80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese.aylincim Allah emeklerinin karşılığını versin inş.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

günaydın herkese.aylincim Allah emeklerinin karşılığını versin inş.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

tsk ederim abla cok naziksin :)
siz yenisiniz burda sanirim?
hosgeldiniz
ben aylin, buranin en genci ve en sismani (ama görünüs olarak diiil kilo olarak) :)kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar kahvaltımı yapmadan bir bakıyım dedim kimsecikler yok aylin yazıp çıkmışsın canım inş başarıyla geçersin sınavını allahın izniyle inş güzel haberlerini alıcaz senden güzelim allah yardımcın olsun canım başarılar

aminnnnnnnnnnn INSALLAHHHHHHHH
kim dedi ciktigimi :) 16 ya kadar burdayim

günaydın kızlarrr.. ben geldimmm... sabah sabah kalabalık burası hayret :))) okula gidicem sergi resimleri yerleştirilcek.. bakalım benim cadımın neleri var sergilik :)))

narin nazenin sende hoşgeldin aramıza ah ah bende görsem keşke 82 yi hedeim 70 ama geçen sene 82ydim inş hepberaber vericez kiloları

ya bide bişey öğrendim sergimi yarın 11 de açılcak ama bide girişe masalar kurulucakmış.. herkes kek poğaça börek fln yapçakmış.. kimisi de plastik tabak,çatal bide meyve suyu getirilcek.. girerken tabaklar alınıp sergiyi yiyerek gezceklermiş.. ayy tam kokteyl havasında :))) ama tabi ben masaların başındayım yine muhtemelen.. hamurların dibinde yani :)) sarma da varrrr... amaaannn..

veririz fleksçim veririz... kaçamak yapmayalım yeter... bide bol su içelim.. bide spor.. en azından yürüyüş... gitsin kilolarrr... kaydirigubbakcemile2

neysekızlar ben diğer topikimi gezinip gelicemm... 9:45 e kadar burdayımm :)

ayyy ablaaa bayiliyorum sana kaydirigubbakcemile3 ayni benim gibisin, kova burcu oldugun burdan belli, benimde cenem aciktir böle bazen kaydirigubbakcemile3, ayy hepinizi cok seviyorummm, sinava girdigimde hepiniz aklima geliceksinizz, AYLIN BASARICAKSIN dediginiz cümleleri aklima getiricem

ayy kız sorma yaa.. severim muhabbeti.. ama boş konuşmam hee.. hele bide içim ısınmadıysa birine laf etmem :))) ne yaparsa yapsın kanım kaynamadıysa imkansız... mecburiyetten konuşursam konuşurum yani.. yoksa :)))
ayy gene düştü çeneciğim kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçar kızlarr.. okula geç kalmiim.. daha eşerbıı takçam...

eşerbını yan bağlama..
eşarbını yan bağama...
ben söyliyim sen ağlama yarr...
ayy nerden geldiyse aklıma.. eşarp deyince çıktı birdenn..
hadi öpüldünüz.. byyy

günaydın kızlar, hepinize güzel bir gün diliyorum. eve gider gitmez iksiri yapıp içmeye başlıycam. handeryanın dediği gibi en azından ödem atalım, o bile yeter. bugünkü menümü şimdiden yazayım:
sabah: 1 kepekli tost+ayran
ara: 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
öğle: bir kase yayla çorbası, 1 dilim kepek ekmeği
akşam: bir kase yayla çorbası, yeşil salata
3 lt. su ve 2 fincan yeşil çay
Hepinizi öpüyorum...

hahahaha:roflol: hadi iyi eylenceler :1hug:

gunaydın kızlar

dun yedıklerımı yazıyorum..
sabah:bir dilim karpuz
ögle:bir tabak nohut
aksam bır tabak nohut
120 cal tavuk gogsu tatlısı

herkese günaydın...
aylincim allah yardımcın olsun canım...
bebeg Allah senin de yardımcın olsun o pastaların başında..
bu arada ben bahar temizliğine başlıyorum artık..arasıra uğramaya çalışıcam tabi..
özellikle canım atıştırmak isteyince gelicem çok faydası oluyor..
hepinize iştahsız bir gün diliyorum..

doğru söylüyorsun bebeg cim ama fazla su içemiyorum ya en fazla 7 bardak bu da azgeliyor bana yaz gelince başlarım içmeye dedim ama hala içemiyorum

ben öyle bi su iciyorumki babam bana hortum diyor hehe

flekscim teşekkür ederim.hoşbulduk.canım ben 74 e kadar inmiştim.ahh ahh.hakikaten zayıflamaktan daha zor verdiğin kiloyu koruyabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…