Ben de onu yerim
Kuzum haklısın tabi ben 2 kilo artı çıksam oturur ağlarım ne demek 2 hafta deli gibi uğraşıyoruz 2 kilo vermek için bazen daha fazla
Ama normal değil yani böyle birden fırlaması yağ olmasına imkan yok diyorum sadece.Sen gene dediğimi yap en fazla yürüyüş yap yarım saat filan daha ağır bir şey yapma..Ve cuma sonuç ne olursa olsun beraber atlatacağız bunu da unutma :13:
Günaydın feryalim
Kaptanımız darkolive.Hem de öyle bir kaptan ki eli maşalı bir kaçamak yaptığında fena alır ifadeni.
Günaydın canım..Başlarda öyle oluyor sonra sonra kıyafetlerden anlıyor insan. Sürekli aynada incelediğimiz için farkedemiyoruz..
Burçincim eline sağlık vallahi bayıldım.Maşayla tek tek uğraşılmış gibi duruyor bigudi olduğu hayatta gelmezdi aklıma..Ya benim saçım şekil almıyor krize giriyorum.Fön durmaz,maşa durmaz,krepe atsam söner hemen.Spreyde kullandım olmadı acaba kaliteli bir sprey mi hakkından gelir yoksa başka bir ürüne mi yöneleyim.Madem bilgilisin bir akıl ver bakem
Darısı başımıza inşallah
burçin maşallah harika görünüyorsun canım...
inşallah biz de görürüz o günleri...
bu sabah tartıldımda gördüm rakam şok etti beni ama iyi yönden
cumaya kadar tartılmıcam bi daha bakalım o gün ne çıkıcak
hazırlanıp çıkıyorumm
sinemayaaa
resim koyarım
doğumdan 1 ay sonraki halim 87
Eki Görüntüle 172227
buda dün çektiğimiz resim 61 kilo güzel silifkede
Eki Görüntüle 172226
üzeine tıklayın resim büyük açılıyor...
kızlarrrr ben gelebildim sonunda çok özledim sizi geçmişi okuyamıcam galiba dün denedim biraz işin içinden çıkmam zor görünüyor. bu arada uzaktaykene iyi cozuttumama geldim ya toparlarım
Hadin Kizlar Sonra Görüsürüüük
Azucuk Yag Yakmaya Gidiyorum ( Spora)
2.Saat Sonra Topikteyim
başlarda sıkıcı geliyordu ama artık alıştım. sen bi hızlı bi normal yürüyomuşsun 45 dknın gözünde büyümesi normal. o 5.5 le 1 saat yürüyorum. birde yavas yavas hızlanıyorum direk hızlanınca yarım saat bile gücü yetmiyo insanın. ısındıktan sonra 1 saat sonunda bi yarım saat daha giderim gibi geliyor ama sıkılıyorum
selam kızlar
İnşallah herkes iyidir, herkes son sürat sporda gibi Maşallah
sıkıntılarım iyice çoğaldı uğrayamadım. Gün sayıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin.
Çok geçmişe gidemedim bütün arkadaşlara
süper izlem yaa maşallah ne kadar aktif bi validen var . benim validenn o taraklarda bezi yoktur ama muhabbeti çok hoşturherkese günaydınnnn
bugün sabah, annemlerin evinin önünde şehir stadyumu var
orda 4 tur yürüdüm, 2 tur koştum çevresinde ama ruhumu teslim ediyordum laa
yavaş yavaş arttırıcam, geldim bi güzel kahvaltı ettim
öğlen içliköfte yiycem
annemlerin her çarşamba sinema günüymüş
bu hafta akraba gününe denk geldiği için gidemedi, sen gel dedi arkadaşları
eee ııııkkk mıııkkk derken tamam dedim 72. koğuşa gidicez annemin arkadaşlarıyla çok da severim hepiciniii
6-7 aydır gitmiyordum yaa sinemaya içim kıpır kıpır oldu
kızlar yaklaşık 5-6 aydır aynı kilodayım burçin abla gibi bende mekik dokuyorumama herkes sen hala zayıflıyomusun diyo neden acaba bugün bile dediler sen zayıfladınmı diye acaba vücut şeklimi oturuyo
tuz vucutta sürekli su tutmaya yol açar feryalcim. bu yğzdende kilon inse bile sabit veya artı görebilirsin. senin yaşın daha genç tuzu kamufle edebilir ama ileriki yaşlarının sağlığı açısında azaltmaya çalış bencekızlar tuz diyeti çokmu etkiliyo sizce ben bi türlü vazgeçemiyorum çok tuzlu yerim aşırı o halde bile tansiyonum düşük gelir hep bıraksam temelli düşcek ama bırakamam ki damak tadım kaçar tussuz yemeğe hiç tahammül edemem ben..
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sefan olsun, yaglarin aksiiiiinnnn gitsinnn.
Cumaaaaa bekle Burcu geliyor
kızlar tuz diyeti çokmu etkiliyo sizce ben bi türlü vazgeçemiyorum çok tuzlu yerim aşırı o halde bile tansiyonum düşük gelir hep bıraksam temelli düşcek ama bırakamam ki damak tadım kaçar tussuz yemeğe hiç tahammül edemem ben..
Aynen Gülcinimm Cuma Benii Beklesinnn
Bakalim 82.Olabilcemmii:82: :81:
nasılsınız kızlarrrrr
çok mayışıkım yaaaaaa...bu sabah toparlanamadım vallahi uyusam uyurum bayaaa bir :)) işzleoşum sinemaya gidiyor...akşam üstü görüşebiliriz belkim bende acık çıkıyım da şu ege beyi gezdiriyim havaya da hiç güven yok bir açık bir kapalı:86::86:
herkese selamlar kızlar öğle yemeğimi yerken sizede bi yazıyım dedim..
derya ablacım teşekkür ederim tarif için yapıcam o zaman zencefil karanfil falanda alayım bi ara öyle yapıyım ben
burçin abla aradaki fark müthiş bişey çok güzel zayıfladın bütün resimlerinde çok hoşsun tebrik ediyorum valla
saolasın izlem ablacım tarçın tarifi için bari ben onu yapayım zencefille karanfil falan yok evde
filiz abla benimde annemler babamlar yaşlılar ben sonradan olmuşum 54 yaşındalar şimdi ama iki tane ablam var büyükler biri 31 biri 29 yaşında torunları varda ama aramızda gerçekten kuşak farkı var rahat değilim ama olsun ben yinede onları çok seviyorum ama hep keşke daha genç yaşta olsalardı diyorum ölüm çabuk gelcek gibi..
burcu abla sanada geçmiş olsun baş ağrısı kötü
zeynepcim teşekkür ederim kilomu verdin canım ara ara duruyor seninki tekrar başladı sanırım kilo vermen
baharnaz abla senmi geldin iyisindir umarım bebiş olduktan sonra bekleriz diyete
izlem abla vay vay vay kim bu fıstıkk
inş canım daha yolun başındayız. arada oyle yükselmeler olabiliyor. sanırım bizim hedeflerde aynı birbirimizi takip edip yetişmeye çalışırsak belki daha iyi motive oluruz.pko için kilo verilmesi gerektigini duymuştum ancak sen bu rahatsızlıgını unut ve sadece kilo vermeye odaklan yoksa gözünde büyür herşey. kilo veririrsen inş o sorunda kalmaz bi çok kişden duydum bunu.
kızlar ben hiç spor yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum.tek sporum evde temizlik,annem dönünce sabahları oğluşum uyanmadan, babası evdeyken yürümeyi planlıyoruz yaklaşık 1 saat...evde mekik aleti ve pilates topu-bandı var...benim kilo hedefim 55 sizce kaç kiloya düşünce spora başlamam uygun olur...
kızlar bugün eşime çok kötü pişti oldum yaa ..
netten bi ayakkabı aldım daha geçenlerde aldığım için eşime söylemekte pek işime gelmedi . sabah oğlanı eltime bırakım çıktım havale yapmaya .
sitenn önündeki atmlerin biri çok fazla havale tutarı istedi biride çalışmıomuş . neyse gıcık olarak eve dönüyordumkii arkamdan bi korna sesieşim oğluşa bez ve su almış onları getirmiş eve
ne yapıosun sen burda hayırdır dedi ilk market dedim kem küm derken amann havale yapıcaktım beceremedim dedim. adamın diline düştüm tabii.. sonrada hiç bozulmamış edasıyla tutuşturdum eline kağıdı al sen yatır şunu diye
iyi oldu param cebimde kaldı ama 10 gün güler bana artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?