ayyyy burçin ben bu fotonu görmemiştimmm bu ne hal kuuu
ayyyyy hep şu anki halinle kal lütfen
ayyy aayyy akşamları bişiy yemeyi kesicem artık bi ara ne güsle kesmiştimm yine leblebi yedim mesela bugün çilek yeidm kuru kaysı yedim çayın yanındaa birazda can sıkıntısındannn tabi şimdi
şimdi süpe form çayımı içeyim kiraz saplı
gülçinnnnnnn
sabahtan beri yazıcam ama kafamı bi toparlaymadım cnm
sabah mı tartıldın önce onu sorayım
bi kez bende öle olmuştum cnm sporda bazen oluyor öle dalgalanmalar 2 kilo artı çıkmıştım hemde spor ve sıkı diyete karşışk geçiridm 66 kilo idim 68 olmuştum birden
ve detoks filan yaptım düşürüdm tartıyıı eger cumada öle çıksan üzülme cnm olabiliyor bzen artı durumlarrr
ve buda son halimden bir tane burda 53 kiloyum..buu geçen yaz sonunda yanii 6 ay önce çekilmişşş...yaklaşık 9 aydır 53 le 55 arası mekik dokuyorum...
URL=http://img694.imageshack.us/i/mmmmlh.jpg/][/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Çok arka arkaya mesaj yazmış gibi oldu böyle ama ben artık kaçayım herkese iyi geceler
valla tebriklr harika bi azim oykusu
o gunleri biz de gorebilecekmiyiz kineeee:97:
ayyy aayyy akşamları bişiy yemeyi kesicem artık bi ara ne güsle kesmiştimm yine leblebi yedim mesela bugün çilek yeidm kuru kaysı yedim çayın yanındaa birazda can sıkıntısındannn tabi şimdi
şimdi süpe form çayımı içeyim kiraz saplı
gülçinnnnnnn
sabahtan beri yazıcam ama kafamı bi toparlaymadım cnm
sabah mı tartıldın önce onu sorayım
bi kez bende öle olmuştum cnm sporda bazen oluyor öle dalgalanmalar 2 kilo artı çıkmıştım hemde spor ve sıkı diyete karşışk geçiridm 66 kilo idim 68 olmuştum birden
ve detoks filan yaptım düşürüdm tartıyıı eger cumada öle çıksan üzülme cnm olabiliyor bzen artı durumlarrr
Tebrik ederim elifçim,cumaya kadar daha güzel sonuçlar olacak inşallah
Canım kızlar söylemiş zaten ekmek ve makarna olayını zamanla oturacak bunlar elbet. :13:
Bak sen mantıklı ve azminden inancından ilham aldığım bir hatunsun kızıyorum ama :95::95:
Bu yediklerinle ve sporunla kilo olma ihtimali var mı sence onların.Eğer onlar kiloysa doğruuu bir hastaneye koş derim bunca spora diyete nasıl yağ oluyor diye..
Gülçinim,ballı kaymağım,otlu peynirim,tereyağlı su böreğim (izlemden özendim) mantıklı ol hatunum ya spordandır ya tartıdan.
Öncelikle gir bir eczaneye filan orada tartıl.İkincisi şu sporuna cumaya kadar ara ver bakalım o zaman çıkar ne olduğu.Üzme kendini böyle dayanamıyorum
Evet canım aynen öyle..İnsan ne çok şey öğreniyor değil mi buradan..Her şey hedefimize daha çabuk ulaşmamız için
İnşallah ablacım,inşallah
En güzeli en başta yürüyüşle başlamak.Günde bir saat hafif tempolu yürü yeter de artar bile.Su olayını ise alıştırman lazım çünkü diyetin kilit noktasıdır su.Kilo veriminde en büyük yardımcın bir şekilde alıştırmalısın kendini.Bitki çayları ve su kankan olmalı
Hurim nirdesin sen, hoşgeldin canım
Neden giremedin çok uzun zaman olduÖzletme de kendini bu kadar.
Canım menün güzel ama müsli yerine feryalinde dediği gibi daha doyurucu bir şeyler yeseydin keşke.En güzeli kalori hesaplamak aslında..
Feryalim izloş filan suya ya da süte atıp içiyor ama çayının tarifini istersen buyur tatlım ;
Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil
Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.
Geldiiiimmm
Sevgi hastalıklarla uğraşıyor giremiyor pek sanırım
ayyy burçin yaa mini mini hanım oldun yaa süpersin süperrrr çok kıskandım :84: ben hiç bi zaman öle olamıcam malesef bu kalçalar küçülmez omuzlar gitmez endende çekmem heralde
kızlar bugün size pek bakamadım mazur görün .canım sıkkındı ama atlattım çok şükür =)
menümü yazıp kaçıyım ..
Sabah
1 bardak tarçınlı süt
1 saat sonra 2 salam 1 küp eski kaşar 2 dilim tam ekmek
ara 1 portakal
ara 1 avuç leblebi 1 kaşık kadar kuru üzüm
akşam
1 tabak yoğurtlu bakla
haşlanmış tavuk eti 1 tane köz kırmızı biber
1 portakal
bol bol su 45 dk yürüyüş 2 saat full ev işi 1 saat ütü
1 lt de iksir
Sen sıkıldın artık diyetten banuşum..E haklısın da çok uzun zaman olmuş..Seni son tur için motive etmek lazım
Allahım ben de sıkılmadan 70 olurum inşallah
Burçincim farklar inanılmaz çok güzel örnek oldun bizlere diğerleri gibi..Gerçekten zayıf olunca her şey bir başka yakışıyorGönülden tebrik ederim
Ama yukarıdaki saçına bayıldım yaİnce maşayla yapılmış sanırım
İyi geceler dilekçim
valla tebriklr harika bi azim oykusu
o gunleri biz de gorebilecekmiyiz kineeee:97:
günaydın fıstıklarrbende düşüş var 89 çıkıyorum ancak zaman zaman kendimi sıktıgımda gördügüm kilom bu. bundan sonrasını görmek daha güzel olacak hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi buyuzden. kaçamaksız bi gün geçirebilmemiz dilegimle
ve buda son halimden bir tane burda 53 kiloyum..buu geçen yaz sonunda yanii 6 ay önce çekilmişşş...yaklaşık 9 aydır 53 le 55 arası mekik dokuyorum...
URL=http://img694.imageshack.us/i/mmmmlh.jpg/][/URL]
Uploaded with ImageShack.us
günaydın ikimizde aynı kilodayız bende ne güzel net bir şekilde 89 çıkarken şimdi 90 geliyorum ben pko le uğraşıyorum onuda halletmem lazım kilo vermem için buarada senin adına sevi dim bende veririrm işallah güzel ve kiloların gittiği bir gün geçirmem dileğiyle
teşekkür ederim canım bende internetten baktım kaynattım suyu altını kapadım koydum malzemeleri 10 dk demledim süzdüm peki canım bende sabahtan yaparımda gün içinde ısıtıp mı içmeliyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?