80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım. önemli olan onların sağlığı.

Gülçincimm tebrikler
ikimiznde vermek istediği kilo miktarı aynı 28 ben 83 den 55 düşmek istiyorum sende 88 den 60'a inş. veririz.ne zaman başladın kilo vermeye yani ne kadar sürede 11,5 kilo gitti?resmini gördüm hiç abartılı biyerin yok kilo dağılımın çok ii orantılı ne armutsun ne de elma ne güzel...:)

selam kızlar,
kilo bildirimi
başlangıç:92
geçen hafta:90.2
bu hafta:89.6
bu hafta giden:600 gram
toplamda giden:2.400
hedef:70
boy:1.71
beden44-46
kilo veren tüm arkadaşlara tebrikler

kızlar pilates topu ve bandı geldi. patron gördü hayırdır o ne diye sordu. pilates topu dedim.aman biyerini kırma, sakatlama kendini dedi gülerek .dalga geçti resmen...pilates sıkılaştırıyormuş.banu söyledikten sonra iice araştırdım.herkes çok ii sıkılaştırdı yazmış.o yüzden kilolar gitsin pilatesi daha sonra kullanacağımm.daha zamanı var...eve hemen götürmeyeceğim.gelin paraları nelere harcıyor der.sanki ben çalışmıyorum...

Ayyyyyy yerim ben seni
InsaAllah saglikli bir sekilde veririz.Canim 6 Subat'da basladim ben.
Nerdeyse 2 ay olucak.Olmazmi be güzelim fazlaligim hemde nasil var..
Yanlarim cok kötü:84:

Allah sabir versin tatlim, coook zor cook.
Madem ki kalici degil az daha disini SIK, insaAllah hersey istedigince gelisir.
Ama senin üzülmen hic iyi degil, o biraz kendine gelsin.
Güzellikle de:- Annem, lütfen böyle yapma üzülüyorum, cok üzülüyorum.
Tabikide senin de evladin ama ben ona tüm günümü hasret geciriyorum.
Birazcik benim yerime koy annem kendini de.. Olsun bitsin...

Ben memeden kesince egeyi gece beslemedim..yani 8 aylık olduktan sonra ege geceleri beslenmedi...en son gece uyumadan önce yerdi yatardı..zaten o zmanalar sabah erken kalkardı.....

selam kılzarrrr

kilo bildirimim
başlangıç:70
geçen hafta:60
bu hafta:58,7
giden:1300 gr
toplamda giden:11,300

boy:157
beden:40

spor yok...

bu diyet bende işie yaradı

bugün kayınvalidemde kabul günü vr birazdan süslenip oraya gidecem:44: artık kaçamak yapmam fazla inşallah yada akşam yemiyere kdengelicem..kendimi çok iyi hissediyorum diyete başladım başlayalı ilk kez bu kadar fazla kilo verdim bir hafta içinde ....banuuuuuuu bu diyete ne kadar devam edebilirim hiç te zorlanmadım aralarımı yapmadığım oldu ...iyiydi yanii

çizelge nihayet olmuş...listeyi izlem yapıyor,özelden kilo bildirimiyle ilgil mesaj atılıyor.izlemin istedikleri
başlangıç kilosu,geçen hafta,şuan ki kilo,giden kilo,hedef kilo,boy ve beden...

evet en sonunda başardım bilgisayarla aram çok iyi değil bebekten pek fırsat bulamıyorum gönderdim izleme yardımın için teşekkür ederim
buarada ben sabahları plates yapıyorum çok ciddi bir sıkılaşma oluyor kesinlikle tavsiye ederim kib

kilo bildirimi

başlangıç:91
bu hafta:89.0

boy:165
beden:46

bu sefer kendimi yarı yolda bırkmıycam

selam kızlar,
kilo bildirimi
başlangıç:92
bu hafta:89.6
bu hafta giden:600 gram
toplamda giden:2.400
hedef:70
boy:1.71
beden44-46
kilo veren tüm arkadaşlara tebrikler

Tebrik ederim canım neden üzülüyorsun ki 600 gr iyi bir rakam bak çok zor verenler hatta diyete spora rağmen sabit kalanlar var aramızda
Ben ilk başladığım da 1 kiloyu beğenmiyordum az verdim diyordum ama buradakileri gördükçe ders aldım.Artık 300 gr versem şükrediyorum inan kolay alınıyor ama zor veriliyor maalesef..
O yüzden hiç canını sıkma öyle ya da böyle sabredeceğiz ve zafer bizim olacak

Güle güle kullan canım,evet ben de kilolarımı verdikten sonra başlayacağım.

herkese selam kızlar hemen bildirim yapıyorum

başlangıç;85
geçen hafta;71.1
bu hafta;70.0
giden;1100 gram
toplamda giden;15 kg
hedef;63

boy:173
beden:40

ölçülerimi bilmiyorum

spor yok

ama bu benim pazartesi gününden başlanmış diyetimdir kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum

İlkaycım tebrik ederim
Sen de karbon diyetindeydin değil mi..Aklımı çeldiniz iyice

kilo bildirimi

başlangıç:91
bu hafta:89.0

boy:165
beden:46

bu sefer kendimi yarı yolda bırkmıycam

Tebrikler Önemli olan böyle kararlı olmak zaten.

silammmmmmmm

lkoşşşş bacım sevindim snein adına ya muhteşemsin egere vermeseydin benn üzülürdüm ya bekliyorudm senii

kızlar süperisniz gülçin,tüloş,feryal ,ilkay çok güsel kilocuklar vemrişsinizzz

zeynepcim üzülme cnm takılmalar yaşıycaksınnn hatta bazne artı bile çıkarsın
ben geçen haftalarda 0 kaçamak ile 2 kg artıd açıkmıştım bünyemiz bi şifre işte ii tanımak lazım

topigimiz süper valla rgli filan dinlemiyoruz veriyoruz veriyoruzzzzzzzz:92::92::92::92::92:kilocukları atıyoruzzz

eeeeeeeeeeee olsun okadar kaptanımız kim dimi amaaa

kızlar bende akşam foto ekliycme sizeeee 90 lık banu ve 64 lük banu die bekleyin anacım

FİLİZCİMM
k.v ile sıkıntılarını okuyorum gnlerdir ve üzlüyorum
çünü senin bu yaşadıklarını bend yaşadımmm hemde daha fazlasını
hayatıma iki bebek girdi benimde çalışmıyordum ama insanlara muhtaçlıgım vardı
5 ay annemd ekaldım sonra kv gelip gitmeye başladı.

ama hiç istemiyorum,hatta yardımcı birini bile tuttum ama altından kalkamadık maddi
olarak belli bir süre sonra(( kv hergün geliyordu ,allah razı olsun yemegimi evin işini yapıyordu ama benide geriyordu tabi laflarıyla hareketleriyle

bebeklere hkim degildi ,bilmiyor bebek bakmasını çok görmeidm hiç bir zman çünkü en kçk çocugu 30 yaşındaydı,ama herşeyi bilen bir edası yokmu beni deli ederdi halada öyle

umursama cnm valla gülgeç ,o nekadar kabul etmesede onu sne dogurdun senin canın senin kanın bana hep çocuklarda aynı babası halası dedesi filan filan ya deidm bir gün bu çocuukların anası yokmu hep snein ogluna mı benzeyecekk,

çocukla ilgili neden hükmettiryorsun kendineee ,aylardır omu kuruluyormuş
sneinoglunu gelip? valla sölee de anne ben böyle kuruluyorum çocugumu deee

ypı olarak herkesle anlaşan bir tipim vardır,çok nadir insnalardan negtif elektirik alırım,anlaşamam
ama benimkide anlaşılcak bi tür dgeil valla ,bir kez çok kıskançtır
ne alsma alı,hatta plates ebaşlıyckamış yakında yani daha neler neler anlatsam roman olur bu en basiti

sıkma canınıı bunlar için al oglunu götür odanda sev,öyle yapıyorsa egerrr
mecbur kabullencek bi yerdne sonra snein oglun oldugnu biraz kıkkançlık uygusu var anladıgım kadarıyla cnm

birde annen bakıcak mı hep ogluşuna?

herşeyi yapmıştım ancak kopyalamada hata yapmışım. png den sonrasınıda kopyalamışım. şimdi oldu sanırım çok tşkr ederim

bişey deqil cnm

canım burda daha çok kilo veren arkadaşları görüp kendini az kilo vermiş gibi hissetmen bile senin daha fazla hırslanman için çok iyi bir neden.. burada en küçük bişey bile bizleri motive etmeye yetiyor doqru yolda ilerliyorsun canım aynen devamm

maşallah canım çok çok iyi bir rakam 2 kq

hayatım inşallah haftaya telafi edersin hiç üzülme zaman zaman bu durumları hepimiz yaşıyoruz bırakmak ümitsizliqe kapılmak yok bu hafta dikkat eder haftaya verirsin acelemiz yok öyle deqilmi cnm

maşallah 2şer 2şer gidiyor kilolar Allah nazarlardan saklasınn

canım 400qram hiç az bir rakam deqil vücut arada direnç gösterir her hafta 1-2 kilo veremeyizki bir hafta az verirsek diqer hafta çok veririz üzülecek hiçbişey yok bitanem
/B]

canım k.validene dicek söz bulamıyorum ve seni sabrından ötürü kutluyorum ben kesinlikle bu sabrı gösteremezdim takdir edilecek bir insansın ..

selamlar herkesee bildirim yapıp kaçıcam kızlar eşim bekliyo .kapıdan çıkmam kk ya mesaj atmadan dedim 5 dk var dedi

geçen hafta 65.1

bu hafta = 63.3

hedef 60

toplam 1700 gram

beden = 40

boy 171

tebrikler cnm güzel bir bildirim olmuş devamıda bu şekilde olur inş.

WC ye cikamayanlar size bir öneride bulunucam

ben her gece yatmadan 4-5 kasik YOGURT yiyorum
sabah da masallah WC cikiyorum

bi deneyin

ama yogurtu annem kendisi tutturuyor kaymakli felan, valla yiyorum

hmm deniyim bakalım bendede aynı etkiyi gösterecekmi :26:

evet cnm bende artık başlıcam baharı beklemiştim plates çok güzel sıkılaştırıyor bnm kuzenim sürekli plates yapıyor kilo kaybı olmamasına razmen vücudu okadar sıkılaştıki 10 kilo vermiş zannedersin plates topu için laf sayanlarada ben kazanıyorum ben alıyorum de çık işin içinden bu kadar fazla birirlerinin sana karışmasına izin verme ezdirme kimseye kendini

kızlar kızımı dershaneden almaya bakırköye gidicem gelince görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…