım aralarımı yapmadığım oldu ...iyiydi yanii
kilo bildirimi
başlangıç:91
geçen hafta:90.2
bu hafta:89.0
boy:165
beden:46
bu sefer kendimi yarı yolda bırkmıycam
herşeyi yapmıştım ancak kopyalamada hata yapmışım. png den sonrasınıda kopyalamışım. şimdi oldu sanırım çok tşkr ederim
gerçekten maşallah çok güzel yol katetmişsin...
burdan ayrılamam zaten artık..bağımlılık yapıyor burası..
ben 2 sene önce yine burda 15 kg vermiştim..69 olmuştum..
araya hamilelik girdi...
ama yine burdayım...mutluyum...
burda olmasam 7.4 kg verince bırakırdım belki diyeti..bu benim için büyük başarı çünkü..
ama sizleri görünce kendimi hiç kilo vermemiş gibi hissediyorum..:96:
her hafta yeni başlamış gibi hissediyorum kendimi...
aslında ben de bu hafta çok kaçamak yapmıştım ama etkilemedi..
belki emzirdiğim içindir..
ya da acısı haftaya çıkar bilemiyorum..
dün ben de baya kaçırdım çünkü..
neyse..en azından biliyorum ki inişe geçtim..gram gram da olsa veriyorum artık..
bu halimle bile çok kiloluyum..88 kiloyken ben nasıl dolaşıyomuşum ortalarda:86::86::86:
Günaydin Topigimizin Güzel Hatunlariiiiiiiii
Sabah Sabah Sok Gecirdim Beyaaa
2.Gün Önce Regl'imin 3.Günü Diye Tartilmistim 84.Cikmistim
Demin Tam 10.Kere Gercekten Hic Abartmadan Söylüyorum 10.Kere Üstüne Ciktim Tartinin
83.Diyor Manyak Sey Yaaaa2.Günde 1.Kilo Daha Gitmis Inanamadim ..
Ve Kilo Bildirimim
Baslangic : 88
Gecen hafta :85
Bu hafta : 83
Giden: 2.kg
Toplamda Giden : 5.Kg
Hedef 65
Spor : 180 dk
Beden 42-44
Boy: 1.68
kilo bildirimii
başlangıç : 100
geçen hafta : 84.1
bu hafta : 84.4
gelen : 300 gr
hedef : 70
spor : 150 dk
beden : 42-44
boy :1.76
haftanın yüz karasıyım yaa 300 gr almışım ama reglimin 4 günü ondan diye
ümit ediyorumm
Reglimin 4.gününde olmama rağmen kilolar gitti
başlangıç 83
geçen hafta 77.5
bu hafta 75.5
giden 2
toplamda giden 7,5
hedef 55
beden 44-46???
boy 1.62
spor yok:85evde kayınvalidem var onun yanında spor yapmak istemiyorum)
başlangıç 86.5
geçen hafta 77.7
bu hafta 77.3
giden 400 gr
hedef 63
spor 240 '
beden 44-46
boy 1.67
buhaftadan hiç ümidim yoktu onca kaçamaktan sonra ama içten içe kendime çok kızıyorum hadi geçen hafta regldim bu 300 orda gitti aha bu haftada 400 gr gr kilo vermek berbaaaaaat nbu şekilde asla 2 aya 10 kg vermemmmmm kendime gelmem lazım aceba kh diyetine başlamam için erkenmi yada detoks için ? gerçi kaçamak yapmasam vercem bu hafta hiç biryere gitmeyecem misafirde kabule tmiycem :84::84::84:
şimdiye kadar okuduklarımda atladığım var mı emin değilim ama
eflatun ,nehir,sena,zuzum24,banu,burcumm,deryacım,damlalar kilo vermiş tek tek tebrik ediyorum ve devamını diliyorum sağlıkla...zeynepcim kilo farkı olmamış ama regli olmandan kaynaklanıyordur.birde ilk diyete başlayanlar deyanın dediği gibi 1 er-- 2 şer kilo veriyor sonra vucud kendini korumaya alıyor ve hatta bazen kilo verimi duruyor...kilo almamakta büyük başarı...kızlar iyiki bu grubu keşfettim çok mutluyum...yanımda arkadaşlarım var onlarla diyet spor yapıp sohbet ediyor gibiyim kendimi hiç yalnız hissetmiyorum.biraz fazla yiyecek olsam aklıma sizler geliyorsunuz özellikle izlem, banu gözmün önüne kilo çizergesi fotoğraflar geliyor kuzu kuzu bırakıyorum elimdekini:)hepinize çok teşekkür ederim...sizinle kendimi hiç yalnız hissetmiyorum....
dün oğluşumu koynuma aldım yattım mis gibi...bir haftadır dizi izlemiyorum, evde sohbet etmiyorum...oğlumu kucağıma alıyorum sevmek için hemen kayınvalidem oradan oğlana seslenip, elini tutuyor, dikkatini dağıtıyor. oğlumda sese kafasını çeviriyor o tarafa gülümsüyor..tüm gün seninle yetmiyor mu oynadığın ne diye ben kucağıma alınca hala kendine çekmeye çalışıyorsun.birde görüyor musun babannesinden gözünü alamıyor diyor.oğlanı yıkadık kurulamak için aldım yatırdım "dur. napıyorsun kaldır, öyle kurulanmaz, çekil sen, ben yaparım" dedi...öyle kötü oldum ki "ii o kadar ii biliyorsan buyur yap" dedim. lavaboya gittim bir ağladım bir ağladım hala gözlerim doluyor bu ne yaa noluyor, kimsin sen...beni bukadar sinirledirebiliyorsun...eşim anladı 2 gün daha sabret cevap verme sonra bildiğin gibi yaparsın dedi...kızlar sinirlerime hakim olamıyorum....
selamlar herkesee bildirim yapıp kaçıcam kızlar eşim bekliyo .kapıdan çıkmam kk ya mesaj atmadan dedim 5 dk var dedi
geçen hafta 65.1
bu hafta = 63.3
hedef 60
toplam 1700 gram
beden = 40
boy 171
WC ye cikamayanlar size bir öneride bulunucam
ben her gece yatmadan 4-5 kasik YOGURT yiyorum
sabah da masallah WC cikiyorum
bi deneyin
ama yogurtu annem kendisi tutturuyor kaymakli felan, valla yiyorum
kızlar pilates topu ve bandı geldi. patron gördü hayırdır o ne diye sordu. pilates topu dedim.aman biyerini kırma, sakatlama kendini dedi gülerek .dalga geçti resmen...pilates sıkılaştırıyormuş.banu söyledikten sonra iice araştırdım.herkes çok ii sıkılaştırdı yazmış.o yüzden kilolar gitsin pilatesi daha sonra kullanacağımm.daha zamanı var...eve hemen götürmeyeceğim.gelin paraları nelere harcıyor der.sanki ben çalışmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?