80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birgün bende 80 leri garipsermiyim ya :18: çok güzel bi duygu olsa gerek...

illkayyyyyy neden güldünnnn cnm :)))))) he kız adı bend esaklı

derya
bendeee ebrunun günlük vidolarını yapıyorum acaba buradan indirip mi yapsma bende?

Banuşum indir baştan başla inan çok daha iyi baştan başlamak..

birgün bende 80 leri garipsermiyim ya :18: çok güzel bi duygu olsa gerek...

Çok çok güzel bir duygu hem de.. 80'lerden yeni düşmeme rağmen kendimi öyle 70 gibi hissediyorum ki 86 lar garip geliyor artık
Sen de yaşayacaksın elbet,her şey azimle...

Kızlar veridğim linkteki konuyu açan turkuaz benim isterseniz bakarsınız mesajlarıma filan ilk mesajıma bakın elma diyetiyle başlamışım şimdi hayatta yapmam ;

Merhaba arkadaşlar..
Açıkçası çok kararsızdım günlük açmak için,çünkü günlük açmak demek bu işe ciddi ciddi başlamak,bir forum dolusu insana hesap vermek demekti :)
Ama açmaya karar verdim,bu yolda ellerinizi yakamdan çekmezseniz çoook mutlu olurum.. :)

Bugün elma diyetine başladım
Sabah diyette anlatılan kahvaltımı yaptım;
1 haşlanmış yumurta,bir salatalık,bir domates,3 çatal peynir (aslında light olması gerekiyordu normal olduğu için az yedim) 1 dilim ekmek (aslında 2 dilim kepek olması gerekiyordu ama dün almayı unutmuşum ),birde 1 çay bardağı siyah çay tek şekerli.

Şimdi de yeşil çayımı içiyorum artık akşama kadar 2 saatte bir elma yiyeceğim.Başka da birşey yok.

Allahım bana güç ve azim versin.Sizin desteğinizle bu sefer başaracağım..
Bu arada dün callanetics'e başladım spor olarak şimdilik sadece onu yapabiliyorum.Ramazandan sonra yürüyüşler de başlayacak..

Herkese teşekkürler..

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim inanin cok hoş buldum :)
iyi ki buradayim ve iyi ki destekleriniz var
suan kosu bandindan yaziyorum

merhaba arkadaslar
sabah sandvic ekmeginin arasina peynir marul roka maydanoz ve biber koyarak yedim yaninda sekersiz bol limonlu bitki cayi(yesil cay mate ve adacayi) ictim sizce nasil sandvic ekmegi fazlamidir sizce

fefilaaaa
cnm sandaviç ekmegi degil
tambugday ekmegi,çavdar ekmegini tavsiye ederim kepek ekmek bile ii dgeil bence

benimd eyeşil çay bitti yaa alcam inşş bugün
büyük bi boşluk hissediyorum yeşil çayım olmadan:26::26::26::26:

ya bisi sorcam gunde ne kadar yesil cay iciyorsunuz?

günaydın kızlar..
bitik bi halde zar zor okudum yazdıklarınızı..
gözlerimin ağrısından duramıyorum uykusuzluktan..
kızımn ateşi bugece de devam etti..
diyet miyet de gitti...ne geçtiyse elime onu yedim..
off neyse...moralim bozuk...
ben kaçtım..

Eşime telefon açtım, cd sini aldı.Teşekkürler canım...cd 1 cd2 cd 3 varmış 3.cd hamile pilatesi onu almadım dedi umarım doğru almıştır:)

geçmiş olsun canım doktor ne diyor ateşi için neye bağlıymış.birde aynı ateş düşürücü şurubu sürekli içirdiğinde fayda etmiyor, bazen değiştirmek lazım diyorlar.çok zor alah şifa versin canım diyetite nasılsa telafi edersin düşünme...

nasılsınız bakem
ayy kızlar size bir güzel birde kötü bir haberim var
önce kötü haberi söyliyeyimki iyi haberle kötüyü unutalım:))
perşembe günü doktora gittim fizik tedaviye belim çok ağrıyordu
ve kalçamada vuruyordu bel fıtığı dedigerçi 8 yıl öncede başlangıç
diyede teşhis konmuştu ama önemsemedim zayıflayınca geçmiştir diye düşündüm
çünkü yıllarca ağrım olmamıştı son bir yıldır ağrılarım başladı ve aylardır baya bir arttı
neyseki tedaviye başladık
bide doğum doktoruna gittim spiralim kaymış aşırı sancı çekiyordum (kasıklarımda)
hamile riskim yüksekmiş Allahtan olmamış kıl payı kurtulmuşum
hemen çıkardı yenisini takcak artık bende durumlar böyle
gelelim iyi habere geçen demiştim 60.5 gram olmuşum diye bir kaç gün önce tartıldım
veee tam tamına 59.9 olmuşum inanamadım çooooooooook mutluyum sonuca ramak kaldı
gören inanamıyor sen nasıl 3 çocuk doğurdun diyorlar resmen genç kız gibi olmuşsun ayyy çok mutluyum azcık göbek varr artık platese başlıycam onunla beraber yürüyüşte yapcam ooohh değmeyin benim keyfimee

zilan80 önce sana helal olsun diyorum ben 90üstü topiğindeyim çizelgemdende görüleceği üzere ama sizin topiği de arada takip ediyorum hedefim buralar tabii nasıl verdin 40 kiloyu canım ne kadar zamanda verdin maşallah sana

günaydın herkesee bu sabah 83.9 çıktım

Harika,haftaya çok güzel olacak sonuçlar

merhaba arkadaslar
sabah sandvic ekmeginin arasina peynir marul roka maydanoz ve biber koyarak yedim yaninda sekersiz bol limonlu bitki cayi(yesil cay mate ve adacayi) ictim sizce nasil sandvic ekmegi fazlamidir sizce

Canım ben de banu gibi çavdar,çok tahıllı ya da tam buğday tavsiye ederim.Yeşil çay konusunda da ben bu aralar içmiyorum ama günde 2 kupa içiyordum normalde. 4 kupa içen de var ama daha fazlası zararlı diye biliyorum ben.

Sen şimdi kızınla ilgilen hastalığı atlattığınız da yine aramıza döneceksin moral bozmaya değmez,önce sağlık

Eşime telefon açtım, cd sini aldı.Teşekkürler canım...cd 1 cd2 cd 3 varmış 3.cd hamile pilatesi onu almadım dedi umarım doğru almıştır:)

Canım benim bildiğim ebru şallının çıkan cdleri profesyoneller için.Tv 8 programlarının cd si yok.O programlarda baştan öğretiyordu her şeyi o yüzden ondan başla demiştim.Olsun cdleri ileride yaparsın ama onları da indir canım.İndirme linkini bulamadıysan söyle özelden atayım..

Çok sevindim canım,rakam düşmek gibisi yok
Senin hedefine bir şey kalmamış zaten maşallah
Darısı başımıza

Harika,haftaya çok güzel olacak sonuçlar

inşş abla haftaya 82.5 olsam yeter bana bi an önce 79 görmek istiyorum
sıkıldım artık her tartıldımda 8li bi rakam görmekten bazen diyorum
şimdi tartıldımda 79 görsem sonra diyorum kendine gel zeynep

Son düzenleyen: Moderatör:
inşş abla haftaya 82.5 olsam yeter bana bi an önce 79 görmek istiyorum
sıkıldım artık her tartıldımda 8li bi rakam görmekten bazen diyorum
şimdi tartıldımda 79 görsem sonra diyorum kendine gel zeynep

Zeynep çok garip bir psikoloji ya artık 79'um ya sanki 70 oldum öyle bir hissiyat ne acayip
Mağazalarda da böyle kandırıyorlar zaten 9.999 diye

İnşallah az kaldı ben 75 olunca sen de 79 olacaksın inşallah

cnm tşk ederim
öncelikle 3 beyazı hayatımdan çıkardım diyebilirim çok uzun bir zaman yeni yeni yemeğe başladım ama oda sınırlı yağlı yiyceklerden uzak kaldım şimdi biraz yiyiyorum oda sınırlı genelde beslendiğim yiycekler sebze yemeği yağsız beyaz et balık meyve süt yoğurt yumurta haşlama veya omlet zeytin (bazen tabi)bol su en az 2.5 litre form çayları 7 den sonra asla bişey yemedim tek yediğim şeyler yarım bardak süt yada yoğurt yarım porsiyon meyve bazende çooooook canım isterse 1 yada 1.5 potibör bisküvi birde en önmli püf noktalarından biri şerbetli tatlılardan uzak kalmak ve atıştırmaları kesmek asla hamur işleri yememek
ne kadar zamanda verdiğimi sormuşsun ilk 30 kiloyu yaklaşık 9-10 gibi bir süreçti yada 8-9 ay gibiydi yani bu aralarda bişeydi ama ben yaklaşık 1.5 yıldır diyet maratonundayım gerçi sürekli diyet yapmadım aylarca bıraktım ve korumaya çalıştım çünkü insan bazen çok sıkılıyor geri kalan kısmınıda ne kadar zamanda verdiğimi inanki bilmiyorum sürekli ara verdiğim için tam bilmiyorum cnm
inşlah sende bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın güzelim

sorma yaa rakam düşünce insan pek mutlu oluyor
amiiiiin inşlah tatlım bir an önce sizde istediğiniz hedefe ulaşırsınız

ben gelmiyeli yeni arkadaşlarmı gelmiş desem yoksa benmi yanlış hatırlıyorum :26:
deryacım bana söylermisin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…