yok bacım öyle süpriz yapma yeteği yok benm eşimde eserse arada çiçek alır o kadar
tüloş
kız bende eşin aynı ayakkabıdna aldı sandım dııı:))
ya bi elbise almıştım kendimeeee
ama hala güsle durmuyor çünkü yanlarım ve göbegim hala ynı yerde duruyor
elbisede haliyle çok çirkin oldu
ben bu yazda mı elbise giyemiycemmmyaaa
kızlar koşu bandı kullanan varmı? ben kullanıyorum ancak sadece tempolu yürüyüş yapabiliyorum. koşmaya gelince 2dk koşuyorum sonrası gelmiyor.normalde dışarda koşsam daha fazla koşarım bandta olmuyor nedense. kullanıp koşabilen varmı? birdebaşta biraz yavaş sonra 5.5 le yürüyorum. 1 saatte/5km bu hız nasıl sizce? :97:
bu sabah tartıldımda gördüm rakam şok etti beni ama iyi yönden
cumaya kadar tartılmıcam bi daha bakalım o gün ne çıkıcak
Kuzummm benimmm o kuzummmmm
Canim kesinlikle ödemdir diye düsünüyorum bende,
maydonoz ile ask yasiyorum bakalim Cuma'ya kadar.
Simdilik sadece yürüyüs yapiyorum tatlim bakalim Cuma ne olucak..:97:
[/COLOR][/B]
kızlar tuz diyeti çokmu etkiliyo sizce ben bi türlü vazgeçemiyorum çok tuzlu yerim aşırı o halde bile tansiyonum düşük gelir hep bıraksam temelli düşcek ama bırakamam ki damak tadım kaçar tussuz yemeğe hiç tahammül edemem ben..
kızlar bugün eşime çok kötü pişti oldum yaa ..
netten bi ayakkabı aldım daha geçenlerde aldığım için eşime söylemekte pek işime gelmedi . sabah oğlanı eltime bırakım çıktım havale yapmaya .
sitenn önündeki atmlerin biri çok fazla havale tutarı istedi biride çalışmıomuş . neyse gıcık olarak eve dönüyordumkii arkamdan bi korna sesieşim oğluşa bez ve su almış onları getirmiş eve
ne yapıosun sen burda hayırdır dedi ilk market dedim kem küm derken amann havale yapıcaktım beceremedim dedim. adamın diline düştüm tabii.. sonrada hiç bozulmamış edasıyla tutuşturdum eline kağıdı al sen yatır şunu diye
iyi oldu param cebimde kaldı ama 10 gün güler bana artık
burçin canım fotoğrafların süper tebrik ediyorum. darısı bize inş.sanki zayıf olunca ne giysen yakışıyor, makyaj bile çok yakışıyor hissi var yanlış olduğunu biliyorum her kiloda bakım farklı bişey ama ben şahsen kilomdan dolayı ne giyinmek ne makyaj yapmak istemiyorum iş yerinde mecburen ruj-rimel kullanıyorum.çok şükür ki kilolara yavaş yavaş gidiyor.hep oğlanı emzirmeyi bahane edip yiyordum.şimdi bahanemde kalmadı oğlum ek gıdaya başladı.doğum günüme kadar acaba kaç kilo gider
merhabalar fıstıklar
bugün sabahtan beri kızımla ilgileniyorum sonunda oda hastalandı öksürükten uyuyamıyor neyseki ateşi yok dedesi üzüntüsünden kızıma gitmiş civciv almış onlarlada ayrı uğraştım civcivleride kızmıda uyuttum geldimeşim akşama bi çıngar çıkarır artık ev hayvanat bahçesine döndü
ortim maaşallah fırsatını bulup spora kaçıyorsun ve baya azaltmışsın kalori alımınıinş bu baskülede yansır bu hafta cumaya kadar basküle çıkmıyacağım cuma süprizim olsun
[/B][/COLOR]
GREYFURT KOKLAYIN
Seksi vücuduyla dikkat çeken Jennifer Lopez'in diyetisyeni Richard Giorla; greyfurt yağının kokusunun zayıflamaya faydası olduğunu söylüyor. Yağın içerisindeki aroma böbreğinizdeki enzimleri etkiliyor ve yağların parçalanmasını sağlayan sinirlerin harekete geçmesini sağlıyor ve vücudunuzdaki yağ oranı azalıyor.
lilimmmm deryacımmm saçların düzmü kıvırcıkmı ona göre bişeyler öneriyim sana.....ben hangi marka şampuanı,kremi,spreyi,joleyi kullansam farketmiyor saçım kıvırcık olduğu için hemen şekil alıyorr...ama fönde biraz zorlanıyorum oda 2 kat fön 1 kat maşayla anca dümdüz oluyorrr...şu aralarda çooooooooookkk döküldü acaba diyettenmi diye düşünüyorumm..:26::26:
Ama Bence Onunki Hastalik Boyutuna Ulasmis Bir Diyet , Cünkü Onunda Boyu Benimle Asa Yukari Birdi Ve Benim Ideal Kilom 55'mi$ ve Boyum 1.68 ..
Sasirdim yinede okadar zayiflamasina cünkü hodul bir kilolugu yoktu yakisiyordu kiza ..
Ne Bileyim Yaaa Itiraf Etmeliyim ''KISKANDIIIIIIIIMMMMMM''
can sıkıcı olayla ilgili görümcemle görüştüm bugün
haklısın diyor bana,ben olsma bende çekemem hergün hergün birde habersiz diyor
bugün ne aradı ne sordular bakalım ne kadar küsecekler bana :26::26::26:
ay kızlar iki gün önce yaptığım çikolata soslu kakaolu kekimden hala duruyo 3 dilim kadar yememek için kendimi zor tutuyorum bitsede kurtulsak ya ablama yedircem hepsini birazdan
ya bi elbise almıştım kendimeeee
ama hala güsle durmuyor çünkü yanlarım ve göbegim hala ynı yerde duruyor
elbisede haliyle çok çirkin oldu
ben bu yazda mı elbise giyemiycemmmyaaa
kendime obezden hallice diordum ama başşıma gelene yaw 83 kg 165 boy BMI=30.5.......... resmeeeeeeeennnn obezim yauw!
ffffff bu saat kardeşim mercimekli börek getirdi süper olmuştu 2 çatal aldımgünah değil mi bana yazık değil mi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?