80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ve buda son halimden bir tane burda 53 kiloyum..buu geçen yaz sonunda yanii 6 ay önce çekilmişşş...yaklaşık 9 aydır 53 le 55 arası mekik dokuyorum...

URL=http://img694.imageshack.us/i/mmmmlh.jpg/]
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

ayyyy burçin ben bu fotonu görmemiştimmm bu ne hal kuuu

ayyyyy hep şu anki halinle kal lütfen

valla izloşummm zaten geriye dönmek benim için ölüm demek...hayatımız boyunca hep herşeyden mahrum kaldıkkkk....HERŞEYDENNNNNNNNNNNNNNNNNN

Sen beni daha iyi anlarsın çünkü biz doğuştan kiloluyduk bu duyguyu ilk defa yaşıyoruzzzz....değülmü bacummmmm...

hadi kıslarrr ben gidip yatamm çok yorgunummm...

YARIN BOMBA GİBİ GELMEM LAZIMMMM.....ASLINDA TARTIMIYACAM YARINNN ARTI ÇIKARSAM MORALİM BOZULACAK CUMAYA KADAR ÖYLE KALSINNNNN.......

BIKTIM ŞU MEKİK DOKUMAKTAN HEDEFE YETİŞSEMMM ORDA MEKİK DOKUSAMMM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....

Sen sıkıldın artık diyetten banuşum..E haklısın da çok uzun zaman olmuş..Seni son tur için motive etmek lazım
Allahım ben de sıkılmadan 70 olurum inşallah

bunuda bu sabah çekildimmmmm

Uploaded with ImageShack.us

bunu koymuştum yeni gelenler için tekrar koyuyum dedim...

Burçincim farklar inanılmaz çok güzel örnek oldun bizlere diğerleri gibi..Gerçekten zayıf olunca her şey bir başka yakışıyor Gönülden tebrik ederim
Ama yukarıdaki saçına bayıldım ya İnce maşayla yapılmış sanırım

Çok arka arkaya mesaj yazmış gibi oldu böyle ama ben artık kaçayım herkese iyi geceler

İyi geceler dilekçim

valla tebriklr harika bi azim oykusu
o gunleri biz de gorebilecekmiyiz kineeee :97:

iyi geceler harkeseeee

hadi bakam herkes kocasının yanınaa naş naşşş

bende oğluma sarılırıp yatarım oohhh ne güzel

yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyleee

ayyy burçin yaa mini mini hanım oldun yaa süpersin süperrrr çok kıskandım :84: ben hiç bi zaman öle olamıcam malesef bu kalçalar küçülmez omuzlar gitmez endende çekmem heralde

kızlar bugün size pek bakamadım mazur görün .canım sıkkındı ama atlattım çok şükür =)
menümü yazıp kaçıyım ..

Sabah

1 bardak tarçınlı süt

1 saat sonra 2 salam 1 küp eski kaşar 2 dilim tam ekmek

ara 1 portakal

ara 1 avuç leblebi 1 kaşık kadar kuru üzüm

akşam
1 tabak yoğurtlu bakla
haşlanmış tavuk eti 1 tane köz kırmızı biber

1 portakal

bol bol su 45 dk yürüyüş 2 saat full ev işi 1 saat ütü
1 lt de iksir

Balim sabah ac karnina tartildim kuzum..
Rabbim saglik versin de, insaAllah bu gibi konularida asariz hep beraber canim..

Aradaki farka bakar misinnnnn
Hey MaasAllah MaasaAlllaaaahhhhh
Zayif halinle mükemmel duruyorsun, Rabbim esirgesin..
Allah'im bana ve isteyen arkadaslarima da böyle olmayi nasip eylee Ya Rab!

Yer seni otlu peynirin
Kuzum benim, azmimde degisen birsey yok hala.
Ama, sok olmamak da elde degil.
Emek, emek, zaman ve yine emeklerim var o 2kiloda
Neise elbette alirim o 2kiloyu geri verince
Saka bir yana, Rabbim yeterki saglik ve huzur versin de hepsini veririm,
hedefime de ulasirrrrrimmmm :82: (Hep birlikde tabiki de )

burada kaptan yok anladığım kadarıyla..kaptan korkusu olmadan kaçamakları yazmanın keyfi paha biçilemez..

herkese günaydın kızlar gününüz güzel az kalorili ve huzurlu geçsin ben menümü yazayım artık burdaki resimleri gördükten sonra kesin kararlıyım yapıcam bundan sonra kaçamak yok.

sabah:
ılık limonlu su
2 yumurtalı melemen
5 zeytin
3dilim kepek ekmek

öğlen:
ılık sirkeli su
domates çorbası

ara:
1 elma

akşam:
ılık sirkeli su
mantar
1 dilim ekmek
en son 9 da elma yiyip bitiricem bu arada 89 gelirken tartıda şindi yine 90 çıkıorum moralim bozuldu yine

günaydın fıstıklarr bende düşüş var 89 çıkıyorum ancak zaman zaman kendimi sıktıgımda gördügüm kilom bu. bundan sonrasını görmek daha güzel olacak hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi buyuzden. kaçamaksız bi gün geçirebilmemiz dilegimle

niye tüloşummm senin endamın boyun yeter bacummm bende böyle boy olsaaa ALLAHHHHHHHHHH.....

teşekkürler bacum darısı başınıza inşallah ayrıca saçı ben yaptım bacummm maşasızzzzzzzzz....bugidilerle tek başıma kendim sardımm ...makyaj ve saç yapımı konusunda az biraz tecrübeliyimdirrr hele makyajdaaaaaaaaa...

valla tebriklr harika bi azim oykusu
o gunleri biz de gorebilecekmiyiz kineeee :97:

sağol canımmm tek sırrı sadece sabırrrrrrr....

günaydın ikimizde aynı kilodayız bende ne güzel net bir şekilde 89 çıkarken şimdi 90 geliyorum ben pko le uğraşıyorum onuda halletmem lazım kilo vermem için buarada senin adına sevi dim bende veririrm işallah güzel ve kiloların gittiği bir gün geçirmem dileğiyle

Burcu Hanım müthişsiniz ,sizi görünce daha da hırslandım.Siz ve diğer zayıflayan arkadaşlar ara ara böyle resimlerini koyarlarsa bizler daha da motive oluruz sanırım.Buradan kopmak yok.Her zaman bakamıyorum ama fırsat bulduğumda okuyorum.Herkese güzel günler...

inş canım daha yolun başındayız. arada oyle yükselmeler olabiliyor. sanırım bizim hedeflerde aynı birbirimizi takip edip yetişmeye çalışırsak belki daha iyi motive oluruz. pko için kilo verilmesi gerektigini duymuştum ancak sen bu rahatsızlıgını unut ve sadece kilo vermeye odaklan yoksa gözünde büyür herşey. kilo veririrsen inş o sorunda kalmaz bi çok kişden duydum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…