merhabalar bisi sorcaktim da
ben yeniyim aslinda cok once uye olmustum ama fazla takilamiyordum..
bu 80-89 kilo birlikte zayifliyor toplulugu da yarismaya katiliyor mu?
takim icinde olanlar burada da yazabiliyor mu?
ben 83 kiloyum ve nasil nereden baslayacagimi bilmiyorum
gordugum kadariyla burada ki arkadaslar 80 kusurden 60 kusurlere dusmus ne olur bana bi yol gosterin
Bugünkü Menüm
Kahvalti :
Diyet Misir Gevregi
1.Bardak Az Yagli Süt
Ara:
2.Diyet Bisküvi
Öglen:
Izgara Pirzola
Domates-Biber Kizartmasi (1.kasik zeytinyagi ile yapilmistir)
1.Dilim Kepek Ekmegi
Ara:
Diyet Meyveli Yogurt
Aksam :
2.Dilim Kek :84: :84: :84:
3.Litre Suu
Bugün Cok Fena Bisi Yaptimmm .. Kek Yedim .. Ince Kesilmis 2.Dilim Ev Yapimi Kek Hemdee
Amaaa Dayanamadim YaaMis Gibi Kokuyordu Tüm Evi Sarmisti Kokusu ..
Kendimi Hic Iyi Hissetmiyorum Yedigim Icin .. Onun icin Hafta sonu bogazimi SIKI SIKI tutacagim !!
Bu Sana Ceza Burcuu ! Tutmuyorsun Pis Bogazini
hoşgeldin canım80-89 topiqi kendi arasında yarışıyor cnm... yani diqer guruplarla ilgimiz yok cumadan cumaya kaptanımız darkolive bildirim yapıyoruz ve burada herşeyimizi paylaşıyoruz diyet üzerine olsun olmasın tıpkı bir aile gibiyiz Rabbim istediqin kiloya hayırlısıyla inmeni nasip etsin cnm tekrar hoşgeldin
selamlar herkesee bildirim yapıp kaçıcam kızlar eşim bekliyo .kapıdan çıkmam kk ya mesaj atmadan dedim 5 dk var dedi
geçen hafta 65.1
bu hafta = 63.3
hedef 60
toplam 1700 gram
beden = 40
boy 171
selam kılzarrrr
kilo bildirimim
başlangıç:70
geçen hafta:60
bu hafta:58,7
giden:1300 gr
toplamda giden:11,300
bu diyet bende işie yaradı
izlem e noldu bende merak ettim banu bisey saklar gibi cümle kurmus acaba 60 nin altinami indi yoksa hamile yoksa diyetimi birakti :44::44: merak ettim bende
zuzummmm kız yardın beni aşam aşammmmm
deryacım ben sülememmmm kendisi sülesinnnnn
sabahtan beridir biliyorum ama yazmadımmmmmyazamadımmm
çünküm yazdırmadıııı
ya 90 kilodan nasil indin 67 kiloya yaaa
ne kadar da indin? ne yaptin? ne olur bana da soyle sirrini bebek sahibi olmam icin zayiflamam lazimmis ve ben 5 yildir bebek istiyorum( hangi diyeti uyguladin ?
merhabalar bisi sorcaktim da
ben yeniyim aslinda cok once uye olmustum ama fazla takilamiyordum..
bu 80-89 kilo birlikte zayifliyor toplulugu da yarismaya katiliyor mu?
takim icinde olanlar burada da yazabiliyor mu?
ben 83 kiloyum ve nasil nereden baslayacagimi bilmiyorum
gordugum kadariyla burada ki arkadaslar 80 kusurden 60 kusurlere dusmus ne olur bana bi yol gosterin
canım haziranda başladım diyete 9 ay oldu karbonhidrat diyetiyle başladım şuan dengeli beslenmeye çalışıyorum herşeyi yiyorum 2.5-3 litre su içiyorum günde 3-4 fincan bitki çayı içiyorum sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyiorum ve diqer öqünler ekmek yemiyorum makarna pilav bunları yememeye çalışıyorum yersemde 2 kaşıktan fazla yemiyorum kısaca bu şekilde..
tesekkur ederim cevabin icin..
benim inslin direncim var mesala onunla ilgili bir diyet varmidir bu sitede bilgin veya bilgisi olan var mi?
Aramıza hoşgeldin,öncelikle karalı olman lazım.İnan bu işin özel bir sırrı yok.Sadece azim ve irade hepsi bu. Bu kadar basit aslında.. Bunu bildiğimiz halde iradesizliğimize yeniliyoruz her seferinde..Sen de kendine yeni bir sayfa aç ve en başta kendine inan.Her şey inanmakla başlar..
Azmin daim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?