80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende liptonun kiraz saplısını içiyorum
ilk içtimde hastane kokusu gibiydi sonradan alıştım
şimdi çok kolay içiyorum :126:

BANUUU

kuuu daha yeni geldik bir araya tabii ki çoook resim koyarız canım,,sizinlede paylaşırız mutlu anlarımızı seve seve...valla öğleden sonra ikindin geldiler onu görünce çok mutlu oldum...

iyi geceler arkadaşlar izlem büyük buluşma fotoları çok güzel olmuş kıyafetinle bombasın ist da bi ara baskın yapabilme ihtimalin nedir
gecekuşları menümü yazcam artık kalori hesabına başladım üşeniyorum aramaya
sabah
peynir 200
çavdar ek 50
çay

öğle
salata 45
ızgara 120

ara
leblebi 20
2 rulo bisküvi 50

akşam
çorba 150
50 gr mısır ek 110
2 kaşık yoğurt 50
sosisli makarna 200

su 3 lt
spor asgari 120 dk yürüyüş

menümü hesaplarken kalori sepetinde bir sorgulama vardı günlük kaç kalori alınmalıdır diye neysem ben hesapladım
Hesaplama Sonucu

Günlük kalori İhtiyaçınız 2334.1 kal.

İdaal Kilonuz 58.7 kg.

Vücut Kilo İndex'in (VKİ) 28 ve VKİ' ye göre kilolusunuz.
İdaal Kilona 90! günde 685 kal. alarak ulaşabilirsin.
ne yani şimdi bu sonuç 685 kalori alınca günlük 3 ayda fitmi olacam

zilannnnnn
terbiklerr cnm ya valla ne güsell 5 rakamını gördün sonunda darısı bizlere olsun inşallahhh
maaşlaah
amiiiiiiiiin canımın içi güzel arkadaşım
aynen o çocuklar varya çocuklar insanı kuzuya çeviriyor seni resmen parmağında oynatıyorlar bazen
afiyet olsun :) ya taze fasulye cok pahali degil mi burada kilosu 10 lira

bende fasulyeyi çok severim ama çocuklarım pek sevmez ondan pek yapma ama yinede yazın bir difriz alcam kendim için birkaç yemeklik koycam difrize çok seviyorum çünkü
çok geçmiş olsun cnm çocuklarla tek başına uğraşmak çok zordur gerçekten
insan pek tat alamıyor böyle durumlarda en azından ben öyleyim
cicileriniz hayırlı olsun güzelim güle güle giyin bayılırım kızların kıyafetlerine
aaahhh ahhh bir kızım olmadıki gönlüme göre herşeyi alsaydım ona neyse hayırlısı
rabbim şimdikilere uzun ömürler nasip etsin
bu arada nikahınız hayırlı olsun cnm
börek olmasa güzel olurdu ama akşamla kurtarmışsın o yüzden çokta üzülme izlemin dediği gibi arada olur böyle şeyler sakın pes etme bizde yaşadık böyle şeyler

canım 120 dk lık yürüyüşü 1 gündemi yapıyorsun :44: eger oyleyse haftada kaç gün yapıyorsun. ben günde 1 saat yürüyorum koşu bandında gerisi gelmiyor merakımdan soruyorum kıyaslama yapcam ya artık

Ortim formdakal.com da hesaplamıştım normal dedi bana
Günlük 685 kaloriyle ölür insan yahu olur mu öyle şey.Biz yine bildiğimiz yoldan devam edelim boşver

veee ben giderimm iyi geceler

İyi geceler canım

iyi geceler deryacım
ve diğer arkadaşlarımada iyi geceler diliyorum
bu arada yeni gelen bütün arkadaşlara aramıza hg diniz diyorum
inşlah iztediğiniz kiloya ulaşırsınız arkadaşlar

vay vay vayyy demek bu izloş hain planlar peşindeymişte bikaçgündür ondan sık yazmıyormuş

ayy ne güzel yaa keyfini çıkarın birileride bana böle süprizler yapsa ne mutlu olurum ama

çok yoruldum bugün yaa k.v me gittim.ordann çoçukları parka getrdik peşlerinde koşmak yodu benm ayaklarım hala sızlıo
sonrada çoçukları bırakıp eltimle alışverişe çıktık ohh 3 saat dışarlardaydım valla çok yorgunum eşim neskafe diye tutturdu kendi yapınca keyf almıyomuş beyfendi
birer kahve içer yatarım sizleri öpüyorum kocaman pazaresiye bomba gibi dönüyorum inş
yarın kahvaltıya ablam var kesin olmamakla beraber =) gelirlerse giremem heralde akşama kadar :82:

selam kizlarrrr .....bugün regl oldum düzensiz beslendim bugün,yarin devam ediyorum kaldigim yerden izlemmmmmmmmm kiz o belin cok kalinnnn hic fark yok arada aynisin eski resimlerinle

saka bi yana
süpersin ya ,tas gibi duruyorsun sarkan bi yerin yok ne güzel

neden pas vermiyon kızzz
ne oldu küsmüyüz :26: yoksam
ne oldu sende bir haller var sankim ama anlamadım ne olduğunu

banuuuuuuuuuuuu

seninde alacağın olsun biliyormuşsunnn seni ilk gördüğüm yerde öpücemmmmm

neden pas vermiyon kızzz
ne oldu küsmüyüz :26: yoksam
ne oldu sende bir haller var sankim ama anlamadım ne olduğunu

slm canım neden küs olalım yoğunum bu aralar pek giremiyorum topiğe..eeee sende yoksun nezamandan beri

evet canım bugün banyo yaptım, ilkayımın yanına gidiyorum tabiküü, evin altına da kuaför açılmış,
normalde bayaa yürüyordum ıslak kafayla, bu iş harika oldu
fönden önce hemen bi kahkül kestiriverdim değişiklik olsun diye,
düzde toplarım, kahkülde kullanırım eskiden beri ara ara

canıımmm dostum
bende seni gördüğümde hep yüzümde güller açıyor zaten
çok da güzel bir süpiriz yaptım, o yüz ifadeni sana tarif edebilsem keşke
harika bir şaşkınlık vardı

sen birde annemleri görecektin
o telaşla aşağı ev terlikleriyle inmişler kıyamam, gözleri yaşlı
evin önüne bile taksiyle geldim kimsenin haberi yoktu
kayınbabamı aradım 1 nisanınız hayırlı olsun dedim kahvaltı mı ediyorsunuz dedim
yok kalktık dedi, ee dedim bi arkadaş gelecekti şu pencereden aşağı bir bak bakim gelmişmi dedim
babam şokk yoksa geldinizmi dedi, biz aşağıdan el sallıyoruz
hele annem aklını oynatacaktı
süper bir süprizdi yaa, kimsenin aklı bizde kalmadan geldik işte, benim annemler dokuz doğurdu tabii vardınızmı geldinizmi diye

kayınvalidemler çok iyiller allah razı olsun, kendi ailem kadar seviyorum
ben kimsenin evinde bu kadar uzun kalmam, eşimde çok anlayışlıdır, izin verir evde çok bunaldınız biraz nefes alın diye

ahhh kocam çok özledim şimdiden

kız hangi markette inmiş o kadar
iyi yapmışsın çeşit iyi oluyor
bende hergün lokantada menü seçer gibi
çay seçerim rafımdan , değişik bardaklarımda misler gibi içerim

herkese iyi geceler kızlar....sevgiyle sevdiğinize sarılın öpün öpünnn yine sarılın hayyyydi bakem

sarıl bakam
bende oğluma sarılırım
bu ay sıramı ben tülaya verdim

istanbulada bi çıkartma yapabilirim tüloşşş
belli olmaz bana

ayyy rakibemden bunları duymak ne kaaa güzel

o fıstık kıza da söyle o kıvırdığı popoyuu ısırıveririm bak
maşşallah nazarlar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…