80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde uzadılar iyice ha bugün ha yarın derken ,geri kalanları hallettim tertemizim ancak kaş ve bıyıklar foraaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))
yok kısss korkma küsmezlerrr torunlarına dayanamazlar..acuk mesafe koyarlar işte seninde istediğin buyduuuu:))
ya bi elbise almıştım kendimeeee
ama hala güsle durmuyor çünkü yanlarım ve göbegim hala ynı yerde duruyor
elbisede haliyle çok çirkin oldu
ben bu yazda mı elbise giyemiycemmm yaaa
resim koy elbisenle yorum yapalım belkide abartıyorsun o kadar kötü değildir.
annemlerin makinada office yokmuş,

inşallah inerde listeyi yapabilirim, eşim gönderdi dosyayıı

26dk kaldı bakalım
yahu yapmayıver kuşum nolacak tatilin tadını çıkar...kasma kendini ..
nehir ben seni çok özledim canım öyle deme ama işte sen dedin ya yoğunuz giremiyorum diye onun için seslenmedim...

izleeemmmmm mersine mi gidiyon yarındaaa kız iyiki kk var yoksa hiç haberim olmayacak ..neyse tatlşım gez toz tadını çıkar ben burdayım

izlemcim

resmine geçmişe gidip baktım ırmak kenarında çok güzel bir resim eee manzara bol burda iki adım dur çektir canımm..e tabii sadece manzara değil benim arkadaşımda çok güzel oldu ...manzaraya ruh katıyor adetaaa...

kızlar merhaba
diyete yeni başladım nasıl verdiniz bu kadar kiloları..yardımcı olun bana...matıvasyon sıfırrr..

Senin Izlos'dan kalir yaninmi var kuuuuuuuuuuuu

kızlar merhaba
diyete yeni başladım nasıl verdiniz bu kadar kiloları..yardımcı olun bana...matıvasyon sıfırrr..

Hosgeldin aramiza arkadasim, azim ve özellikle irade sayesinde
Allah'in izni ile veriliyor arkadasim :87:
Hersey ilk önce senin kafanda bitiyor,
Kafa olarak hazirsan elde edemeyecegin hiiiiicc birsey yok tatlim
Tekrardan hosgeldin.
Bu arada adin nedir ?
Benim adim Gülcin 23 yasinda evliyim ve bir kizim var

Kuzum, süt ic en iyisi.
Artik önünde saygiyla egiliyorum tatlimm :87::87:
Azimlendin iyice, maasaAllah tatlima benim...
Bende cok severim semizotunu,benim icinde ye tatlimmm

uykum kaçtı yaa kaç gecedir aynıyım nasıl düzene sokucam bilmiyorum .5 lere kadar uyuyamıyorum . sabahta en geç 9 buçukta ayaktayım nasıl dayanıyorum bende şaştım

banucum sıkılma canım.. sen nerelerden geldin buraya şimdi kalan 4-5 kilomu bu kadar moralini bozan . daha yaza 2 ay var canımcım ben sana güveniyorum kalanı verirsin elbise büyük bile gelir

izoşum tatilde uğraşma sen böle şeylerle canım idare ederiz biz sıkıntıya mahal yok :82: sağolsun derya duruma el atmış zaten

urke hoşgeldin .. ya bismillah de bi ucundan başla bence . 1 gün 1 ay derken bakmışsın kilolar gitmiş . giden zamana yazık
bu işin sırrı kk da hergün düzenli paylaşım yapmaktan geçiyo haberin olsun

gülçincim Allah muhabbetinizi arttırsısn canım ii gecelr tatlı ruyalar

günaydın kızlar nasılsınız bakem hepiniz moraller nasıl
ilk sayfadan anladığım kadarıylan genel olarak herkes iyi
bende koşu bandına çıkmadan sizlere bir günaydın demek istedum
bakalım cumaya nasıl gircem :26:
hepinizi öpüyom ben biraz tepineyum

Herkese günaydın,şu an kahvaltı yaparken okumaya çalışıyordum.Hergün sabah tartılıyordum(hatta inanır mısınız tuvaletten her çıkışımda tartılıyordum)Bu ne yaaa dedim,kafayı yedim herhalde.Artık ben de sadece cuma sabahları tartılacağım,2 gündür kendimi frenliyorum ,bakalım ne çıkacak.Ama 4 haftadır diyetteyim,belki bekleme zamanı gelmiştir.Hayırlısı olsun,bozmak yok.

senin taktikte güzelmiş canım denemek lazım. tşkrlr

dünkü menüm

sabah:
1 kepek ekmegi
1 k.k peynir
1 domates

ara:
1 salatalık
1 kupa form çay

ögle:
2 dilim kepek ek. yapılmış peynirli tost
1 bardak ayran

ara:
hurma (babanem hacıdan geldi biraz kaçırdım 10 tane yemişimdir :26: )

akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak salata

1 saat yürüyüş

Banu'cum umarım görümcenin konuşması faydalı olur ve bisüreliğine değil sürekli alışkanlık haline getirirler arayıp gelmeyi...küsmüş olabilirler yaşlılar herşeye alınıyor ama geçicidir torunlarını özler en kısa sürede arayıp gelirler...arkadaşların dediği gibi elbisenle resmini koyarsan yorumlayalım.aslında yeterince kilo verdin ama vücudu şekle sokmak için spor şart sanırım.o bölgeye yönelik spor yapsan sadece belki fazydası olur...lütfen moralini bozma burada bize örnek olan kişilerden biride sensinn...

deryacım facebookta gördüğün resimlerde dikkat ettiysen doğumdan sonra hiç boydan resmim yok:)çünkü sorun alt kısımda...ben istediğim gibi giyinemeyince içinden hiçbirşey gelmiyor...çok uzun zamandır topuklu ayakkabı giymiyorum.çizmelerim bacaklarımın kalınlığından olmuyor vs...neyse şekerim kilo veriyorum ya tünelin sonunda ışık görmüş kadar mutluyum biliyorum istediğim kiloya geleceğim hoş doğum günüm 19 haziran o tarihe çok zor ihtimal...bende senin resimlerine baktım abartılı hiçbişey göremedim.fıstık gibisin kiloları nereye sakladın göremedim:))semizotu oranın pazarına her zaman gelmiyor mu?bende semizotunun salatasına bayılırım karışık yada yoğurtlu süper olur

izlemcim sen tatildesin tatilin tadını çıkar zaten herkes kilosunu paylaştığı için biliyoruz kim vermiş,kim sabit,kim almış...zaten derya'ya paslamışsın deryacım bu cuma yapar.sen kilo almadan tatili bititrsen süper olacak mersinin tantunisi hele cezeryesi bayılırım, ama artık yemiyorum.Bikeresinde Ankara'ya dönüşte bir kaç kişiye cezerye çifte kavrulmuş vs almıştım.kendime ayrıca bir paket cezerye ve pişmaniye almıştım.hem evdekilerle oturup yiyordum odama çeklip odadakini yiyordum kardeşim yakaladı,hala dalga geçerler...bu kilo tatlı krizi çok kötü bişey odalara, dolaplara saklıyarak çikolata, tatlı vs yemek...çok şükür bitti...

tülaycım çok az uyuyorsun.biliyorsun kilo vermekte düzenli uyku da şart.akşamları yatmadan ılık süt içsen.akşam yemekten sonra çay,kahve tüketmesen...yoksa zamanla vücudunun dirençi düşer...

Kızlaaaar yeni listemiz..Hatam varsa affola

2 haftasını dolduran arkadaşlar varsa ben değişiklik yapmak istemedim listede sadece eskiden de listede olanları ekledim.Kaptanımız kendi ekler sizi.:92:

salı günü

sabah-->2 kuru kayısı+sirkeli ılık su+1 kk peynir+1 dilim t.b ekmeği+3 zeytin+dereotu
arada-->1 kuru incir
öğle-->karışık simit
arada-->elma
akşam-->4 kaşık k.fasulye+2 kaşık pilav+yoğurt
arada-->1 gofret+süt

sen kiloları verince de o seni götürür

Ben de dün akşam aynısını dedim,zayıflayınca hadi nehir demeyecek kucaklayıp götürecek dedim

bu saatte olmamış ama
evliysen spor tavsiye ederim

O spora giriyorsa yaşadık

deryacım bu saatten sonra ya bir meyve ye yada izlemin dediği gibi ılık süt iç

Maalesef tehlikeli bir şey yedim arzu

kızlar merhaba

Kararlılık ve azim.Sadece bu.diğer yolla verdiğin kilolar sana her zaman geri döner bunu bil.Önce aklına koy ben kilo vereceğim de.Sonra da gel buraya yaz her akşam menülerini buradaki destek azimli insana yeter zaten..Başarılar..

Kuzum, süt ic en iyisi.
Artik önünde saygiyla egiliyorum tatlimm :87::87:
Azimlendin iyice, maasaAllah tatlima benim...
Bende cok severim semizotunu,benim icinde ye tatlimmm

Gülçin... Azim kim ben kim.Keşke leblebi yeseydim dediğim gibi...Daha da zararlı bir şey yedim.

Neise fistiklar,
Ben artik uykunun ve sevgili kocamin kollarina atilmaya gidiyoruummmm

Anaaaam topiğe bir hal olmuş bu akşam,dolunayda yok ama

O hastalık maalesef herkes de var.Ama tartılmamak en güzeli tabi ki..Yapabiliyorsan ne mutlu.Ben dayanamıyorum..

Evet canım boydan fotoğrafın yoktu ama hani gıdı filan olur ya insanda o yüzden makyajı bile yakıştırmaz onu dedim ne güzel yüzün almamış en azından.Ben de gıdı var mesela hala sinir oluyorum makyaj yapınca
Sağol canım boydan kurtarıyorum biraz.İnşallah 70'te istediğim gibi görünürüm
Semizotu mevsimi değilmiş öyle dediler kaç aydır gelmedi bir türlü.Yoksa mevsiminde her sebze gelir.
Ben de bayılırım,hele bir de unutkanlığa iyi geldiğini duyunca iyice hastası oldum

Günaydın kızlar...
Bir daha akşam yemeğini 4'lerde 5'lerde yemeyeceğim.Gece açlık geliyor hem elimin altında olup hem de eşimde "ye yahu bu kadar da sıkma kendini yaşanır mı böyle" deyince gidiveriyor işte.Dün gece ne yediğimi söylemeye yüzüm yok.Bu hafta sabit mi çıkarım ya da 400 gram filan mı veririm bilmiyorum ama bunca kaçamağa 78.5 olsam yatıp kalkıp dua ederim.Regl dönemine sayar geçerim ne yapayım ölüm yok ya ucunda

Deryacım bir seferden bişey olmaz...umarım kiloda verirsin.ben şubat 18 de başladım ara ara kaçamaklarım benimde oldu doğum günleri yemekli davetler vs.ama misafirin yanında yaptığından yememek olmuyor çatalla oynuya oynuya azıcık yedim.ertesi gün bişekilde telafi eidyoruz nasılsa...ben bugün ilk kez evden tartılmadan çıktım bakalım sizin gibi cumaya kadar baskülün üstüne çıkmayacağım:)şubat 18 den bu yana basenin ve baldırım 5 cm incelmiş:)göbişimde indi.herkes sezeryanlamı doğurdun diyordu normal doğumda bu kadar göbek olmaz diye dalga geçiyorlardı çok şükür gidio:))beli yanlış yerden ölçüyormuşum göbek deliğinin 1 parmak yukarısı doğruymuş o zaman belim çok kalın çıkıyor 18 nisan'da ölçülerimi de yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…