fefilaaaa
cnm sandaviç ekmegi degil
tambugday ekmegi,çavdar ekmegini tavsiye ederim kepek ekmek bile ii dgeil bence
benimd eyeşil çay bitti yaa alcam inşş bugün
büyük bi boşluk hissediyorum yeşil çayım olmadan:26::26::26::26:
ben gelmiyeli yeni arkadaşlarmı gelmiş desem yoksa benmi yanlış hatırlıyorum :26:
deryacım bana söylermisin tatlım
bilgilendirme icin cok tesekkur ediyorum
deryacım bulamadım birde burası işyeri çizim, sipariş programları yüklü riske girmek istemedim.evdeki bilgisayarda internet avea ii değil çok yavaş facebookta kısa video bile izlenmiyorözelden yollarsan sevinirim eşime gönderirim bende o yükler....
normalde 70 kilo olduum için intihar edicem derken ewlendiim bu 6 ay icinde 13 kilo alıp 83 oldum ve suan bide hamilelik!!!!!! sanırım eşimin acımasızca dedii gibi doğurana kadar 100kg olcam??? yaw bi yandan recim yapamaz mıyım bu hamilelikte?
Merhabalar,alt sınır kilomu değiştirdim.60 dan 57 ye indirdim.Sizleri okuyunca,gerçekten ama gerçekten çok motive oluyorum.Ağzıma atacağım her lokmada aklıma sizler geliyorsunuz ve bırakıyorum.Onlar yaptıysa ben neden yapmayayım diyorum.Şimdilik çok kararlıyım umarım bu azmim hiç geçmez.Sizleri okudukça geçeceğine de inanmıyorum,iyi ki burayı bulmuşum(geç olsa da)Tüm yazanlara teşekkürler...
merhaba canım sen yazdığında geçmişi okuyordum her gün okudum aslında ama dün bakamadım diye 2 günün sohbetlerini okumak tam 50 dk mı aldı...bu hafta coşmuş herkes.herkes faal herkes azimli.
ben bu hafat çok yoğundum pzt ve cuma gününe öğleden sonra 4 lere ders koydular.çok tatlılar ama yamultuyorlar beni.çarşamba günü de 16 kişi misafirim vardı.öncesi sonrası temizlikle geçti yani...o yüzden yazamadım.
genelde dikkat ediyorum yediklerime arada kaçamaklarım oluyor tabiki.akşam geç yemiyorum suyumu 2 lt ye çıkardım.her gün call yapıyorum.tartıda aynıyım ama pantolonlarım bollaşmaya başladı.arkadaşlar belin inceliyor dediler.bir çok kişi zayıflıyorsun diyor.ama daha katı davranmalıyım.neredeyse 1 yıldır 80 li rakamlardan kurtulamadım.kh diyetine mi başlasam diyorum zaten meyve pek yemem.benim için ideal aslında..
koşu bandımda her gün akşam 30 dk yürüyorum.bir şeyler yapıyoruz işte.kaçamaklra olmasa daha fazla vereceğim aslında.kv ne üzüldüm.yazık büyük olacak bi de.allah ona akıl fikir versin.çocuğun senden uzaklaşmaz merak etme.şimdilik onunla daha çok vakit geçiriyor diyeböyle.o gidecek sen bakisin unutma.allah çocuğuna sağlık sıhhat versin gerisi boş.allah sabır güç versin sana..
banu çok güzel vermişsin,diğer arkadaşlarda.çok azimli ve kararlısınız.
banu pilatese hangi videodan başladın tarihi ne yani? bi de ne satın almamız gerekiyor?lastik tamam da hem küçük hem büyük top mu lazım..
merhabalar herkese bugun güzel başladı kötü bitti. öglene kadar diyet ii gitti. ögleden sonra kuafore gittim saçlarımı boyattım. sonra da biraz anneme ugradım. ugramaz olsaydımbizimki geçmiş mutfaga börek yapıyor. ben naptım yedim ne yazıkki. hadi ye ye akşama yemezsin bişey olur diye diye aklıma girdi. neyse bugunki menümü paylaşayım sizlerle siz ona göre bi deger biçin bana.
sabah:
1 dilim kepek ekmegi
1 k.k peynir
öğlen:
1 dilim kepek ekmegi
1 tane salatalık
1 küçük kase yogurt
ara:
2 parça börek
akşam:
yokkkk
2 bardak form çay
3litre su
bi haftayı öncesi sonrası resim koyma haftası ilan edicem
başka türlü koymuyor kimse
[/COLOR][/B]
veeeeeeeeeeeee izloşşşş 1. resimde neredeeee
bilin bakalım
Eki Görüntüle 171549 Eki Görüntüle 171550
ilkoşunaaaaaaaaaaaaa kavuştuuuu
dün büyük bir sürpriz yapıp mersine geldim annemler sevinçten delirdiler
bugün de ilkaya süpriz yaptım veee nisan şakalarımı tamamladım
Eki Görüntüle 171553
Nilgüncüm hoşgeldin..Yazmıyordun pek ben de soramadım curcunadan.Callanetics çok güzel inceltiyor ben de yapmıştım ama çok sıkıcı diye bırakıp platese geçmiştim..Devam ettirebilirsin çok güzel sonuçlar alırsın.Kendini özletme vakit buldukça yaz.Sen bu hafta bildirim yapmış mıydın,ben hatırlamıyorum ama :26:
kızlar valla şoklardayım
izlemin kayınvalidesi aradı sana gelicem diye gel dedim....anacım kapıda beklerken karşıma izlem çıkmaz mı şok şok şok flaş flaş flaş oldummmmmmmmm ...anacım bu kadar şaşırmamıştım uzun zmandır sevinç ve şaşkınlık bir arada oldu ama çoooooooooooooooooook sevindim...hiç gitmese d,yoruımne güzel olurdu yaaaaaa...
hoşgeldin kuşummmm canım arkadaşım benimmmmmmmmmm
bu arada derya altımdaki eşofman altı oantul değil saolsun izloşum beni eşofmanla ev halimle yakaladıohhh çok iyi oldu vallahi yaaa çok mutluyum
yapmadım canım unutmuşum ama sabitim.bu arada call i önceden de yaptığım için hareketleri ezberden yapıyıorum.kolay oluyor.daha önce resim eklemiştin yorum yaoamadım.canım kilon orantılı dağılmış ve kotun bol geliyor belli.ama kıvrımların çok hoş.bu halinle bile çok alımlısın.
selmayı ve sevgiyi göremiyorum haberiniz var mı?
kızla r çaylarım bitmişti bugün markete gittim
liptonun tüm çayları 1.90 dı birde 10 liralık alışverişe güzel ayaklı bir tabak hediyesi vardı bende hemencik alıverdim 10 tane
lipton şeftali form
lipton acaibery form
bögürtlen
erikli tarçınlı
lipton kiraz saplı
artıkın baya gide rbunlar banaaa ha birde baş tacım yeşil çayımı aldım tabi
deryacım 1 kalori varmış kiraz saplısındaa bend eona baktım şimdi
ama begenmedim kiraz saplı olanııtadı bi tuhafff
sırayla deniycme hepsiniii ama bitirmem lazım bunu
ege rbitirmedenn açarsam elimde patlar içmemmm bennn biliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?