80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar bisi sorcaktim da
ben yeniyim aslinda cok once uye olmustum ama fazla takilamiyordum..
bu 80-89 kilo birlikte zayifliyor toplulugu da yarismaya katiliyor mu?
takim icinde olanlar burada da yazabiliyor mu?
ben 83 kiloyum ve nasil nereden baslayacagimi bilmiyorum
gordugum kadariyla burada ki arkadaslar 80 kusurden 60 kusurlere dusmus ne olur bana bi yol gosterin

izlem e noldu bende merak ettim banu bisey saklar gibi cümle kurmus acaba 60 nin altinami indi yoksa hamile yoksa diyetimi birakti :44::44: merak ettim bende

İyi akşamlar canlarım
kilotakibi.com açılmadı bir türlü bugün yediklerimin kalorisini hesaplamak istemiyor evren
Sabah kek yedim akşam pilav yedim nohut yedim
Midem bayram etti. Menümü yazmayayım bugün :78:

İzlooooşşş çık ortaya bırak geçmişi söyleyin bakalım neymiş sırrınız

hoşgeldin canım 80-89 topiqi kendi arasında yarışıyor cnm... yani diqer guruplarla ilgimiz yok cumadan cumaya kaptanımız darkolive bildirim yapıyoruz ve burada herşeyimizi paylaşıyoruz diyet üzerine olsun olmasın tıpkı bir aile gibiyiz Rabbim istediqin kiloya hayırlısıyla inmeni nasip etsin cnm tekrar hoşgeldin

Son düzenleme:
zuzummmm kız yardın beni aşam aşammmmm
deryacım ben sülememmmm kendisi sülesinnnnn

sabahtan beridir biliyorum ama yazmadımmmmm yazamadımmm
çünküm yazdırmadıııı

Burcu cuma kaçamak günü zaten üzülme toparlarsın o kadarcık olur

ya 90 kilodan nasil indin 67 kiloya yaaa
ne kadar da indin? ne yaptin? ne olur bana da soyle sirrini bebek sahibi olmam icin zayiflamam lazimmis ve ben 5 yildir bebek istiyorum ( hangi diyeti uyguladin ?

selamlar herkesee bildirim yapıp kaçıcam kızlar eşim bekliyo .kapıdan çıkmam kk ya mesaj atmadan dedim 5 dk var dedi

geçen hafta 65.1

bu hafta = 63.3

hedef 60

toplam 1700 gram

beden = 40

boy 171

neeeeyyyyyyyyyyy

selam kılzarrrr

kilo bildirimim
başlangıç:70
geçen hafta:60
bu hafta:58,7
giden:1300 gr
toplamda giden:11,300

bu diyet bende işie yaradı

ilkaaayyy inanmıyorum kuzum yaa
vallahi kendim verdiğimden daha çok sevindim
ama şimcik oldu mu yaa
ben sana yetişim diye çabalıyorum sen arayı açtın kuzum
ay harika yaa
nasıl moral olmuştur sana şimdi

izlem e noldu bende merak ettim banu bisey saklar gibi cümle kurmus acaba 60 nin altinami indi yoksa hamile yoksa diyetimi birakti :44::44: merak ettim bende

yuhhh hayal gücün bunlarla mı sınırlı kuu :92::92::92::92:

zuzummmm kız yardın beni aşam aşammmmm
deryacım ben sülememmmm kendisi sülesinnnnn

sabahtan beridir biliyorum ama yazmadımmmmm yazamadımmm
çünküm yazdırmadıııı

ne yiyosun kuzum yaaa
yime lan yimeee
ağzına sakız yapıştır
bi daha çıkarma

ya 90 kilodan nasil indin 67 kiloya yaaa
ne kadar da indin? ne yaptin? ne olur bana da soyle sirrini bebek sahibi olmam icin zayiflamam lazimmis ve ben 5 yildir bebek istiyorum ( hangi diyeti uyguladin ?

canım haziranda başladım diyete 9 ay oldu karbonhidrat diyetiyle başladım şuan dengeli beslenmeye çalışıyorum herşeyi yiyorum 2.5-3 litre su içiyorum günde 3-4 fincan bitki çayı içiyorum sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyiorum ve diqer öqünler ekmek yemiyorum makarna pilav bunları yememeye çalışıyorum yersemde 2 kaşıktan fazla yemiyorum kısaca bu şekilde..

Aramıza hoşgeldin,öncelikle karalı olman lazım.İnan bu işin özel bir sırrı yok.Sadece azim ve irade hepsi bu. Bu kadar basit aslında.. Bunu bildiğimiz halde iradesizliğimize yeniliyoruz her seferinde..Sen de kendine yeni bir sayfa aç ve en başta kendine inan.Her şey inanmakla başlar..
Azmin daim olsun..

banuşşşş kızım ne ispiyonluyosun leennn

bugün bi partiye gittim de
resimleri koyarım bi ara

az kaçamak yaptuk da

bu hafta sabitim hanımlar, ama bugün yaptığım kaçamaklarla ilgisi yok

tesekkur ederim cevabin icin..
benim inslin direncim var mesala onunla ilgili bir diyet varmidir bu sitede bilgin veya bilgisi olan var mi ?

izlemi partimi ,hmmmmmm hic aklima gelmedi bak o ,sabit derken cizelgendekimi sabit olan kilon:26:

bende bnugün caya davetliydim milföyler kisirla rus salatalari havada uctu önce sonra mideme kondu

izlemmmm ne yimesi ku bişiy yemiyorummmmmmm
senin parti nasılllll,bugün aslınd ao pari sahibi evd eyoktu ben sana demeyi unuttum
sonradan aradım tlf kapalı idi sanırım o sebepten halaa oldugun yerdesin

cok tesekkur ederim cok naziksiniz hepiniz..
ya artik yoruldum biliyor musun ?
55 kilo iken 49 olsam ne guzel dedim dedim yanlis diyetler yanlis secimler ile 4 sende 83 kilo oldum
diyetlerle ilgili ne cok sey bilsemde mecalim kalmadi kendime inancim kendime guvenim kalmadi yasamima duygularima herseyime yansiyor aynaya dahi bakamaz oldum giyecegim hicbirsey kalmadi gardrbumda 38 bedenden 44 bedene ciktim hatta o bile dar geliyor

yahuuuu topiğimize ne oldu bu haftaaa

meaşallahh meaşallahhhh

bayıldım size yaa bayıldım harikasınızz
özelliklee derya gülçin ve damla

şaka maka 75e ne kaldı şurda yaa
onun da altı zaten şikayet edeceğiniz bir kilo olmuyor

gurur duyuyorum hepinizlee, harikasınızz
ilkayy inşallah hep böyle giderrr tülayyy çok kıskandım yarın koşuya çıkmam lazım
banuu bu hafta ben viremedim :18::18::18::18:
darısı diğer haftaların başına

süreyaaa 100gr gitmiş gene :82::82::82::82::82:

ismini hatırlayamadıklarıma de selamlar olsun haftaya aynen devammm

fefilaaa
hoşgeldin aramızaaaa bebek sahibi olmak için demişsin cnm
pko lumusunn ?
umarım en kısa amanda kavuşursun cnm istedigin kiloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…