İlkaycım tebrik ederim
Sen de karbon diyetindeydin değil mi..Aklımı çeldiniz iyice
TebriklerÖnemli olan böyle kararlı olmak zaten.
herkese selam kızlar hemen bildirim yapıyorum
başlangıç;85
geçen hafta;71.1
bu hafta;70.0
giden;1100 gram
toplamda giden;15 kg
hedef;63
boy:173
beden:40
ölçülerimi bilmiyorum
spor yok
ama bu benim pazartesi gününden başlanmış diyetimdir kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum
deryacım bence kilo verimin durunca karbon diyeti yap ben şahsen öyle düşünüyorum.beslenme alışkanlığını değiştirerek şaşırtalım bünyemizi...şimdi erken karbon diyeti için...nasılsa düzenli yürüyüşlere başladın kilolarda gidiyor.
FİLİZCİMM
k.v ile sıkıntılarını okuyorum gnlerdir ve üzlüyorum
çünü senin bu yaşadıklarını bend yaşadımmm hemde daha fazlasını
hayatıma iki bebek girdi benimde çalışmıyordum ama insanlara muhtaçlıgım vardı
5 ay annemd ekaldım sonra kv gelip gitmeye başladı.
ama hiç istemiyorum,hatta yardımcı birini bile tuttum ama altından kalkamadık maddi
olarak belli bir süre sonra(( kv hergün geliyordu ,allah razı olsun yemegimi evin işini yapıyordu ama benide geriyordu tabi laflarıyla hareketleriyle
bebeklere hkim degildi ,bilmiyor bebek bakmasını çok görmeidm hiç bir zman çünkü en kçk çocugu 30 yaşındaydı,ama herşeyi bilen bir edası yokmu beni deli ederdi halada öyle
umursama cnm valla gülgeç ,o nekadar kabul etmesede onu sne dogurdun senin canın senin kanın bana hep çocuklarda aynı babası halası dedesi filan filan ya deidm bir gün bu çocuukların anası yokmu hep snein ogluna mı benzeyecekk,
çocukla ilgili neden hükmettiryorsun kendineee ,aylardır omu kuruluyormuş
sneinoglunu gelip? valla sölee de anne ben böyle kuruluyorum çocugumu deee
ypı olarak herkesle anlaşan bir tipim vardır,çok nadir insnalardan negtif elektirik alırım,anlaşamam
ama benimkide anlaşılcak bi tür dgeil valla ,bir kez çok kıskançtır
ne alsma alı,hatta plates ebaşlıyckamış yakında yani daha neler neler anlatsam roman olur bu en basiti
sıkma canınıı bunlar için al oglunu götür odanda sev,öyle yapıyorsa egerrr
mecbur kabullencek bi yerdne sonra snein oglun oldugnu biraz kıkkançlık uygusu var anladıgım kadarıyla cnm
birde annen bakıcak mı hep ogluşuna?
selam kılzarrrr
kilo bildirimim
başlangıç:70
geçen hafta:60
bu hafta:58,7
giden:1300 gr
toplamda giden:11,300
boy:157
beden:40
spor yok...
bu diyet bende işie yaradı
bugün kayınvalidemde kabul günü vr birazdan süslenip oraya gidecem:44: artık kaçamak yapmam fazla inşallah yada akşam yemiyere kdengelicem..kendimi çok iyi hissediyorum diyete başladım başlayalı ilk kez bu kadar fazla kilo verdim bir hafta içinde ....banuuuuuuu bu diyete ne kadar devam edebilirim hiç te zorlanmadım aralarımı yapmadığım oldu ...iyiydi yanii
silammmmmmmm
lkoşşşş bacım sevindim snein adına ya muhteşemsin egere vermeseydin benn üzülürdüm ya bekliyorudm senii
kızlar süperisniz gülçin,tüloş,feryal ,ilkay çok güsel kilocuklar vemrişsinizzz
zeynepcim üzülme cnm takılmalar yaşıycaksınnn hatta bazne artı bile çıkarsın
ben geçen haftalarda 0 kaçamak ile 2 kg artıd açıkmıştım bünyemiz bi şifre işte ii tanımak lazım
topigimiz süper valla rgli filan dinlemiyoruz veriyoruz veriyoruzzzzzzzz:92::92::92::92::92:kilocukları atıyoruzzz
eeeeeeeeeeee olsun okadar kaptanımız kim dimi amaaa
kızlar bende akşam foto ekliycme sizeeee 90 lık banu ve 64 lük banu die bekleyin anacım
teşekkürler canım,600 iyi aslında evet, ama önceden daha hızlı kilo verirdim rejime başladığımda.yani 3 haftada bundan daha fazla verirdim. ilk hafta 2 kilo verdiğim bile oluyordu. öyle verilen kilolar da geri alınıyor malesefTebrik ederim canım neden üzülüyorsun ki 600 gr iyi bir rakam bak çok zor verenler hatta diyete spora rağmen sabit kalanlar var aramızda
Ben ilk başladığım da 1 kiloyu beğenmiyordum az verdim diyordum ama buradakileri gördükçe ders aldım.Artık 300 gr versem şükrediyorum inan kolay alınıyor ama zor veriliyor maalesef..
O yüzden hiç canını sıkma öyle ya da böyle sabredeceğiz ve zafer bizim olacak
Güle güle kullan canım,evet ben de kilolarımı verdikten sonra başlayacağım.
ah bu kayınvalideleeeeeeeeer Allah sabır versin canım eski gelinler nasıl aynıevde yaşarlarmış ben hiç anlayışlı kayınvalide görmedim bizdemi öle olcaz :18: sabret canım en azından eşin senin durumunu anlamış ve destek olmuş seni sabrından ötürü kutluyorum ben kesinlikle bu sabrı gösteremezdimşimdiye kadar okuduklarımda atladığım var mı emin değilim ama
eflatun ,nehir,sena,zuzum24,banu,burcumm,deryacım,damlalar kilo vermiş tek tek tebrik ediyorum ve devamını diliyorum sağlıkla...zeynepcim kilo farkı olmamış ama regli olmandan kaynaklanıyordur.birde ilk diyete başlayanlar deyanın dediği gibi 1 er-- 2 şer kilo veriyor sonra vucud kendini korumaya alıyor ve hatta bazen kilo verimi duruyor...kilo almamakta büyük başarı...kızlar iyiki bu grubu keşfettim çok mutluyum...yanımda arkadaşlarım var onlarla diyet spor yapıp sohbet ediyor gibiyim kendimi hiç yalnız hissetmiyorum.biraz fazla yiyecek olsam aklıma sizler geliyorsunuz özellikle izlem, banu gözmün önüne kilo çizergesi fotoğraflar geliyor kuzu kuzu bırakıyorum elimdekini:)hepinize çok teşekkür ederim...sizinle kendimi hiç yalnız hissetmiyorum....
dün oğluşumu koynuma aldım yattım mis gibi...bir haftadır dizi izlemiyorum, evde sohbet etmiyorum...oğlumu kucağıma alıyorum sevmek için hemen kayınvalidem oradan oğlana seslenip, elini tutuyor, dikkatini dağıtıyor. oğlumda sese kafasını çeviriyor o tarafa gülümsüyor..tüm gün seninle yetmiyor mu oynadığın ne diye ben kucağıma alınca hala kendine çekmeye çalışıyorsun.birde görüyor musun babannesinden gözünü alamıyor diyor.oğlanı yıkadık kurulamak için aldım yatırdım "dur. napıyorsun kaldır, öyle kurulanmaz, çekil sen, ben yaparım" dedi...öyle kötü oldum ki "ii o kadar ii biliyorsan buyur yap" dedim. lavaboya gittim bir ağladım bir ağladım hala gözlerim doluyor bu ne yaa noluyor, kimsin sen...beni bukadar sinirledirebiliyorsun...eşim anladı 2 gün daha sabret cevap verme sonra bildiğin gibi yaparsın dedi...kızlar sinirlerime hakim olamıyorum....
selamlar herkesee bildirim yapıp kaçıcam kızlar eşim bekliyo .kapıdan çıkmam kk ya mesaj atmadan dedim 5 dk var dedi
geçen hafta 65.1
bu hafta = 63.3
hedef 60
toplam 1700 gram
beden = 40
boy 171
çok geçmiş olsun canım kızın kaç yaşında bilmiyorum ama bizimde 10 gün önce oğluşum öyle oldu ateşi düşürüyoruz yatıyor 10-15dk. sonra yükseliyor sürekli duş,ateş düşürücü vererek 4 gün sürdü elleri ayakları buz başı ateş topu gibi çok zor...3 kere doktora götürdük hastaneye gidene kadar 39 u geçiyor.çok şükür 4.gün ateşi düştü ve vucudunda döküntüler oluştu kırmızı kırmızı...6. hastalıkmış teşhis.öpmeyin kalabalık ortamdan uzak tutun dedi...allah şifasını versin herkesin yavrusunu korusun...önemli olan onların sağlığı kilo yine verilir...
canım 400qram hiç az bir rakam deqil vücut arada direnç gösterir her hafta 1-2 kilo veremeyizki bir hafta az verirsek diqer hafta çok veririz üzülecek hiçbişey yok bitanem
/B]
yediklerime rağmen 400 gerçekten iyimotivem eksilmişti ama telafi edeceğim sayenizde
evet cnm bende artık başlıcam baharı beklemiştim plates çok güzel sıkılaştırıyor bnm kuzenim sürekli plates yapıyor kilo kaybı olmamasına razmen vücudu okadar sıkılaştıki 10 kilo vermiş zannedersin plates topu için laf sayanlarada ben kazanıyorum ben alıyorum de çık işin içinden bu kadar fazla birirlerinin sana karışmasına izin verme ezdirme kimseye kendini
bir 10 kg versem bende toplancam inş kim ne derse desin
kızlar kızımı dershaneden almaya bakırköye gidicem gelince görüşürüz
platesimi yaptımm geldimmm
kızlar kim sormuştu unuttum ama ilkay kh diyeti yapmadııııı
demekki herkes benzer şeyler yaşıyorallah anneme sağlık versin o bakacak tabii kayınvalidemede versin...sadece susacak çenesini tutacak.ben eve gidiyorum yemeğimi yapıyorum, bulaşık çamaşır çöplere dökmeye kadar her işi yapıyorum kimseden bir iş yardım istemiyorum.canının istediği bişey var mı pişiriyim diye soruyorum kahve ister misin diye inan annem sen kırıcı olma o büyük o hatasını anlasın dedi diye herşeyi yutuyorum.ama sayılı gün allahın izniyle annem dönecek...allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi:)sanki oğlum benden uzaklaşıyor benden soğuyor gibi geliyor o beni çok üzüyor...tabii 7 aylık daha ne kadar anlar bunları bilemem ama bana eskisi gibi atılmıyor kahkaha atmıyor
afiyet olsun senacım...çok severim tatlıyı:) senacım iksir diye bişey okudum izlemin başarı öyküsünde 3 adet yeşilcay poşet 2lt su 3 kez kaynatılıyor mu bişey yazıyordu ama pek anlamadım.ben genelde sallama içiyorum demleyince daha mı ii oluyor.Birde elma kürü hakkında bilgin var mı?nasıl işe yarıyor mu?slm kızlar biraz önce kızımı alıp eve döndüm istanbulda gece hep yaqmur yaqdı sabahtan beride hava kapalı gitmeden yemeklerimi yaptım kızım mozik pasta istemişti onuda yaptım yarında oqlum için mantı yapıcam cuma ve cumartesi bnm kaçamak günlerim bugünkü kaçamaqımı tatlılardan yana kullandım yarında mantı yicem pazar günüde kaldıqım yerden devam inşallah bitki çayımı demledim şimdi onu içerek sizlere bakıyorum
canım ya ne kadar güzel bulmuş senin gibi gelini daha ne isterler bilmem. ancak seni etkilemek istemem ama tecrübelerle sabitlenmiş tekrar tekrar denenmiştir... nezamn yüzlerine gülsen hizmet etsen her işlerine koşsan aklına gelebilecek en güzel şeyleri yapsan dönüyorlar hemen kendilerini bişeymi sanıyorlar bilemem edebiziden saygımızdan yaptıgımızı düşünemiyorlar. araya seviye koydunmu senden iyisi olmaz. bilmem kaç kez ana kız gibi olalım diye gelinlik yaptım her seferinde degişti. konuşmalar bile degişiyor bakışlar bile. sonra cektim kendimi mesafeli davrandım ozaman daha kolay oldu herşey. şimdi kendi kendime sende cok soguksun diyorum azıcık yanaşıyorum hatırlatıyor durumu bana. anlayacagın her zaman iyilikten iyilik dogmuyor. :97:
canım ya ne kadar güzel bulmuş senin gibi gelini daha ne isterler bilmem. ancak seni etkilemek istemem ama tecrübelerle sabitlenmiş tekrar tekrar denenmiştir... nezamn yüzlerine gülsen hizmet etsen her işlerine koşsan aklına gelebilecek en güzel şeyleri yapsan dönüyorlar hemen kendilerini bişeymi sanıyorlar bilemem edebiziden saygımızdan yaptıgımızı düşünemiyorlar. araya seviye koydunmu senden iyisi olmaz. bilmem kaç kez ana kız gibi olalım diye gelinlik yaptım her seferinde degişti. konuşmalar bile degişiyor bakışlar bile. sonra cektim kendimi mesafeli davrandım ozaman daha kolay oldu herşey. şimdi kendi kendime sende cok soguksun diyorum azıcık yanaşıyorum hatırlatıyor durumu bana. anlayacagın her zaman iyilikten iyilik dogmuyor. :97:
slm kızlar biraz önce kızımı alıp eve döndüm istanbulda gece hep yaqmur yaqdı sabahtan beride hava kapalı gitmeden yemeklerimi yaptım kızım mozik pasta istemişti onuda yaptım yarında oqlum için mantı yapıcam cuma ve cumartesi bnm kaçamak günlerim bugünkü kaçamaqımı tatlılardan yana kullandım yarında mantı yicem pazar günüde kaldıqım yerden devam inşallah bitki çayımı demledim şimdi onu içerek sizlere bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?