80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadin Kizlar Sonra Görüsürüüük

Azucuk Yag Yakmaya Gidiyorum ( Spora)

2.Saat Sonra Topikteyim

loralayla ve darkolivesüpersiniz. sizi böyle gördükçe daha fazla motive oluyorum.
baharnazsağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah

Kuzummm benimmm o kuzummmmm
Canim kesinlikle ödemdir diye düsünüyorum bende,
maydonoz ile ask yasiyorum bakalim Cuma'ya kadar.
Simdilik sadece yürüyüs yapiyorum tatlim bakalim Cuma ne olucak..:97:

burçin maşallah harika görünüyorsun canım...
inşallah biz de görürüz o günleri...

InsaAllaaaaaahhhhhhhhhhh hep beraberrrrrrr

bu sabah tartıldımda gördüm rakam şok etti beni ama iyi yönden
cumaya kadar tartılmıcam bi daha bakalım o gün ne çıkıcak

Wuhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hersey gönlünce olsun güzelim.
Bende dün tartildim, +2 kiloyu görünce cildiracakdim.
Cuma'ya kadar sende kendine yasakla tartiyi

hazırlanıp çıkıyorumm

sinemayaaa

resim koyarım

Kuzummmmm, özllllleeeeddddddiiiiiimmmmmmmmmmm:78::78:

doğumdan 1 ay sonraki halim 87

Eki Görüntüle 172227

buda dün çektiğimiz resim 61 kilo güzel silifkede

Eki Görüntüle 172226

üzeine tıklayın resim büyük açılıyor...

Fiyyyyttttt fiiivvvvvvvvvvvvvvvv fistigim benim..
Rabbim nazardan esirgesin canim..
Yakisikli oglusuda

kızlarrrr ben gelebildim sonunda çok özledim sizi geçmişi okuyamıcam galiba dün denedim biraz işin içinden çıkmam zor görünüyor. bu arada uzaktaykene iyi cozuttum ama geldim ya toparlarım

Hosgeldddinnnn olsun güzelim benim telafi edersin sen
Cuma'ya kadar bu azimle cozuttugun ve gelen yaglar sana küser de gider annem Tasa Yooook

Hadin Kizlar Sonra Görüsürüüük

Azucuk Yag Yakmaya Gidiyorum ( Spora)

2.Saat Sonra Topikteyim

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sefan olsun, yaglarin aksiiiiinnnn gitsinnn.
Cumaaaaa bekle Burcu geliyor

Uyandigimdan beri hala agzima birsey atamadim yahuu...
Aclik yüzünden, midemden gelen miyavlamalara beynim dayanamiyorrrrrr
Simdilik cooooook öptüm sizi, boool kalorisiz ve güzel, saglikli huzurlu günler fistiklarimmm:82::82:

herkese selamlar kızlar öğle yemeğimi yerken sizede bi yazıyım dedim..

derya ablacım teşekkür ederim tarif için yapıcam o zaman zencefil karanfil falanda alayım bi ara öyle yapıyım ben

burçin abla aradaki fark müthiş bişey çok güzel zayıfladın bütün resimlerinde çok hoşsun tebrik ediyorum valla

saolasın izlem ablacım tarçın tarifi için bari ben onu yapayım zencefille karanfil falan yok evde

filiz abla benimde annemler babamlar yaşlılar ben sonradan olmuşum 54 yaşındalar şimdi ama iki tane ablam var büyükler biri 31 biri 29 yaşında torunları varda ama aramızda gerçekten kuşak farkı var rahat değilim ama olsun ben yinede onları çok seviyorum ama hep keşke daha genç yaşta olsalardı diyorum ölüm çabuk gelcek gibi..

burcu abla sanada geçmiş olsun baş ağrısı kötü

zeynepcim teşekkür ederim kilomu verdin canım ara ara duruyor seninki tekrar başladı sanırım kilo vermen

baharnaz abla senmi geldin iyisindir umarım bebiş olduktan sonra bekleriz diyete

izlem abla vay vay vay kim bu fıstıkk

kızlar yaklaşık 5-6 aydır aynı kilodayım burçin abla gibi bende mekik dokuyorum ama herkes sen hala zayıflıyomusun diyo neden acaba bugün bile dediler sen zayıfladınmı diye acaba vücut şeklimi oturuyo

kızlar tuz diyeti çokmu etkiliyo sizce ben bi türlü vazgeçemiyorum çok tuzlu yerim aşırı o halde bile tansiyonum düşük gelir hep bıraksam temelli düşcek ama bırakamam ki damak tadım kaçar tussuz yemeğe hiç tahammül edemem ben..

haklısın yaa bugün bende 5 te yürümeyi deneyim bakalım belki daha fazla dayanabilirim =) ben 2 gündür 20 dakika sabah bi o kadada akşam yürüyorum daha fazla keyf almaya başladım sanki. yavaş yavaş 30 çıkarırsam günde 1 saat olur süper olur

ay canım allah kolaylıklar versin inş .. dualarım sennle

süper izlem yaa maşallah ne kadar aktif bi validen var . benim validenn o taraklarda bezi yoktur ama muhabbeti çok hoştur sen orda diyet ve sporu daha ii yapıosun galiba izloşum 1 ayda 58 olur gelir sen

kızlar yaklaşık 5-6 aydır aynı kilodayım burçin abla gibi bende mekik dokuyorum ama herkes sen hala zayıflıyomusun diyo neden acaba bugün bile dediler sen zayıfladınmı diye acaba vücut şeklimi oturuyo
bende mekik dokuyanlar kervanındanım 65 le 63 arasında .ama bu hafta zincirleri kırmak istiyorum yaa 62 nerdesinnnn :84:

tuz vucutta sürekli su tutmaya yol açar feryalcim. bu yğzdende kilon inse bile sabit veya artı görebilirsin. senin yaşın daha genç tuzu kamufle edebilir ama ileriki yaşlarının sağlığı açısında azaltmaya çalış bence

kızlar bugün eşime çok kötü pişti oldum yaa ..

netten bi ayakkabı aldım daha geçenlerde aldığım için eşime söylemekte pek işime gelmedi . sabah oğlanı eltime bırakım çıktım havale yapmaya .
sitenn önündeki atmlerin biri çok fazla havale tutarı istedi biride çalışmıomuş . neyse gıcık olarak eve dönüyordumkii arkamdan bi korna sesi eşim oğluşa bez ve su almış onları getirmiş eve
ne yapıosun sen burda hayırdır dedi ilk market dedim kem küm derken amann havale yapıcaktım beceremedim dedim. adamın diline düştüm tabii.. sonrada hiç bozulmamış edasıyla tutuşturdum eline kağıdı al sen yatır şunu diye
iyi oldu param cebimde kaldı ama 10 gün güler bana artık

nasılsınız kızlarrrrr

çok mayışıkım yaaaaaa... bu sabah toparlanamadım vallahi uyusam uyurum bayaaa bir :)) işzleoşum sinemaya gidiyor...akşam üstü görüşebiliriz belkim bende acık çıkıyım da şu ege beyi gezdiriyim havaya da hiç güven yok bir açık bir kapalı:86::86:

burçincim

arada görmediğim resimlerde koymuşsun gerçekten değişim müthiş canım,şimdiki halinle harika görünüyorsun yaa....maşallah sana eee kaç kilo artıdasın tartıldsınmı...merak ettim kuuuu:86:

Söyle birsey diyim sen anla Feryal'im..
1gr tuz, 200 gr ödeme sebep

Aynen Gülcinimm Cuma Benii Beklesinnn
Bakalim 82.Olabilcemmii :82: :81:

Oh hooooooooooo 7'li sayilar seni sabirsizlikla berlerken
hedefimiz Cuma'yama kalmis.
Canim yeterki saglikli bir sekilde kilo verde, yarsin yavas yavas gitsin

Aynen bende öyleyim, mahmurluk fazlaca sabit bende bugün...
Bende kuzumu gezdireyim diyorum ama, suan gözünden uyku akiyor. En iyisi uyaninca bizde size katilalim olurmu

sakın ölümü aklına getirme birgün hepimizi bulacak ölümün yaşı yok benim babam trafik kazasında 33 yaşında vefat etti ben 6 yaşıma yeni girmiştim.allah zamanlı ölüm versin, başımızdan büyüklerimizi anne babamızı eksik etmesin..inşallah senin bebeklerini sevmeyi, mürvetlerini görmeyi nasip etsin...

bu arada ben filiz ismine pek raslamıyorum heleki yaşıtım...ablam esmer demişsin.ben buğday tenli,kumralım. saçlarımın üstüne sarı röfle yaptırdım.yıllardır sarı kullanıyorum.

doğru söylüyorsun onu unutup yola devam edicem buarada aramızda yarış başlasın o zaman buarada ben emziriyorum 5 aylık kızım var malesef çok açıkıyorum kendime hakim olmaya çalışıyorum kib umarım ilk hedeflerimize ulaşırız iyi günler

kızlar ben hiç spor yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum.tek sporum evde temizlik,annem dönünce sabahları oğluşum uyanmadan, babası evdeyken yürümeyi planlıyoruz yaklaşık 1 saat...evde mekik aleti ve pilates topu-bandı var...benim kilo hedefim 55 sizce kaç kiloya düşünce spora başlamam uygun olur...

filizcim plates daha çok kilo verdikten sonra sıkılaşmak için uygun .ama yürüyüş diyetin her aşamasında yapılmalı .. çok faydasını görürsün gerçekten .. yürüdüğün her dakika -kalori demektir bunu unutma hemde vucunu diri tutar

bugünki 40 dakikalık yürüşümüde tamamlamş bulunmaktayım göbeğe ,basene hayırlı olsun

burçin canım fotoğrafların süper tebrik ediyorum. darısı bize inş.sanki zayıf olunca ne giysen yakışıyor, makyaj bile çok yakışıyor hissi var yanlış olduğunu biliyorum her kiloda bakım farklı bişey ama ben şahsen kilomdan dolayı ne giyinmek ne makyaj yapmak istemiyorum iş yerinde mecburen ruj-rimel kullanıyorum.çok şükür ki kilolara yavaş yavaş gidiyor.hep oğlanı emzirmeyi bahane edip yiyordum.şimdi bahanemde kalmadı oğlum ek gıdaya başladı.doğum günüme kadar acaba kaç kilo gider

bende pişti oldum diye okuyunca yazının sonunu okuyana kadar acaba aynı ayakkabıdan eşide mi almış diye düşündüm:)) ii olmuş para cebine kalmış bir ayakkabı daha alırsın...güle güle kullan...bende habersiz internetten pilates siparişi vermiştim.interneten ebru şanlıyı yükleyemeyince eşime cd sini almasını rca etmiştim.telefon açtı "topun çapı kaç cm olsun" diye "yok topa gerek yok" falan dedim "topsuz cd yi napcaksın" dedi:))bende lafı geveliye geveliye annemle sipariş vermiştik 3 güne kadar gelecek dedim...iyi ki aradı 2 topla napardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…