fefilaaa
hoşgeldin aramızaaaa bebek sahibi olmak için demişsin cnm
pko lumusunn ?
umarım en kısa amanda kavuşursun cnm istedigin kiloya
izlemmmm ne yimesi ku bişiy yemiyorummmmmmm
senin parti nasılllll,bugün aslınd ao pari sahibi evd eyoktu ben sana demeyi unuttum
sonradan aradım tlf kapalı idi sanırım o sebepten halaa oldugun yerdesin
cok tesekkur ederim cok naziksiniz hepiniz..
ya artik yoruldum biliyor musun ?
55 kilo iken 49 olsam ne guzel dedim dedim yanlis diyetler yanlis secimler ile 4 sende 83 kilo oldum
diyetlerle ilgili ne cok sey bilsemde mecalim kalmadi kendime inancim kendime guvenim kalmadi yasamima duygularima herseyime yansiyor aynaya dahi bakamaz oldum giyecegim hicbirsey kalmadi gardrbumda 38 bedenden 44 bedene ciktim hatta o bile dar geliyor
canım geçmişe takılıp vakit kaybetme önümüze bakmamız gerekiyor kendine yeni bir sayfa aç sabırla adım adım ilerle sandıqın kadar zor deqil buraya sürekli gel motive olursun kilo vermen kolaylaşır topla kendini lütfen inşallah bebeqinede en kısa zamanda kavuşursun cnm..
cok tesekkur ederim hosbuldum..
pko hastasi oldugumu 1 hafta once ogrendim doktorum soyledi 2 ay oncesine kadar hersey normaldi
sonra duzensizlikler basladi onu da kiloma verdi zayiflayinca hersey daha iyi olacakmis
sizleri gordukce hayranligim saskinligim artiyor 90 kilodan 60 kusur kiloya dusmussunuz ya olabilir mi? bende dusebilir miyim bu kiloya cok bunaldim cok
cok tesekkur ederim hosbuldum..
pko hastasi oldugumu 1 hafta once ogrendim doktorum soyledi 2 ay oncesine kadar hersey normaldi
sonra duzensizlikler basladi onu da kiloma verdi zayiflayinca hersey daha iyi olacakmis
sizleri gordukce hayranligim saskinligim artiyor 90 kilodan 60 kusur kiloya dusmussunuz ya olabilir mi? bende dusebilir miyim bu kiloya cok bunaldim cok
şimdi kızlarrrr canınızzz çikolatamı istediii
evd ebitterdeee yok diyelimmmmm
size bir önerim varrr
alıyorsunuzzz gün kurusu kayısıyı
batırıyorsunuz bildiigmiz kakao ya
ve afiyetle yiyorsunuz degme çikolataya taş çıkartıyor kızlar benden demesii
inan herşeyin başı fazla kilo canım yaaa
burda bi kaç arkadaşın kilo verdikten sonra pko su filan kalmadı
benim de genç kızlığımdan beri adet düzensizliğim vardı
hep 10 gün kadar gecikirdi, hiç ne zaman geleceğini bilemezdim
şimdi günü gününe geliyor hiç sekmesen
ver canım ver bir adım at, gerisi gelir
hoşgeldin bu arada
ben izlem 27 yaşındayım evliyim bir oğlum var izmirliyim
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
insallah insallah suan oyle bunaldim ki gozyaslarim durmuyor meger ben ne cok takiyormusum ne kadar icime atmisism hep boyle birseyler beklemisim..
kimseyle konusamiyor kimseyle dertlesemiyrum
sizleri gordukce ümitvar oluyorum
pko oldugunu tahmin ettim bende pko vardı çünkü
ama benimki çok ileir düzeyde dgeildi
kilo alma ve adet düzensizligim vardı .
dogum yaptım hala devam ettii
ve zayıfladıkça adetleirm düzene girdi
şimdi düzenli oluyorum
sende düşersin tabiki 60 kilollara nedne olmasın
ben ilk başladıgımda 8 i görebilirmiyim derdim
buradan kopma menülerini paylaş gerisi gelir
canım bizlerle her konuda fikir alışverişi yapabilirsin elimizden gelen ne varsa yaparız lütfen kendini yalnız hissetme bak şimdiden kaç tane arkadaşın oldu burda birçok arakdaşımız dışarda kimseyle konuşamadıqı şeyleri gelip burda paylaşıyor hep beraber yorumlayıp çözüm arıyoruz birbirmize olan desteqimiz bile moral oluyor bizlere ve artık sende bizim arkadaşımızsın hergün gel yanımıza bak herşey nasılda yoluna girecek..
55 kilo iken 49 olsam ne guzel dedim dedim yanlis diyetler yanlis secimler ile 4 sende 83 kilo oldum
diyetlerle ilgili ne cok sey bilsemde mecalim kalmadi kendime inancim kendime guvenim kalmadi yasamima duygularima herseyime yansiyor aynaya dahi bakamaz oldum giyecegim hicbirsey kalmadi gardrbumda 38 bedenden 44 bedene ciktim hatta o bile dar geliyor
yahuuuu topiğimize ne oldu bu haftaaa
meaşallahh meaşallahhhh
bayıldım size yaa bayıldım harikasınızz
özelliklee derya gülçin ve damla
şaka maka 75e ne kaldı şurda yaa
onun da altı zaten şikayet edeceğiniz bir kilo olmuyor
gurur duyuyorum hepinizlee, harikasınızz
ilkayy inşallah hep böyle giderrr tülayyy çok kıskandım yarın koşuya çıkmam lazım
banuu bu hafta ben viremedim :18::18::18::18:
darısı diğer haftaların başına
süreyaaa 100gr gitmiş gene :82::82::82::82::82:
ismini hatırlayamadıklarıma de selamlar olsun haftaya aynen devammm
eliffff hangi şehirdesinnn cnmmmm
izlem ne partisi kiz bu disco felanmiben senden öndeyim laylaylaylaylaylay hemden kocamannnnnnnnn 100 gram var aramizda
ya bana hersey yakisiri izlemsindir sen ,orda su sarisin kiz vardir gülcinmi cigdemmi,38 bedenmim diyor ya kameradanmidir nedir cok kilolu bence ,o 38 se ben 34.......nasil is anlamadim:26: salliyormuki acaba
İnan o kadar aynı ki yaşanılanlar..Şuradaki herkese sorsan yaşadıklarımızın yüzde doksanı aynıdır...Toplumda mağazalardan tut da insanların bakış açısına kadar belli bir kıskaç altındayız.42'den sonra beden bulmak çok zor..İnsan dışarı bile çıkmak istemiyor.Ama toplum için değil kendi için,kendi mutluluğu için vermeli insan.Birileri öyle uygun gördü diye değil..
Burayla tanışmadan önce kendimden sıkılmış haldeydim. Belki gülersin ve 1,5 aydır bunu hiç söylemedim ama eski kotumu kucağıma alıp ağladığımı bilirim.Eşimle ilk buluşmamızda giydiğim gömleği hala saklıyorum ve hayalim ona girebilmek.Onlara baka baka ağladığım günlere inat onu giyip eşimle o güzel anıları tekrar yaşamak
Ben bu güzellikleri hakettiğimi düşünüyorum.Eğer sen de hakettiğini düşünüyorsan inan bu yolu yarılamak bir karar uzağında..Hep çok zor derdim..Sabah 9 gece 1 çalıştığımız bir işimiz var onu bahane ederdim,zaten stresliyim derdim,maddi sıkıntılardan bunaldım bir de onu mu düşüneceğim derdim ama gördüm ki beni en mutsuz eden hiç biri değil, beni en mutsuz eden kendime güvensizliğim.Buraya gelince ve ikiz çocuğundan iki dakika vakit bulup spor yapanları,başında bir sürü iş varken,yakınlarına günlerinde yardım ederken dahi bir lokma almayanların iradesini gördükçe anladım ki hiçbir şey bahane değil..
Her şey inanamakla başlar unutma. Sen kendine inan gerisi gelir
İnan o kadar aynı ki yaşanılanlar..Şuradaki herkese sorsan yaşadıklarımızın yüzde doksanı aynıdır...Toplumda mağazalardan tut da insanların bakış açısına kadar belli bir kıskaç altındayız.42'den sonra beden bulmak çok zor..İnsan dışarı bile çıkmak istemiyor.Ama toplum için değil kendi için,kendi mutluluğu için vermeli insan.Birileri öyle uygun gördü diye değil..
Burayla tanışmadan önce kendimden sıkılmış haldeydim. Belki gülersin ve 1,5 aydır bunu hiç söylemedim ama eski kotumu kucağıma alıp ağladığımı bilirim.Eşimle ilk buluşmamızda giydiğim gömleği hala saklıyorum ve hayalim ona girebilmek.Onlara baka baka ağladığım günlere inat onu giyip eşimle o güzel anıları tekrar yaşamak
Ben bu güzellikleri hakettiğimi düşünüyorum.Eğer sen de hakettiğini düşünüyorsan inan bu yolu yarılamak bir karar uzağında..Hep çok zor derdim..Sabah 9 gece 1 çalıştığımız bir işimiz var onu bahane ederdim,zaten stresliyim derdim,maddi sıkıntılardan bunaldım bir de onu mu düşüneceğim derdim ama gördüm ki beni en mutsuz eden hiç biri değil, beni en mutsuz eden kendime güvensizliğim.Buraya gelince ve ikiz çocuğundan iki dakika vakit bulup spor yapanları,başında bir sürü iş varken,yakınlarına günlerinde yardım ederken dahi bir lokma almayanların iradesini gördükçe anladım ki hiçbir şey bahane değil..
Her şey inanamakla başlar unutma. Sen kendine inan gerisi gelir
Meaşallllahhhh
Direk araplar belirdi gözümde kuuuu
Çok az kaldı izlem çok az 3.9 kilocuk
Sonra ver elini 70..Hiç gözümde büyümüyor sizin sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?