scapula bu kez bari bişeyler yaz da git kızz.. gündüz geldin kayboldun sonra.. geçmişi okuyup bişey yazma gereği görmedin sanırım :)))
merhabalar,
ben siteye yeni üye oldum... bende aranıza katılabilir miyim???
bende tam yazmisim kalbe kalbe karsimi derler yazacamda benim minik suan ayaklarima dolaniyo masanin altinda kagit kemiriyo..bi rahat durmuyo ki..:ecrin_bebek:
Bir tanecim hoşgeldin aramıza, bize geldiğinde de şahit olmuştun, şimdi birebir kendin yaşayıp göreceksin, motivasyonumuz hep birlikte tavan yapacak, sonra gitsin kilocuklar :)
ama baksana ne güzel gitmiş 9,5 kilo.. kalmış 4.5 kilo.. senin yerinde olmak için neler vermezdim :)))
bide bu açıdan düşün istersen... hedefine az kalmış. ondan uzaklaşmak istemezsin demi?
diyet gruplarını açtığında sayfada kiloçizelgesi nasıl yapılır diye bi topic var.. açıklamalı bi şekilde anlatılmış canm.. ama yinbe de yapamazsan başlangıç kilo,şimdiki kilo ve hedef kilonu yaz ben sana yaparım sen eklersin.. ok?
ben bu aralar takilamiyorum nasilsiniz kizlar vize islerimiz var,su vizeyi bi alsak bide ev tasiyacaz..bi sürü remi islem belge.. inanirmisiniz kizimdan bile vesikalik foto istediler..ilk dogdugunda bile aldilar foto..vizesinde var cok komik ya..avatardaki eger cikarsa kizimin vesikalik resmi biz cektik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?