benimde uzadılar iyice ha bugün ha yarın derken ,geri kalanları hallettim tertemizim ancak kaş ve bıyıklar foraaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))
ay 1 haftadır burası aynı yaa kapalı yağmurlu sıkıcı bi hava .. bizde camdan bakıyoruz parka anca =)
ben kadın geldiğinde celali anneme postalıyorum .. yoksa kadının yapıyo celal peşinden batırıyokaşlarımı 15 gün nadasa bıraktım
.bikaç sefer kendim alıyım dedim sanırım şeklini bozdum .iyice uzasınlarda bende gidip şekil verdiricem
yok kısss korkma küsmezlerrr torunlarına dayanamazlar..acuk mesafe koyarlar işte seninde istediğin buyduuuu:))ben geldim bugün ara ara okudum ama yazmadımmm
öncelikle izlem ve burçin süpersinniz kızlar ya burçin bencee yeter cnm koru bu ilonu diyoruz sana dimiiii daha ugraşma çok iiyisin cnm
baharcım
güzel haberleirni bekliyoruz cnmm az kaldı sanırım doguma
tüloş
kız bende eşin aynı ayakkabıdna aldı sandım dııı:))
ayy daha ne yazcaktım unuttum vallaaaa
benimdee misafirim geldi bugün eşimin teyze kızı
patesli börek
tavuk salata
yaprak sarma ve köz biber vardı menümde
bende sadece salata ve köz biber yedim
dün akşam çok atıştırmalı geçti benim için ama artık öle olmayacak
can sıkıcı olayla ilgili görümcemle görüştüm bugün
haklısın diyor bana,ben olsma bende çekemem hergün hergün birde habersiz diyor
bugün ne aradı ne sordular bakalım ne kadar küsecekler bana :26::26::26:
resim koy elbisenle yorum yapalım belkide abartıyorsun o kadar kötü değildir.ya bi elbise almıştım kendimeeee
ama hala güsle durmuyor çünkü yanlarım ve göbegim hala ynı yerde duruyor
elbisede haliyle çok çirkin oldu
ben bu yazda mı elbise giyemiycemmmyaaa
yahu yapmayıver kuşum nolacak tatilin tadını çıkar...kasma kendini ..annemlerin makinada office yokmuş,
inşallah inerde listeyi yapabilirim, eşim gönderdi dosyayıı
26dk kaldı bakalım
nehir ben seni çok özledim canım öyle deme ama işte sen dedin ya yoğunuz giremiyorum diye onun için seslenmedim...slm kılar umarım hepiniz iyisinizdir
ya birsürü alıntı yapmıştım yarısı yok oldu anlamadım
çok fazla giremiyorum ama kimsede sormamış zaten beni
izlem fotona bayıldım ya ne güzel yer orası öleee...
ilkay nasılsın canım ohhh izlemde yanında keyfin yerindedir...
kızlar valla geçmişi okudum ama aklımda bişiy kalmadıya
menümü yazayım kaçayım bende
sabah
1 yumurta
3 kaşık tulum loru
yarım domates
öğlen
tavuklu türlü
2 kaşık pilav
akşam
1 yumurtayla melemen
misket köfte
1 bardak lıght cola
gün içinde
1 turk kahvesi
1kayısılı form çayı
1 büyük kupa 5 i biyerde kayısılı form acı çehre yeşilçay karışımı
2 litresu
kızlarrr listeyi yapamıyorum program inmiyor...
annemlerin makinasının ram ı düşük zaten yüklenmiyim daha fazla
derya yapıcak listeyi, bu dönemde saol canım benim
banucum çocuklarla zorlanır diye ona demedim hiç
öpyorum hepinizi yarın giremem
yarından sonra görşürüzzz
izlemcim
resmine geçmişe gidip baktım ırmak kenarında çok güzel bir resim eee manzara bol burda iki adım dur çektir canımm..e tabii sadece manzara değil benim arkadaşımda çok güzel oldu ...manzaraya ruh katıyor adetaaa...
kızlar merhaba
diyete yeni başladım nasıl verdiniz bu kadar kiloları..yardımcı olun bana...matıvasyon sıfırrr..
Bugün hava soğuktu gene çıkamayız spora dedim.Spor arkadaşımla konuştuk sonra ama böyle ikimizde kaytarma peşindeyizSonra derya üstün sağlam mı dedi evet dedim.E sarınıp sarmalanıp çıkalım o zaman dedi.Canım arkadaşım sayesinde tembelliğimi yenip çıktık
Aman bir çıktık zaten berelerle eldivenlerle patladım spor yaparken ne var ne yok çıkardım parkta
O da 6 kilo vermek istiyor fazla kilosu yok 61 şu an 55 olmak istiyor.Gel aramıza diyorum ama o sıkılır böyle internet işlerinden yanaşmıyor..
Dönüşte de pazarımı yaptım aman semizotu gördüm pazarda bir sevindim bir sevindim kaç aydır bekliyordum
Unutkanlığa da iyi geliyormuş her hafta yiyeceğim o yüzden belki iyi gelir bir umut :93:
Kızlar midem kazınıyor fena halde.Akşam yemeğini çok erken yedim o yüzden oldu.Eve gidince leblebi yesem mi bir akıl verin ya :26:
merhaba canım bende de koşu bandı var ben genelde 5.5 da 30 dk sabah akşam yürüyorum.ama metebolizmam daha iyi çalışsın diye 4 te başlıyorum 8 e kadar her 2 dk da bir hızı arttırıyorum.en 7 de ve 8 de koşuyorum 2 dk olduğu için çabuk geçiyor zaman.sonra kademe kademe azaltıyorum.hayatımda aldığım en değerli şeylerden biri.sporumun zamanını ben belirliyorum.takıyorum kulaklığımı dinliyorum müziğimi.değmeyin keyfime.doktorumdaki dr ne demiş:insanlar çamaşır makinası gibi eve koşu bandı almayı ciddiye almayı.tabiki dışarda yürümeyi hiç bir şeye değişmem ama yine de elimin altında olması harika..
sen kiloları verince de o seni götürür
bu saatte olmamış ama
evliysen spor tavsiye ederim
deryacım bu saatten sonra ya bir meyve ye yada izlemin dediği gibi ılık süt iç
kızlar merhaba
diyete yeni başladım nasıl verdiniz bu kadar kiloları..yardımcı olun bana...matıvasyon sıfırrr..
Kuzum, süt ic en iyisi.
Artik önünde saygiyla egiliyorum tatlimm :87::87:
Azimlendin iyice, maasaAllah tatlima benim...
Bende cok severim semizotunu,benim icinde ye tatlimmm
Neise fistiklar,
Ben artik uykunun ve sevgili kocamin kollarina atilmaya gidiyoruummmm
Herkese günaydın,şu an kahvaltı yaparken okumaya çalışıyordum.Hergün sabah tartılıyordum(hatta inanır mısınız tuvaletten her çıkışımda tartılıyordum)Bu ne yaaa dedim,kafayı yedim herhalde.Artık ben de sadece cuma sabahları tartılacağım,2 gündür kendimi frenliyorum ,bakalım ne çıkacak.Ama 4 haftadır diyetteyim,belki bekleme zamanı gelmiştir.Hayırlısı olsun,bozmak yok.
deryacım facebookta gördüğün resimlerde dikkat ettiysen doğumdan sonra hiç boydan resmim yok:)çünkü sorun alt kısımda...ben istediğim gibi giyinemeyince içinden hiçbirşey gelmiyor...çok uzun zamandır topuklu ayakkabı giymiyorum.çizmelerim bacaklarımın kalınlığından olmuyor vs...neyse şekerim kilo veriyorum ya tünelin sonunda ışık görmüş kadar mutluyum biliyorum istediğim kiloya geleceğim hoş doğum günüm 19 haziran o tarihe çok zor ihtimal...bende senin resimlerine baktım abartılı hiçbişey göremedim.fıstık gibisin kiloları nereye sakladın göremedim:))semizotu oranın pazarına her zaman gelmiyor mu?bende semizotunun salatasına bayılırım karışık yada yoğurtlu süper olur
Günaydın kızlar...
Bir daha akşam yemeğini 4'lerde 5'lerde yemeyeceğim.Gece açlık geliyor hem elimin altında olup hem de eşimde "ye yahu bu kadar da sıkma kendini yaşanır mı böyle" deyince gidiveriyor işte.Dün gece ne yediğimi söylemeye yüzüm yok.Bu hafta sabit mi çıkarım ya da 400 gram filan mı veririm bilmiyorum ama bunca kaçamağa 78.5 olsam yatıp kalkıp dua ederim.Regl dönemine sayar geçerim ne yapayım ölüm yok ya ucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?