Zeynep çok garip bir psikoloji ya artık 79'um ya sanki 70 oldum öyle bir hissiyat ne acayip
Mağazalarda da böyle kandırıyorlar zaten 9.999 diye
İnşallah az kaldı ben 75 olunca sen de 79 olacaksın inşallah
amiiiiiiiiin canımın içi güzel arkadaşımzilannnnnn
terbiklerr cnm ya valla ne güsell 5 rakamını gördün sonunda darısı bizlere olsun inşallahhh
maaşlaah
aynen o çocuklar varya çocuklar insanı kuzuya çeviriyor seni resmen parmağında oynatıyorlar bazenselam kızlar oğluşu uyuttum inşallah uzun uyur biraz....bende taze fasulye koydum ocağa ve buraya geldim işte..yahu oğlan uyanıkken pc ye oturamaz olduk.hem gökşin hem ben bi görseniz akşamları pc yi kapatıp kaldırıyoruz masadan tamamen otueuyoruz kuzu kuzu gökşin diyorki ;ilkay oğlana bak ya hayatımızı ele geçirdi bende diyorum ki; yok yok ege bizi adam etti bak nasılda kuzu kuzu ailecek oturup tv izliyoruz...valla kaçamak giriyoruz bu ara ...inşallah bu merakı geçicidir yandık yani
afiyet olsun :) ya taze fasulye cok pahali degil mi burada kilosu 10 lira
bende fasulyeyi çok severim ama çocuklarım pek sevmezhehe ya 5 liraysa iyi valla en ucuz 7.5 liraya bulmustum da almamistim az daha dussun dedim
bu fasulyaaaaa yedi bucuk liraaaaaa bu fasulyaaaa yedi bucuk liraaaa hem kaynasinnn hem oynasinnn
valla yazin deepfreeze e atmadigimi oyle pismanim ki bu sene kesin aticam cok özledim yaaa
çok geçmiş olsun cnm çocuklarla tek başına uğraşmak çok zordur gerçektenselam....nikah bitti geldik,esim isden izin alamadi bende 2 cocukla perisan oldum ,kizim annemlerden cikarken tv sehbasina parmagini caprti kesmis biraz cogu zaman kucaktaydi,oglum nikah memurununa tahamül edemedi kadin cok uzun konustu sürekli yürümek istedi,resim cok güclükle cekindim...kablomu bulursam aksama eklicem resimleri.
sonra geldim oglumu yatirdim esimde gelmisdi isden,o oglumla kaldi evde bende kizimla carsiya ciktim cok sicakti disarisi ,oglumu capri kot pantolon aldim,kizimada salvar kot aldim cok sekerdi üzerinide dar beyaz badi süper oldu onlarida cekip gösteirm,kendime bisey almadim,resimde o koca göbegi görünce sinir oldum,beyaz gömlek giydimi hep cikiyor göbegim ya of yaaaatamam anladik ordasin hic gitmedin ama bari bu gibi özel günlerde yok ol
börek olmasa güzel olurdu ama akşamla kurtarmışsın o yüzden çokta üzülme izlemin dediği gibi arada olur böyle şeyler sakın pes etme bizde yaşadık böyle şeylermerhabalar herkese bugun güzel başladı kötü bitti. öglene kadar diyet ii gitti. ögleden sonra kuafore gittim saçlarımı boyattım. sonra da biraz anneme ugradım. ugramaz olsaydım bizimki geçmiş mutfaga börek yapıyor. ben naptım yedim ne yazıkki. hadi ye ye akşama yemezsin bişey olur diye diye aklıma girdi. neyse bugunki menümü paylaşayım sizlerle siz ona göre bi deger biçin bana.
sabah:
1 dilim kepek ekmegi
1 k.k peynir
öğlen:
1 dilim kepek ekmegi
1 tane salatalık
1 küçük kase yogurt
ara:
2 parça börek
akşam:
yokkkk
2 bardak form çay
3litre su
ahhhh tatlım ne güzel şeyler yazmışsın
teşekkür ederim, resimlerimin sizi çok motive ettiğini biliyorum
o yüzden bol bol koyuyorum, bi banu bi ben zatii
izlem göremessünkü göremessünkü
ahhhh tatlım ne güzel şeyler yazmışsın
teşekkür ederim, resimlerimin sizi çok motive ettiğini biliyorum
o yüzden bol bol koyuyorum, bi banu bi ben zatii
bi haftayı öncesi sonrası resim koyma haftası ilan edicem
başka türlü koymuyor kimse
bizde görücüükkk ne var
zilaaannnn
tabikii
hamur işi ve tatlıyı biraz azaltabilirsin canım
tabiki arada ye ama, zayıf hamile kalmak bu yönden iyi oluyor
doğum kiloları çabuk gidiyor bu arada moralini bozma
ne celdüü
10 poşet filan koymuştum bende
alıyorum düdüklüde az tuzla haşlayıp koyuyorum,
çok güzel oluyor, bu yaz yap mutlaka:
kuzum cinsindendir o
seçerken inceleri seç, tazecik yeni kopmuş gibi oluyor
lastik gibi olan da var, 2 poşet karışmış bizimkine de
bitirene kadar bayaa zorlandık
ayy geçmiş olsun, yanında biri olmadığı zaman zor olur
gene de değişiklik olmuştur boşver
fıstıklara bak heleo şalvar kotlardan bende istiyorum bi tane yaa :84:
arada olur öle canını sıkma
ben diyete başladığımın 2. haftası 1 tepsi otlu börek yemiştim
ablama gitmiştik, 3 parça yedim yeter dedim, kalktık kaldırdık neyse
aklım tepside allahım mutfağa suya giriyorum, 2-3 dilim götürüyorum
doyma hisi sıfır delirecem
ertesi günü normalle dönüyor onun için hiç moralini bozma aynen devam:
ben sana ne demiştim ben ya sana yetişcem yada seni geçicem diye oohhh geçtim yaaa seni :76: :76:
hayallerim gerçek oldii
ben varım yaa:))tık tık tık..kimse yokmu..?:82:
veeeeeeeeeeeee izloşşşş 1. resimde neredeeee
bilin bakalım
Eki Görüntüle 171549 Eki Görüntüle 171550
oooooo fıstıklar bu güzellikler böyleee harikasınızilkoşunaaaaaaaaaaaaa kavuştuuuu
dün büyük bir sürpriz yapıp mersine geldim annemler sevinçten delirdiler
bugün de ilkaya süpriz yaptım veee nisan şakalarımı tamamladım
Eki Görüntüle 171553kıızzz izlem erkek olsam kesin seni kaçırmazdım sürprizlere bayılırım bende sonunda kavuştunuz bol bol tadını çıkarın
veee arkadaşlarında dediği gibi daha çok resim isterizzz
kızla r çaylarım bitmişti bugün markete gittim
liptonun tüm çayları 1.90 dı birde 10 liralık alışverişe güzel ayaklı bir tabak hediyesi vardı bende hemencik alıverdim 10 tane
lipton şeftali form
lipton acaibery form
bögürtlen
erikli tarçınlı
lipton kiraz saplı
artıkın baya gide rbunlar banaaa ha birde baş tacım yeşil çayımı aldım tabi
kız banu ben bu kadar form çayı almam hiç ben sadece yeşil çay ve form çayı kullanırdım
bu diğerlerinin ne gibi faydası varki :26:
iyi geceler arkadaşlar izlem büyük buluşma fotoları çok güzel olmuş kıyafetinle bombasın ist da bi ara baskın yapabilme ihtimalin nedir
gecekuşları menümü yazcam artık kalori hesabına başladım üşeniyorum aramaya
sabah
peynir 200
çavdar ek 50
çay
öğle
salata 45
ızgara 120
ara
leblebi 20
2 rulo bisküvi 50
akşam
çorba 150
50 gr mısır ek 110
2 kaşık yoğurt 50
sosisli makarna 200
su 3 lt
spor asgari 120 dk yürüyüş
menümü hesaplarken kalori sepetinde bir sorgulama vardı günlük kaç kalori alınmalıdır diye neysem ben hesapladım
Hesaplama Sonucu
Günlük kalori İhtiyaçınız 2334.1 kal.
İdaal Kilonuz 58.7 kg.
Vücut Kilo İndex'in (VKİ) 28 ve VKİ' ye göre kilolusunuz.
İdaal Kilona 90! günde 685 kal. alarak ulaşabilirsin.
ne yani şimdi bu sonuç 685 kalori alınca günlük 3 ayda fitmi olacam
veee ben giderimm iyi geceler
banuuuuuuuuuuuu
seninde alacağın olsun biliyormuşsunnn seni ilk gördüğüm yerde öpücemmmmm
neden pas vermiyon kızzz
ne oldu küsmüyüz :26: yoksam
ne oldu sende bir haller var sankim ama anlamadım ne olduğunu
Ay çatlayacaktım neredeyse ohhh kavuştunuz sonunda
İkiniz de çok zarif görünüyorsunuz kızlar harikasınız..İlkay kırmızı pantalonuna bayıldım ya en sevdiğim renktir..Hayallerimden biri gene
İzloşum sen perçem mi kestirdin
kızlar valla şoklardayım
izlemin kayınvalidesi aradı sana gelicem diye gel dedim....anacım kapıda beklerken karşıma izlem çıkmaz mı şok şok şok flaş flaş flaş oldummmmmmmmm ...anacım bu kadar şaşırmamıştım uzun zmandır sevinç ve şaşkınlık bir arada oldu ama çoooooooooooooooooook sevindim...hiç gitmese d,yoruımne güzel olurdu yaaaaaa...
hoşgeldin kuşummmm canım arkadaşım benimmmmmmmmmm
bu arada derya altımdaki eşofman altı oantul değil saolsun izloşum beni eşofmanla ev halimle yakaladıohhh çok iyi oldu vallahi yaaa çok mutluyum
kızla r çaylarım bitmişti bugün markete gittim
liptonun tüm çayları 1.90 dı birde 10 liralık alışverişe güzel ayaklı bir tabak hediyesi vardı bende hemencik alıverdim 10 tane
lipton şeftali form
lipton acaibery form
bögürtlen
erikli tarçınlı
lipton kiraz saplı
artıkın baya gide rbunlar banaaa ha birde baş tacım yeşil çayımı aldım tabi
herkese iyi geceler kızlar....sevgiyle sevdiğinize sarılın öpün öpünnn yine sarılın hayyyydi bakem
vay vay vayyy demek bu izloş hain planlar peşindeymişte bikaçgündür ondan sık yazmıyormuş
ayy ne güzel yaa keyfini çıkarın birileride bana böle süprizler yapsa ne mutlu olurum ama
çok yoruldum bugün yaa k.v me gittim.ordann çoçukları parka getrdik peşlerinde koşmak yodu benm ayaklarım hala sızlıo
sonrada çoçukları bırakıp eltimle alışverişe çıktık ohh 3 saat dışarlardaydım vallaçok yorgunum eşim neskafe diye tutturdu kendi yapınca keyf almıyomuş beyfendi
birer kahve içer yatarım sizleri öpüyorum kocaman pazaresiye bomba gibi dönüyorum inş
yarın kahvaltıya ablam var kesin olmamakla beraber =) gelirlerse giremem heralde akşama kadar :82:
selam kizlarrrr .....bugün regl oldum düzensiz beslendim bugün,yarin devam ediyorum kaldigim yerden izlemmmmmmmmm kiz o belin cok kalinnnn hic fark yok arada aynisin eski resimlerinle
saka bi yana
süpersin ya ,tas gibi duruyorsun sarkan bi yerin yok ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?