80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilgilendirme icin cok tesekkur ediyorum

teşekkürler canım dediklerini bende uygluyorum şimdi 5 haftada 8 kilo verdim nerdeyse yürüyüş yapmaya çalışıyorum başaracağım bu sefer inşallah

zilannnnnn
terbiklerr cnm ya valla ne güsell 5 rakamını gördün sonunda darısı bizlere olsun inşallahhh
maaşlaah

deryacım bulamadım birde burası işyeri çizim, sipariş programları yüklü riske girmek istemedim.evdeki bilgisayarda internet avea ii değil çok yavaş facebookta kısa video bile izlenmiyor özelden yollarsan sevinirim eşime gönderirim bende o yükler....

normalde 70 kilo olduum için intihar edicem derken ewlendiim bu 6 ay icinde 13 kilo alıp 83 oldum ve suan bide hamilelik!!!!!! sanırım eşimin acımasızca dedii gibi doğurana kadar 100kg olcam??? yaw bi yandan recim yapamaz mıyım bu hamilelikte?

Son düzenleme:
selam kızlar oğluşu uyuttum inşallah uzun uyur biraz....bende taze fasulye koydum ocağa ve buraya geldim işte..yahu oğlan uyanıkken pc ye oturamaz olduk.hem gökşin hem ben bi görseniz akşamları pc yi kapatıp kaldırıyoruz masadan tamamen otueuyoruz kuzu kuzu gökşin diyorki ;ilkay oğlana bak ya hayatımızı ele geçirdi bende diyorum ki; yok yok ege bizi adam etti bak nasılda kuzu kuzu ailecek oturup tv izliyoruz...valla kaçamak giriyoruz bu ara ...inşallah bu merakı geçicidir yandık yani

afiyet olsun :) ya taze fasulye cok pahali degil mi :S burada kilosu 10 lira

afiyet olsun :) ya taze fasulye cok pahali degil mi :S burada kilosu 10 lira

dün pazara gititik fiyatını sormadan bir kiloı seçtim aldım,ne kadar dedim 5 dedi amaninnn dedim içimden çok pahalı geldi bana da ...biz burda alışkın değiliz bu fiyata da onun için çok şaşrıdım..eşimin yanına gittim dedim ki ben bu fasulyeyi çerçeveleyip duvara asıcam dedim neden dedi kilosu 5 liraymış dedim oda çok şaşırdı..ama almış bulunduk özlemiştik saldırdık görünce ama önce fiyat almak mantıklı tabii..birde benim bi kere poşete koydumu alırım ayıp olur pazarcıya diye geri bırakamam..

hehe ya 5 liraysa iyi valla en ucuz 7.5 liraya bulmustum da almamistim az daha dussun dedim
bu fasulyaaaaa yedi bucuk liraaaaaa bu fasulyaaaa yedi bucuk liraaaa hem kaynasinnn hem oynasinnn
valla yazin deepfreeze e atmadigimi oyle pismanim ki bu sene kesin aticam cok özledim yaaa

canım sen nerde yaşıyorsun orda hayat daha pahalıymış bu belli oldu.:)) ancak bize göre 5 lira da çok pahalı ben mersin /silifkedeyim cennet gibi buralar meyve sebze boldur ona rağmen bu fiyat.. ha dondurucıya ilk evlendiğim zamanalrda koymuştum pişiremedim bi türlü gıy gıyy lastik gibi olmuştu onun bir daha koymadım ben.:26: acaba yanlışmı yaptım bi yerde..bamya fasulye çok sertleşiyor...düdüklüde haşlamıştım bamyayı pişmediği için e bu seferde ezilip dağılmıştı..

Benim hala deepfreezde var o yüzdn pazarda hiç fiyatına bakmamıştım sadece pazarın rekoru birberde kilosu 5 TL demiştim ama fasulye 10TL miş yuhh.en iyisi yazın stoklamak hala yeniliyor hem daha lezzetli oluyor...bende domates konservesi yapmadığıma pişmanım bu yıl hamileydim çok uğraşmadım ama olmuyor o kadar domates aldım içi hiç ii çıkmadı lezzeti yok

Merhabalar,alt sınır kilomu değiştirdim.60 dan 57 ye indirdim.Sizleri okuyunca,gerçekten ama gerçekten çok motive oluyorum.Ağzıma atacağım her lokmada aklıma sizler geliyorsunuz ve bırakıyorum.Onlar yaptıysa ben neden yapmayayım diyorum.Şimdilik çok kararlıyım umarım bu azmim hiç geçmez.Sizleri okudukça geçeceğine de inanmıyorum,iyi ki burayı bulmuşum(geç olsa da)Tüm yazanlara teşekkürler...

Hepimiz aynı düşünce içindeyiz, imkansız bişey değil 25-30 kilo onlar verdiyse biz neden vermiyelim diye:)birde önceki ve sonraki resimleri görünce dahada hırslanıyorsun acayip motive ediyor resimler.umarım istediğimiz kilolara hep beraber kavuşuruz...yaza bişey kalmadı...incecik tiril tiril elbiseler,bluzlar,badyler,şortlar....ve bikinilerimize sığmamız için zayıflamamız gerekiyor.

Merhaba Nilgün nerelerdesin, bayadır gözükmüyorsun, nasılsın?

merhaba canım sen yazdığında geçmişi okuyordum her gün okudum aslında ama dün bakamadım diye 2 günün sohbetlerini okumak tam 50 dk mı aldı...bu hafta coşmuş herkes.herkes faal herkes azimli.
ben bu hafat çok yoğundum pzt ve cuma gününe öğleden sonra 4 lere ders koydular.çok tatlılar ama yamultuyorlar beni.çarşamba günü de 16 kişi misafirim vardı.öncesi sonrası temizlikle geçti yani...o yüzden yazamadım.

genelde dikkat ediyorum yediklerime arada kaçamaklarım oluyor tabiki.akşam geç yemiyorum suyumu 2 lt ye çıkardım.her gün call yapıyorum.tartıda aynıyım ama pantolonlarım bollaşmaya başladı.arkadaşlar belin inceliyor dediler.bir çok kişi zayıflıyorsun diyor.ama daha katı davranmalıyım.neredeyse 1 yıldır 80 li rakamlardan kurtulamadım.kh diyetine mi başlasam diyorum zaten meyve pek yemem.benim için ideal aslında..

koşu bandımda her gün akşam 30 dk yürüyorum.bir şeyler yapıyoruz işte.kaçamaklra olmasa daha fazla vereceğim aslında.kv ne üzüldüm.yazık büyük olacak bi de.allah ona akıl fikir versin.çocuğun senden uzaklaşmaz merak etme.şimdilik onunla daha çok vakit geçiriyor diyeböyle.o gidecek sen bakisin unutma.allah çocuğuna sağlık sıhhat versin gerisi boş.allah sabır güç versin sana..

banu çok güzel vermişsin,diğer arkadaşlarda.çok azimli ve kararlısınız.

banu pilatese hangi videodan başladın tarihi ne yani? bi de ne satın almamız gerekiyor?lastik tamam da hem küçük hem büyük top mu lazım..

selam....nikah bitti geldik,esim isden izin alamadi bende 2 cocukla perisan oldum ,kizim annemlerden cikarken tv sehbasina parmagini caprti kesmis biraz cogu zaman kucaktaydi,oglum nikah memurununa tahamül edemedi kadin cok uzun konustu sürekli yürümek istedi,resim cok güclükle cekindim...kablomu bulursam aksama eklicem resimleri.
sonra geldim oglumu yatirdim esimde gelmisdi isden,o oglumla kaldi evde bende kizimla carsiya ciktim cok sicakti disarisi ,oglumu capri kot pantolon aldim,kizimada salvar kot aldim cok sekerdi üzerinide dar beyaz badi süper oldu onlarida cekip gösteirm,kendime bisey almadim,resimde o koca göbegi görünce sinir oldum,beyaz gömlek giydimi hep cikiyor göbegim ya of yaaaa tamam anladik ordasin hic gitmedin ama bari bu gibi özel günlerde yok ol

merhabalar herkese bugun güzel başladı kötü bitti. öglene kadar diyet ii gitti. ögleden sonra kuafore gittim saçlarımı boyattım. sonra da biraz anneme ugradım. ugramaz olsaydım bizimki geçmiş mutfaga börek yapıyor. ben naptım yedim ne yazıkki. hadi ye ye akşama yemezsin bişey olur diye diye aklıma girdi. neyse bugunki menümü paylaşayım sizlerle siz ona göre bi deger biçin bana.
sabah:
1 dilim kepek ekmegi
1 k.k peynir

öğlen:
1 dilim kepek ekmegi
1 tane salatalık
1 küçük kase yogurt

ara:
2 parça börek

akşam:
yokkkk

2 bardak form çay

3litre su

Son düzenleme:

ahhhh tatlım ne güzel şeyler yazmışsın
teşekkür ederim, resimlerimin sizi çok motive ettiğini biliyorum
o yüzden bol bol koyuyorum, bi banu bi ben zatii

bi haftayı öncesi sonrası resim koyma haftası ilan edicem
başka türlü koymuyor kimse

zilannnnnn
terbiklerr cnm ya valla ne güsell 5 rakamını gördün sonunda darısı bizlere olsun inşallahhh
maaşlaah

bizde görücüükkk ne var
zilaaannnn

tabikii
hamur işi ve tatlıyı biraz azaltabilirsin canım
tabiki arada ye ama, zayıf hamile kalmak bu yönden iyi oluyor
doğum kiloları çabuk gidiyor bu arada moralini bozma

yok bişey banucum,aklıma bişiy geldi güldüm

ne celdüü

10 poşet filan koymuştum bende
alıyorum düdüklüde az tuzla haşlayıp koyuyorum,
çok güzel oluyor, bu yaz yap mutlaka

kuzum cinsindendir o
seçerken inceleri seç, tazecik yeni kopmuş gibi oluyor
lastik gibi olan da var, 2 poşet karışmış bizimkine de
bitirene kadar bayaa zorlandık

ayy geçmiş olsun, yanında biri olmadığı zaman zor olur
gene de değişiklik olmuştur boşver
fıstıklara bak hele o şalvar kotlardan bende istiyorum bi tane yaa :84::84::84:

arada olur öle canını sıkma
ben diyete başladığımın 2. haftası 1 tepsi otlu börek yemiştim
ablama gitmiştik, 3 parça yedim yeter dedim, kalktık kaldırdık neyse
aklım tepside allahım mutfağa suya giriyorum, 2-3 dilim götürüyorum
doyma hisi sıfır delirecem
ertesi günü normalle dönüyor onun için hiç moralini bozma aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…