Sena, sonuclarin cikti mi tatlim ??
afiyet olsun senacım...çok severim tatlıyı:) senacım iksir diye bişey okudum izlemin başarı öyküsünde 3 adet yeşilcay poşet 2lt su 3 kez kaynatılıyor mu bişey yazıyordu ama pek anlamadım.ben genelde sallama içiyorum demleyince daha mı ii oluyor.Birde elma kürü hakkında bilgin var mı?nasıl işe yarıyor mu?
ohh afiyet şifa olsun inş bu havaların durumu ne olacak bilmem birden soğudu kapandı insanın hiç birşey yapası gelmiyor
bir ısırık ta alsan aynen hepsini bitirsen de aynen ,hepsini bitirmişşindir bile şimdi :))) yarın ki diyetinde telafi et bence bu durumu o zaman:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:eşim çiqköfte almış kızlar 1 dürümün içine 4 tane sardım ve yiyorummmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ii yolculuklar özleriz tabii:)kızlar geçmisi okuyamadım yoğundum bugün bildirimimi yapayım kacayım hafta sonu şehirdışında olucam nete giremeyebilirim beni özleyin anacııımmmmm
Başlangıç 87 kg
geçen hafta 84.3 kg
bu hafta 84.2 kg
bu hafta giden 0.1 kg
toplamda giden 2.8 kg
hedef 65
boy 170 cm
beden 44
Kiraz sapını nereden buldun bu mevsimdeAktarlarda vardır belki bilemedim :44:
Ama uğraşmak istemezsen liptonun kiraz saplısı da çok güzel tavsiye ederim.
Bir de izlemden duymuştum dün acailisini aldım onun da tadı çok hoş.Abarttım ben sanırım çünkü bunların yanında a101'in mest form çayı da var.Üçünü karıştırınca tuvalet sorunu denen bir şey kalmıyor ortadaMesut yazmışım mest yerine düzelttim.Kafayı yedim mesut diye diye
zeynepcim üzülme cnm takılmalar yaşıycaksınnn hatta bazne artı bile çıkarsın
ben geçen haftalarda 0 kaçamak ile 2 kg artıd açıkmıştım bünyemiz bi şifre işte ii tanımak lazım
izlem abla gelmedi sanırım bu gün :26:
bir ısırık ta alsan aynen hepsini bitirsen de aynen ,hepsini bitirmişşindir bile şimdi :))) yarın ki diyetinde telafi et bence bu durumu o zaman
teşekkürler canım,600 iyi aslında evet, ama önceden daha hızlı kilo verirdim rejime başladığımda.yani 3 haftada bundan daha fazla verirdim. ilk hafta 2 kilo verdiğim bile oluyordu. öyle verilen kilolar da geri alınıyor malesefteşekkür ederim desteğin için:13:
banucum pilatesi nasıl yapıyorsun?ebru şanlı'nın cd'leriyle mi?spor salonunan mı gittin öğrendin?nefes almayı bilmek çok önemli yanlış bişeyde sakatlanma olur diyor bir çok yazıda?bana çok kolay altüstü topun üstünce yuvarlanacaksın gibi gelmişti ama girip yorumları makaleleri okuyunca tedirgin oldumacaba boşa mı aldım yapabilecek miyim diye?hoş şimdi başlamıyacağım dediğin gibi önce kilo verip sıkılaşmak istediğimde başlıyacağım
biraz önce müşterim geldi 2 ay önce görüşmüştük malum kadınlar kiloları varsa kilo sohbeti çok yapar evine ölçüye gittiğimizde baya konuşmuştuk...hemen bana filizcim ne kadar zayıflamışsın çok ii olmuş dedi...çok sevindim.demek ki gözle farkedilir hale geldi süperr....
kızlar geçmisi okuyamadım yoğundum bugün bildirimimi yapayım kacayım hafta sonu şehirdışında olucam nete giremeyebilirim beni özleyin anacııımmmmm
Başlangıç 87 kg
geçen hafta 84.3 kg
bu hafta 84.2 kg
bu hafta giden 0.1 kg
toplamda giden 2.8 kg
hedef 65
boy 170 cm
beden 44
28.03.2011 pazartesi tarhinde yani bugünle 5 gündür diyetteyim .ve hergün bir saat yürüyüş yapıyorum başlangıç 87 ve bu sabah itibariyle 84,4 kiloyum bildirim olarak bildiriyor saygılar sunuyorumm herkeslereee
ıııııııı şeyyyyyyyyizlemm yap bi açıklamaaaaaaa
dayanamıycammmm
İlk haftalar öyle oluyor canım 2-3 kilo veriliyor ve çok motive oluyor insan ama öyle gitmiyor işte.Aslında bu güzel çünkü dediğin gibi öyle verilen kilolar geri alınıyor.Hafta da bir en güzeli..Her hafta 1 kiloyu buluruz artık inşallah
Filiz ebru şallının cdlerini tavsiye ederim çok güzel temelden başlatıyor.. Başlamak istiyorsan onlarla başlayabilirsin.Ama tv8'de yaptığı programlarla tabi çıkardığı dvd ile değil onlar profesyoneller için.
Zaten biz aynaya sürekli baktığımız için anlayamıyoruz ama uzun süredir görmediğimiz biri görünce hemen farkediyor ve harika motivasyon oluyor
Edacım neden böyle oldu acaba :26: Sakın canını sıkıp da diyeti bırakma. Bence şu kalori işini bir daha düşün,haftaya daha güzel sonuçlar alacağına eminim..
Tebrikler.. Fakat biz bildirimi şu şekilde yapıyoruz,sen de öyle yaparsan kaptanımıza kolaylık olur;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden-gelen
toplamda verilen
hedef
haftalık toplam spor
boy
beden
Banuuuşşş neler oluyooorrrr ne saklıyonuz bizden çabuk söyleyin çatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?