80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eflatuncum bayaa doymuşsun bugün canımm.. :)) ne denirki bu durumda.. seni serraya havale ediyorum :))))

ama baksana ne güzel gitmiş 9,5 kilo.. kalmış 4.5 kilo.. senin yerinde olmak için neler vermezdim :)))
bide bu açıdan düşün istersen... hedefine az kalmış. ondan uzaklaşmak istemezsin demi?

scapula bu kez bari bişeyler yaz da git kızz.. gündüz geldin kayboldun sonra.. geçmişi okuyup bişey yazma gereği görmedin sanırım :)))

ben bu aralar takilamiyorum nasilsiniz kizlar vize islerimiz var,su vizeyi bi alsak bide ev tasiyacaz..bi sürü remi islem belge.. inanirmisiniz kizimdan bile vesikalik foto istediler..ilk dogdugunda bile aldilar foto..vizesinde var cok komik ya..avatardaki eger cikarsa kizimin vesikalik resmi biz cektik:))

scapula bu kez bari bişeyler yaz da git kızz.. gündüz geldin kayboldun sonra.. geçmişi okuyup bişey yazma gereği görmedin sanırım :)))

bende tam yazmisim kalbe kalbe karsimi derler yazacamda benim minik suan ayaklarima dolaniyo masanin altinda kagit kemiriyo..bi rahat durmuyo ki..:ecrin_bebek:

merhabalar,
ben siteye yeni üye oldum... bende aranıza katılabilir miyim???

Bir tanecim hoşgeldin aramıza, bize geldiğinde de şahit olmuştun, şimdi birebir kendin yaşayıp göreceksin, motivasyonumuz hep birlikte tavan yapacak, sonra gitsin kilocuklar :)

Bu arada kızlar madem ok dediniz, yarın mucize iksirimize başlıyoruz. Aç ya da tok karnına günde en az 2, en çok 4 bardak içiyoruz, ister sıcak ister soğuk.

Bugünkü menümü de yazayım:
sabah: kepekli tost+ayran
öğle: 6 tane zeytinyağlı sarma, 1 kase yoğurt
ara: 2 lokma kek (valla minicik)
akşam: 1 su bardağı haşlanmış makarnayla salata
Hepinizi öpüyorum...

bende tam yazmisim kalbe kalbe karsimi derler yazacamda benim minik suan ayaklarima dolaniyo masanin altinda kagit kemiriyo..bi rahat durmuyo ki..:ecrin_bebek:

canmm miniğin çok şeker..maşallah..allah nazardan korusun... vesikalık fotosu da varmış amannn :)))
yoğunsun bu günlerde sende demekkii. inş. en kısa zamanda hallolur resmi dairelerde işlemleriniz...

selam kızlar yeni katılan arkadaşlar olmuş aramıza hoşgeldiniz kızlar a.s. ya kızlar bugün öğlen kaçırdım hamur işlerini bir arkadaşım çağırdı çaya kek börek birer dilim yedim ve birzda kısır bu yüzden akşamıda salatayla geçiştirdim çok üzgünüm şimdi diyiceksiniz ye ye pişman ol sonra diyeklava:umarım bu haftaki son kaçamağım olur .
bu arada kendim için yararlı bişey yaptım arkadaşımdan çıkınca 45 dakika yürüyüş yaptım

ama baksana ne güzel gitmiş 9,5 kilo.. kalmış 4.5 kilo.. senin yerinde olmak için neler vermezdim :)))
bide bu açıdan düşün istersen... hedefine az kalmış. ondan uzaklaşmak istemezsin demi?

ayy tabi ki uzaklaşmak istemem hedefimden..
inşallah bundan sonra da ilk haftalardaki gibi olmaya çalışıcam..
ağzıma sürmiycem o hamur işlerini..sözzz...
sizleri çok seviyorum kızlar..burayı çok seviyorum gerçekten.. a.s.
burası olmasaydı ben şimdiye kadar çoktaaan bırakmıştım diyeti...

kızlar bakiim kim var kim yok dedim ama kimseler yokk... ben çıktıktan sonra da bişey olmamış... bende yatıyorum.. malum kocişler kıskanıyo.. benimki de sizden kıskanıyo beni.. söylenmeye başlamadan kapatayım bari... iyi geceler herkese...
hmm bu arada kızımın perşembe sabah 11 de okulda resim sergisi var( anasınıflarının) yarın sabah 10 da okulda olucam.. sınıf annesi olarak öğretmenimize yardım edicem.. resim ve yapılan faaliyetleri yerleştiricez.. öğleden sonra kaçta işim biterse o zaman girebilirim.. haberiniz olsun.. sonra girmedi bugün fln.. demeyin hee :)))
kaçtım ben.. byyy...

bende bi bakayım öyle yatayım dedim benimde yarın dersim var e malum biraz geç girerim gerçi sabah erkenden girerimde neyse iyi geceler bebeg cim

bebegcim tşk ederim yardımın için yaptım artık sizlerleyim ve bende başaracağımkaydirigubbakcemile2

Aaaaaa ben geldim kimsecikler kalmamışşşşş! :roflol:
Kızlar şu iksiri ben ödem attırıcı olarak çok duydum hem tvden hem de netten annem işe yarıyor dedi ama ben hiç demnemedim malzemeleri bir türlü tamamlayamadım alıyım bende deniycem hiç değilse ödem atalım..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzz!
Aylincim sınavın için yanındayız canım inşallah her şey istediğin gibi olur..

Kızlar şu puan olayı birbirimizin mesajına yorum yapıyoruz ya hani tsk amaçlı falan (bu msja katılıyorum yada katılmıyorum diye..) her yorumda puanınız artıyor yani bende öyle oluyor

Yerim ben Zeynonun vesikalık resminiiii...

Yaaa kızlar bu göbek olayı bende de çok vahim nasıl gitcek yaaa?:CüvCüv: Mekik falan da sevmiyorum ama mecburen deniyeceğim sanırım bir de yerden kibrit toplama hareketi var ya arada onu yapıyorum gerçi oğluşun oyuncaklarını da aynı yöntemle topluyorum yerimseniben

günaydinnnnnnn, daha kimsecikler gelmemis, ben su an is yerindeyim 2 hafta iznin ardindan kavusmus bulunuyorum ofise :) simdi son hazirliklari yapicam, biraz daha ders calisicam, gece dua edicem (sizde edin lütfen) ve sabah erkenden kalkip abdestimi alip bismillahla evden cikicam...... hayirliysa eger bu sinavi gecicem, gecemezsem de demekki hayirlisi buymus, üzülmicem. ama elimden gelenide yapicam allahin izniyle......... bol sans dileyenlere cok tsk ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…