80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler gülçin
haklısın tamamen irade meselesi aslında. 8 aylık bir oğlum var süt olsun diye yedim de yedim.ek gıdalara başlayınca malum birde çalışma hayatı olunca sütüm azaldı bebğimde gün içinde ememedii için bıraktı.hal böyle olunca alınan kiloların verilmesi gerekiyor.3 hafta dan beri diyetteyim 6 kilo verdim.yolumun çok uzun olduğunu düşündükçe karamsarlığa kapılıyorum.85 kilo ile başladım şuan 79 kiloyumhedefim 58kg olmak.ismim iclal 29 yaşındayım .ilk arkadaşım sen oldun bu arada ben burda yeniyimde :)) :)

Filizcim bu hafta çok kaçamağım oldu cuma günü serbest günüm diye abarttım.Pazar akşamı koca bir dilim tiramisu yedim şimdi de bu Umarım veririm bunca şeye rağmen.Vücudumun performansına göre çok nankörlük ediyorum ne güzel tıkır tıkır veriyorum ama kıymet bilmiyorum
Hani bu hafta içinde ilk olsaydı kendimi affederdim ama ilk değil
Neyse olan oldu bak ben söylemeyi unuttum doğumgünün hazirandaysa eğer haftada bir verirsen 68'lere düşersin hadi diyelim ki daha az verdin yine 70'leri filan görürsün ki emin ol o bile çok farkeder.Kısaca her halukarda doğumgününü daha zayıf ve daha mutlu geçireceksin bunu düşün sadece :87:
Ben de hep yanlış ölçerdim.Basen göbek deliğinin altı yani kadınların ortak sorunlu bölgesi oluyor.
Beli de göbek deliğinin 1 değil 4 parmak yukarısı diye okumuştum ben araştırınca..Ben de hep öyle ölçerim.Kendini ölçmek çok faydalı ben de 2 hafta da bir ölçüyorum insan nasıl inceldiğini görünce çok iyi hissediyor

Kızlar bu aralar yazamıyorum yaaa cumadan beri koptum okuyorum tam yazıcam bişeyler çıkıyor menülerimi de paylaşamadım cumadan beri ama beni afaroz etmeyin lütfen :78::78:

deryacım hafta sonu benim de çooook kaçamaklarım oldu, hatta diyeti bir köşeye bıraktım bile diyebilirim p.tesi +700 gr dım ama 2 gün dikkat edince toparlıyor vücut kendini rahat ol sen azimlisin toparlarsın verirsin kiloları

İnşallah edacım,toparlamaya çalışacağıma artık...Seni afaroz eder miyiz hiç kimilerinin işleri yoğun oluyor.

cok uzgunum cok moralim bozuk (
ve moralim bozuk olunca da yemege saldiriyorum (
kendimi tutmus olmama ragmen patates kizartmasi ve puding yedim
aksama kadar ac kalsam sadece su icsem olur mu kiiii
o kadar uzgunum ki
şu "moralim bozuk hic birsey yemek istemiyorum" diyenlerden nefret ediyorum nefrettttttttt

Selam Kizlaaaar

Ya Off Bu Tartidan Nefret Ediyorum Yaaa :84:
Sabah Söyle Bi Tartilayim Dedimm .. Ciktim Üstüne 84 Dedi .. indim Bi Kilo Atmis ..
Bidaha Ciktim 82. Dedi .. Indim Bidaha Ciktim 83.Dedi Öyle Öyle Ugrastim
Hep Salladi Hep Salladi .. Bastim Galayii Bi Güzelde Sinir Oldum
Cuma Günü Nasil Tartilcam Ben Simdi Yaaa Bi Gramm Bile Vermemisimdir
Öyle Hissediyorum

Cuma Günü 10.Kere Cikarim 3.Kere Ayni Rakami Görürsem Dogrudur Demektir

:)))))))))))))) çok güldüm ya sen baskülü emekli et bence kökten çözüm

canım bende moralim bozukken neşeyi yemekte bulanlardanım ama canım sıkkınken artık buraya girip muhabbete dalıyorum dahada kendini üzme telafi edersin akşama salata çarba ile geçiştir bence

herkese selamlar kızlar bende geldim okuldan şimdi öğle yemeğimi yiyiyorum yerkende size yazıyım dedim

derya abla sizin oralar o kadar soğukmu ya atkılar bereler falan otu seviyosan izmirde yaşa derim ben biz her çeşit ot yeriz ben adlarını bilmiyorum bile

izlem abla aman uğraşma şimdi sen listeyle falan tatilini yap

urke sende hoşgeldin canım tülay ablanın dediği gibi kiloları verdikçe zaman hızla geçiyor yaza 2 ay var o zamana kadar çok yol katedersin

nazlı abla çoktandır uğramıyosun kilo durumları nedir

misafir 1001 canım hep tartılma gün içinde moralin bozulur hep fazla çıkarsın

banu abla sende koysana resmini görelim eminimki dediğin gibi kötü değilsindir biz biliyoruz seni

derya abla ne yedin böyle leblebi süt derken tiramisuyu değildir inşallah..

:)))))))))))))) çok güldüm ya sen baskülü emekli et bence kökten çözüm

Ya Tatlim Bizimkine Aslinda Alisdik Yani Sonunda Dogru Rakami Gösteriyor Ama Cok Ugrastiriyor,
Yavas Cikmak Lazim Üstüne Yoksa Hemen Bi Kilo Atiyor ..
Dijital Alayim Diyorum iki Kere Aldim Geri Verdim Cünkü Onlar Tamamen Yanlis Tartti ..
Annem Hep 58-59 Kilodur Misal Kadina 65 Dedi Resmen
O Yüzden Bizim Emektar'dan Vazgecemiyoruz , Zavallim Bunadi Artik Ama Yinede Eli Is Tutuyor Arada

Kızlar herkesde bir motivasyon düşüşü var anladığım kadarıyla havalardan herhalde bahar gelince daha rahat olucaz az sabırrr

kızlar bişey dicektim unuttum neyse geçen gün ablamla yılsonu gecem için bi kıyafet baktım o kadar güzelki tam bi prenses kıyafeti gibiydi eteği arkası iple sıkmalı böyle masallardaki kıyafetler gibi eteğine kasnak bile taktırılırdı pembe böyle işlemeli falan bide elinde kesesi vardı ablam hep görüyomuşta fiyatını sormamış o gün gittik baktık tam 499 tl demezmi hevesim kurasağımda kaldı ya ama çok güzeldi

bence kesinlikle dijital al derim ben burcu abla çok iyi oluyor gramı gramına hem onlar doğru ya bende öyle demiştim ilk aldığımızda normal tartımıza göre 2 kilo fazla tarttı tabi o zaman ben baya kiloluydum başımdan aşşağı kaynar sular akmıştı ben küçücük yaşımda 14 yaşındaydım o zaman 90 kiloyu görmüştüm ya

kızlar herkese merhaba menümü yazayım
sabah:
1 bardak ılık sirkeli su
kepekli tost
eşil çay
öğlen:
ılık sirkeli su
domates çorbası
1 dilim kepek ekmek

ara:

1 elma

akşam:
ılık sirkeli su
sebze yemeği(6 çb kaşığı)
1 dilim ekmek

ara:
saat 9 da 2 porsiyon meyve

40 dk. plates 1 saat yürüyüş 2.5 litre su

umarım cumaya kilo vermiş olurum buarada yeni doğum yaptığım için regli olmuyorum daha onunda felaket bir şişliği var şişlik için maydonoz dan başka önereceğin iz başka şeyler varmı bide bilginiz armı yeşil çay sütü etkilermi emzirirken yeşil çay içen varmı araştırdım herkes farklı bişey sölüyor.

he ne diceğim geldi aklıma ya derya abla sen 4 lerde 5 lerde akşam yemeğimi yiyosun çok yanlış o saatten sonra geceye kadar metabolizma hızın düşer çok acıkırsın ben mesela 7 buçukta yerim akşam yemeğimi hiç acıkmıyorum yatasıya kadar belki kimisine göre geç ama ben yoksa deliririm yani 12 de falan yatağa giriyorum 4 buçuk saat iyi yani

Ya Yok Canim Yaaa Ben Güvenmiyorum $u Dijital Tartilara Nedense ..
Kötü Tecrübe Edindim Belkide O Yüzden ..
Yengem Gecen Gün Yeni Baskül Aldi Olmazsa Ac Karnina Sabah Ona Giderim Orda Tartilirim ...

Kiz Sen Kac Yasindasin Allah Askina Bana Abla Denilmesine Pek Aliskin Degilim Cünkü ..
Benden Cok Kücük Degilsindir Diye Düsünüyorum .. Söle Hele Bakim Bi Yasini

ay kızlar bu arada izlem ablayı gördüm rüyamda tam hatırlamıyorum ama bizim evdeydik geceymiş ışıklar kapalı ben yatıyorum yatağımda bi açıyorum gözümü izlem abla bana bakıyo kalkıyorum aa nasılsın falan hoşgeldin hiç demiyorum bu saatte nerden çıktın sonra ama izlem ablayı görseniz o kadar küçükki anlatamam benden boyu o kadar kısaymışki ve böyle çok küçük ince zayıf boyu küçücük çok acayip bi rüyaydı boyu 140 gibi görünüyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…