80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hehe ben 18 yaşındayım bu ay bitircem ne bileyim burdaki herkesler büyük genellikle sen kaç yaşındasın

demek ki huyuna suyuna alışmışın artık

ellerine sağlık ablacım teşekkür ederiz çok güzel olmuş listemiz
vaşşş listeyi yeni gördüm ellerine sağlık canım

kızlar yemek yerken kk yı açın geçmişi okuyu cevaplayın çok yavaş yiyiyosunuz ben iki gündür öyle yapıyorum 1 tabak yemeği 1 saatte bitiremedim sıkıldım ya yemekten

hee bişey yokmuş aramızda ya sen evli değilmiydin ben daha büyük sanıyodum

Yokk Be Ne Evlisiiii
Feministim Ben Feministtt
Evlenmeyi Simdilik Düsünmüyorum , Zayiflayinca Esra EroLa Cikcam Ama :86:
Biraz Boy Göstereyim Dolanayim Oralarda 80-89* Topigine Selaaaam Göndercem
Millet Bu Ne Diyor Ne Sifresi Acaba Diyip Merak Etsin

benim oğlum çok gaz sancısı çektiği için o kadar dikkat ettim ki sadece rezene ve humana still tea içtim. yeşil çay,sirke,portakal,greyrurt,gazlı içecekler ve yiyecekler vs.aklına ne gelirse içmedim, yemedim.şimdi 7 aylık emmeyi bıraktık zaten emmiyor üflüyor,çekiştiriyor kısacası oynuyor.biraz daha emseydi 1 yaşına kadar çok mutlu olacaktım ama emmiyor...ben daha yeni yeşil çay,sirkeli su içiyorum.

Kızlaaaar yeni listemiz..Hatam varsa affola

2 haftasını dolduran arkadaşlar varsa ben değişiklik yapmak istemedim listede sadece eskiden de listede olanları ekledim.Kaptanımız kendi ekler sizi.:92:

izleminki gibi nefis ve çok görsel bi liste olmuş.ellerine sağlık sağol emek vermişsin bizler için.kaçamağına üzülme o kadar istikrarlı gidiyorsun nefis bu bazen galip gelebiliyor.telafi edersin sen merak etme.

ölçmem gereken yeri ben de bilmiyormuşum sayende öğrendim sağol..

ne garip rüya öyle..

ben yaptığım sporu yazmamışım ya ben tam 300 dk spor yaptım.tepindim her sabah akşam koşu bandında ama yazmayı unutmuşum.

yeni doğum yapmış biri olarak menün çok az değil mi akşam olmasada sabah ve öğlen yemeklerini daha zengin tutsan iyi olmaz mı ? :26: kuzenim doktor bana gebeliğimde şu makaleyi göndermişti :
Annelerin sütü farklı mıdır? Her annenin sütü bebeğine yeter mi, bebeği olan anne nasıl beslenmelidir?

cevap: Anne ve baba, daha bebek biyolojik olarak doğmadan önce, bazı tetkikler yaptırmalıdırlar. Genetik olarak bazı hastalıklar varmı? Kansızlık, hipertansiyon, kan şekeri ve kan yağları incelenmelidir. Bebek yapmak isteyen çiftlerin, hiç olmazsa belli bir süre, alkol ve sigaradan uzak durmaları gerekir. Hamile adayı anne, sigara içilen ortamda bulunmadan, doktorunun tavsiyesi ile folik asit, omega-3 ve ılımlı vitamin takviyelerine başlamalıdır. Anne adayı, hamile kalmadan önce , güneşten faydalanarak D vitamini bakmından yeterli seviyeye gelmelidir. Hamile kaldıktan sonra, mümkün olduğu kadar, zamanında yetişen sebzeler, meyveler, organik bakliyat ve tahıl,yumurta, et,kefir,probiyotik yoğurt ve peynir ile beslenmelidir. Kuruyemiş ( en faydalısı ceviz) ve kuru meyve de çok faydalıdır.( özellikle kuru erik, çekirdekli siyah üzüm). Kuru meyve ve kuruyemişlerin organik olanları bulunabilir.Yağ olarak zeytinyağı ve tereyağını tavsiye ediyorum. Yeşil çay, ıhlamur, kuşburnu, siyah çay ve papatya şekersiz olarak içilebilir. Kefir; 1 litre günlük süte, 1 yemek kaşığı kefir mayası ilave edilerek, cam tencerede yoğurt gibi mayalanabilir. Elde edilen kefirden, yine günlük sütle ve maya olarak, elde ettiğiniz kefirden yarım çay bardağı kullanarak, lezzetli yoğurtlar yapılabilir. Kuruyemişler, tuzlu ise, yıkayıp fırında ısıtarak yenebilir. Yemekleri, kısa sürede buhar, düdüklü tencerede, kendi suyu ile pişirip, yemek ılık iken sızma zeytinyağı ilavesi daha uygun olur. Bazı yemekler fırında veya ızgarada hazırlanabilir. Kızartmalar, loğusa için ( hatta kimse için) uygun değildir. Çok ağır bir hastalığı yoksa ve normal besleniyorsa, o annenin sütü bütün mamalardan daha faydalıdır. Yeteri kadar süt olması için, annenin günde 3 litre yazın biraz daha fazla sıvı alması gerekir. Susamadan içmek gerekir. Anne, yeterli sıvı alıp almadığını, idrar rengi ile anlayabilir. Eğer, idrarı açık renkte ise susuz kalmamış demektir.

kızlar yeşil çayın okadarçok faydası var kiiiiiiiiiiiiiii yazmakla bitmez ihmal ediyorum aslen bolca tüketmek gerek :94:
üşenmeyin okuyunnnnnnn
YEŞİL ÇAY

Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilen bir çaydır. Yeşil çay, siyah çayla aynı bitkiden “Camellia Sinensis” ten elde edilmesine rağmen; aralarındaki tek farklılık, işleme tekniğinden kaynaklanır. Yeşil çayın yaprakları, siyah çaya göre çok daha az işlem görür. Yeşil çay bitkisinin yaprakları, taze ve yeşil rengini kaybetmez. Siyah çay bir oksidasyona maruz kalırken, yeşil çay oksidasyona maruz kalmaz.Bu sebeple de tadı daha taze, hafif ve aromatiktir ve içerisindeki antioksidan maddelerin azalmasına karşı korunmuş olur. Yeşil çay bitkisi, içerdiği yüksek orandaki polifenoller ve bünyesinde bulundurduğu antioksidan maddeler sayesinde canlıların ömrünü uzatma özelliğine sahiptir. Temel aktif maddesi kafein olan bitki, ayrıca çeşitli vitamin ve mineraller, esansiyel yağ ve bunlara ilâveten 300'e yakın madde daha içermektedir. Yeşil çay üretiminde kullanılan en yaygın yöntem; taze toplanmış yaprakların buharla muamele edilip fermentasyon tehlikesinden uzaklaştırılarak kurutulması. Dikkatli ve bilinçli bir kurutma ile gerçekleştirilen bu doğal koruma yöntemi sayesinde taze bitkinin içerdiği yararlı bileşikler değişikliğe uğratılmadan korunuyor.Antioksidan” özelliği ile kansere sebep olduğu bilinen serbest radikalleri nötralize ederek akciğer, mide, bağırsak karaciğer ve deri kanserlerini önleyici etki sağlıyor . Kadınlarda yumurtalık kanserine yakalanma riskini %60 ve mide kanseri olma riski %48, yemek borusu kanserini erkeklerde %57, kadınlarda %60 ve gastrit olma riskini %50 oranında düşürdüğü yapılan çalışmalarda gözlemlenmiştir.
Yine antioksidan özelliği sayesinde yeşil çay kalp krizi riskini azaltmakta , kolestrolü düşürmekte ve kan basıncını kontrol edebilmektedir.
Artrit, eklem iltihabını önlediği ve karaciğeri vücutta alkolün parçalanması ile oluşan toksinlere ve sigaranın içilmesi ile vücuda giren kimyasal toksinlere karşı koruduğu kanıtlanmış bulunmaktadır. Antioksidan özelliği, idrar söktürmesi sureti ile toksinlerin vücuttan atılmasını sağlıyarak gerçekleştirmektedir.
Bütün bunların yanısıra Yeşil Çay hücre yenileyici özelliğinden dolayı yaşlanmayı geciktirir,
Yapılan bilimsel araştırma sonuçlarına göre yeşil çay;
Tüm kanserleri ama özellikle prostat, akciğer, mide, oniki parmak bağırsağı kanserlerini % 50 oranında önlemektedir
Yeni başlayan kanserlerin yayılmasını durdurmakta ve çevre dokularını korumaktadır
Kolesterolün dengelenmesine yardımcı olmaktadır
Yüksek kan basıncını kontrol edebilmektedir
Kan şekerini dengelemektedir
Gıda zehirlenmelerini önlemektedir
Virüslere karşı vücut direncini arttırmaktadır
Yaşlanma hızını azaltmaktadır
Sigaranın toksik zararlarını %40 ile %50 oranında azaltmaktadır
Yeşil çay cilde haricen uygulandığında; dokuyu UV ışınlarından korumakta, kırışık çizgilerini geciktirmekte ve cilt kanserini önlemede yardımcı olmaktadır
Yeşil çay yemek borusu kanserini erkeklerde %57, kadınlarda %60 oranında önlemektedir.
Tümörü küçültür.
Antioksidandır.
Yeşil çaydaki antioksidan E vitaminindekinden 20 kez daha kuvvetlidir.
Kolaesterolü düşürür.
Tansiyonu ayarlar.
Bakterileri öldürürür.
Grip virüsünü öldürür.
Ağız kokusunu önler
yaşlanmayı geciktirir.
Yeşil çay içindeki C vitamini sayesinde :
Stresi azaltır.
Gribi önleyicidir.
Yeşil çay içindeki kafein sayesinde :
Performansı etkiler,yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.
İdrar söktürücüdür.
İdrar söktürücü özelliğinden dolayı zayıflama diyetlerinde kullanılır.
Yeşil çay içindeki flavonoidler sayesinde :
Kan damarlarını güçlendirir.
Yeşil çay içindeki polisakkaridler sayesinde :
Kan şekerini düşürür.
Yeşil çay içindeki fluorid sayesinde :
Diş çürümesini engeller.
Yeşil çay içindeki EGCG (Epigallokateşin Gallat) adlı kimyasal madde sayesinde :
Kanser hücrelerinin gelişmesini önlüyor.
Akciğer, mide, bağırsak karaciğer ve deri kanserlerini önleyici etki yapıyor.
Alzheimeri önleyici
Sigara kullanımının toksik etkisini azaltıyor.
Yeşil çay içen hamile kadınlar sorunsuz bir doğum gerçekleştirebilirken, sakat çocuk dünyaya getirme riski de azalacak.
Diş çürüklerine sebep olan bakterileri öldürerek çürükleri önler.
İçeriğindeki kateşin maddesi nedeni ile kolesterolü düşürür.
Zihinsel aktivitelerde yarar gösterdiği ileri sürülmektedir.
“Journal of American Medical Association” dergisinde yayınlanan araştırma, 40-79 yaşları arasındaki 40 bin 530 yetişkin üzerinde yapıldı. Yeşil çayın yaygın olarak tüketildiği kuzeydoğu Japonya’da yapılan araştırmaya katılanlar 11 yıl boyunca takip edildi. Araştırmada, günde 5 bardaktan fazla çay içenlerin herhangi bir hastalıktan ölme riskinin, günde bir fincandan az çay içenlerden yüzde 16 daha az olduğu saptandı.
YEŞİL ÇAYIN GÜZELLİK İÇİN FAYDALARI
Yeşil çay özelliklere gözlere iyi gelmektedir.Çayla yapılan kremler cildin PH 'ına uygundur fakat açık yaralarda kullanılmamalıdır.Banyo ve güzellik ürünlerindede kullanılır.İçerdiği bitki yağları ile cildi nemlendirir.Güneş yanıklarına karşı cildi korur.Cildi besler ve erken yaşlanmaya karşı koruyucu etkiye sahiptir

gerçekten teşekkür ederim ilgin için evet biraz fazla tutabilirim sabh ve akşamı ama artık kilolardan okadar sıkıldımki sanki biraz fazla yersem moralim bozuluyor zaten çok sıvı alıyorum umarım bi sorun çıkmaz

rica ederim canım kilolarına üzülmeaşırı kaçamak yapmadıktan sonra hemen vereceksin inş şimdi senin okadar çok sıkıldığın şeyvardır kii emzirirken vereceksin bilinçli bir annesin hergün menünü paylaş bebeğinle olan heranın tadını çıkar

ahaha süpersin ya çok güldüm esra erol he ben o zaman karıştırdım canım seni ya

ben içemiyorum yaaa nasıl içiyosunuz tadı bi acayip acı bilemedim bende bi gariplik var sanırım. yada yaptıgım çayda. nasıl yapıyorsunuz yeşil çayı poşet çaysa daha kullanmadım öyle. ben kaşık kaşık atıp demliyorum. acaba poşetçaylar dahamı hafif? birde şekersimi içiyosunuz. ben şekersiz içmek istiyorum ama yok olmuyor içim kalkıyor sanki en azından biraz şeker hafifletiyo sanki tadını. içmek istiyorum ama...

sen kendin bile üstesinden gelmişsin 6 kilonun .buranında desteğiyle kilolardan eser kalmaz meaklanma canım.karamsarlık asla yok ne kadar karamsar olursan o kadar çabuk yılarsın . veremediklerini değil verdiğin kiloyu düşünüp mutlu olucaksın

kendine bu kadar eziyet etme ..arayı meyve akşamıda salata veya hafif sebzeyle geçirirsin tamamdır .. bi patates ve udingin moralini altüst etmesine izin verme .unutma sen onlardan güçlüsün ve nasılsa eritirsin

her zaman söylüyorum yine tekrarlıyım haftadır 1 ve sadece 1 kere tartılırsanız bu karamsarlıkları yaşamamı olursunuz

canım bende sade içemiyorum ama naneli olanını zorlada olsa içmeye çalışıyorum. Sade yerine farklı çeşitlerini deneyebilirsin bence.

kazenden reklam parası istemyide unutma ama
feministlik kadın haklarını savunmaktır özünde erkeklere düşman olmak değil hem evli olup hemde haklarını savunabilirsin kuzum

Aaaa Evet Kazen Abiden Reklam Parasi Istiyim
Gerci Reklam Yapmak Yasak Dio Hep Esra Erol Hanimefendi Ama Olsun Agzimdan Kacirmis Gibi Yaparim

Yok Erkeklere Düsman Degilim Zaten .. Sadece 1.Tanesine Düsmanim
Onuda Allaha Havale Ettim Zaten ...
Kadin Hakklarini Sonuna Dek Savunuyorum Yasasin KK.. Yasasin Kadin Haklariiii .. Yasasinn
80-89* Topigiiiiiiiiiii

Co$tummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…