günaydın canımgünaydinnn cok saglikli bir kahvalti yapiyorum ,size tavsiye etmem kesinlikle bitter cikolata ve sütlü kahve
1-2 saat sonra kardesimin nikahina gidecegiz ,tamda kerim kayranin uyku saatine denk geliyor orada mizmizlanir artikaksam resimleri eklicem bakalim verdigim 100 gram belli oluyormu
kız bende pencere kapı açmadım direk soluğu burada aldım imrendim şimdi toprak kokusundan daha ferah bir koku varmıdırr gidip bi hava alıymhanımlar günaydınbugun hava yagmurlu burada, sabah sabah toprak kokusunu içime çekmek harikaydı. güzel mutlu ve az kalorili bir hafta sonu geçirmeniz dilegimle :87:
tek kelime ohaaaaaaaaaaaa:84:
yeminle 42 dakikadır geçmiş okuyorum yaa yazıktır günahtır bana yaa okumaktan yazmaya fırsat kalmadı 1 dk daha oturursam düşüp kalıcam pc başına
hepinizi okudum teşekkür ederim herkesee
bu hafta topiğimiz süper yaa süperrrr
banu valla yazdıklarını okurken bende izloşu hamile sandım yawdedim bu gec e izloşa yetişmeyelim ama değilmiş neyseki yırttım
rakip rakiptir her konuda geçilmeli :82:
hanımlar günaydınbugun hava yagmurlu burada, sabah sabah toprak kokusunu içime çekmek harikaydı. güzel mutlu ve az kalorili bir hafta sonu geçirmeniz dilegimle :87:
günaydinnn cok saglikli bir kahvalti yapiyorum ,size tavsiye etmem kesinlikle bitter cikolata ve sütlü kahve
1-2 saat sonra kardesimin nikahina gidecegiz ,tamda kerim kayranin uyku saatine denk geliyor orada mizmizlanir artikaksam resimleri eklicem bakalim verdigim 100 gram belli oluyormu
kızlar dün çok fena alışveriş krizim tuttu mağazaları alt üst ettim ve hedefime ulaştım...çok güzel yazlık bir elbise aldım kendime ve 38 bedeençok rahatlıkla sığdım içine. nasıl mutlu oldum anlatamam.Allah isteyen herkese nasip etsin bugünleri görmeyi... :))
buda benim bildirim ( kırmızıyla yazılmaya ramak kala...)
başlangıç kilo 85 kg
geçen hafta 66.2 kg
bu hafta 65.5 kg
giden: 700 gr
toplamda giden: 19.5 kg
hedef: 55
yapılan spor: 120 dk kardiyo
beden: 40
boy: 1.58
günaydııııııııııııııııııııın yağmurlu bir istanbuldan
geçmişe bakıcam müsait zamanda dünkü menümü yazıym yorum beklerim
sabah
1 kaşık pekmek 64
peynir 275
kepek ek 60
yumurta 80
çay
ara
armut 70
öğle
makarna 95
ara
kahve
kayısı 20
akşam
ıspanak kavurma 150
ara
elma 75
altın çilek meyva fındık leblebi 300
muz 100
2 lt su
spor 2 mil leslie
canım sanırım kolonoskopiyi soruyorsun haziranın 2sine gün verdiler ..
canım sen bizim burda oturyordun dimii gel bigün bize bolbol sohbet ederiz
hoş geldin canım arkadaşlar sana çok güzel şekilde açıklamışlar topiğe girip buradayım demekle işi zaten yarıladın gerisi gelecek inan ki bende zayıflayamayanlardandım 3 senedir 3 kg verememiştim ama burada 2 ayda 8 kilo verdim moralini ve inancını yüksek tut iyiki geldinmerhabalar bisi sorcaktim da
ben yeniyim aslinda cok once uye olmustum ama fazla takilamiyordum..
bu 80-89 kilo birlikte zayifliyor toplulugu da yarismaya katiliyor mu?
takim icinde olanlar burada da yazabiliyor mu?
ben 83 kiloyum ve nasil nereden baslayacagimi bilmiyorum
gordugum kadariyla burada ki arkadaslar 80 kusurden 60 kusurlere dusmus ne olur bana bi yol gosterin
canım moral verdin iyiki varsınnnnn bende iki haftadır az kilo verdim diye üzülüyordumyahuuuu topiğimize ne oldu bu haftaaa
meaşallahh meaşallahhhh
bayıldım size yaa bayıldım harikasınızz
özelliklee derya gülçin ve damla
şaka maka 75e ne kaldı şurda yaa
onun da altı zaten şikayet edeceğiniz bir kilo olmuyor
gurur duyuyorum hepinizlee, harikasınızz
ilkayy inşallah hep böyle giderrr tülayyy çok kıskandım yarın koşuya çıkmam lazım
banuu bu hafta ben viremedim :18::18::18::18:
darısı diğer haftaların başına
süreyaaa 100gr gitmiş gene :82::82::82::82::82:
ismini hatırlayamadıklarıma de selamlar olsun haftaya aynen devammm
Günaydın,evet bugün harika bir kokuyla uyandık ama yine de havalar düzelsin istiyorum bir an önce
Günaydın canım,mutluluklar kardeşine allah ayırmasın.
Tebrik ederim ceylancım
Günaydın ortim,menün güzel fakat o altın çilek düşündüğüm şey mi yoksa sadece meyvesi mi :44:
Umarım meyvesidirBir de suyu 3 litreye çıkar ortim.Ben 1 haftadır 3 içiyorum cidden çok fark var.Özellikle göbeğimin şişliğine faydası olduğunu hissediyorum.Şu an görsen regliye rağmen o kadar inik ki Ben suya bağlıyorum..
yok tatlım eşim almış azıcık bişe getirmiş meyvasını ilaçla aslaaaaaaaaaaa işim olmaz meyvası ekşimsi güzeldi duyduğum kadarıyla çok faydası var kullananlar var mı ? su konusunda dün dışardaydık tüm gün içemedim oyüzden kızzzzzz ben geçen haftada az su içtim normelde sucuyumdur ondanmı veremedim :44:
deryacım 3lt ii içiyorsun su ben soğuk havalarda pek içmiyorum emzirrirken biara ii alışmıştık 1.5 lt şaşalı kafama dikip 3 seferde bitirdiim oluyordu(yuhhh sesi duyar gibi oldum:)senin yürüyüşler nasıl gidiyor havanın yağışlı olması etkiledi mmi aynen devam mı?
banucum kakaolu kayısıyı ilk kez duydum denemek lazım:)bitter çikolatya bayılırım hoş tüm çikolataları çoook severim.eskiden o kadar yediğime sayıyorum ve ağzımı bile değdirmiyorum.başlarsam devamı gelir huyumu biliyorum.uyuyamam,çalışamam en iyisi bisüre daha uzak kalmak.60-65 kiloya düşünce profitrol, krem karamel ve çilekli turta yiyeceğim:)
tek kelime ohaaaaaaaaaaaa:84:
yeminle 42 dakikadır geçmiş okuyorum yaa yazıktır günahtır bana yaa okumaktan yazmaya fırsat kalmadı 1 dk daha oturursam düşüp kalıcam pc başına
hepinizi okudum teşekkür ederim herkesee
bu hafta topiğimiz süper yaa süperrrr
banu valla yazdıklarını okurken bende izloşu hamile sandım yawdedim bu gec e izloşa yetişmeyelim ama değilmiş neyseki yırttım
rakip rakiptir her konuda geçilmeli :82:
izlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sabaha kadan snei gördüm kız rüyamdaaaa
sen bir arkadaşına gitmişsin(adıbende saklı)
bend eoraya geliyorum ,eşim gelip alcakmış beni ama bir türlü gelemiyorrr
ayy rezil oluyorum 2 bebeyleee(sanırım arabanın bozulacagı malum oldu)
sonra bi fuar varmış ve sen o fuarda kendi yaptıgın kıyafetlerini
sergiliyormuşsunnnnndegişik bluzlar,etekler filan vardıı
hele bi tane yeşil bluz vardı çok süperdiii,göz koydum alacaktım ki uyandımm
günaydın güzel zarif hatunlar günaydınnnnnn
sevgi dolu,saygı dolu,aşkkkk dolu,mutluluk,huzur dolu,kıskançlıktan uzak,hasetten uzak,nefretten uzak ,dedikodudan uzak bir gün diliyorum sizlere....hepimizeee...
Filiz ebru şallının cdlerini tavsiye ederim çok güzel temelden başlatıyor.. Başlamak istiyorsan onlarla başlayabilirsin.Ama tv8'de yaptığı programlarla tabi çıkardığı dvd ile değil onlar profesyoneller için.
Deryacım bana tam adresi yazabilir misin?internetten yükleyebilir miyim?yoksa piyasada satılıyor mu?şimdiden bilgisayara yükleyeyim hazır dursun istiyorum.eğer cd satılıyorsa onu alayım.
günaydın güzel zarif hatunlar günaydınnnnnn
sevgi dolu,saygı dolu,aşkkkk dolu,mutluluk,huzur dolu,kıskançlıktan uzak,hasetten uzak,nefretten uzak ,dedikodudan uzak bir gün diliyorum sizlere....hepimizeee...
Canım buradan indirebilirsin,ben yüklemiştim zaten buraya da;
http://www.........iflakulubu.com/ebru-salli-ile-pilates-tv8-bolumleri-t12415.html
Günaydınnnn ilkaycım..Ne güzel bir günaydın olmuş o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?