80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dene şekerim begeniceksin inşşşş
petibörümüzün yerini tutmaz emme ne yaparsın

%85 bitterler çıkmış kızlar bu aradaa migroslarda var

hoşgeldin canım, kilo verdikçe sağlığına da kavuşursun inşallah. hergün uğra buraya. ben de bir haftadır buradayım şimdiden çok şey kattı bana

hosbuldum cok tesekkur ederim cok cok naziksiniz hepinizde..
hergun ugrayacagim kesin eminim galiba insallah
insallah kavusurum ve sende insallah istedigin kiloya dusersin

ya valla kusura bakmayin cok dolmusum
adim elif 26 yasindayim ve bende evliyim ama bebegim yok :85:
5 yillik evliyim sizlerle tanistigima cok cok memnunum
umarim desteginizi esirgemezsiniz

Kusur ne demek elif tabi ki anlatacaksın,paylaşacaksın.Bak burada olduğun sürece göreceksin biz sadece kilo muhabbeti yapmıyoruz,hayatın içinde neye kızdıysak,neye sevindiysek hepsini burada birbirimizle paylaşıyoruz.Bir süre sonra sanal olduğunu unutuyor insan zaten gerçek arkadaşların gibi oluyor hepsi
Ben de derya 27 yaşındayım bursa-karacabeydeyim.Memnun oldum canım :78:
Bebek konusunda belli ki çok üzüntülüsün seni bu konuda anlayamadığım için boşver filan deyip boş konuşmak istemiyorum ama var bir hayır diye düşünmek en güzeli sanırım.Sen önce kilolarını ver,hastalığının üstesinden gel onun da sırası gelecek elbet.Yaşın genç daha üzülecek ne var bunda.Sen iyi ol önceki sağlıklı bir anne olabilesin..

deryaaa ne olcak kız, sen daha nerelere çekecen o hedefi

Yok izloş 70 son nokta.
Aslında biliyorsun geldiğimde 75 yeter diyordum ama benim bu kalçalara testereyle girişeceğim sonunda. Beden düşmüyorlar bir türlü
8 kilo verdim hala beden düşemediysem 70'de 42 olsam dua edeceğim ne yapayım

canım ne güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı, inan bana gözlerim doldu...

Ben de gözlerim dolarak yazdım
Bizi bizden iyi kim anlar ki...
Canım ben senin adını unuttum ya söylemişsindir mutlaka ama kusura bakma unutkanım biraz :93:

dene şekerim begeniceksin inşşşş
petibörümüzün yerini tutmaz emme ne yaparsın

%85 bitterler çıkmış kızlar bu aradaa migroslarda var

Ay banuş öldürseler bitter yiyemem iğrenç geliyor tadı.Türk kahvesi yalamışsın gibi

Son düzenleme:

olsun canım, hepimiz unutuyoruz. ismim arzu, 30 yaşındayım, ankaradayım.

bende memnun oldum teker teker hepinizle :13:
insallah iyi dileklerin icin tesekkur ediyorum
bebek mevzusu suan icin ikinci planda benim icin cunki sagliksiz bir anne saglikli bir bebek getiremez dunyaya sanirim yada cok zor olur.. herseyin basi cidden saglikmis eskiden guzel gorunmek icin 0 beden olmak icin diyet yapiyordum ama şükürsüzlük etmisim simdi eski kilomda olmak icin neler vermezdim
tekrardan cok memnun oldum hepinize iyi geceler diliyorum yarin gorusuruz ins.

mrblar 4 gün önce katıldım aranıza 2 gündür diyetteyim. listelerimi paylaşıyorum. benim başlangıç kilomu bildirimde bulunmam gereklimi. bildireyimmi yani? bu arada hepiniz süpersinizzzzzzzzzz. yok böyle bişey acayip hırslandım sayenizde

İyi geceler elifçim,yarın güzel bir gün olsun,umutla uyan yeni güne..Sağlıklı bir anne olma yolunda adım adım ilerleyeceksin inşallah..

yeşilsiyahcım harkasın
bu hırsını azmini hiç kaybetme caım benim

listeye 2 hafta paylaşım ve bildirim istiyoruz
haksızlık olasın diye

haftaya girersin listeye sen menülerini paylaşmaya devam et

derya ben bayılırım bittereee yaaa çok seviyorum:)

kızlar makarna yiycem ben bu hafta çok cn itiyor kimbilir en son ne zmna yeidm hatırlamıyorum bile

selam kızlar

aman ne konuşmuşunuz ne konuşmuşunuz yaaaa...neyse allah çenenize sağlık versin,ben bugün kaçamak yaptım kızlar akşam yemedim sayılır ama yediklerim yeter zaten yarın tekrar devam kaldığım yerden...57 leri görmek nasip olsa bu hafta acuk verdim ya şımardım hemen daha fazlasını istemeye başladım neysemm...

izlooo
sabit mi kaldın eee normaldir kilo verecek yerin kalmadı kuşummmmm ...kemiklerden mi verecen kuuuuu

kilo veren diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum...daha nice kilo vermelere inşallah diyorummm...

senaa

neden kapsama alanı dışındasın...hayıdır ne oldu yaaa...

kızlar soranlar olmuş ben kh diyeti yapmadım.banuşum bir liste vermişti o listeden yola çıkarak iki günlük bir diyet yaptım ve sonuç aldım şimdi bu mantıkla devam edicem..diyette yağ ve şeker yok sıfır..öğlen ızgara akşam da haşlanmış sebze yi,yorsun,yoğurt ve yeşil elmada var...ben beyaz leblebi ve kayısı da yedim..böyle işte...inşallah arkası gelir yaaaa....

derya ben bayılırım bittereee yaaa çok seviyorum:)

kızlar makarna yiycem ben bu hafta çok cn itiyor kimbilir en son ne zmna yeidm hatırlamıyorum bile

ye kuşum yeee hakettin sende değilmi...valla benimde aklımda makarna var kaç gündür ama yemiycem ben haketmedim daha...ne zaman hakedicem...55 olunca bir tabak bol salçalı soslu makarna yiycem..ayyyy ne pis boğazız yaaa yemekten başka bişey dşünmüyormuyuzzzzzz:))))))))))))

İyi geceler elifçim,yarın güzel bir gün olsun,umutla uyan yeni güne..Sağlıklı bir anne olma yolunda adım adım ilerleyeceksin inşallah..

uyuyamiyorum ki
tel elimde öyle geziniyorum sitede icimde bi heyecan var hersey cok guzle olacak diyor

yat borusu çalıyor ama ben yatakta kitap okuyorum işi vc den yatak odasına da taşıdım yani :)))))))))))) rüzgarlı bayır adlı kitabım bitiyor...sırada çok güzel kitaplar varrr..helecanla okumayııı bekliyorummm...

herkese iyi geceler... öpüyorummm....

Aynı hayalleri hepimiz kuruyoruz özellikle o soslu makarna..Nasıl özledim nasıl

uyuyamiyorum ki
tel elimde öyle geziniyorum sitede icimde bi heyecan var hersey cok guzle olacak diyor

İşte burasının en güzel etkilerinden birisi de bu..Tadını çıkar çünkü gerçekten her şey çok güzel olacak

İyi geceler ilkaycım

tek kelime ohaaaaaaaaaaaa :84:

yeminle 42 dakikadır geçmiş okuyorum yaa yazıktır günahtır bana yaa okumaktan yazmaya fırsat kalmadı 1 dk daha oturursam düşüp kalıcam pc başına

hepinizi okudum teşekkür ederim herkesee

bu hafta topiğimiz süper yaa süperrrr

banu valla yazdıklarını okurken bende izloşu hamile sandım yaw dedim bu gece izloşa yetişmeyelim ama değilmiş neyseki yırttım

rakip rakiptir her konuda geçilmeli :82:

hanımlar günaydın bugun hava yagmurlu burada, sabah sabah toprak kokusunu içime çekmek harikaydı. güzel mutlu ve az kalorili bir hafta sonu geçirmeniz dilegimle :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…