80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmlar
ben BFIT spor salonuna gidiyorum 91 ile başladım 3 aysonunda 7 kilo verdim şuan 84 kiloyum incelmemde 81 cm. diyetle beraber yapıyorum herkese öneririm

kızlar koşu bandı kullanan varmı? ben kullanıyorum ancak sadece tempolu yürüyüş yapabiliyorum. koşmaya gelince 2dk koşuyorum sonrası gelmiyor. normalde dışarda koşsam daha fazla koşarım bandta olmuyor nedense. kullanıp koşabilen varmı? birdebaşta biraz yavaş sonra 5.5 le yürüyorum. 1 saatte/5km bu hız nasıl sizce? :97:

Ben de onu yerim
Kuzum haklısın tabi ben 2 kilo artı çıksam oturur ağlarım ne demek 2 hafta deli gibi uğraşıyoruz 2 kilo vermek için bazen daha fazla
Ama normal değil yani böyle birden fırlaması yağ olmasına imkan yok diyorum sadece.Sen gene dediğimi yap en fazla yürüyüş yap yarım saat filan daha ağır bir şey yapma..Ve cuma sonuç ne olursa olsun beraber atlatacağız bunu da unutma :13:

herkese günaydın kızlar bugün tükanı ben açıyorum

Günaydın feryalim

burada kaptan yok anladığım kadarıyla..kaptan korkusu olmadan kaçamakları yazmanın keyfi paha biçilemez..

Kaptanımız darkolive.Hem de öyle bir kaptan ki eli maşalı bir kaçamak yaptığında fena alır ifadeni.

Günaydın canım..Başlarda öyle oluyor sonra sonra kıyafetlerden anlıyor insan. Sürekli aynada incelediğimiz için farkedemiyoruz..

Burçincim eline sağlık vallahi bayıldım.Maşayla tek tek uğraşılmış gibi duruyor bigudi olduğu hayatta gelmezdi aklıma..Ya benim saçım şekil almıyor krize giriyorum.Fön durmaz,maşa durmaz,krepe atsam söner hemen.Spreyde kullandım olmadı acaba kaliteli bir sprey mi hakkından gelir yoksa başka bir ürüne mi yöneleyim.Madem bilgilisin bir akıl ver bakem
Darısı başımıza inşallah

Son düzenleme:

ben senin yerinde olsam spor salonuna giderim kaç kilosun

Sagolun Kizlar , Vallah Gercekten Allah Kimsenin Basina Böyle Agri Vermesin ..
Gözlerimi Acmakta Dahi Zorlaniyordum .. Neyseki Gecti Cok Sükür :87:
Kronik_Unutkan Canim Vallah Malzemeleri Burada Bulursam Yaparim Bana Verecegin Tarifi ,
Malum Almanyada Hic Bisey Bulunmuyor

bende 1 aya yakındır koşu bandında yürüyorum .yarım saat le başladım bu ara 45 e çıktım yavaş yavaş arttırark yapıyorum .
genelde 6 da yürür her 10 dk nın 1 dakikasında 10 da koşarım . ama 1 dakikadan fazla bende koşamadım henüz .. koşu bandında yük direk ayaklara bindiği için normalden daha zor oluyor ..ve zaten doktorlarda 5.5 yeterlidir diyolar :26:hızın gayet iyidir .. ama 1 saat nasıl dayanıosun yahu ben 30 dk sanki 40 saat gibi atlatıyorumkiii karşımda tv kulağımda ıpot olmasına rağmen :84:

burada kaptan yok anladığım kadarıyla..kaptan korkusu olmadan kaçamakları yazmanın keyfi paha biçilemez..

Olmaz olurmu .. Kaptanımız Darkolive .. şuara tatilde sık gelmiyor ama normalde hepicimizi dize getirmeyi çok iyi bilir

niye tüloşummm senin endamın boyun yeter bacummm bende böyle boy olsaaa ALLAHHHHHHHHHH.....
sağol canımmm tek sırrı sadece sabırrrrrrr....

herkes olmayana özenirmiş bizimki o hesap oldu kuu

herkese günaydınlarrr .. güzel günler yakamızı bırakmasın inş

bu sabah tartıldımda gördüm rakam şok etti beni ama iyi yönden
cumaya kadar tartılmıcam bi daha bakalım o gün ne çıkıcak

başlarda sıkıcı geliyordu ama artık alıştım. sen bi hızlı bi normal yürüyomuşsun 45 dknın gözünde büyümesi normal. o 5.5 le 1 saat yürüyorum. birde yavas yavas hızlanıyorum direk hızlanınca yarım saat bile gücü yetmiyo insanın. ısındıktan sonra 1 saat sonunda bi yarım saat daha giderim gibi geliyor ama sıkılıyorum

selam kızlar

İnşallah herkes iyidir, herkes son sürat sporda gibi Maşallah
sıkıntılarım iyice çoğaldı uğrayamadım. Gün sayıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin.
Çok geçmişe gidemedim bütün arkadaşlara

diyet yaparken kaçamaklar tabiki normal dengeleyebildikten sonraa, kiii diyet yapmayı sağlıklı beslenmeyi, kısa yoldan ilaç içip sonrasında tekrar o kiloyu almamak için yapıyoruz, yani öğreniyoruz, bu bize yaşamımızın her döneminde faydası dokunacak bir deneyim

ben sana burda şunu niye yedin diye sorunca, sen onu yememiş mi oluyorsun, yani midene girmemişmi oluyor, sen kafana koyduysan zaten onu yersin, ben ne yiyip ne yemediğini bilemem

demem o kiii, sen kaptanlara hesap vermekten çok, önce kendine hesap vermelisin canım
başarının sırrı bu

baharnaz umarım en sağlıklı sıhatli alırsın bebeğini kucağına
su gibi doğumlar diliyorum

burcuumm canım hoş bulduk sağ ol soruma cevap yazdın.bende spor salonuna üye oldum.hangileri yağ yakan spor aletleri kuru kayasıyı deniycem üç ayda on kilo verebilirmiyim acaba ne dersin. peki sen sporla ve diyetle ne kadar sürede kaç kilo verdin.

herkese günaydınnnn

bugün sabah, annemlerin evinin önünde şehir stadyumu var
orda 4 tur yürüdüm, 2 tur koştum çevresinde ama ruhumu teslim ediyordum laa

yavaş yavaş arttırıcam, geldim bi güzel kahvaltı ettim

öğlen içliköfte yiycem

annemlerin her çarşamba sinema günüymüş
bu hafta akraba gününe denk geldiği için gidemedi, sen gel dedi arkadaşları
eee ııııkkk mıııkkk derken tamam dedim 72. koğuşa gidicez annemin arkadaşlarıyla çok da severim hepiciniii

6-7 aydır gitmiyordum yaa sinemaya içim kıpır kıpır oldu

Canim Ben 21.Günde 5.Kilo Verdim ..
Ama Tamamen Besin Aliskanligimi Degistirdim .. Yani Burdaki Arkadaslarinda Dedigi Gibi
3.Beyazdan Uzak Durdum .. Un-Tuz-Seker ..
Önce Azaltarak Deniyebilirsin Daha Sonra Tamamen Cikarirsin Hayatindan ..
Bende Suan Cayi Sekersiz Iciyorum ki eskiden 3.kasik atardim Fincana
Tatli Istegini Bastiracak Cikolata Haricindede Meyvelere Yönelebilirsin ..
En Iyi Cözüm Bundada Kuru Kayisi .. Oda Olmadi Tarcinli Cay

Spor Salonuna Üye Isen Ordaki Spor Hocalarina Danis Tatlim , Ben Almanyada Oldugum Icin
Burada Spor Pogramm Bilgisayari Var Oraya Kilomu Ve Boyumu Yazdim
Hangi Bölgelerimi Eritmek Istegimi Yazdim Ve Bilgisayar Bana Kullanabilecegim Aletlerin Listesini Yapti .. Bence Spor Hocalari Sana Yardim Eder Onlara Sorunca ..

Azmin Daim Olsun Güzelimmmmm
Baska Sorularin Varsa Yönelte Bilirsin .. Benden Coook Daha Tecrübeli Ablalarimiz Var Burada Ben Yanitlayamasam Bile Onlar Kesin Cevap Yazaaaar

doğumdan 1 ay sonraki halim 87

buda dün çektiğimiz resim 61 kilo güzel silifkede

üzeine tıklayın resim büyük açılıyor...

Son düzenleme:
kızlarrrr ben gelebildim sonunda çok özledim sizi geçmişi okuyamıcam galiba dün denedim biraz işin içinden çıkmam zor görünüyor. bu arada uzaktaykene iyi cozuttum ama geldim ya toparlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…