Kızlar eski takıldığım siteye girdim bir acayip oldum ya.Çizelgem kalmış öyle 86 da ne günler geçirdim ben orada..
92 başlangıç hedef de 80 diyorAma buradaki destek yoktu.Bir de geçen seneydi tabi..
Ne garip hayat yahu su gibi geçiyor zaman
illkayyyyyy neden güldünnnn cnm :)))))) he kız adı bend esaklı
derya
bendeee ebrunun günlük vidolarını yapıyorum acaba buradan indirip mi yapsma bende?
birgün bende 80 leri garipsermiyim ya :18: çok güzel bi duygu olsa gerek...
canım görüntülenmiyor
İşte burasının en güzel etkilerinden birisi de bu..Tadını çıkar çünkü gerçekten her şey çok güzel olacak
hoş geldin canım arkadaşlar sana çok güzel şekilde açıklamışlar topiğe girip buradayım demekle işi zaten yarıladın gerisi gelecek inan ki bende zayıflayamayanlardandım 3 senedir 3 kg verememiştim ama burada 2 ayda 8 kilo verdim moralini ve inancını yüksek tut iyiki geldin
fefilaaaa
cnm sandaviç ekmegi degil
tambugday ekmegi,çavdar ekmegini tavsiye ederim kepek ekmek bile ii dgeil bence
benimd eyeşil çay bitti yaa alcam inşş bugün
büyük bi boşluk hissediyorum yeşil çayım olmadan:26::26::26::26:
Filizcim google'a ebru şallı tv8 sende zayıfla yaz ilk sonuca tıkla çıkıyor zaten canım.Site ismi yasaklanıyor linkte.Ya da verdiğim linke tıkla yukarıdaki adres çubuğundaki ismi tamamla sende zayıfla diye
günaydın kızlar..
bitik bi halde zar zor okudum yazdıklarınızı..
gözlerimin ağrısından duramıyorum uykusuzluktan..
kızımn ateşi bugece de devam etti..
diyet miyet de gitti...ne geçtiyse elime onu yedim..
off neyse...moralim bozuk...
ben kaçtım..
günaydın herkeseebu sabah 83.9 çıktım
merhaba arkadaslar
sabah sandvic ekmeginin arasina peynir marul roka maydanoz ve biber koyarak yedim yaninda sekersiz bol limonlu bitki cayi(yesil cay mate ve adacayi) ictim sizce nasil sandvic ekmegi fazlamidir sizce
günaydın kızlar..
bitik bi halde zar zor okudum yazdıklarınızı..
gözlerimin ağrısından duramıyorum uykusuzluktan..
kızımn ateşi bugece de devam etti..
diyet miyet de gitti...ne geçtiyse elime onu yedim..
off neyse...moralim bozuk...
ben kaçtım..
Eşime telefon açtım, cd sini aldı.Teşekkürler canım...cd 1 cd2 cd 3 varmış 3.cd hamile pilatesi onu almadım dedi umarım doğru almıştır:)
nasılsınız bakem
ayy kızlar size bir güzel birde kötü bir haberim var
önce kötü haberi söyliyeyimki iyi haberle kötüyü unutalım:))
perşembe günü doktora gittim fizik tedaviye belim çok ağrıyordu
ve kalçamada vuruyordu bel fıtığı dedigerçi 8 yıl öncede başlangıç
diyede teşhis konmuştu ama önemsemedim zayıflayınca geçmiştir diye düşündüm
çünkü yıllarca ağrım olmamıştı son bir yıldır ağrılarım başladı ve aylardır baya bir arttı
neyseki tedaviye başladık
bide doğum doktoruna gittim spiralim kaymış aşırı sancı çekiyordum (kasıklarımda)
hamile riskim yüksekmiş Allahtan olmamış kıl payı kurtulmuşum
hemen çıkardı yenisini takcak artık bende durumlar böyle
gelelim iyi habere geçen demiştim 60.5 gram olmuşum diye bir kaç gün önce tartıldım
veee tam tamına 59.9 olmuşuminanamadım çooooooooook mutluyum sonuca ramak kaldı
gören inanamıyor sen nasıl 3 çocuk doğurdun diyorlar resmen genç kız gibi olmuşsunayyy çok mutluyum azcık göbek varr artık platese başlıycam onunla beraber yürüyüşte yapcam ooohh değmeyin benim keyfimee
Harika,haftaya çok güzel olacak sonuçlar
inşş abla haftaya 82.5 olsam yeter bana bi an önce 79 görmek istiyorum
sıkıldım artık her tartıldımda 8li bi rakam görmekten bazen diyorum
şimdi tartıldımda 79 görsem sonra diyorum kendine gel zeynep
zilan80 önce sana helal olsun diyorum ben 90üstü topiğindeyim çizelgemdende görüleceği üzere ama sizin topiği de arada takip ediyorum hedefim buralar tabii nasıl verdin 40 kiloyu canım ne kadar zamanda verdin maşallah sana
sorma yaa rakam düşünce insan pek mutlu oluyorHarika,haftaya çok güzel olacak sonuçlar
Canım ben de banu gibi çavdar,çok tahıllı ya da tam buğday tavsiye ederim.Yeşil çay konusunda da ben bu aralar içmiyorum ama günde 2 kupa içiyordum normalde. 4 kupa içen de var ama daha fazlası zararlı diye biliyorum ben.
Sen şimdi kızınla ilgilen hastalığı atlattığınız da yine aramıza döneceksin moral bozmaya değmez,önce sağlık
Canım benim bildiğim ebru şallının çıkan cdleri profesyoneller için.Tv 8 programlarının cd si yok.O programlarda baştan öğretiyordu her şeyi o yüzden ondan başla demiştim.Olsun cdleri ileride yaparsın ama onları da indir canım.İndirme linkini bulamadıysan söyle özelden atayım..
Çok sevindim canım,rakam düşmek gibisi yok
Senin hedefine bir şey kalmamış zaten maşallah
Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?