80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günlük menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 3tane zeytin,1 k.k. kadar beyaz peynir, 2 tane yeşil biber, 1 tane salatalık
ara: 1 tane portakal, 1 avuç beyaz leblebi
öğle: 2 dilim kepek ekmeği, 2 tane salatalık, 2 tane yeşil biber, 2 tane zeytin
ara: 1 tane elma
akşam: 1 tabak hazır çorba, 3 kaşık ıspanak, yoğurt salata
ara: 1 tane portakal

canım kepek ekmek neden ii degil. digerlerinden farkı ne ona göre tercih edeyim

ilkoşunaaaaaaaaaaaaa kavuştuuuu

dün büyük bir sürpriz yapıp mersine geldim annemler sevinçten delirdiler
bugün de ilkaya süpriz yaptım veee nisan şakalarımı tamamladım

ben gelmiyeli yeni arkadaşlarmı gelmiş desem yoksa benmi yanlış hatırlıyorum :26:
deryacım bana söylermisin tatlım

Evet canım bir kaç kişi daha katıldı aramıza

bilgilendirme icin cok tesekkur ediyorum

Rica ederim,ne demek aklına bir şey takılırsa sor mutlaka..

Özelden yolladım canım ama orada da kesti linki Linke tıkla ve orada anlattığım gibi yap umarım olur

Özür dilerim ama eşine çok kızdım. Ve haddim olmadığı için bir şey demiyorum
Ama hamilelikte kilo almak kadar doğal bir şey var mıdır acaba..Darkolive'in dediği gibi biraz dikkat edersin daha az alırsın hepsi bu..Lütfen canını sıkma doğumdan sonra bekleriz aramıza..

Yemek yerken aklına biz geliyorsak bizden biri oldun demektir. :13:

Nilgüncüm hoşgeldin..Yazmıyordun pek ben de soramadım curcunadan.Callanetics çok güzel inceltiyor ben de yapmıştım ama çok sıkıcı diye bırakıp platese geçmiştim..Devam ettirebilirsin çok güzel sonuçlar alırsın.Kendini özletme vakit buldukça yaz.Sen bu hafta bildirim yapmış mıydın,ben hatırlamıyorum ama :26:

Olur öyle sıkma canını hepimiz de oldu.Ben daha iki hafta önce patlayana kadar börek yedim gece 12'de
Akşam çorba ve salatayla geçirseydin.Hiç bir şey yememek gece açlık krizine sokar. Az yiyerek de telafi edebilirdin.Bir daha yapma öyle vücuduna eziyet olur başka bir işe yaramaz.

bi haftayı öncesi sonrası resim koyma haftası ilan edicem
başka türlü koymuyor kimse

[/COLOR][/B]

Ben de koyuyorum ki hep

veeeeeeeeeeeee izloşşşş 1. resimde neredeeee
bilin bakalım

Eki Görüntüle 171549 Eki Görüntüle 171550

Nerde nerde hadi söyle söyle
Fıstık gibisin bu arada her zaman ki gibi..Göğüs altı kemerli tasarımlar hayallerimden biri

Ay çatlayacaktım neredeyse ohhh kavuştunuz sonunda
İkiniz de çok zarif görünüyorsunuz kızlar harikasınız.. İlkay kırmızı pantalonuna bayıldım ya en sevdiğim renktir..Hayallerimden biri gene

İzloşum sen perçem mi kestirdin

kızlar valla şoklardayım

izlemin kayınvalidesi aradı sana gelicem diye gel dedim....anacım kapıda beklerken karşıma izlem çıkmaz mı şok şok şok flaş flaş flaş oldummmmmmmmm ...anacım bu kadar şaşırmamıştım uzun zmandır sevinç ve şaşkınlık bir arada oldu ama çoooooooooooooooooook sevindim...hiç gitmese d,yoruım ne güzel olurdu yaaaaaa...

hoşgeldin kuşummmm canım arkadaşım benimmmmmmmmmm

bu arada derya altımdaki eşofman altı oantul değil saolsun izloşum beni eşofmanla ev halimle yakaladı ohhh çok iyi oldu vallahi yaaa çok mutluyum

yapmadım canım unutmuşum ama sabitim.bu arada call i önceden de yaptığım için hareketleri ezberden yapıyıorum.kolay oluyor.daha önce resim eklemiştin yorum yaoamadım.canım kilon orantılı dağılmış ve kotun bol geliyor belli.ama kıvrımların çok hoş.bu halinle bile çok alımlısın.

izlem resimler harika sen de ilkay da harika çıkmışsın.ne kadar güzel bir tablo.allah dostluğunuza nazar değdirmesin..

selmayı ve sevgiyi göremiyorum haberiniz var mı?

Selam Kizlaaaaaaaaar

Bugünkü Menüm :

Sabah:
1.Kuru Kayisi

Kahvalti:
2.Dilim Kizartilmis Kepek Ekmegi
4.Yesil Zeytin
2.Kk Peynir
Domates-Salatalik
1.tk Diyet Marmelat

Ara:
Yok

Öglen/Aksam: :78:
2.Izgara Pirzola
1.Izgara Köfte
1.Izgara Tavuk Kanadi
Patlican Salatasi

Ara:
Yarim Greyfut

2.L Su

Off Off Hic Sevmiom Su Hafta Sonlarini Yaaaaaa .. Hava Okadar Güzeldiki Bugün
Sabah Kahvaltidan Sonra Annecigimle Carsiya Ciktik .. Kendime Hep Istedigim Türden Bi
Buluz Aldim 42.Beden Tabiki .. Zayiflayincada Giyecegim Türden Bisey Üsten Iplikleri Var Cekince Daraliyor Baya , Eskiden Olsa Cok Feci Göbegim Migdem Cikardi Giyemezdim .. Amaaa Öyle Güzel Yakistiki Soyunma Kabininden Cikar Cikmaz Kasaya Kostum
Ögle Vakti Abimler Aradi Gelin Hava Güzelken Degerlendirelim Mangal Yapcaz Dediler ..
Anne Diyet Nolcak Dedim Salata Yersin Dedi ... Tabi Ben Acaip Etci Birisi Olarak Daha Mangalin
Kömür Kokusunu Duyar Duymaz Agzim Sulandi :78: Ve Sonuc Menümde Yaziyor ..
Haftada 2.Kez 2.Saat Spor Yapiyordum Isten Vakit Buldukca .. Bugünden Tezi Yok Haftadan 3.Kez Spora Cikardim Onuda .. Anca Erir Bu Kacamaklaaar

Kızlar bol bol hasret giderin bakalım
Bizim yerimize de eğlenin

Teşekkür ederim canım,zayıfladıkça daha belli olacak inşallah
Selma abla uzun zaman oldu girmedi ama sevgi giriyordu arada bir.O da bildirim yapmadı galiba bu hafta :26:

Burcu canım yanında ekmek yememişsin sonuçta o kadar üzülme..Bir tatlı ya da börek kadar zarar vereceğini zannetmiyorum.Telafi edersin hafta sonu herkes şaşıyor biraz :)

Son düzenleme:
İZLEMMMM
öncelikle çok şık görünüyorsun cnm ve zarifsinnn ,perçemmi kestirdin diye bende sorucam
ilkay hemd eilkgündne beir biliyorum cnm ama sületmedi işte ,ozman süprizin ne anlamı kalırdı kuuu
sizide hiçç kıskanmıyorum ayrıyettenn

ilkoş send eçok zarifsin cnmmmm ,demedi demeee yani
bi kaç kare daha isterizzzzz cnım olmaz bukadar az fotoo
ne zmna geldi izlem gündüzmü?

nilgün nasılsın cnm ,ayrıca call çok sıkıcı ya nasıl yapıyorsunuzz hakkaten merak ediyorum
bende indirdim ama yapmadımm

yeşilsiyah
cnm beyaz unun içine kepek ktıp yapıyorlar kepek ekmegi
o sebepten tam bugday veya çavdar ekmegi kullansan daha ii olur cnm

:93:Bugünkü Menüm :93:

Sabah

2 kuru kayısı , 1 kupa çabuk çorba

Ara

1 portakal + 1 greyfurt suyu

Öğle

1 dilim uno tam buğday , 30 gr labne , 3 dilim salam

Ara

1 çay bardağı beyaz leblebi , 1 kupa kefir , 1 salatalık

Akşam

1 porsiyon kabak yemeği , 20 gr yoğurt

3 litre su

Toplam : 978 kalori

Spor : 30 dakika yürüyüş

kızla r çaylarım bitmişti bugün markete gittim
liptonun tüm çayları 1.90 dı birde 10 liralık alışverişe güzel ayaklı bir tabak hediyesi vardı bende hemencik alıverdim 10 tane

lipton şeftali form
lipton acaibery form
bögürtlen
erikli tarçınlı
lipton kiraz saplı

artıkın baya gide rbunlar banaaa ha birde baş tacım yeşil çayımı aldım tabi

Afiyet olsun canım keyifle iç hepsini
Lipton çay konusunda gerçekten harika.Normal çayda da lipton alırız biz hep.
Banuş üzerine hiç bakmadım meyve çaylarının kalorisi var mı :26:

deryacım 1 kalori varmış kiraz saplısındaa bend eona baktım şimdi

ama begenmedim kiraz saplı olanııtadı bi tuhafff
sırayla deniycme hepsiniii ama bitirmem lazım bunu
ege rbitirmedenn açarsam elimde patlar içmemmm bennn biliyorum kendimi

Banucum kiraz saplısına alışıyor insan zamanla da acailisinden daha iyi randıman aldım ben.Daha güzel çalıştırdı :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…