80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fefilaaa
hoşgeldin aramızaaaa bebek sahibi olmak için demişsin cnm
pko lumusunn ?
umarım en kısa amanda kavuşursun cnm istedigin kiloya

cok tesekkur ederim hosbuldum..
pko hastasi oldugumu 1 hafta once ogrendim doktorum soyledi 2 ay oncesine kadar hersey normaldi
sonra duzensizlikler basladi onu da kiloma verdi zayiflayinca hersey daha iyi olacakmis
sizleri gordukce hayranligim saskinligim artiyor 90 kilodan 60 kusur kiloya dusmussunuz ya olabilir mi? bende dusebilir miyim bu kiloya cok bunaldim cok

izlemmmm ne yimesi ku bişiy yemiyorummmmmmm
senin parti nasılllll,bugün aslınd ao pari sahibi evd eyoktu ben sana demeyi unuttum
sonradan aradım tlf kapalı idi sanırım o sebepten halaa oldugun yerdesin

yohh laaaa, partiden sonraa çok yoruldum evden çıkamadım

senle konuştukdan sonramm yorgunluktan bayılmışım zati 3 saat uyumuşum

hala da sarhoş gbiyim

ama yorgun morgun dinlemicem veee yarn koşuya çıkıcam

süreyyaa değiştirmeyi unutmuşum sanırım 60.8 de sabitim

belki bu hafta 59u görürüm haa ne dirsin sevgili rakibem

canım geçmişe takılıp vakit kaybetme önümüze bakmamız gerekiyor kendine yeni bir sayfa aç sabırla adım adım ilerle sandıqın kadar zor deqil buraya sürekli gel motive olursun kilo vermen kolaylaşır topla kendini lütfen inşallah bebeqinede en kısa zamanda kavuşursun cnm..

insallah insallah suan oyle bunaldim ki gozyaslarim durmuyor meger ben ne cok takiyormusum ne kadar icime atmisism hep boyle birseyler beklemisim..
kimseyle konusamiyor kimseyle dertlesemiyrum
sizleri gordukce ümitvar oluyorum

pko oldugunu tahmin ettim bende pko vardı çünkü
ama benimki çok ileir düzeyde dgeildi
kilo alma ve adet düzensizligim vardı .
dogum yaptım hala devam ettii
ve zayıfladıkça adetleirm düzene girdi
şimdi düzenli oluyorum
sende düşersin tabiki 60 kilollara nedne olmasın
ben ilk başladıgımda 8 i görebilirmiyim derdim
buradan kopma menülerini paylaş gerisi gelir

inan herşeyin başı fazla kilo canım yaaa
burda bi kaç arkadaşın kilo verdikten sonra pko su filan kalmadı

benim de genç kızlığımdan beri adet düzensizliğim vardı
hep 10 gün kadar gecikirdi, hiç ne zaman geleceğini bilemezdim
şimdi günü gününe geliyor hiç sekmesen

ver canım ver bir adım at, gerisi gelir
hoşgeldin bu arada
ben izlem 27 yaşındayım evliyim bir oğlum var izmirliyim

yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim

şimdi kızlarrrr canınızzz çikolatamı istediii
evd ebitterdeee yok diyelimmmmm
size bir önerim varrr

alıyorsunuzzz gün kurusu kayısıyı
batırıyorsunuz bildiigmiz kakao ya
ve afiyetle yiyorsunuz degme çikolataya taş çıkartıyor kızlar benden demesii

izlem ne partisi kiz bu disco felanmi ben senden öndeyim laylaylaylaylaylay hemden kocamannnnnnnnn 100 gram var aramizda
ya bana hersey yakisiri izlemsindir sen ,orda su sarisin kiz vardir gülcinmi cigdemmi,38 bedenmim diyor ya kameradanmidir nedir cok kilolu bence ,o 38 se ben 34 .......nasil is anlamadim:26: salliyormuki acaba

yada cok zayifsaniz ,kilo probleminiz yoksa bitter cikolatayi eritin az bi margarinle kuru kayisilari bandirin icine sonra dondurun ondan sonra yutun cok süper bisey oluyor ye ye doymuyor insan

ya valla kusura bakmayin cok dolmusum
adim elif 26 yasindayim ve bende evliyim ama bebegim yok :85:
5 yillik evliyim sizlerle tanistigima cok cok memnunum
umarim desteginizi esirgemezsiniz

insallah insallah suan oyle bunaldim ki gozyaslarim durmuyor meger ben ne cok takiyormusum ne kadar icime atmisism hep boyle birseyler beklemisim..
kimseyle konusamiyor kimseyle dertlesemiyrum
sizleri gordukce ümitvar oluyorum

canım bizlerle her konuda fikir alışverişi yapabilirsin elimizden gelen ne varsa yaparız lütfen kendini yalnız hissetme bak şimdiden kaç tane arkadaşın oldu burda birçok arakdaşımız dışarda kimseyle konuşamadıqı şeyleri gelip burda paylaşıyor hep beraber yorumlayıp çözüm arıyoruz birbirmize olan desteqimiz bile moral oluyor bizlere ve artık sende bizim arkadaşımızsın hergün gel yanımıza bak herşey nasılda yoluna girecek..

insallah ben de duzene girerim desteklerinizi eksik etmeyin nolur

cok cok tesekkur ederim ya valla kimseye soyleyemiyor kimseyle paylasamiyorum acizlik zayiflik ne derseniz deyin ama kimse anlayamiyor yasamadiklari icin bilemiyorlar en yakinimiz dedigimiz insanlar bile az bogazini tut bak nasil verirsin diyorlar
insallah bugun miladim olsun yanimda oldugunuzu bilmek beni güçlü kılıyor :78:

İnan o kadar aynı ki yaşanılanlar..Şuradaki herkese sorsan yaşadıklarımızın yüzde doksanı aynıdır...Toplumda mağazalardan tut da insanların bakış açısına kadar belli bir kıskaç altındayız.42'den sonra beden bulmak çok zor..İnsan dışarı bile çıkmak istemiyor.Ama toplum için değil kendi için,kendi mutluluğu için vermeli insan.Birileri öyle uygun gördü diye değil..

Burayla tanışmadan önce kendimden sıkılmış haldeydim. Belki gülersin ve 1,5 aydır bunu hiç söylemedim ama eski kotumu kucağıma alıp ağladığımı bilirim.Eşimle ilk buluşmamızda giydiğim gömleği hala saklıyorum ve hayalim ona girebilmek.Onlara baka baka ağladığım günlere inat onu giyip eşimle o güzel anıları tekrar yaşamak

Ben bu güzellikleri hakettiğimi düşünüyorum.Eğer sen de hakettiğini düşünüyorsan inan bu yolu yarılamak bir karar uzağında..Hep çok zor derdim..Sabah 9 gece 1 çalıştığımız bir işimiz var onu bahane ederdim,zaten stresliyim derdim,maddi sıkıntılardan bunaldım bir de onu mu düşüneceğim derdim ama gördüm ki beni en mutsuz eden hiç biri değil, beni en mutsuz eden kendime güvensizliğim.Buraya gelince ve ikiz çocuğundan iki dakika vakit bulup spor yapanları,başında bir sürü iş varken,yakınlarına günlerinde yardım ederken dahi bir lokma almayanların iradesini gördükçe anladım ki hiçbir şey bahane değil..
Her şey inanamakla başlar unutma. Sen kendine inan gerisi gelir

Meaşallllahhhh

Direk araplar belirdi gözümde kuuuu

Çok az kaldı izlem çok az 3.9 kilocuk
Sonra ver elini 70..Hiç gözümde büyümüyor sizin sayenizde

hoşgeldin canım, kilo verdikçe sağlığına da kavuşursun inşallah. hergün uğra buraya. ben de bir haftadır buradayım şimdiden çok şey kattı bana

Son düzenleme:

way way wayy

ben 60.8im

sen 60.7 miii

hadi bakam önce kim düşecek 59 a

feryallll maşallah ne kadan gitti kuuu nasıl kaçırdım ben onu

deryaaa ne olcak kız, sen daha nerelere çekecen o hedefi

banu kayısılı kakaoo hiç duymamıştım en kısa zamanda deniycem bakim :26::26::26::26:

cok tesekkur ederim iyi ki girmisim bu siteye ya
insallah sizlere hep guzel haberler verecegim
zamanla o guven yine geri gelecek biliyorum :78:

canım ne güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı, inan bana gözlerim doldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…