way way wayy
ben 60.8im
sen 60.7 miii
hadi bakam önce kim düşecek 59 a
feryallll maşallah ne kadan gitti kuuu nasıl kaçırdım ben onu
deryaaa ne olcak kız, sen daha nerelere çekecen o hedefi
banu kayısılı kakaoo hiç duymamıştım en kısa zamanda deniycem bakim :26::26::26::26:
hoşgeldin canım, kilo verdikçe sağlığına da kavuşursun inşallah. hergün uğra buraya. ben de bir haftadır buradayım şimdiden çok şey kattı bana
hosbuldum cok tesekkur ederim cok cok naziksiniz hepinizde..
hergun ugrayacagim kesin eminim galiba insallah
insallah kavusurum ve sende insallah istedigin kiloya dusersin
ya valla kusura bakmayin cok dolmusum
adim elif 26 yasindayim ve bende evliyim ama bebegim yok:85:
5 yillik evliyim sizlerle tanistigima cok cok memnunum
umarim desteginizi esirgemezsiniz
deryaaa ne olcak kız, sen daha nerelere çekecen o hedefi
canım ne güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı, inan bana gözlerim doldu...
dene şekerim begeniceksin inşşşş
petibörümüzün yerini tutmaz emme ne yaparsın
%85 bitterler çıkmış kızlar bu aradaa migroslarda var
Kusur ne demek elif tabi ki anlatacaksın,paylaşacaksın.Bak burada olduğun sürece göreceksin biz sadece kilo muhabbeti yapmıyoruz,hayatın içinde neye kızdıysak,neye sevindiysek hepsini burada birbirimizle paylaşıyoruz.Bir süre sonra sanal olduğunu unutuyor insan zaten gerçek arkadaşların gibi oluyor hepsi
Ben de derya 27 yaşındayım bursa-karacabeydeyim.Memnun oldum canım :78:
Bebek konusunda belli ki çok üzüntülüsün seni bu konuda anlayamadığım için boşver filan deyip boş konuşmak istemiyorum ama var bir hayır diye düşünmek en güzeli sanırım.Sen önce kilolarını ver,hastalığının üstesinden gel onun da sırası gelecek elbet.Yaşın genç daha üzülecek ne var bunda.Sen iyi ol önceki sağlıklı bir anne olabilesin..
Yok izloş 70 son nokta.
Aslında biliyorsun geldiğimde 75 yeter diyordum ama benim bu kalçalara testereyle girişeceğim sonunda. Beden düşmüyorlar bir türlü
8 kilo verdim hala beden düşemediysem 70'de 42 olsam dua edeceğim ne yapayım
Ben de gözlerim dolarak yazdım
Bizi bizden iyi kim anlar ki...
Canım ben senin adını unuttum ya söylemişsindir mutlaka ama kusura bakma unutkanım biraz :93:
Ay banuş öldürseler bitter yiyemem iğrenç geliyor tadı.Türk kahvesi yalamışsın gibi
Kusur ne demek elif tabi ki anlatacaksın,paylaşacaksın.Bak burada olduğun sürece göreceksin biz sadece kilo muhabbeti yapmıyoruz,hayatın içinde neye kızdıysak,neye sevindiysek hepsini burada birbirimizle paylaşıyoruz.Bir süre sonra sanal olduğunu unutuyor insan zaten gerçek arkadaşların gibi oluyor hepsi
Ben de derya 27 yaşındayım bursa-karacabeydeyim.Memnun oldum canım :78:
Bebek konusunda belli ki çok üzüntülüsün seni bu konuda anlayamadığım için boşver filan deyip boş konuşmak istemiyorum ama var bir hayır diye düşünmek en güzeli sanırım.Sen önce kilolarını ver,hastalığının üstesinden gel onun da sırası gelecek elbet.Yaşın genç daha üzülecek ne var bunda.Sen iyi ol önceki sağlıklı bir anne olabilesin..
bende memnun oldum teker teker hepinizle :13:
insallah iyi dileklerin icin tesekkur ediyorum
bebek mevzusu suan icin ikinci planda benim icin cunki sagliksiz bir anne saglikli bir bebek getiremez dunyaya sanirim yada cok zor olur.. herseyin basi cidden saglikmis eskiden guzel gorunmek icin 0 beden olmak icin diyet yapiyordum ama şükürsüzlük etmisim simdi eski kilomda olmak icin neler vermezdim
tekrardan cok memnun oldum hepinize iyi geceler diliyorum yarin gorusuruz ins.
mrblar 4 gün önce katıldım aranıza 2 gündür diyetteyim. listelerimi paylaşıyorum. benim başlangıç kilomu bildirimde bulunmam gereklimi. bildireyimmi yani? bu arada hepiniz süpersinizzzzzzzzzz.yok böyle bişey acayip hırslandım sayenizde
İlk haftalar öyle oluyor canım 2-3 kilo veriliyor ve çok motive oluyor insan ama öyle gitmiyor işte.Aslında bu güzel çünkü dediğin gibi öyle verilen kilolar geri alınıyor.Hafta da bir en güzeli..Her hafta 1 kiloyu buluruz artık inşallah
Filiz ebru şallının cdlerini tavsiye ederim çok güzel temelden başlatıyor.. Başlamak istiyorsan onlarla başlayabilirsin.Ama tv8'de yaptığı programlarla tabi çıkardığı dvd ile değil onlar profesyoneller için.
Zaten biz aynaya sürekli baktığımız için anlayamıyoruz ama uzun süredir görmediğimiz biri görünce hemen farkediyor ve harika motivasyon oluyor
Edacım neden böyle oldu acaba :26: Sakın canını sıkıp da diyeti bırakma. Bence şu kalori işini bir daha düşün,haftaya daha güzel sonuçlar alacağına eminim..
Tebrikler.. Fakat biz bildirimi şu şekilde yapıyoruz,sen de öyle yaparsan kaptanımıza kolaylık olur;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden-gelen
toplamda verilen
hedef
haftalık toplam spor
boy
beden
Banuuuşşş neler oluyooorrrr ne saklıyonuz bizden çabuk söyleyin çatlarım
derya ben bayılırım bittereee yaaa çok seviyorum:)
kızlar makarna yiycem ben bu hafta çok cn itiyor kimbilir en son ne zmna yeidm hatırlamıyorum bile
İyi geceler elifçim,yarın güzel bir gün olsun,umutla uyan yeni güne..Sağlıklı bir anne olma yolunda adım adım ilerleyeceksin inşallah..
ye kuşum yeee hakettin sende değilmi...valla benimde aklımda makarna var kaç gündür ama yemiycem ben haketmedim daha...ne zaman hakedicem...55 olunca bir tabak bol salçalı soslu makarna yiycem..ayyyy ne pis boğazız yaaa yemekten başka bişey dşünmüyormuyuzzzzzz:))))))))))))
uyuyamiyorum ki
tel elimde öyle geziniyorum sitede icimde bi heyecan var hersey cok guzle olacak diyor
yat borusu çalıyor ama ben yatakta kitap okuyorum işi vc den yatak odasına da taşıdım yani :)))))))))))) rüzgarlı bayır adlı kitabım bitiyor...sırada çok güzel kitaplar varrr..helecanla okumayııı bekliyorummm...
herkese iyi geceler... öpüyorummm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?