80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim bugün ara ara okudum ama yazmadımmm

öncelikle izlem ve burçin süpersinniz kızlar ya burçin bencee yeter cnm koru bu ilonu diyoruz sana dimiiii daha ugraşma çok iiyisin cnm

baharcım
güzel haberleirni bekliyoruz cnmm az kaldı sanırım doguma

tüloş
kız bende eşin aynı ayakkabıdna aldı sandım dııı:))

ayy daha ne yazcaktım unuttum vallaaaa

benimdee misafirim geldi bugün eşimin teyze kızı
patesli börek
tavuk salata
yaprak sarma ve köz biber vardı menümde

bende sadece salata ve köz biber yedim
dün akşam çok atıştırmalı geçti benim için ama artık öle olmayacak

can sıkıcı olayla ilgili görümcemle görüştüm bugün
haklısın diyor bana,ben olsma bende çekemem hergün hergün birde habersiz diyor
bugün ne aradı ne sordular bakalım ne kadar küsecekler bana :26::26::26:

menümm..

Sabah 2 dilim denge light
2 küp kaşar
2 salam

öğlen
1 tabak yoğurtlu bakla
1 bardak light cola

ara
1 yeşil elma 1 avuç leblebi

akşam
1 tavuklu domates ve kıvırcıkla sandviç
kola

1 portakal

bolsu 1lt iksir 40 dk yürüyüş..

tüloş
kız bende eşin aynı ayakkabıdna aldı sandım dııı:))

yok bacım öyle süpriz yapma yeteği yok benm eşimde eserse arada çiçek alır o kadar özel günler hariç tabii

görümceni tanıyorsan gidip 1 e bin katıp annesine yetiştirmicekse sorun yok demektir. sana he deyip arkandan hıı demez demi :18:
[/B]

Sabah;
2 dilim kepek ekmeği üstüne sürme peynir
1 tane domates
2 dal marul
1 dal taze nane
yarım salatalık

Öğlen;
3 kaşık bulgur pilavı
salata(yağsız)
1 bardak ayran

Akşam;
1 kase çorba
1 kaşık patlıcan közlemesi
3 kaşık yoğurtlu kırmızı biber
yarım dilim kepek ekmeği

3 kupa 5 i 1 yerde çay
2 buçuk litre su
spor yok

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, yarım k. k. kadar beyaz peynir, 4 tane zeytin, dereotu
ara: 1 tane keçiboynuzu, 1 avuç beyaz leblebi, 1 tane portakal
öğle:1 dilim tahıllı ekmek, 1 tane salatalık
akşam:1 tabak nohutlu pirinç pilavı, salata
ara:1 tane portakal
spor:leslie ile 4 mil,100 tane mekik

Bugünkü Menüm :

Sabah:
2.Kuru Kayisi

Kahvalti:
2.Dilim Kepek Ekmegi
1.kk Peynir
4.Yesil Zeytin
Domates-Salatalik
1.tk Diyet Marmelat

Spor: 2.Saat

Ara:
Yok

Öglen:
Soslu Spagetti
Salata

Ara:
Diyet Bisküvi

Aksam:
Karisik Meyve Tabagi ..

Bugün Spordan Sonra Tursum Cikti Bide Dünkü Mekikten Nedense Migde Ve Karin Bölgemde Agri Var ,Daha Fazla Calistirmam Gerek O Bölgelerimi Böylece Belli Oldu O Yüzden Spordan Sonra Dusumu Aldigim Gibi Yattim Uyudum .. Ara Ögün Yapamadim Pek ..
Aksaminada Meyveyle Gecistirdim Canim Cok Cilek Cekti Onlari Yidimm

ay kızlar iki gün önce yaptığım çikolata soslu kakaolu kekimden hala duruyo 3 dilim kadar yememek için kendimi zor tutuyorum bitsede kurtulsak ya ablama yedircem hepsini birazdan

ya bi elbise almıştım kendimeeee
ama hala güsle durmuyor çünkü yanlarım ve göbegim hala ynı yerde duruyor
elbisede haliyle çok çirkin oldu
ben bu yazda mı elbise giyemiycemmm yaaa

merhaba canım bende de koşu bandı var ben genelde 5.5 da 30 dk sabah akşam yürüyorum.ama metebolizmam daha iyi çalışsın diye 4 te başlıyorum 8 e kadar her 2 dk da bir hızı arttırıyorum.en 7 de ve 8 de koşuyorum 2 dk olduğu için çabuk geçiyor zaman.sonra kademe kademe azaltıyorum.hayatımda aldığım en değerli şeylerden biri.sporumun zamanını ben belirliyorum.takıyorum kulaklığımı dinliyorum müziğimi.değmeyin keyfime.doktorumdaki dr ne demiş:insanlar çamaşır makinası gibi eve koşu bandı almayı ciddiye almayı.tabiki dışarda yürümeyi hiç bir şeye değişmem ama yine de elimin altında olması harika..

canlar menüm müsait zamanda kaynattıklarını okuyacağım
sabah
form çay
peynir 100
tam tahıllı60

ara
yeşilçay
leblebi 60

öğle
pazı kavurma 200
1/2 çavdar ekmeği 50

ara
ceviz 70

akşam
sebze yem. 250
yoğurt 70
çavdar 55

kahve
3 lt su
60 dk. spor

dun gıremedım nete bugun ıkı gunluk menumu paylasayım sızlerle pazartesı uyanıs 2 bardak su ve 1 kayısı kurusu kahvalı ıs yerınde oldugum ıcın 1 sımıt ve bır bardak cay oglen 4 kasık bulgur pılavı ve 1 but tavuk aksam 4 adet yaprak sarması yatmadan 2 saat oncede muz yedım bugun ıse uyanıs 2 bardak su 1 kuru kayısı kahvaltı yapamadım form cubuk kraker yedım oglen 4 kasık haslanmıs et yemegı arada form kepeklı bisküvi yedım aksam da 1 avuc leblebı ve 1 kıvı yedım bırazdan da yatacagım

bu arad unutmusum hergun 2.5 lt ıle 3 lt arası su tukettım pazartesı spor yok bugun ıse 45 dk spor yaptım evde egzersız olarak..........

ffffff bu saat kardeşim mercimekli börek getirdi süper olmuştu 2 çatal aldım günah değil mi bana yazık değil mi bana

yok tüloşum ya resim ekliycektim amaaa keyfim kaçtı valla elbiseyi giyinceeee(((((

annemlerin makinada office yokmuş,

inşallah inerde listeyi yapabilirim, eşim gönderdi dosyayıı

26dk kaldı bakalım

bu sabah tartıldımda gördüm rakam şok etti beni ama iyi yönden
cumaya kadar tartılmıcam bi daha bakalım o gün ne çıkıcak

Hadi bakalım cumaya yüzümüz gülecek inşallah

Kuzummm benimmm o kuzummmmm
Canim kesinlikle ödemdir diye düsünüyorum bende,
maydonoz ile ask yasiyorum bakalim Cuma'ya kadar.
Simdilik sadece yürüyüs yapiyorum tatlim bakalim Cuma ne olucak..:97:

[/COLOR][/B]

Oh işte harika yürüyüşüne yap yeter gülçinim.Cuma günü korktuğun olmayacak inşallah.

Feryalim hiç bir babayiğit kolay kolay tuzsuz yemek yiyemez zaten ama önemli olan en aza indirgemek.Ben eskiden çok tuzlu yerdim şimdi belli belirsiz atıyorum.Yoksa imkanı yok ben de yapamam tuzsuz.Salatalığı bile yine hafif tuzlarım diyette olmama rağmen yiyemem yoksa..Allahım hastalık vermesin var ya mecbur bırakmasın tuzsuz yemeklere

Fena olmuş tülay
Olsun ya olur yani ne var.O gülmeler de güzel oluyor bazen

Filizcim doğum günü ne zaman?Facebooktan gördüğüm kadarıyla öyle makyaj bile yakışmayacak kadar çok bir kilon yok ki canım :26: Hatta gayet normal geldin bana hiç kilolu gibi değilsin.O psikolojiye kapılıp öyle görüyor olabilir misin acaba?Eskiden ben de zayıf olduğum halde eziyet ederdim kendime kiloluyum diye

Ortim hem civcivi hem kızımı uyuttum geldim dedin ya kahkaha attım burada ya rezil oldum gene Allahta seni güldürsün seherim ya
Ortim o kalorileri maalesef tutturamıyorum artık yoksa bilinçli şekilde düşürmedim
Bir bakıyorum tamamlayamamışım ne yapayım o saatte bir şeyler mi yiyeyim ben de bırakıyorum öyle kalsın kaçamaklarıma sayılsın artıkın
Benim de motive eksikliğim var bu aralar ama dayanmalıyız ortim daha bu kadar erkenden sıkılamayız Daha 2 aylık yolumuz var.Bence havaların etkisi büyük göreceksin havalar düzelince biz de toparlanacağız.Etraf cıvıl cıvıl tiril tiril olunca sıkıysa gaza gelme

Niye koklayayım yav direk yutarım

Mevsimsel olabilir canım dökülmesi.Saçlarım dalgalı ama onu geçtim mesela düzleştirdim sabit durmuyor yarım saat sonra gidiyor fönü filan.Güvenilir bir sprey ya da şekiilendirici markası verirsen sevinirim

Ben eskiden çok eleştirirdim ne o öyle ne anlıyorlar zargana gibi filan diye ama anladım ki insan nasıl mutlu oluyorsa öyle olmalı.Ben de balık etli severim aşırı zayıf sevmem.Biz de sevdiğimiz kiloda olacağız inşallah burcucum kıskanmaya ne gerek var.Sabreden de olur sabredemeyen de olmaz hepsi bu

Bırak küssünler yavrum ya anlasınlar artık bu ne
Bazı şeyler de kötü olmadan halledilmiyor sanırım

ay kızlar iki gün önce yaptığım çikolata soslu kakaolu kekimden hala duruyo 3 dilim kadar yememek için kendimi zor tutuyorum bitsede kurtulsak ya ablama yedircem hepsini birazdan

Ay benim dolapta da tiramisu var hala her gece zorla eline veriyorum mesutun bitirsin diye
Yazık bize feryalim ya

ya bi elbise almıştım kendimeeee
ama hala güsle durmuyor çünkü yanlarım ve göbegim hala ynı yerde duruyor
elbisede haliyle çok çirkin oldu
ben bu yazda mı elbise giyemiycemmm yaaa

Banucum daha 2 ay var öyle düşün.Ve bu hiç de az bir zaman değil diyet için sen benden daha iyi biliyorsun.Ayrıca bence de bir foto koy da biz karar verelim

kendime obezden hallice diordum ama başşıma gelene yaw 83 kg 165 boy BMI=30.5.......... resmeeeeeeeennnn obezim yauw!

Bunlara takılma buradaki herkes bir zamanlar obez grubundaydı.Sağlıklı olmak elimizde ama etiketlere takılırsak çok zor.Ne bedenini düşün şu an ne beden kitle endeksini sadece zayıf halini hayal et..

ffffff bu saat kardeşim mercimekli börek getirdi süper olmuştu 2 çatal aldım günah değil mi bana yazık değil mi bana

2 çataldan bir şey olmaz ortim.Bu havalar çok düşürdü bizim motivasyonumuzu toparlanacağız inşallah.Bir de diyet psikolojisi öyle acayip ki mesela ömrümde hiç mercimekli börek yemediğim halde şimdi hayal ediyorum hemen nasıl lezzetlidir şöyledir böyledir diye.Yasak psikolojisi işte garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…