80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlkaycım tebrik ederim
Sen de karbon diyetindeydin değil mi..Aklımı çeldiniz iyice

Tebrikler Önemli olan böyle kararlı olmak zaten.

deryacım bence kilo verimin durunca karbon diyeti yap ben şahsen öyle düşünüyorum.beslenme alışkanlığını değiştirerek şaşırtalım bünyemizi...şimdi erken karbon diyeti için...nasılsa düzenli yürüyüşlere başladın kilolarda gidiyor.

Tebrikler feryalim harika bir başlangıç yaptın

Ben de öyle düşündüğüm için tutuyorum kendimi zaten
Hazır verebiliyorken düzeni değiştirmek istemiyorum. Çok şükür şu güne kadar durmadı kilo vermem ama bakalım 75'de nasıl olacak ona göre karar veririm.

demekki herkes benzer şeyler yaşıyor allah anneme sağlık versin o bakacak tabii kayınvalidemede versin...sadece susacak çenesini tutacak.ben eve gidiyorum yemeğimi yapıyorum, bulaşık çamaşır çöplere dökmeye kadar her işi yapıyorum kimseden bir iş yardım istemiyorum.canının istediği bişey var mı pişiriyim diye soruyorum kahve ister misin diye inan annem sen kırıcı olma o büyük o hatasını anlasın dedi diye herşeyi yutuyorum.ama sayılı gün allahın izniyle annem dönecek...allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi:)sanki oğlum benden uzaklaşıyor benden soğuyor gibi geliyor o beni çok üzüyor...tabii 7 aylık daha ne kadar anlar bunları bilemem ama bana eskisi gibi atılmıyor kahkaha atmıyor

Tebrikler kuzum, kuu yilmadin mi yimek görmekden
Ahhh Karbonhidrat diyeti sen olmasan biz nasil verirdik bu kadar kilolari

Tesekkürler balimmmm
Yalniz, lütfen bir an önce ekle fotolariniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr,
Esim dün yalvar yakar irmik helvasi istemisdi benden.
Bende - Lütfen yarini bekle, lütfen tarti günümüz ondan sonra yapiyim dedim.
Biliyor, benimde kesin tadina bakacagimin ya, varolasica iyi hadi yarin yap dedi
Az önce irmik helvasi yaptim, gül seklinde amaan ne güzel oldu kuuuuuuuuuuuuuu
Ben yermiyim ki ??
Bir porsiyonu tahminen 75gr kadar.
Bunun yarisini yerim sonra kendimi durdururum..
Allah'dan misafirlerim geliyor, bana kalmaz belki o zaman daha da cok sevinirim

Simdilik kizimi uyutmak icin cikiyorum,
Izlos'uma özel mesajla kilomu bildirmeyi unuttum.

Onu yoliyim, hepinizi kocaaaaaaammmmaaaan kocaaaammaaaaan öpüyorum fistiklar

teşekkürler canım,600 iyi aslında evet, ama önceden daha hızlı kilo verirdim rejime başladığımda.yani 3 haftada bundan daha fazla verirdim. ilk hafta 2 kilo verdiğim bile oluyordu. öyle verilen kilolar da geri alınıyor malesef teşekkür ederim desteğin için:13:

kızlar sporumu yaptım geldim maaşallah negüzel verenler var bugünkendimi çok halsiz hissediyorum inş hasta olmam bu hafta çok spor lazım
ah bu kayınvalideleeeeeeeeer Allah sabır versin canım eski gelinler nasıl aynıevde yaşarlarmış ben hiç anlayışlı kayınvalide görmedim bizdemi öle olcaz :18: sabret canım en azından eşin senin durumunu anlamış ve destek olmuş seni sabrından ötürü kutluyorum ben kesinlikle bu sabrı gösteremezdim

selamlar herkesee bildirim yapıp kaçıcam kızlar eşim bekliyo .kapıdan çıkmam kk ya mesaj atmadan dedim 5 dk var dedi

geçen hafta 65.1

bu hafta = 63.3

hedef 60

toplam 1700 gram

beden = 40

boy 171

tülaaaaaaaaaaaaay kıskandım çatlıyom ahaaaaaaaa
maşşallah canım hedefine şurada ne kalmış darısı bizim başımıza artık son halinden bi foto atarsın bize

ayyy geçmiş olsun benim büyük kızım da geçirmişti o hastalıktan..
ateş korkutuyor insanı işte..
bi türlü düşüremedim bugün şurup da içmiyor..
hepsini atıveriyor ağzından..
annemi aradım ''anne fitil al eczaneden hemen yetiştir'' dedim..
saolsun getirdi..
biraz düşmüş gibi şimdilik..
kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum..
yalnız hızlı vermeye çok heveslenmeyin lütfen..
kas kaybediyor olabilirsiniz..
dün akşam misafirim vardı..bi yandan kızımla uğraşıyorum..bi yandan misafir..
neyse..kadın beslenme danışmanı..
haftada 1 kiloyu geçme dedi...
kas kaybedersen tekrar iki katıyla alırsın dedi..
lütfen proteini ihmal etmeyin kızlar...
acelemiz yok..hep birlikte vericez..
ben kaçayım..kızım durmuyor...

görüşürüz canım kızını öp benim için

platesimi yaptımm geldimmm

kızlar kim sormuştu unuttum ama ilkay kh diyeti yapmadııııı

platesimi yaptımm geldimmm

kızlar kim sormuştu unuttum ama ilkay kh diyeti yapmadııııı

banucum pilatesi nasıl yapıyorsun?ebru şanlı'nın cd'leriyle mi?spor salonunan mı gittin öğrendin?nefes almayı bilmek çok önemli yanlış bişeyde sakatlanma olur diyor bir çok yazıda?bana çok kolay altüstü topun üstünce yuvarlanacaksın gibi gelmişti ama girip yorumları makaleleri okuyunca tedirgin oldumacaba boşa mı aldım yapabilecek miyim diye?hoş şimdi başlamıyacağım dediğin gibi önce kilo verip sıkılaşmak istediğimde başlıyacağım

canım ya ne kadar güzel bulmuş senin gibi gelini daha ne isterler bilmem. ancak seni etkilemek istemem ama tecrübelerle sabitlenmiş tekrar tekrar denenmiştir... nezamn yüzlerine gülsen hizmet etsen her işlerine koşsan aklına gelebilecek en güzel şeyleri yapsan dönüyorlar hemen kendilerini bişeymi sanıyorlar bilemem edebiziden saygımızdan yaptıgımızı düşünemiyorlar. araya seviye koydunmu senden iyisi olmaz. bilmem kaç kez ana kız gibi olalım diye gelinlik yaptım her seferinde degişti. konuşmalar bile degişiyor bakışlar bile. sonra cektim kendimi mesafeli davrandım ozaman daha kolay oldu herşey. şimdi kendi kendime sende cok soguksun diyorum azıcık yanaşıyorum hatırlatıyor durumu bana. anlayacagın her zaman iyilikten iyilik dogmuyor. :97:

slm kızlar biraz önce kızımı alıp eve döndüm istanbulda gece hep yaqmur yaqdı sabahtan beride hava kapalı gitmeden yemeklerimi yaptım kızım mozik pasta istemişti onuda yaptım yarında oqlum için mantı yapıcam cuma ve cumartesi bnm kaçamak günlerim bugünkü kaçamaqımı tatlılardan yana kullandım yarında mantı yicem pazar günüde kaldıqım yerden devam inşallah bitki çayımı demledim şimdi onu içerek sizlere bakıyorum

afiyet olsun senacım...çok severim tatlıyı:) senacım iksir diye bişey okudum izlemin başarı öyküsünde 3 adet yeşilcay poşet 2lt su 3 kez kaynatılıyor mu bişey yazıyordu ama pek anlamadım.ben genelde sallama içiyorum demleyince daha mı ii oluyor.Birde elma kürü hakkında bilgin var mı?nasıl işe yarıyor mu?

canım banada bu gelin çok soğuk diyorlar...asla direk anne demem ayşeanne derim önce ismini kayınbabamada aynı...kompleksli herşeyi en ii ben yaparım, en iisini ben bilirim, herkes benim yaptığıma bayılır,ne var ki ben daha ii yaparım:))en çok kullandığı kelimeler....kısacası komik yaşının hakkını olgunluğunu vermiyor, yansıtmıyor...

canım banada bu gelin çok soğuk diyorlar...asla direk anne demem ayşeanne derim önce ismini kayınbabamada aynı...kompleksli herşeyi en ii ben yaparım, en iisini ben bilirim, herkes benim yaptığıma bayılır,ne var ki ben daha ii yaparım:))en çok kullandığı kelimeler....kısacası komik yaşının hakkını olgunluğunu vermiyor, yansıtmıyor...

ohh afiyet şifa olsun inş bu havaların durumu ne olacak bilmem birden soğudu kapandı insanın hiç birşey yapası gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…