Canım ben de banu gibi çavdar,çok tahıllı ya da tam buğday tavsiye ederim.Yeşil çay konusunda da ben bu aralar içmiyorum ama günde 2 kupa içiyordum normalde. 4 kupa içen de var ama daha fazlası zararlı diye biliyorum ben.
cnm tşk ederim
öncelikle 3 beyazı hayatımdan çıkardım diyebilirim çok uzun bir zaman yeni yeni yemeğe başladım ama oda sınırlı yağlı yiyceklerden uzak kaldım şimdi biraz yiyiyorum oda sınırlı genelde beslendiğim yiycekler sebze yemeği yağsız beyaz et balık meyve süt yoğurt yumurta haşlama veya omlet zeytin (bazen tabi)bol su en az 2.5 litre form çayları 7 den sonra asla bişey yemedim tek yediğim şeyler yarım bardak süt yada yoğurt yarım porsiyon meyve bazende çooooook canım isterse 1 yada 1.5 potibör bisküvi birde en önmli püf noktalarından biri şerbetli tatlılardan uzak kalmak ve atıştırmaları kesmek asla hamur işleri yememek
ne kadar zamanda verdiğimi sormuşsun ilk 30 kiloyu yaklaşık 9-10 gibi bir süreçti yada 8-9 ay gibiydi yani bu aralarda bişeydi ama ben yaklaşık 1.5 yıldır diyet maratonundayım gerçi sürekli diyet yapmadım aylarca bıraktım ve korumaya çalıştım çünkü insan bazen çok sıkılıyor geri kalan kısmınıda ne kadar zamanda verdiğimi inanki bilmiyorum sürekli ara verdiğim için tam bilmiyorum cnm
inşlah sende bir an önce istediğin kiloya ulaşırsın güzelim
Harika,haftaya çok güzel olacak sonuçlar
Canım ben de banu gibi çavdar,çok tahıllı ya da tam buğday tavsiye ederim.Yeşil çay konusunda da ben bu aralar içmiyorum ama günde 2 kupa içiyordum normalde. 4 kupa içen de var ama daha fazlası zararlı diye biliyorum ben.
Sen şimdi kızınla ilgilen hastalığı atlattığınız da yine aramıza döneceksin moral bozmaya değmez,önce sağlık
Canım benim bildiğim ebru şallının çıkan cdleri profesyoneller için.Tv 8 programlarının cd si yok.O programlarda baştan öğretiyordu her şeyi o yüzden ondan başla demiştim.Olsun cdleri ileride yaparsın ama onları da indir canım.İndirme linkini bulamadıysan söyle özelden atayım..
Çok sevindim canım,rakam düşmek gibisi yok
Senin hedefine bir şey kalmamış zaten maşallah
Darısı başımıza
illkayyyyyy neden güldünnnn cnm :)))))) he kız adı bend esaklı
derya
bendeee ebrunun günlük vidolarını yapıyorum acaba buradan indirip mi yapsma bende?
selam kızlar oğluşu uyuttum inşallah uzun uyur biraz....bende taze fasulye koydum ocağa ve buraya geldim işte..yahu oğlan uyanıkken pc ye oturamaz olduk.hem gökşin hem ben bi görseniz akşamları pc yi kapatıp kaldırıyoruz masadan tamamen otueuyoruz kuzu kuzu gökşin diyorki ;ilkay oğlana bak ya hayatımızı ele geçirdi bende diyorum ki; yok yok ege bizi adam etti bak nasılda kuzu kuzu ailecek oturup tv izliyoruz...valla kaçamak giriyoruz bu ara ...inşallah bu merakı geçicidir yandık yani
afiyet olsun :) ya taze fasulye cok pahali degil mi :S burada kilosu 10 lira
dün pazara gititik fiyatını sormadan bir kiloı seçtim aldım,ne kadar dedim 5 dedi amaninnn dedim içimden çok pahalı geldi bana da...biz burda alışkın değiliz bu fiyata da onun için çok şaşrıdım..eşimin yanına gittim dedim ki ben bu fasulyeyi çerçeveleyip duvara asıcam dedim neden dedi kilosu 5 liraymış dedim oda çok şaşırdı..ama almış bulunduk özlemiştik saldırdık görünce ama önce fiyat almak mantıklı tabii..birde benim bi kere poşete koydumu alırım ayıp olur pazarcıya diye geri bırakamam..
heheya 5 liraysa iyi valla en ucuz 7.5 liraya bulmustum da almamistim az daha dussun dedim
bu fasulyaaaaa yedi bucuk liraaaaaa bu fasulyaaaa yedi bucuk liraaaa hem kaynasinnn hem oynasinnn
valla yazin deepfreeze e atmadigimi oyle pismanim ki bu sene kesin aticam cok özledim yaaa
heheya 5 liraysa iyi valla en ucuz 7.5 liraya bulmustum da almamistim az daha dussun dedim
bu fasulyaaaaa yedi bucuk liraaaaaa bu fasulyaaaa yedi bucuk liraaaa hem kaynasinnn hem oynasinnn
valla yazin deepfreeze e atmadigimi oyle pismanim ki bu sene kesin aticam cok özledim yaaa
Merhabalar,alt sınır kilomu değiştirdim.60 dan 57 ye indirdim.Sizleri okuyunca,gerçekten ama gerçekten çok motive oluyorum.Ağzıma atacağım her lokmada aklıma sizler geliyorsunuz ve bırakıyorum.Onlar yaptıysa ben neden yapmayayım diyorum.Şimdilik çok kararlıyım umarım bu azmim hiç geçmez.Sizleri okudukça geçeceğine de inanmıyorum,iyi ki burayı bulmuşum(geç olsa da)Tüm yazanlara teşekkürler...
sevgi bu aralar yoğun galiba hiç görmüyorum bildirimde yapmadı, huri bayadır girmiyor,nilgün yok,dilekde bildirim yapmadı.inş.sağlığınız ve keyfiniz yerindedir.iş yoğunluğundan fırsat bulamamışsınızdır.
İzlemcimm seninde kaç kilo verdiğini çoook merak ediyorum...hoş vermesende önemli değil fıstık gibisin...
Merhaba Nilgün nerelerdesin, bayadır gözükmüyorsun, nasılsın?
herkese günaydın
izlemcim parti fotoğraflarını en kısa sürede bekliyoruz gözümüz gönlümüz güzel görsun:)fotoğraflarını görmek acayip motive ediyor aradaki farka bak aynı kişi değil abla-kardeş gibi diyorum...giyim tarzında çok hoşuma gidiyor bende bayılırım renkli giyinmeye... ruhumda çingenelik var:)fuşyalar,sarılar,maviler,yeşiller...
zilannnnnn
terbiklerr cnm ya valla ne güsell 5 rakamını gördün sonunda darısı bizlere olsun inşallahhh
maaşlaah
normalde 70 kilo olduum için intihar edicem derken ewlendiim bu 6 ay icinde 13 kilo alıp 83 oldum ve suan bide hamilelik!!!!!! sanırım eşimin acımasızca dedii gibi doğurana kadar 100kg olcam??? yaw bi yandan recim yapamaz mıyım bu hamilelikte?
yok bişey banucum,aklıma bişiy geldi güldüm
10 poşet filan koymuştum bendeheheya 5 liraysa iyi valla en ucuz 7.5 liraya bulmustum da almamistim az daha dussun dedim
canım sen nerde yaşıyorsun orda hayat daha pahalıymış bu belli oldu.:)) ancak bize göre 5 lira da çok pahalı ben mersin /silifkedeyim cennet gibi buralar meyve sebze boldur ona rağmen bu fiyat..ha dondurucıya ilk evlendiğim zamanalrda koymuştum pişiremedim bi türlü gıy gıyy lastik gibi olmuştu onun bir daha koymadım ben.:26: acaba yanlışmı yaptım bi yerde..bamya fasulye çok sertleşiyor...düdüklüde haşlamıştım bamyayı pişmediği için e bu seferde ezilip dağılmıştı..
ayy geçmiş olsun, yanında biri olmadığı zaman zor olurselam....nikah bitti geldik,esim isden izin alamadi bende 2 cocukla perisan oldum ,kizim annemlerden cikarken tv sehbasina parmagini caprti kesmis biraz cogu zaman kucaktaydi,oglum nikah memurununa tahamül edemedi kadin cok uzun konustu sürekli yürümek istedi,resim cok güclükle cekindim...kablomu bulursam aksama eklicem resimleri.
sonra geldim oglumu yatirdim esimde gelmisdi isden,o oglumla kaldi evde bende kizimla carsiya ciktim cok sicakti disarisi ,oglumu capri kot pantolon aldim,kizimada salvar kot aldim cok sekerdi üzerinide dar beyaz badi süper oldu onlarida cekip gösteirm,kendime bisey almadim,resimde o koca göbegi görünce sinir oldum,beyaz gömlek giydimi hep cikiyor göbegim ya of yaaaatamam anladik ordasin hic gitmedin ama bari bu gibi özel günlerde yok ol
merhabalar herkese bugun güzel başladı kötü bitti. öglene kadar diyet ii gitti. ögleden sonra kuafore gittim saçlarımı boyattım. sonra da biraz anneme ugradım. ugramaz olsaydımbizimki geçmiş mutfaga börek yapıyor. ben naptım yedim ne yazıkki. hadi ye ye akşama yemezsin bişey olur diye diye aklıma girdi. neyse bugunki menümü paylaşayım sizlerle siz ona göre bi deger biçin bana.
sabah:
1 dilim kepek ekmegi
1 k.k peynir
öğlen:
1 dilim kepek ekmegi
1 tane salatalık
1 küçük kase yogurt
ara:
2 parça börek
akşam:
yokkkk
2 bardak form çay
3litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?