80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinnn cok saglikli bir kahvalti yapiyorum ,size tavsiye etmem kesinlikle bitter cikolata ve sütlü kahve

1-2 saat sonra kardesimin nikahina gidecegiz ,tamda kerim kayranin uyku saatine denk geliyor orada mizmizlanir artik aksam resimleri eklicem bakalim verdigim 100 gram belli oluyormu

kızlar dün çok fena alışveriş krizim tuttu mağazaları alt üst ettim ve hedefime ulaştım...çok güzel yazlık bir elbise aldım kendime ve 38 bedeen çok rahatlıkla sığdım içine. nasıl mutlu oldum anlatamam.Allah isteyen herkese nasip etsin bugünleri görmeyi... :))

buda benim bildirim
( kırmızıyla yazılmaya ramak kala... )
başlangıç kilo 85 kg
geçen hafta 66.2 kg
bu hafta 65.5 kg
giden: 700 gr
toplamda giden: 19.5 kg
hedef: 55
yapılan spor: 120 dk kardiyo
beden: 40
boy: 1.58

Son düzenleme:
günaydııııııııııııııııııııın yağmurlu bir istanbuldan
geçmişe bakıcam müsait zamanda dünkü menümü yazıym yorum beklerim

sabah
1 kaşık pekmek 64
peynir 275
kepek ek 60
yumurta 80
çay

ara
armut 70

öğle
makarna 95

ara
kahve
kayısı 20
akşam
ıspanak kavurma 150

ara
elma 75
altın çilek meyva fındık leblebi 300
muz 100

2 lt su
spor 2 mil leslie

günaydın canım afiyet olsun çok sağlıklı kahvaltın izlem görmesin duymasın kardeşinede mutluluklar dilerim allah bir yastıkta kocatsın resim görmeyeli çok oldu mutlaka beklerizz
hanımlar günaydın bugun hava yagmurlu burada, sabah sabah toprak kokusunu içime çekmek harikaydı. güzel mutlu ve az kalorili bir hafta sonu geçirmeniz dilegimle :87:
kız bende pencere kapı açmadım direk soluğu burada aldım imrendim şimdi toprak kokusundan daha ferah bir koku varmıdırr gidip bi hava alıym

çenesi düşük muhabbeti bol hatunlar bende okumadan edemiyorumgeçmişi zavallı gözlerim

hanımlar günaydın bugun hava yagmurlu burada, sabah sabah toprak kokusunu içime çekmek harikaydı. güzel mutlu ve az kalorili bir hafta sonu geçirmeniz dilegimle :87:

Günaydın,evet bugün harika bir kokuyla uyandık ama yine de havalar düzelsin istiyorum bir an önce

Günaydın canım,mutluluklar kardeşine allah ayırmasın.

Tebrik ederim ceylancım

Günaydın ortim,menün güzel fakat o altın çilek düşündüğüm şey mi yoksa sadece meyvesi mi :44:
Umarım meyvesidir Bir de suyu 3 litreye çıkar ortim.Ben 1 haftadır 3 içiyorum cidden çok fark var.Özellikle göbeğimin şişliğine faydası olduğunu hissediyorum.Şu an görsen regliye rağmen o kadar inik ki Ben suya bağlıyorum..

günaydınnnnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmmmm ay bakmayın böle neşeli olduguma keyfim yok aslında arabamız yine bozuldu
eşim külere binmiştir iiki yanınd adegilimmm

kv dem aradı bende ögleden sonra gelicez,alışveriş yapmamm lazım dedimm
ben çocuklaır getireyim sende özgürle gel dedi banasişim oldugunu filan düşündü sanırım :26::26::26:bend ebi ark giidyim kahve içeyim dedimmm işimmede geldi aslında bebelerden az uzak kalmak arkadaşta evd eyokmuş ,
en iyisi ben temizlik y:26:apayım ardındanda plates yapıp,yürüyerek çocuklaırn yanına gideyimm

izlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sabaha kadan snei gördüm kız rüyamdaaaa
sen bir arkadaşına gitmişsin(adıbende saklı)
bend eoraya geliyorum ,eşim gelip alcakmış beni ama bir türlü gelemiyorrr
ayy rezil oluyorum 2 bebeyleee(sanırım arabanın bozulacagı malum oldu)

sonra bi fuar varmış ve sen o fuarda kendi yaptıgın kıyafetlerini
sergiliyormuşsunnnnndegişik bluzlar,etekler filan vardıı
hele bi tane yeşil bluz vardı çok süperdiii,göz koydum alacaktım ki uyandımm

canım sanırım kolonoskopiyi soruyorsun haziranın 2sine gün verdiler ..

canım sen bizim burda oturyordun dimii gel bigün bize bolbol sohbet ederiz

canım çok sağol kızımla evlere girmemeye gayret gösteriyorum ama oliviumda buluşalım yada bana gel görüşelim

hoş geldin canım arkadaşlar sana çok güzel şekilde açıklamışlar topiğe girip buradayım demekle işi zaten yarıladın gerisi gelecek inan ki bende zayıflayamayanlardandım 3 senedir 3 kg verememiştim ama burada 2 ayda 8 kilo verdim moralini ve inancını yüksek tut iyiki geldin

canım moral verdin iyiki varsınnnnn bende iki haftadır az kilo verdim diye üzülüyordum

yok tatlım eşim almış azıcık bişe getirmiş meyvasını ilaçla aslaaaaaaaaaaa işim olmaz meyvası ekşimsi güzeldi duyduğum kadarıyla çok faydası var kullananlar var mı ? su konusunda dün dışardaydık tüm gün içemedim oyüzden kızzzzzz ben geçen haftada az su içtim normelde sucuyumdur ondanmı veremedim :44:

herkese günaydın

yeni gelen arkadaşa hayırlı olsun inş.kilolar gider ve gönlüne göre dünya tatlısı güzel bir bebeğin olur

deryacım 3lt ii içiyorsun su ben soğuk havalarda pek içmiyorum emzirrirken biara ii alışmıştık 1.5 lt şaşalı kafama dikip 3 seferde bitirdiim oluyordu(yuhhh sesi duyar gibi oldum:)senin yürüyüşler nasıl gidiyor havanın yağışlı olması etkiledi mmi aynen devam mı?

izlemcim parti fotoğraflarını en kısa sürede bekliyoruz gözümüz gönlümüz güzel görsun:)fotoğraflarını görmek acayip motive ediyor aradaki farka bak aynı kişi değil abla-kardeş gibi diyorum...giyim tarzında çok hoşuma gidiyor bende bayılırım renkli giyinmeye... ruhumda çingenelik var:)fuşyalar,sarılar,maviler,yeşiller...

banucum kakaolu kayısıyı ilk kez duydum denemek lazım:)bitter çikolatya bayılırım hoş tüm çikolataları çoook severim.eskiden o kadar yediğime sayıyorum ve ağzımı bile değdirmiyorum.başlarsam devamı gelir huyumu biliyorum.uyuyamam,çalışamam en iyisi bisüre daha uzak kalmak.60-65 kiloya düşünce profitrol, krem karamel ve çilekli turta yiyeceğim:)

Olabilir sehercim su çok farketriyor.

cama günü menüm
ılık sirkeli su+2 kayısı
2 grisinni+1 kk. beyaz peyniz+2 dilim kaşar
arada
kuru incir
öğle
pırasa+1 dilim etimek
arada
1 kuru incir+süt
akşam
kabak yemeği+kereviz salatası
ara yok
2 lt su+3 yeşil çay

Filizcim cumartesi pazarları zaten çıkamıyoruz arkadaşımın eşi öğretmen olduğu için tatil onlara.
Cumaları da eşim cumaya gidiyor o yüzden saatler çakışıyor gidemiyoruz
O yüzden kala kala 4 gün kaldı elimizde. Umarım pazartesiye düzelir havalar tam meteorolojinin sitesine bakacaktım ben de..Artık yarım bırakmak istemiyorum hazır azimlenmişken dua ediyorum pazartesiye havalar düzelsin
Ama bugün arkadaşa gideceğim evi uzakta yarım saat gidiş dönüş 1 saat yürümüş olurum
Yarın da çarşıya filan çıkarım yürüyüş olsun yeter ki..Cumaları da tatil oluversin artık..

Benim de hayallerimi profiterol süslüyor

RAKİP RAKİPTİR HER KONUDA GEÇİLMELİ LAFINA GÜLMEKTEN BAYILDIMMMM.....

adı sende mi saklı

Filiz ebru şallının cdlerini tavsiye ederim çok güzel temelden başlatıyor.. Başlamak istiyorsan onlarla başlayabilirsin.Ama tv8'de yaptığı programlarla tabi çıkardığı dvd ile değil onlar profesyoneller için.

Deryacım bana tam adresi yazabilir misin?internetten yükleyebilir miyim?yoksa piyasada satılıyor mu?şimdiden bilgisayara yükleyeyim hazır dursun istiyorum.eğer cd satılıyorsa onu alayım.

günaydın güzel zarif hatunlar günaydınnnnnn

sevgi dolu,saygı dolu,aşkkkk dolu,mutluluk,huzur dolu,kıskançlıktan uzak,hasetten uzak,nefretten uzak ,dedikodudan uzak bir gün diliyorum sizlere....hepimizeee...

Canım buradan indirebilirsin,ben yüklemiştim zaten buraya da ;

http://www.........iflakulubu.com/ebru-salli-ile-pilates-tv8-bolumleri-t12415.html

günaydın güzel zarif hatunlar günaydınnnnnn

sevgi dolu,saygı dolu,aşkkkk dolu,mutluluk,huzur dolu,kıskançlıktan uzak,hasetten uzak,nefretten uzak ,dedikodudan uzak bir gün diliyorum sizlere....hepimizeee...

Günaydınnnn ilkaycım..Ne güzel bir günaydın olmuş o öyle

Kızlar eski takıldığım siteye girdim bir acayip oldum ya.Çizelgem kalmış öyle 86 da ne günler geçirdim ben orada..
92 başlangıç hedef de 80 diyor Ama buradaki destek yoktu.Bir de geçen seneydi tabi..
Ne garip hayat yahu su gibi geçiyor zaman

illkayyyyyy neden güldünnnn cnm :)))))) he kız adı bend esaklı

derya
bendeee ebrunun günlük vidolarını yapıyorum acaba buradan indirip mi yapsma bende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…