80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz önce müşterim geldi 2 ay önce görüşmüştük malum kadınlar kiloları varsa kilo sohbeti çok yapar evine ölçüye gittiğimizde baya konuşmuştuk...hemen bana filizcim ne kadar zayıflamışsın çok ii olmuş dedi...çok sevindim.demek ki gözle farkedilir hale geldi süperr....

Sena, sonuclarin cikti mi tatlim ??

canım sanırım kolonoskopiyi soruyorsun haziranın 2sine gün verdiler ..

filizcim ben bu çayı bir ara yapıp 2-3 içmiştim ama 3 defa demlemedim 1-15 litre kadar kaynamış suyla demliyorduk onuda ogün içip bitiriyorduk izlemin iksir dediqi tam olarak nedir bilmiyorum elma kürüne gelince ben hiç kürler detokslar iksirler vs.. bunlara takılmadım normal beslendim onun için bilgim yok ama yaptıqım bişey varki sürekli bitki çayı içiyorum 5-6 çeşit sırayla hepsini içiyorum belkide kaçamak yaptıqım halde kilo vermemin sebebi budur..

ohh afiyet şifa olsun inş bu havaların durumu ne olacak bilmem birden soğudu kapandı insanın hiç birşey yapası gelmiyor

canım sen bizim burda oturyordun dimii gel bigün bize bolbol sohbet ederiz

kızlar akşam yemeqimi biraz önce yedim menümü hemen paylaşayım
kahvaltı
1 yumurta
ızgara sucuk
2 dilim krem peynirli ekmek
5 i 1 yerde çay

ara
1 elma

öqlen
patlıcan musakka
lipton form plus

ara
kibrit kutusu kadar kadayıf tatlısı
1 büyük dilim mozaik pasta
doqadan form

akşam
yumurtalı ıspanak
kayısılı form çay

2.5 litre su...

kızlar geçmisi okuyamadım yoğundum bugün bildirimimi yapayım kacayım hafta sonu şehirdışında olucam nete giremeyebilirim beni özleyin anacııımmmmm

Başlangıç 87 kg
geçen hafta 84.3 kg
bu hafta 84.2 kg
bu hafta giden 0.1 kg
toplamda giden 2.8 kg
hedef 65
boy 170 cm
beden 44

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:eşim çiqköfte almış kızlar 1 dürümün içine 4 tane sardım ve yiyorummmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
28.03.2011 pazartesi tarhinde yani bugünle 5 gündür diyetteyim .ve hergün bir saat yürüyüş yapıyorum başlangıç 87 ve bu sabah itibariyle 84,4 kiloyum bildirim olarak bildiriyor saygılar sunuyorumm herkeslereee

bir ısırık ta alsan aynen hepsini bitirsen de aynen ,hepsini bitirmişşindir bile şimdi :))) yarın ki diyetinde telafi et bence bu durumu o zaman

ii yolculuklar özleriz tabii:)

sevgi bu aralar yoğun galiba hiç görmüyorum bildirimde yapmadı, huri bayadır girmiyor,nilgün yok,dilekde bildirim yapmadı.inş.sağlığınız ve keyfiniz yerindedir.iş yoğunluğundan fırsat bulamamışsınızdır.

İzlemcimm seninde kaç kilo verdiğini çoook merak ediyorum...hoş vermesende önemli değil fıstık gibisin...

benim vardı aslında 500 gr falan ama kullanmadım için annem çöpe atmış
lipton kullanıyorum şuan yaza aktardan alıcam kelimelri çok karıştırırım ben
geçenlerde sezen aksu yerine sezen doğulu dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah:

1 dilim kepek ekmegi
1. k.k peynir
çay

öğlen:
1 tane simit
1 bardak ayran

ara
1 bardak greyfut suyu
1 tane salatalık

akşam
yarım porsiyon haşlama tavuk
salata

2 form çay
1 saatlık yürüyüş

herkese iyi akşamalar

Son düzenleme:

zeynepcim üzülme cnm takılmalar yaşıycaksınnn hatta bazne artı bile çıkarsın
ben geçen haftalarda 0 kaçamak ile 2 kg artıd açıkmıştım bünyemiz bi şifre işte ii tanımak lazım

regliden olsa diyorum ama ben regli iken 1 kg verirdim en az
çay içmedim şiştim iyice demek abla bu gn düzenli içiyorum
yarın gene tartılcam bakalım sonuç aynımı diye

Son düzenleyen: Moderatör:
bir ısırık ta alsan aynen hepsini bitirsen de aynen ,hepsini bitirmişşindir bile şimdi :))) yarın ki diyetinde telafi et bence bu durumu o zaman

bugün yediklerim yarınki menünün yanında hiç kalır mantı açıcam yarın çok özledim en son yazın yemiştim ve 10 gün eski kiloma dönememiştim :84: 2 haftama bedel olacak ama deqer diye düşünüyorum ve 1 tepeleme tabak mantı yemek istiyorum

İlk haftalar öyle oluyor canım 2-3 kilo veriliyor ve çok motive oluyor insan ama öyle gitmiyor işte.Aslında bu güzel çünkü dediğin gibi öyle verilen kilolar geri alınıyor.Hafta da bir en güzeli..Her hafta 1 kiloyu buluruz artık inşallah

Filiz ebru şallının cdlerini tavsiye ederim çok güzel temelden başlatıyor.. Başlamak istiyorsan onlarla başlayabilirsin.Ama tv8'de yaptığı programlarla tabi çıkardığı dvd ile değil onlar profesyoneller için.

Zaten biz aynaya sürekli baktığımız için anlayamıyoruz ama uzun süredir görmediğimiz biri görünce hemen farkediyor ve harika motivasyon oluyor

Edacım neden böyle oldu acaba :26: Sakın canını sıkıp da diyeti bırakma. Bence şu kalori işini bir daha düşün,haftaya daha güzel sonuçlar alacağına eminim..

Tebrikler.. Fakat biz bildirimi şu şekilde yapıyoruz,sen de öyle yaparsan kaptanımıza kolaylık olur;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden-gelen
toplamda verilen
hedef
haftalık toplam spor
boy
beden

ıııııııı şeyyyyyyyy izlemm yap bi açıklamaaaaaaa
dayanamıycammmm

Banuuuşşş neler oluyooorrrr ne saklıyonuz bizden çabuk söyleyin çatlarım

inşallah canım bir kilo giden zamanlar da olur

Son düzenleme:
günlük menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği,1 k.k. kadar beyaz peynir, 3tane zeytin, 3 tane yeşil biber, 1 tane salatalık, 2 tatlı kaşığı pekmez
gün boyunca: 1 çay bardağı beyaz leblebi,1 tane portakal,1 bardak elma suyu
akşam:1 kase hazır çorba,1 tabak ıspanak,yoğurt,salata
ara: 1 tane elma

Bugünkü Menüm

Kahvalti :
Diyet Misir Gevregi
1.Bardak Az Yagli Süt

Ara:
2.Diyet Bisküvi

Öglen:
Izgara Pirzola
Domates-Biber Kizartmasi (1.kasik zeytinyagi ile yapilmistir)
1.Dilim Kepek Ekmegi

Ara:
Diyet Meyveli Yogurt

Aksam :
2.Dilim Kek :84: :84: :84:

3.Litre Suu

Bugün Cok Fena Bisi Yaptimmm .. Kek Yedim .. Ince Kesilmis 2.Dilim Ev Yapimi Kek Hemdee
Amaaa Dayanamadim Yaa Mis Gibi Kokuyordu Tüm Evi Sarmisti Kokusu ..
Kendimi Hic Iyi Hissetmiyorum Yedigim Icin .. Onun icin Hafta sonu bogazimi SIKI SIKI tutacagim !!
Bu Sana Ceza Burcuu ! Tutmuyorsun Pis Bogazini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…