80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar fıstıklar
bugün sabahtan beri kızımla ilgileniyorum sonunda oda hastalandı öksürükten uyuyamıyor neyseki ateşi yok dedesi üzüntüsünden kızıma gitmiş civciv almış onlarlada ayrı uğraştım civcivleride kızmıda uyuttum geldim eşim akşama bi çıngar çıkarır artık ev hayvanat bahçesine döndü
ortim maaşallah fırsatını bulup spora kaçıyorsun ve baya azaltmışsın kalori alımını inş bu baskülede yansır bu hafta cumaya kadar basküle çıkmıyacağım cuma süprizim olsun

Burçiiiiiiiiiiin bayıldım şuanki haline bebek gibi olmuşsun darısı bizim başımıza ya bende motive niye düştü kendimi isteksiz hissediyorum ilk günlerdeki kadar azimli değilim sizleri görüyorum ve kendime inancım artıyor

iyi geceler harkeseeee

hadi bakam herkes kocasının yanınaa naş naşşş

bende oğluma sarılırıp yatarım oohhh ne güzel

yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyleee
allah kavuştursun gülüüm :2:

canım şöyleki koşubandında koşmayı önermiyordu spor hocası kalbi yoruyormuş tempolu yürüyüş en güzeli 5.5 den aşşağı yürüme az daha yükselt ve yürürken koşubandının kollarından tutmamak daha etkiliymiş

izlem kaynanan tam bir kafa dengi ne bu yaaaaaaaaaa benim annem ve k.v le kıyaslayamıyorum bile :84:

canım netten nası cesaret edip alıyorsun ayakkabıyı ben mağazada bile numaraları denerim ve hangi siteden alıyorsun

GREYFURT KOKLAYIN

Seksi vücuduyla dikkat çeken Jennifer Lopez'in diyetisyeni Richard Giorla; greyfurt yağının kokusunun zayıflamaya faydası olduğunu söylüyor. Yağın içerisindeki aroma böbreğinizdeki enzimleri etkiliyor ve yağların parçalanmasını sağlayan sinirlerin harekete geçmesini sağlıyor ve vücudunuzdaki yağ oranı azalıyor.

BOL SU İÇİN

Her doktor suyun diyet için olmazsa olmazı olduğunu belirtse de ne yazık ki bazı kadınlar suyun şişkinlik yaptığını düşürdükleri için bundan kaçınıyorlar. Oysa su olmadan böbrekleriniz çalışmıyor ve yardıma karaciğerlerinizi çağırıyor. Oysa karaciğer, yağ yakımında böbrekler kadar etkili değil. Hatta yağı vücutta depolamakta... Bu da kilo almanız için güçlü bir neden.

DÜZENLİ UYUYUN
Uykusuzluk metabolizmanızı kötü yönde etkilerken, iştahınızı artırıyor ve 'doydum' mesajını veren hormonlarınızın azalmasına neden oluyor. Araştırmalara göre her gün altı saatten az uyuyanların yüzde 27 oranında obez olma ihtimali bulunuyor

EGZERSİZ ZAMANLARINI DOĞRU SEÇİN
Regl olmadan önceki iki hafta boyunca yapacağınız her egzersiz daha fazla yağ yakmanızı sağlar. Çünkü bu dönemde metabolizmanız yüzde 8 oranında daha hızlı çalışır.

SÜTTEN HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEYİN
Süt ürünlerindeki kalsiyum, vücudunuzdaki yağın donmasını sağlıyor. Böylece kilo almanız yavaşlıyor. Bu yüzden günde iki kez yağ oranı düşük süt ve süt ürünleri tüketmeniz çok önemli.

kızlar sevgi ve sena'yla görüşen var mı?sürekli girerlerdi yoklar.sena mantı pişirip haftasonu götürecekti dolu bir tabak...sevgi bayadır kayıp topiğe uğramıyor...

sağol tatlımmmm yok tartılmadım artıda çıkıcam biliyorum moralim bozulmasın diye tartılmadımm...cuma çıkar kokusu zatiiiiii.....
:26::26:

lilimmmm deryacımmm saçların düzmü kıvırcıkmı ona göre bişeyler öneriyim sana.....ben hangi marka şampuanı,kremi,spreyi,joleyi kullansam farketmiyor saçım kıvırcık olduğu için hemen şekil alıyorr...ama fönde biraz zorlanıyorum oda 2 kat fön 1 kat maşayla anca dümdüz oluyorrr...şu aralarda çooooooooookkk döküldü acaba diyettenmi diye düşünüyorumm..:26::26:

canım netten nası cesaret edip alıyorsun ayakkabıyı ben mağazada bile numaraları denerim ve hangi siteden alıyorsun

canım ben flo dan aldım ayakkabıyıı .. daha önce mağazada denediği model indirime girmiş kaçırmadım bende. yoksa netten giyim kuşam a bende cesaret edemem pek . 1 kere halens den 42 beden 2 elbise istedim amann bi baktımki yeminle 56 beden gibi yaa .. kötü tecrübe oldu benm için

evet canım kilo vermişim yine ara ara durmasa daha iyi olmacak
ama ara ara duruyoo

ara ara durmalar herkeste olur zeynepcim. yeterki veremediğin dönemde yılmadan yola et . ben bu 1 senelik diyet maceramda sıfır kaçak ve spora rağmen artıda çıktığımı bilirim

ayyyyy kızlar bugünde çıkamadık evde kapalı kaldık çok ıskıldı ege yaaaaa

yarında temizliğim var ama havayı güzel bulursam çıkıcam vallahi ev dandini oluyor temzilik günü heryerde bir kova bez ege de kadının kovaların peşinde:))))

nevresimler falan değiştirdim yıkadım astım..iş gördüm baya bir

kaç güngür kaş bıyık aldırıcam bir çıkamadık hava kız gib ege hapşırıyor cesaret edemedim

ay 1 haftadır burası aynı yaa kapalı yağmurlu sıkıcı bi hava .. bizde camdan bakıyoruz parka anca =)
ben kadın geldiğinde celali anneme postalıyorum .. yoksa kadının yapıyo celal peşinden batırıyo kaşlarımı 15 gün nadasa bıraktım
.bikaç sefer kendim alıyım dedim sanırım şeklini bozdum .iyice uzasınlarda bende gidip şekil verdiricem

Son düzenleme:
Ay Kizlar Demin Sok Oldum Resmen Yaaa
Bi Arkadasim Var Liseden Beri Tanisiyoruz , Ozamanlar Biraz Balik Etli Bir Tipti
Eee Bende Zaten Dogustan Beri Kilo Problemi Oldugu Icin Beraber Cok Diyet Muhabbeti Yapardik ..
Herneyse Cok Uzuuun Zamandir Görmüyordum , Demin Iste Aradi Napiosun Ne Ediyorsun Falan Filan ,
Diyeteyim Bacim Yaa Napim Dedim ,, Aaa Bende Ya Filan Dedi ,, Kac Kilosun Dedim
50.Kiloyum ama 46.Olmak Istiyorum Dedi <<< Ben Aynen Böyle Oldum ..
Ne Diyecegimi Sasirdim .. Sen Kac Kilosun Dedi Konuyu Degissek Fena Olmaz Dedim
Tabi Sonradan Söyledim Eminim Onunda Gözleri Böyle Olmustur ..

Ama Bence Onunki Hastalik Boyutuna Ulasmis Bir Diyet , Cünkü Onunda Boyu Benimle Asa Yukari Birdi Ve Benim Ideal Kilom 55'mi$ ve Boyum 1.68 ..
Sasirdim yinede okadar zayiflamasina cünkü hodul bir kilolugu yoktu yakisiyordu kiza ..
Ne Bileyim Yaaa Itiraf Etmeliyim ''KISKANDIIIIIIIIMMMMMM''

resmim için de çook teşekkür ederim kızlar
evet kayınvalidem çok kafa dengidir
arkadaşları da öyledir, çok rahat her derdini anlat mutlaka
içinin huzursuzluğunu alır, allah razı olsun

bugün çok güzeldi gittik sinemayaa, tavsiye ederim o zamanı çok iyi yansıtmışlar
bayaaa bir ağladım yanii

ordan da silifke konağına gittik, belediye engellilere eski bir konak tahsis etmiş
oranın işletmesini engelliler yapıyor, teyzemde gönüllü çalışıyor orda
annemler bazen günlerini orda yapıyorlar hem değişik tarihi bir atmosfer
hemde destek olmuş oluyorlar

sinemadan sonra gittim 3 tane içli köfte hüplettim ama sabahına sahada koştum
diyetini önceden ödemiştim yani
akşamı da hafif geçirdim tamam işte

bugün çok güzel bir gündü, yarın mersine gidicez ordan giremem,
perşembe akşamı gelirim sanırım 1 gün kalıcaz çünkü
kayserideki düğün içinde bişiyler bakıcam

listeyi bu akşam yapıcam, herkes çok güzel kilo verdi bu hafta
kim ne kadar vermiş görürüz bakalım

onu sen yargılayamassın ablam, kim hangi kiloda rahat ediyorsa ona ulaşmaya çalışıyor
bak bana çoğu kişi kızıyor olabilir, çooook yol kattetim ama, bi 2-3 kilo daha vermek istiyorum
1 kilo artı olsam sanki 100 kilo gibi görünüyorum gözüme
onun için daha esnek düşün kalıplara sokma bu işi
herkesin bakış açısı farlı çünkü

Söyle birsey diyim sen anla Feryal'im..
1gr tuz, 200 gr ödeme sebep

ama ben günde en az 10 gram tuz tüketiyorumdur ya hatta daha fazladır ne olcek şimdi

doğru diyosun benim psikolojim o yönde biraz bozuk hep korkuyorum annem hasta şeker tansiyon iyi bakmaya çalışıyoruz allah vakitsiz ölüm vermesin..

evet ablam esmer aynı seninle yaşıt 82 li adıda filiz bende ablamın yaşında ilk defa filiz gördüm nisanda doğmuş babam gitmiş filiz yazdırmış o zamanlar filizler yeni açıyomuş bu asmalardaki filizler

tülay ablanında dediği gibi yürüyüşü hep yapabilirsin ama sıkılaşmak için plates gibi sporları 60 kiloda falan başlayabilirsin onun dışında kalori harcatan ama sıkılaştırmayan sporlar yapabilirsin bende yazın ip atlıyodum

evet basene göbeğe hayır kampanyası başlattık spor yapıyoruz eriyoruz el ele

öyle oluyo ya ben eskiden bu genç yaşıma rağmen ablamın kıyafetlerini beğeniyodum onlara girmek için çalışıyodum ki ben ondan daha yaşlı işi giyiyodum yada paspal paspal dolaşıyodum insanın canı istemiyor bi topuklu ayakkabı bile zayıfa yakışıyor bence

ay o ne öyle çok zayıf olmazmı ya 168 boya 46 kilo ben şahsen o kadar zayıflığı beğenmiyorum

Yok Ablacim Yargilamiyorum Herkezin Kendi Vucudu Istedigini Yapar Tabiki
Ben Sadece Boyunu Düsünerekten Öyle Dedim Cünkü Ideal Vucut Ölcüsüne Bakinca
Asiri Zayifa Bile Kaciyor .. Yoks Banane
Bende 65.e ulassam galiba ha 60 olayim ha 55 olayim diye ugrasirim diye düsünüyorum ..
Dur deselerde durmam gibime geliyor ..

canım aslında o yazdığım biraz espiri amaçlıydı..vermiş olduğun cevaba sonuna kadar katılıyorum..kendime verecek hesabım olmasa yaptığım kaçamağı zaten burayada yazmam..

slm kızlar..menümü yazıp kaçayım..
benimkiler ağlayıp bağırıp duruyorlar
sabah
2 dilim k ekmek
1 h yumurta 3 zeytin 1 t kşığı pekmez
domates.taze nane
ara
elma,portakal
öğle
1 tabak sade makarna
salata
yoğurt
ara
yarım dilim kek
akşam
5-6 kaşık yağsız bulgur pilavı
2-3 parça yağsız haşlanmış tavuk
ayran
ara
2 çatal kek kaçırdım yaaa:26:
1 nescafe içerim birazdan
2 lt su
bugün biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu da..neyse...olacak o kadar..
memeyi bırakmıyor benim ufaklık...elim ayağım titriyor walla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…