Yer seni otlu peynirin
Kuzum benim, azmimde degisen birsey yok hala.
Ama, sok olmamak da elde degil.
Emek, emek, zaman ve yine emeklerim var o 2kiloda
Neise elbette alirim o 2kiloyu geri verince
Saka bir yana, Rabbim yeterki saglik ve huzur versin de hepsini veririm,
hedefime de ulasirrrrrimmmm :82: (Hep birlikde tabiki de )
herkese günaydın kızlar bugün tükanı ben açıyorum
burada kaptan yok anladığım kadarıyla..kaptan korkusu olmadan kaçamakları yazmanın keyfi paha biçilemez..
günaydın fıstıklarrbende düşüş var 89 çıkıyorum ancak zaman zaman kendimi sıktıgımda gördügüm kilom bu. bundan sonrasını görmek daha güzel olacak hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum kendimi buyuzden. kaçamaksız bi gün geçirebilmemiz dilegimle
teşekkürler bacum darısı başınıza inşallah ayrıca saçı ben yaptım bacummm maşasızzzzzzzzz....bugidilerle tek başıma kendim sardımm ...makyaj ve saç yapımı konusunda az biraz tecrübeliyimdirrr hele makyajdaaaaaaaaa...
kızlar koşu bandı kullanan varmı? Ben kullanıyorum ancak sadece tempolu yürüyüş yapabiliyorum. Koşmaya gelince 2dk koşuyorum sonrası gelmiyor.Normalde dışarda koşsam daha fazla koşarım Bandta olmuyor nedense. Kullanıp koşabilen varmı? Birdebaşta biraz yavaş sonra 5.5 le yürüyorum. 1 saatte/5km bu hız nasıl sizce? :97:
Burcumm çok geçmiş olsun aynı dertten muzdaribiz ama ben artık migren ağrısı çekmiyorum izmirden bi çay getirttim kombu çaydı adı 6 ay kadar kullandım ilk işe girdiğim zamanlarda sürekli bilgisayar başında olduğumdan ağrıdan duramazdım çaydan sonra hiçbişeyim kalmadı çayı bırakalı 4 ay kadar oldu 1 kez bile başım ağrımadı
Birde bi yerlerde biberiyeyle yaptığım çaya ait tarifim olcaktı yarın onu bulmaya çalışayım oda çok rahatlatıyor tekrar geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun burcu
Bende de sinüzit var tutuyor bazen ya da hastalıkta filan mahvediyor beni ama migren bambaşka tabi
Migrene benzer bir ağrı hayatımda bir defa çektim ve hala unutamıyorum o günü.Allahım sabır versin sana
günaydın herkeseeee
burçin maşallah harika görünüyorsun canım...
inşallah biz de görürüz o günleri...
kızlar koşu bandı kullanan varmı? ben kullanıyorum ancak sadece tempolu yürüyüş yapabiliyorum. koşmaya gelince 2dk koşuyorum sonrası gelmiyor.normalde dışarda koşsam daha fazla koşarım bandta olmuyor nedense. kullanıp koşabilen varmı? birdebaşta biraz yavaş sonra 5.5 le yürüyorum. 1 saatte/5km bu hız nasıl sizce? :97:
burada kaptan yok anladığım kadarıyla..kaptan korkusu olmadan kaçamakları yazmanın keyfi paha biçilemez..
niye tüloşummm senin endamın boyun yeter bacummm bende böyle boy olsaaa ALLAHHHHHHHHHH.....
sağol canımmm tek sırrı sadece sabırrrrrrr....
bende 1 aya yakındır koşu bandında yürüyorum .yarım saat le başladım bu ara 45 e çıktım yavaş yavaş arttırark yapıyorum .
genelde 6 da yürür her 10 dk nın 1 dakikasında 10 da koşarım . ama 1 dakikadan fazla bende koşamadım henüz .. koşu bandında yük direk ayaklara bindiği için normalden daha zor oluyor ..ve zaten doktorlarda 5.5 yeterlidir diyolar :26:hızın gayet iyidir .. ama 1 saat nasıl dayanıosun yahu ben 30 dk sanki 40 saat gibi atlatıyorumkiii karşımda tv kulağımda ıpot olmasına rağmen:84:
selam kızlar
İnşallah herkes iyidir, herkes son sürat sporda gibi Maşallah
sıkıntılarım iyice çoğaldı uğrayamadım. Gün sayıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin.
Çok geçmişe gidemedim bütün arkadaşlara
burcuumm canım hoş bulduk sağ ol soruma cevap yazdın.bende spor salonuna üye oldum.hangileri yağ yakan spor aletleri kuru kayasıyı deniycem üç ayda on kilo verebilirmiyim acaba ne dersin. peki sen sporla ve diyetle ne kadar sürede kaç kilo verdin.Merhaba Canim Aramiza Hosgeldin
Bende Diyete Basladigim Günden Beri Spor Yapiyorum
Ama Spor Salonunda Üyeyim , Ordaki Spor Hocalari Bana Kas Yapan Degil
Yag Yakan Spor Aletlerini Gösterdiler .. Sende Olmassa Biraz Nette Arastirip Bir Iki
Hareket Ögrenebilirsin Tabi Önemli Olan Dogru Bölgeleri Calistirmak Ve Yag Yakmak ..
Metabolizman Icin Sabahlari 2.Tane Kuru Kayisi Yiyebilirsin veya Ara Ögünlerinede Ilave Edebilirsin
Böylece O Sorununda Belki Hallolur Tatlim ..
burcuumm canım hoş bulduk sağ ol soruma cevap yazdın.bende spor salonuna üye oldum.hangileri yağ yakan spor aletleri kuru kayasıyı deniycem üç ayda on kilo verebilirmiyim acaba ne dersin. peki sen sporla ve diyetle ne kadar sürede kaç kilo verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?